ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Γ@ΦΤΩΝ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ!!! ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ – ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ, ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    1212

    Γ@φτοι ξυλοκόπησαν άγρια πυροσβέστες οι οποίοι βρίσκονταν σε περιπολία χθες το πρωί σε περιοχή του Σχιστού, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε πυροσβεστικό όχημα.

    Έναν από τους πυροσβέστες, σύμφωνα με μαρτυρίες, τον χτύπησαν πολύ άσχημα ακόμα και με λοστό απεγκλωβισμού τον οποίο βρήκαν μέσα στο πυροσβεστικό όχημα. Διακομίσθηκε στο 251 αιμόφυρτος και με σοβαρά τραύματα. «Σαν να ήθελαν να τον σκοτώσουν» αναφέρει μια μαρτυρία.

    Όλα άρχισαν όταν το πυροσβεστικό όχημα βρισκόταν σε φανάρι περιοχής του Σχιστού, όταν μια ομάδα 4-5 ατόμων γ@φτων ακινητοποίησαν το όχημα και άρχισαν να χτυπούν με μανία τους πυροσβέστες. Οι δράστες πριν διαφύγουν αφαίρεσαν από το όχημα εργαλεία και ασυρμάτους καθώς και χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά αντικείμενα των πυροσβεστών.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το περιστατικό αυτό και με την πρόσφατη εμπειρία της προβληματικής ασυρματικής επικοινωνία στην καταδίωξη του Περάματος, δόθηκε στα πληρώματα η εντολή όταν προσεγγίζουν σε συμβάντα σε περιοχές που κινούνται γ@φτοι, να ενημερώνουν το Κέντρο Επιχειρήσεων κατά την άφιξη τους και κυρίως να αναμένουν σαφείς εντολές για περαιτέρω ενέργειες.

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για την χθεσινή επίθεση στο Σχιστό, η ομάδα των 5 γ@φτων, μετά την επίθεση σε βάρος των πυροσβεστών διέφυγαν με ΙΧ πυροβολώντας στον αέρα με πιστόλι. Ενώ από τον ασύρματο που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα έβριζαν την Αστυνομία.

    Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. ειδικά στους λιμενικούς είμαστε πάντα… απο πίσω

    2. Τους αφησαν ελευθερους τους δυο γυφτους,ΣΕ ποια χωρα θα εκλεβαν θα προσοαθουσαν να σκωτσοσουν αστυνομικους και θα ηταν ελευθεροι.Φτανει πια ρε παληκαρια ΕΛΛΗΝΕΣ.σηκωθητε και δειξτε σε ολλους αυτους φτανει πια.

    3. Και κερδισμένοι βγήκαν οι ανεμβολίαστοι της ΕΜΑΚ, γιατί για να είσαι πυροσβέστης πρέπει να εμβολιαστής.
      Στο επεισόδιο αυτοί που πυροβόλησαν δεν ήταν αστυνομικοί αλλά ειδικοί φρουροί.
      Οι κανονικοί αστυνομικοί μαθαίνουν στην σχολή πως να κάνουν σύλληψη, ελέγχους, σκοποβολή και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, οπότε κάνουν ότι μπορούν για να μην μπλέξουν(και να μην σκοτωθούν) γιατί γνωρίζουν την νομοθεσία.
      Επειδή ήμουν στην σχολή αστυνομίας όταν εκπαιδεύονταν οι ειδικοί φρουροί που πρόσλαβε ο Τσίπρας-ΣΥΡΙΖΑ, μαθαίνουν μόνο έλεγχο, σύλληψη και σκοποβολή. Ο ρόλος των ειδικών φρουρών είναι να αντιμετωπίζουν την εγκληματικότητα, αλλά με την νομοθεσία που έχουμε είναι αδύνατον να αντιμετωπιστούν νόμιμα οι έκτακτες καταστάσεις, οι αστυνομικοί γνωρίζουν τι παίζετε και δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη, οι ειδικοί φρουροί είναι τα κορόιδα που θα προστατέψουν πολιτικούς και πολίτες από την εγκληματικότητα και μετά θα τους τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί στο δικαστήριο και ή θα τους απολύσουν με ποινικό μητρώο ή θα πάνε και φυλακή. Και ποινικό μητρώο σημαίνει ότι δεν θα βρουν εύκολα εργασία μετά την απόλυση.
      Οπότε το περιστατικό με την ομάδα ΔΙΑΣ και τον θάνατο είναι αποτέλεσμα της εκπαίδευσης που παρείχε το κράτος(η σχολή αστυνομίας) στους ειδικούς φρουρούς για αυτό πυροβόλησαν 7 μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ και όχι ένας “θερμοκέφαλος”.
      Οι ειδικοί φρουροί της ΔΙΑΣ πρέπει να κάνουν μήνυση στο κράτος(με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) γιατί αυτό τους εκπαίδευσε να αντιδράσουν με τον συγκεκριμένο τρόπο, αλλά τώρα δεν αναλαμβάνει την ευθύνη.

    4. Γιατι να εχουν το ακαταδιωκτο για αυτες της πραξης λειλατουν τα παντα

    5. Στηνεις το ΗΚ11 και σταματας μολις κοκκινισει η κανη.

    6. Ετσι ετσι κουβαληστε τους αστυνομικους με χειροπεδες στο δικαστηριο
      εν ωρα εκτελεσεως του καθηκοντος ,επειδη εκανα χρεισει οπλου
      για να παρουν θαρος οι γυφτοι και οχι μονον να ξυλοκοπουν
      και να τραυματιζουνσε λιγο και να σκοτωνουν αστυνομικους πυρασβεστες ακομη και στρατιωτες
      και αξιοματικους
      αφου ο Κουλης απ[αγορευει στις ενοπλους αστυνομικους στρατιωτες πυρασβεστες να κανουν χρεισει οπλων.
      Ωστε να τους καθαρισουν ολους με την ησυχια τους.
      Τοτε πρεπει να προσλαμβανουμε γυφτους να μας προστατεψουν ,διοτι οι αστυνομικοι απαγορευεται να κανουν χρεισει οπλων.
      Ρε ανεγεφαλε Κουλη και ανεγκεφαλη δικαστικη εξουσια γιατι πληρωνεσυτε αχρηστοι απο το φορολογουμενο λαο
      για να αφηνεται τους γυφτους αδεσποτους να μας κατακλεβουν και να μας σκοτωνουν ακομη κα να βιαζουν
      και να τους πληρωνεται και επιδοματα απο πανω .
      Βαλτε τους να δουλευουν μερα νυχτα στις οικοδομες στα λατομια και να σκαβουν δουλειες που σπαζουν κοκαλα για ενα κοματι ψωμι οπως εμεις
      να πληρωνουν και φορους απο πανω και να δουμε που θα βρουνε τη δυναμη να σκοτωνουν ,να βιαζουν και να κλεβουν
      Πρωθυπουργος εισαι εσυ η αρχηγος ληστων , κακοποιων και διεστραμενων στο σωμα και την ψυχη.

    7. Μία και μοναδική η λύση,ΛΙΠΑΣΜΑ.Όχι σαπούνι, γιατί είναι βρωμιάρηδες.ΛΙ-ΠΑ-ΣΜΑ…

    8. Πότε θα γίνει μια αληθινή μάχη μεταξύ ανθρώπων και γύφτων να τελειώνουμε με τους κατσίβελους?

    9. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Φανταστείτε αν 5 10 γύφτοι έκαναν αυτό τι έχουν να κάνουν τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστων εάν πάρουν την εντολή για ξεσηκωμό Έλληνα προετοιμασου

    10. Κάτι ήξερε ο Χιτλερ που ηθελε να τους εξαφανήσει.

      1. Αυτό πες το στον Ιωάννη Μάζη και στους άλλους <> που είναι γαλλόφιλοι και με άερα <>.

    11. Οι Ρομά (Γύφτοι) το επιούσιο παιδί παραδόξως των δεξιών καπιταλιστών και διεθνιστών πλουσίων εδώ υπερμάχων των ελεύθερων αγορών, της ‘νοικοκυροσύνης’, της ΝΔ και από την άλλη των διεθνιστο-κομμουνιστών από τα πλούσια σαλόνια που αν έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε έναν μικροαστό μεροκαματιάρη και τον Ρομά θύτη του (βλέπε κλοπή αυτοκινήτου) διαλέγουν τον δεύτερο.
      Η λύση είναι είτε απέλαση είτε στείρωση πλέον, και που απέλαση; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Ας πούμε κάπου στην Αφρική καθώς η Ινδία και το Πακιστάν δεν θέλουν να τους αναγνωρίσουν ως δική τους κοινότητα.

    12. Όπου τους βρίσκετε σπάστε τους τα μούτρα δεν πρόκειται να κάνει τίποτα το θέατρο.

    13. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΟΥΣΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΥΤΗ ΦΥΛΗ! ΑΡΕ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ.

    14. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΕΚΑΜ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ;

    15. Καλά αφού μετά οδηγούσε ο πυροσβέστης, γιατί δεν τους έλιωσε;

      1. Γιατί έχουν κλάσει μέντες μην πάθουν τα ίδια με τους αστυνομικούς που τους κατηγόρησαν και από πάνω και ίσως του έχουν δώσει εντολή όπου βλέπουν γύφτους ότι και να κάνουν να κόβουν λάσπη, είμαστε στο έλεος των γύφτων γενικότερα

    16. 30 άτομα την έπεσαν σε 2,κλασικοί γύφτοι κουραδόμαγκες.

        1. Οχι γιατί όταν τις φάνε θα μυξοκλαίνε που τους έδειραν τους κακόμοιρους τους γυφτους έξω από τα δικαστήρια

      1. Πηγαινουν μαζι Πολλοί διοτο ξερουνε οτι θα τις φανε

    17. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ….???? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ…!!!!

        1. Ρε γύφτο,ξέρεις και να διαβάζεις και να γράφεις?Περίεργο

        1. Αν βρισκόσουν μπροστά του δέν νομίζω νά τόν έλεγες “λούλη”… θά σέ είχε κάνει ασήκωτο από τό ξύλο κύριε σαλαμέμπορα….!!!

    18. Κράτος τριμπούρδελο. Ούτε ντρέπονται ούτε σιχαίνονται. Ενημερώνεσαι ρε μαλακισμένο σούργελο ή πετάς αετό.

    19. η πυροσβεστική πρέπει να αποσυρθεί από τα γύφτικα. Άμα πιάσουν φωτιά τα ευπαθή, να στείλουν ένα βυτίο με κηροζίνη να τους ‘σβήσει’

    20. Έχει χαθει η μπάλα με τους Κατσίβελους και το κράτος-κυβερνηση-πολιτικά αποκόμματα κανουν την πάπια για ψηφοθηρικούς λογους, να το έχουν υπόψην τους οι τσιφτετέλληνες όταν πάνε να ψηφίσουν σε ποιες ευπαθεις ομάδες πάνε τα λεφτά που πληρώνουν στην εφορία.

    Comments are closed.