ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ! ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΑΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    καραντινα

    Πρωτόγνωρες καταστάσεις για καιρό ειρήνης έζησαν όσοι Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς «τόλμησαν» να βγουν από το σπίτι τους χθες μετά τις 10 το βράδυ καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας κατ’ εντολή της κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων είχαν στήσει μπλόκα «στρατιωτικού τύπου» (checkpoints) σε κεντρικά σημεία των δύο μεγαλύτερων πόλεων τις χώρας, όπου εφάρμοσαν ολική διακοπή της κυκλοφορίας, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα το βράδυ.
    Με λίγα λόγια για να περάσει κάποιος πολίτης από έναν συγκεκριμένο δρόμο έπρεπε να ελεγχθεί αναγκαστικά. Συγκεκριμένα οι δυνάμεις ασφαλείας, πραγματοποίησαν χθες (θα πραγματοποιήσουν και σήμερα) διακοπή της κυκλοφορίας σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ώστε να ελέγχουν όλους τους πολίτες που θα μετακινηθούν εκείνη την ώρα.
    Τέτοια μπλόκα βλέπουμε συνήθως σε καιρό πολέμου για αν εξασφαλίσουν οι αντιμαχόμενες πλευρές πως κατάσκοποι, οπλισμός του αντιπάλου ή άλλα αποσταθεροποιητικά στοιχεία δεν θα περάσουν στο εσωτερικό της επικράτειας που βρίσκεται στον έλεγχο τους.
    Χαρακτηριστικό είναι ότι τέτοιου είδους μπλόκα είδαμε κατά κόρον στους αυτοκινητοδρόμους της Συρίας και της ανατολικής Ουκρανίας, όπου συνέδεαν περιοχές που ήλεγχε πχ. η συριακή κυβέρνηση με περιοχές που ήλεγχαν οι ισλαμιστές.
    Σε αντίθεση βέβαια με τους Σύρους και τους Ουκρανούς η ελληνική κυβέρνηση εφαρμόζει τέτοιου είδους «δρακόντεια» μέτρα για να εξασφαλίσει πως οι Έλληνες πολίτες δεν θα πάνε σε… χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΑΦΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΕ ΟΛΑ ΤΙ ΣΤΟΛΙΣΑΝΕ ΤΟ ΣΙΜΠΑΝ >??? ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΙ ΤΕΤΟΙΑ ??? ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΙΡΩΝΟΥΜΕ ????????????

    2. Κάνετε ένα λαθάκι, η κυβέρνηση είναι….
      ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΉ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΓΕΡΜΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ κ.τ.λ. κ.τ.λ.
      αλλά όχι Ελληνική.

    3. Τους γουστάρουν πολύ τους λαθροεπενδυτές,ειδικά τους νεαρούς καλογυμνασμένους,τους έχουν για επιβήτορες,για τους ίδιους και για τις συζύγους τους

    4. Χριστός ετεχθη. Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους εργαζόμενους του μακελειό και προσωπικά στον Στέφανο Χίο. Πάντως τα ξημερώματα στις 04.00 πολυς κόσμος προσήλθε στους ιερούς ναούς. Κανένας ιερέας δεν μπόρεσε να τηρήσει το όριο των 25 ατόμων. Και πως θα μπορούσε άλλωστε. Χρόνια πολλά σε όλους.

      1. Φορεσε η αλλη σκαρπινια για να κυκλοφορει στο υπνοδωματιο και οχι μονο για να ενοχλει . Τερας μορφωσεως που ανεθρεψε παιδι .Την ανατροφη της κλανιας και της χυδαιοτητας. Γυφτια τερμα. Το παιδι ειναι η προσωπικοτητα των γονεων.99% των περιπτωσεων

      2. Δυστυχώς Θεσσαλονίκη, τηρήθηκε αυστηρά… Δεν καταλάβαμε Χριστούγεννα.. Τη βγάλαμε έξω από το ναό παρέα με…την αστυνομία. Το ωραίο είναι ότι ο ναός είναι ο μεγαλύτερος της Θεσσαλονίκης, χωρητικότητας 600 ατόμων, και μπήκανε… μόνο 25. Μας κοροϊδεύουν…🎄🎀

    5. Τα 200 αυτοκίνητα πρόβατα είναι υπάκουα και πληρώνουν πρόστιμα με αποκλεισμούς λωρίδων. Γιατί δεν κάνετε το ίδιο και σε 20 αυτοκίνητα με λύκους?

    6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….25 ΔΕΚΕΜΒΡΗ…. ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΘ…..;;;; ΝΑ ΜΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;……………………… ΠΟΥ ΒΡΡΗΚΑΝ ΜΕΘ;…………………………………

      ΟΛΑΑΑ ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ

    7. Πριν μπω στο καταφύγιο και αλυσοδεθώ, (κλείνοντας το ραδιόφωνο την τηλεόραση και το φως) για την δική μου ασφάλεια και των συγγενών μου, ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, εάν εκτός του κλεισίματος των σταθμών του Μετρό, των μπλόκων σε όλα τα σημεία των πόλεων, την είσοδο στα σπίτια των ιθαγενών σε περίπτωση που υπάρξουν καταγγελίες (σήμερα θα είναι η χαρά του χαφιέ) για παραβίαση του περιοριστικού μέτρου των εννέα ατόμων στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι…. ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΑΘΗΝΑ-AUSCHWITZ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ για να στέλνουμε εκεί αμέσως, όσους ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ή οι παραβάτες θα ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ; ; ;
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    8. Σήμερα είναι μια χαρούμενη μέρα. Γεννήθηκε ο Χριστούλης ταπεινός και φτωχός μέσα σε ένα μαντρί με ζωα. Ας πάρουν οι διώκτες μας από τις βίλες τους και τα πλούτη τους όσα μέτρα θέλουν σήμερα θα χαρούμε και θα γιορτάσουμε. Χρόνια πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο.

    9. Το γράψιμο μετά το απόγευμα πολλές φορές είναι τοξικό

    10. με λίγη προσοχή και φέτος θα εορτάζουμε την Γέννηση του Σωτήρα μας!!!! ο επιμένων νικά!!! μια δοκιμασία είναι όλα άνωθεν!!!

    11. Η ευαισθησία είναι η αχίλλειος πτέρνα της αναισθησίας.

    Comments are closed.