ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΔΕΙΤΕ “ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ” ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ – ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    1

    Το Apopsilive παρουσιάζει  “καρέ-καρέ” τις σκηνές που προηγήθηκαν στο εσωτερικό του Συσκευαστηρίου αγροτικών προϊόντων του Τυμπακίου πριν την συμπλοκή Πακιστανών με ντόπιους αλλά και τις βίαιες σκηνές που ακολούθησαν στον αύλειο χώρο, όπως καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας την Παρασκευή 28 Αυγούστου.

    Στην προσπάθεια να φωτιστούν τα πραγματικά γεγονότα που έχουν προκαλέσει αναβρασμό στην τοπική κοινωνία, το Apopsilive δημοσιοποιεί μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τα βίντεο που παρουσιάζουν όσα έγιναν “πριν” και “κατά τη διάρκεια” της συμπλοκής που αναστάτωσε τη Μεσαρά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    87 Σχόλια

    1. Οποιος εχει στη δουλεψητου πακια δεν πατει καμια δημ υπηρεσεια (ικα εφορια κτλ)στην επειχρστου γιαυτο οποις εχει προβλημα με αυτες τις υπηρεσειες παρτε πακια και δεν θα πατηση κανενας για ελενχους κ προστιματα θα σωθητε….

    2. Αφηστε τη πιπιλα με τα φτηνα μεροκαματα δεν εινε καθολου φτηνα 35-45€εινε τις δουλεις τις κανονιζουν οι αφεντεςτους (στο πακισταν εχουν καστες)κρατανε τα πολα κ δεινουν κ σαυτους 5-10€αν δε χρωστανε στους αφεντες τους κ οι κτηματιες κτλ τους περνουν γιατι δεινουν την εσθηση της δουλεικοτητας πραγμα που φτιαχνει τον κομπλεξαρισμενο αγροτη μ τα 10στρεματα που θελει κ εργατες κ επισεις εχουν να κανουν με ενα ατομο που κανονιζει για ολλα ενω του ελληνα δε μπορει να του φερθει υποτιμητικα γιατι θα φαει με τη τσαπα στο κεφαλι αλωστε τα περισσοτερα κτηματα πλεων τα επεινικειαζουν αλβανοι ποια κ παρατηρητε το φενομενο οτι πολοι αλβανοι περνουν ελληνες στη δουλεψητους κ το πρηφανευοντο

    3. Χχμμ..Απο τη κοπελα εχουμε καποια δηλωση ;

    4. Και χωρις μάσκα και αδήλωτοι.
      Χαρδαλιά που είσαι; Τα πρόστιμα που είναι;
      10.500€ για αδήλωτη και ποσα για μάσκα στην επιχείρηση;

    5. Θέλει γ@μησι πρώτα από όλα…. Αυτός που
      Τους έχει μαζέψει εκεί και τους δίνει δουλειά…

      1. ΡΑΤΣΙΣΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ

    6. Φαινονται όλα καθαρά.
      Προσπάθεια ομαδικού βιασμού μιας γυναίκας. Απόπειρα δολοφονίας αυτού που τον απέτρεψε. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.
      Να μάθετε να ζειτε μαζί τους , είπε η κυβέρνηση σας.

    7. η απανταση θα ερθει ξεφτιλες οση τους υποστιριζετε και ξεφτιλιζετε την κρητη ιδιος βρωμιαριδες της αθηνας δεκα χιλιομετρα απο κη βρισκοντε τα πολοι κακα μερη τα αβατα της κρητης που δεν παταη ουτε η αστηνομια ο ενας απο τους δυο ηταν απο κη δεν επρεπε να πηραχτη να περιμενης σιγουρα αντιποινα δευτερο ο βρωμιαρης αυτος λεγετε γιανακακης ιδιοτης συσκευαστιριο με σταφιλια στελνη μονο εξωτερικο οχι ελλαδα και ειναι ιδιωτης οχι συνετερισμος μενω δεκα χιλιομετρα απο κη

      1. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΙΚΑ ΔΕ ΠΑΤΑΕΙ, ΟΤΣΕΙ….
        ΟΙ ΠΑΑΚΙΔΕΣ ΠΑΤΑΑΑΝ ΠΑΤΤΡΙΩΤΣΗΗΗ;;;;
        ΣΣΥΝΕΕΛΘΕ.

      2. Πες μας ρε λεβέντακα τώρα τι ψήφισες και τι ψηφίζεις εσύ και όλο σου το σόι εδώ και 40 χρόνια?
        Ο κόσμός λέει ότι βλέπει και ακούει και από εσάς ακούει μόνο ψέματα και κουραδομαγκιές.
        Ακούστε κόμπλεξ κρητικών,βρωμιάριδες της Αθήνας λέει.Που οι μισοί στην Αθήνα κυκλοφορούν με αυτοκόλλητα τσι κρήτης στα αυτοκίνητα τους,για να βάλλουν καμιά Ελληνική σημαία ούτε λόγος οι δημοκράτες

    8. Είναι περισσότεροι πια απο εμάς. Έχει ισλαμοποιηθεί η χώρα. Απέλαση τώρα και εργάτες μόνο εποχιακοί απο χριστιανικές χώρες ή συμμαχικές και ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ. Έξω οι λαθρομετανάστες, οι ΜΚΟ και οι λαθρολάγνοι πολιτικοί.

    9. …….ρε σεις εκει περα ΣΚΕΤΟ ΚΑΡΑΤΣΙ!!!!!! Ωστε ξαναρθε ο ΟΜΑΡ Ε’…… δηλαδη ο ΑΣΙΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ?ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ και πανε και τα τελευταια ιχνη του ΜΙκυναικου πολιτισμου…..συγνωμη του ΜΙΝΩ’Ι’ΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    10. Ξενοκίνητα, ανθελληνικά αριστεροδεξιά καθάρματα 300 +1
      ☑️ΧΤΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΣΙΜΕΝΤΙΝΟ ΤΕΙΧΟΣ στον Έβρο
      ☑️Δορισμένα κομματόσκυλα μεγαλογαλονάδες ΦΥΛΑΞΤΕ επιτέλους τα ΣΥΝΟΡΑ εναντίον των εισβολέων τζιχαντιστών, στρατιωτών του Ερντογκαν που τα άθλια αποβράσματα βαφτίζουν “πρόσφυγες”
      ☑️ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ όλων οι ξενοκίνητες, ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΕΣ σιωνιστικές ΜΚΟ
      ☑️Ενεργοποίηση ολων των Ποινικών και Αστικών δικαστικών διώξεων σε βάρος των ιδιοκτητών ΜΚΟ που έχουν θησαυρίσει και συνεχίζουν να θησαυρίζουν απο τα δολοφονικά Χαράτσια που μας επιβάλλουν τα καθάρματα πωλητη-κοί
      ☑️ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΚΟ
      ☑️ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ κ’ ΣΤΕΓΑΣΗ των ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ
      ☑️ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ
      ,☑️ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΟΛΕΣ τις “ιθαγένειες” που έχετε μοιράσει αφειδώς
      ☑️ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ την Υπηρεσία (Ψευτο) Ασύλου ΤΩΡΑ… ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ στην Ελλάδα Δεν είναι “πρόσφυγας” βάσει της Σύμβασης της Γενεύης.. ΑΠΑΝΤΕΣ είναι Εισβολείς
      #ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ
      Έλληνες ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ 46ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

        1. Οι στημένες βοϊδοεκλογές των διεθνών τοκογλύφων που πάντοτε βγάζουν ΣΚ @Τ@ ότι χαρτάκι και να ρίξεις αριστερό, δεξιό, εθνικιστικό κλπ. Ολα τα χαρτάκια που σου φέρνουν στο τραπεζάκι έχουν την έγκριση της Στοάς..

          Δεν περιμένουμε τίποτα απο τις κάλπες της δημοκρατίας ΤΟΥΣ

          ✅ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ
          ✅ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΆΘΛΙΟΥΣ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΥΣ της ΝΤΠ

    11. Αυτο τον καιρο συσκευαζουν σταφυλια εκει. Δειτε ποιοι συσκευαζουν. Μην παρετε ουτε μια ρωγα κρητικο σταφυλι πλεον…

    12. Αυτα τα προβλεψα εδω και χρονια…..
      γιαυτο στραφηκαμε στην Χ.Α…..ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΛΟΓΩ ΑΝΑΞΙΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ….

      Ο Κασιδιαρης και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι η τελευταια ελπιδα…
      ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ.

      ΣΕ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ….ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ

      1. Μακριά από άθλιους τσομπαναραίους που γυρεύουν να τρουπώσουν στο κΥνο-βολευτήριο για να βολέψουν τα τομάρια τους και των συμμοριών τους.

        Μακριά απο τις στημένες βοϊδοεκλογές των διεθνών τοκογλύφων που πάντοτε βγάζουν ΣΚ @Τ@

        Απο άκρα αριστερά έως άκρα δεξιά και διψασμενους, αναρχοαριστεροδεξιοεθνικισταράδες, για καρέκλες και χρήμα είναι όλοι τους επιλεγμένοι απο την Στοά.

        Όποιος υπόσχεται ότι θα μας σώσει αν τον βάλουμε στο κΥνο-βολευτήριο είναι στην καλύτερη περίπτωση Απατεώνας πωλητη-κάντης..

        Κάθε χρώματος..

        Έλληνες μόνον Ελλάδα

        Δεν χρειαζομαστε κανένα μασωνοτσομπαναραιο..

        1. Ρε φίλε τι λες? Να μην πάμε να ψηφίσουμε γιατί είναι στημένες οι βοιδοεκλογές, να μην πάμε σε συγκεντρώσεις γιατί τις καπελώνουν οι μασωνοτσομπαναραίοι, να μην υποστηρίζουμε κανέναν γιατί είναι “άθλιος τσομπαναραίος που γυρεύει να τρουπώσει στο κΥνο-βολευτήριο”. Και τι να κάνουμε δηλαδή? Να καθόμαστε στους καναπέδες μας και να γράφουμε στο πληκτρολόγιο? Αυτό δεν κάνουμε μέχρι τώρα? Άλλαξε τίποτα? Εγώ πάντως θα ψηφίσω Κασιδιάρη. Πιστεύω στον Ηλία, αν μας πουλήσει κι αυτός, ζήτω που καήκαμε.

          1. Αν περιμένεις απο άλλους να σε “σώσουν” (ενώ αυτοί περιμένουν απο εσένα να βολέψεις τα τομάρια τους) ρίχνωντας κ@λοχαρτα σε σημαδεμένα κουτιά
            τότε μην περιμένεις τα εμβόλια του Μπιλ Γκεητς..
            Φόρα 3πλη μάσκα – φίμωτρο και τρέξε στους κουληδες, τσιπραδες, κασιδιαρηδες, βελοπουλους, κουτσουμπαδες κλπ. να σου δώσουν απο τώρα να κάνεις τα εμβόλια..

    13. συμφωνω.εχε 10 σφαιρες στη θαλαμη.9 για τους προδοτες κ μια για τον εχθρο.ανατολιτικη παροιμια.

    14. ΕΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ Ο ΒΛΑΝΤ.

    15. Μεγάλη βλακεια του εισαγγελέα που άφησε ελεύθερους τους πακιστανους.
      Χτυπούσαν για να αφαιρέσουν ζωή αυτοί.
      Καθαρά δολοφονικά χτυπήματα στο κεφαλι δέχθηκαν οι κρητικοί.
      Εγώ βλέπω πως θα έχουμε συνέχεια.
      Και την επόμενη πολλοί πακιδες θα είναι οριζόντια.
      Η κυρία Ντόρα να τα βλέπει αυτά που θέλει να γεμίσει την Κρήτη με λαθρο.Αλλα θα μου πεις δε τη νοιάζει που κάνει έρευνες το ουρουκρεις στο Αιγαίο, θα τη πειράξουν τα πακια; Σωστό κι αυτό.

      1. Δεν είναι βλακεία.. Έχουν πάγια εντολή από τους σιωνιστές 300 +1 να μην πειράζουν Λαθρέποικο τζιχαντιστή..

        Εαν ήταν φτωχό Ελληνόπουλο 17 χρονών που δεν θέλει να φορέσει την καταστροφική για την υγεία μάσκα – φίμωτρο της ΝΤΠ θα του είχαν ρίξει αμεσωε 2 χρόνια φυλακή..

          1. Καλά εσύ όλα αστεία τα βλέπεις και χαχανιζεις.
            Όταν στη πέσουν και εσένα ή της γυναίκας σου ή του παιδιού σου αν έχεις, 100 η έστω 10 πακιδες σαν υαινες να δω τι θα λες, αν θα γελάς και πως θα τη γλιτώσεις.
            Τρελό πατριώτης όχι τρελόναζί, σαχλαμάρα χάχα.

    16. ΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΤΟΥΡΚΟΥΣ

      1. Από ότι διάβασα πακιδες έκαναν σεξουαλικη παρενόχληση με σκοπό βιασμό σε μια εργαζομενη,και μπήκε κρητικός και τους πήρε ο διάολος.
        Από ότι διάβασα στο ίντερνετ ξαναγράφω ε.

      2. Στο πρωτο βιντεο μετα το 00:15, φαινεται η φαση. Ο πακιστανος με το παλετοφορο, πλευριζει μια γυναικα και την παει “καροτσακι”. Εκει αντεδρασε ο Ελληνας, και ξεκινησε το σκηνικο

    17. Καλά να πάθετε οσοι μονοπαναδες τους παίρνετε στις δουλειές και του δίνετε ψωμί αντί να πάρετε εναν ελληνα άνεργο και μα τού δώσετε ενα 10αρικο την μερα παραπάνω…αλλα μόνο την κονομα σκέφτεστε οταν θα σας σφάζουν μετα θα κλαίτε!

    18. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥς ΠΙΛΟΤΟΥς ΕΧΟΥΝΕ…ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ….ΧΑΧΑΧΑ..ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝΕ ΕΝΤΕΛΩς….ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ…

    19. Τα καλαζνικοφ που λενε οτι εχουν οι κριτηκομαγκες τι τα εχουν ..για μπαλωθιες και να ανοιγιυν τα κεφαλια απο τους κατοικους…αν ειναι μαγκες ιδιυ η ροδος…παντως αν εμενα με καναν ετσι τα σκατομουσλιν θα ειχα καθαριση μερικους στα μουλοχτα…δηλ κρυπτεια…δεν υπηρχε περιοτωση να το αφηνα ετσι…καντε καταγκελεια σδιε ικα εφορια να γαμησουν τον προδοτη ελληνα…μην τιυς αφηνετε ετσι ειναι ολοι παρανομοι..και φυσικα κασιδιαρη στις εκλογες..αλιως ψοφηστε μαλακες κρητικοι…μονο μεταξυ σας σκωτονεστε ηλιθοιοι..

    20. ……ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΑΣ!!!…..ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ….ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ!!!….Ή ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ???……

      1. ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ…ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΠΗ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΛΕΟΝ

    21. Η ελληνική παραγωγή των Κρητικαρων βασίζεται στη δουλειά των Πακις. Κατά τα άλλα ενισχύονται τα ελληνικά προϊόντα. Μπεεεεεεε γίδια.

    22. πολυπολιτισμικότητα δεν θέλαμε και Ευρωπαική Ένωση? καλά να πάθουμε!!!!

    23. Ο Κρητικός πήγε στά ίσια σαν άντρας αυτοί είναι οι πούστηδες πού κυνηγούσαν 100 άτομα έναν μόνο του.
      Οι πάκηδες θα το πληρώσουν αυτό σίγουρα δέν υπάρχει περίπτωση να μείνει έτσι. Η Κρήτη είναι πολύ περίεργος τόπος,μήν βγάζετε εύκολα συμπεράσματα.
      Ο μόνος λόγος πού υπήρχε ανοχή είναι γιάτι θα έρχονταν οι ντόπιοι σε κόντρα μεταξύ τούς λόγο συμφερόντων….είναι πολλά τα λεφτά άρη πού έλεγε και ο καλογήρου στίς ταινίες.

      1. Θα τους σκοτώσουν δλδ;
        Το θέμα είναι να τους διώξουν. 50 άτομα σε μια γυναίκα; 100 άτομα σε έναν άντρα;
        Ο εισαγγελέας σκέπτεται;;
        Αν το έκαναν Έλληνες σε γυναίκα και σε άντρα θα είχαν σταυρωθεί από τη δικαιοσύνη.
        Το νόημα είναι ότι δε φτάνει ο συριζα. Ίδια πολιτική ακολουθούνε όλοι.
        Στη Μανωλάδα είδατε τι έγινε. Πρέπει να βιάσουν 50 μια γυναίκα κ να λιντσάρουν μέχρι θανάτου ένα άντρα για να βγουνε τα κουμπούρια;
        Η στάση της δικαιοσύνης είναι σα να τους λέει ξανακάντε το.

    24. Καθήκον των Ελλήνων είναι να βοηθήσουμε τους Πακιστανούς, τους Κινέζους, τους Αλβανούς κλπ που ήρθαν στην χώρα μας για να μας φέρουν τον πολιτισμό τους τον οποίο τον ζούμε όπως βλέπουμε κάθε μέρα..
      Ας βοηθήσουμε όλοι λοιπόν να επαναπατριστουν στον τόπο του ο καθένας…
      Δεν χρειάζεται ξεσηκωμός και Τσαμπουκαδες..
      Όλοι βάζουμε κοινό ταμείο, όσα χρήματα θα μαζεύονται θα πάνε για τα εισιτήρια τους, και τα άτομα που θα τους συνοδεύουν με το καλό ή όχι, στα μέσα για να φύγουν από εδώ, και να συνεχίσουν να προάγουν τον πολιτισμό τους στις χώρες τους…
      Έκκληση κάνω στον Χίο για να ξεκινήσουμε αμεσα τις απαραίτητες ενέργειες για να μαζευτούν τα πρώτα χρήματα..
      Πρέπει να φύγουν ειρηνικά από την χώρα μας, και oλοι αυτοί θα πάρουν ένα δώρο για να συνεχίσουν τις ζωές τους στις πατρίδες τους..
      Όλοι να βοηθήσουμε για τα παιδιά μας, γιατί σε λίγο θα γίνουμε μουσουλμάνοι έτσι όπως πάμε..

      1. εδω θελουν να τους κρατησουν..

    25. Ναι στηριζω την Ελληνικη οικονομια αγοραζω Ελληνικα προιοντα ρε ουστ .Θα αγοραζω απο εκει που με συμφερει κρεας Ολλανδιας ειναι φθηνοτερο απο εκει κλπ Αιντε

    26. Παρτε τα οπλα και βγαλτε τους εξω απ την Ελλαδα

    27. Συγνώμη,
      Δεν υπάρχουν Έλληνες να εργαστούν;
      Πρέπει παντού, σε όλες τις αγροτικές εργασίες και όχι μόνο να εργάζονται κάθε είδους μετανάστες, ενώ οι Έλληνες είναι άνεργοι;

      Μήπως να το ξαναδούμε ΟΛΟΙ από την αρχή το θέμα με Εθνιμή Συνείδηση;;;;;

      Μήπως καταστρεφόμαστε μόνοι μας;;;
      Μήπως αν είμασταν πιο λογικοί ούτε Γερμανικά μνημόνια, ούτε Πακιστανοί ψευτο- Σύριοι θα έμεναν εδώ, ούτε οι Αλβανοί θα έπαιρναν 30 χρόνια τώρα – με τη δουλειά τους, δε λέω – πολλά δις από την Ελλάδα προς την Αλβανία;

      Μήπως να το ξαναδούμε ΟΛΟΙ από την αρχή το θέμα;;;;;

    28. πρέπει να συμβεί στον καθένας μας ξεχωριστά κάτι παρεμφερές για να ξυπνήσουμε;;;
      Έλεος πια με την αναισθησία μας!!!
      Υ.Γ: Να σας δω τώρα ρε άντρακλες Κρητικοί.Τα όπλα τα έχετε μόνο για να τα μοστράρετε στο fb για τα χαζογκομενάκια ή για να προστατεύετε τις οικογένειες και τον τόπο σας…

    29. εσεις οι κρητικοι εχετε τον τροπο να εξαφανιστουν οι βρωμιαρηδες εχει πολλα πηγαδια η κρητη και φαραγκια

    30. Να γίνει έλεγχος στην επιχείρηση για να δούμε αν όλοι αυτοί δουλεύουν νόμιμα εκεί.Αν έχουν σύμβαση εργασίας,ένσημα κτλ.Αν δεν έχουν,να τον πηδήξουν στα πρόστιμα να βάλει μυαλό ο ιδιοκτήτης.Επίσης να γίνει έλεγχος και στα προσφυγόπουλα για το αν έχουν νόμιμα χαρτιά παραμονής κτλ. και να του το κλείσουν το μπ…λο

    31. Πια εταιρεία είναι αυτή;;;; Κάποιος ντόπιος ας πληροφορήσει το κοσμο . Αυτός έχει την ευθύνη για όλο αυτό. Γιατί τους προσέλαβε αφού έχουν μπεί παράνομα;;;;; Με τι χαρτιά έκανε προσλήψεις;;;; Οι αρχές μετά από όλο αυτό πήγαν να ελένξουν την εταιρεία η δεν την αγγίζουν επειδή δεν θέλουν να γίνεται ντόρος και να χαλάει το παραμύθι του μπολιάσματος. Ξυπνάτε και μην δίνεται δουλειές σε λαθραίους. Πιστεύω αν ο ελληναράς εργοδότης τολμήσει να απολύσει τα πάκια θα βρεί την επιχείρηση καμένη. Τα πάκια όπως βλέπετε είναι οργανωμένα και υποστηρίζονται μεταξύ τους.

    32. Γράψτε μαντινάδες…. Παιχτε την…. Την λύρα….. Χορεύτε σούστες…. Και ψηφίστε μητσοτάκηδες και ΠΑΣΟΚ… Α.. Ρε πως καταντήσατε…. Τα μαύρα πουκάμισα και η φιγούρα σας έλειπε…

    33. άμεσα ΣΔΟΕ , ΙΚΑ, Επιθεώρηση Εργασίας για έλεγχο. Να δούμε πόσοι από αυτούς που τρέχουν εργάζονται νόμιμα..

    34. Οι ίδιοι τους μάζεψαν και τους έδωσαν δουλειά γιατί είναι κοπρόσκυλα και βαριούνται να σκύψουν τη μέση.
      Τώρα παραπονιούνται γιατί οι Πακιστανοί σήκωσαν κεφάλι.

    35. Και η απόφαση του εισαγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι , χαχαχαχαχα να χαρώ εγώ δικαιοσύνη στο Ελλαδιστάν το 2020 . Στο μέλλον αν και εγώ εμπλακώ σε ξυλοδαρμό θα κρατήσω τα βίντεο και θα τα δείξω στον εισαγγελέα απαιτώντας την απελευθέρωση μου χωρίς κυρώσεις .

    36. Δεν πειραζει…
      Καλα να παθουνε….
      Να φανε Ολους τους απλυτους στη μαπα….
      Να μην παραπονιετε κανενας…

    37. ΟΠΠΩΣ ΤΤΟ ΕΙΧΑΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ

      ΑΝΥΥΠΠΑΡΚΤΤΗΗ-ΞΕΦΤΙΙΛΙΣΜΕΝΗ Η ΚΡΗΤΤΙΙΚΚΗ ΦΥΛΛΗΗ, ΔΗΜΙΙΟΥΥΡΡΓΙΚΟ ΜΥΥΘΕΥΥΜΑ ΤΗΣΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΗΣ ΓΓΙΑΑ ΠΟΛΛΙΤΙΚΚΚΟΥΣ ΛΛΟΓΓΟΥΥΣ.
      ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΤΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ Κ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Κ ΤΠΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΝ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
      ΜΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΟΙ ΚΛΑΣΤΕΣ…..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!!
      Α,Κ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΟΟΥΜΟΥΝΝΙΑ…..

    38. Αδέρφια ξυπνήστε, σε όλη την Ελλάδα το ίδιο συμβαίνει, εργοστάσια, πρωτογενής τομέας, ιχθυοκαλλιέργειες.
      Και εμείς πληρώνουμε φόρο αλληλεγγύης για να τους δίνουμε και επιδόματα με το καλώς ήρθες, ο εχθρός είναι μέσα εδώ και καιρό….
      Εξαφανήστε τους όλους τώρα γιατί θα μας σφάξουν σαν τα πρόβατα, το σύνθημα περιμένουμε

    39. Ο Κρητικός μας δείχνει ότι τον έδειραν , όπως τα παιδιά που πάνε κλαμμένα στη μανούλα τους για να μην τα μαλώσει. Δυστυχώς τούτη η γενιά μόνο λεβοντογέννα δεν είναι. Μη τον κάνετε ντα βρε παιδιά δεν πταιει οι άλλοι τον πλάκωσαν στις ψιλές………..

    40. ποιος ειναι αυτος που δινει δουλεια στους πακιστανους παρανομους λαθροεισβολεις?σαυτον να πατε και να του καψετε το εργοστασιο που τους μαζεψε

    41. Αυτά τα καθίκια τα αφήνεται ακόμα ελεύθερα? Στην Κρήτη δεν έγιναν αυτά τα περιστατικά? Εγώ ξέρω τους Κρητικούς παλληκάρια, μάλιστα είχα τύχη να υπηρετήσω με δύο Κρητίκαρους, που δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους. Τι γίνεται σήμερα? Τους αφήνετε μωρέ και δεν τους πετάτε στην θάλασσα? Κουζουλοί είσαστε μωρέ? Πετάξτε έναν πούστη Πακιστανό να δείτε μετά πως κάθονται στα αυγά τους. Ελλάδα μωρέ, Ελλάδα.

    42. Έτσι είναι δυστυχώς αν θες στη δούλεψη σου φτηνά μεροκάματα τότε να τα λουστεί κι αυτά
      Ελληναρα κρητικαρε.

    43. ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ…ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

    44. Καλά να σας κάνουν για να μάθετε να μην παίρνετε στην δούλεψη σας ξένους …

      Πάντως η υπόθεση βρωμάει και έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα (πχ απόπειρα βιασμού κοκ). Μέσα στο πλήθος πάντως είναι και Έλληνες (που προσπαθούν λογικά να καλμάρουν την φάση) αλλά αυτοί κυνηγάνε έναν συγκεκριμένο …

    45. Στό δεύτερο βίντεο από κάτω φαίνεται ένα φορτηγό μέ ολλανδικές επιγραφές.Αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης είναι
      Ολλανδός.
      Γιάννης Λάκων

      1. αγροτικός συνεταιρισμός είναι μινάρα, δεν έχει ιδιοκτήτη αλλά πρόεδρο

    46. Ποιός μ@λάκ@ς είναι αυτός που έδωσε δουλειά σε τόσα πάκι. Γ@μ@ την μανα σου! Εσάς πληρώνουμε παλιοξεφτύλες !!!

        1. Το τυποποιητήριο στο Τυμπάκι είναι του Γιαννακάκη πρόσφατα τον επισκιάστηκαν ο Βορίδης και αυγενάκης υπάρχουν και φωτογραφία στο διαδίκτυο θα δείτε εργαζόμενους πέντε-έξι Έλληνες και οι Πακιστανοί είναι εξαφανισμένοι από τις φωτογραφίες……. Αυτά να τα βλέπουν οι μαλάκες οι Κρητικοί.

          1. Έτσι, πεστά ρε λιμενικέ! Φαντάζομαι και οι λοιποί βουλευταδες τι επιχειρήσεις θα έχουν εκεί κάτω και τι σαρά και μάρα από πακιδες θα έχουν στη δούλεψή τους.
            Για καταλαβαίνουν μερικοί γιατί λύσανε οι πολιτικοί να φέρουν μέσα λαθρο, και για ποιους να δουλεύουν τσάμπα και να εχουν υπερκέρδη.
            Καταλάβατε ,μόνοι κερδισμένοι οι πολιτικοί και τα φιλαράκια τους.
            Γι’αυτό και η δικαιοσύνη δεν ακουμπάει κανένα. Βρωμα παντου και δυσωδία!

    47. Εινε παράξενοι άνθρωποι εκεί στη Κρήτη εινε κουζουλοί Αυτοί σκοτώνονται στα χωριά μεταξύ τους και εινε γείτονες και φίλοι και δεν μπορούν να βρεθούν 10 άντρες με τουφεκια να τους ξαποστείλουν τους βρωμο Πακιστανους
      Αυτοί κάνουν παιδιά δεν τους κουνάει κανένας τώρα από την Ελλάδα χαθήκατε όλοι σας

      1. ετσι ακριβως.νυχτα.να μη μπορουν να βγουν απ το κωλοεργοστασιο.πουναι τα οπλα που ειναι η λεβεντια σας?Α ΡΕ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΓΕΛΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    48. καλα να παθετε αφου του μαζεύετε για φθηνα μεροκαματα ακομα δεν ειδατε τιποτα

    49. Τον ιδιοκτήτη του συσκευαστηρίου γιατί δεν του βάζει κανένας χέρι. Αυτός είναι ο μεγάλος ένοχος.

    50. Ξεφτίλες νεοδημοκράτες, βάλτε τους στα σπίτια σας, να τους κάνετε μπανιστήρι με τις γυναίκες και τις κόρες σας, την ώρα που θα παίζετε με το dido σας.

      1. Ναι οι πολιτικοί σου φταίνε μόνο …
        οι μαλάκες που τους δίνουν σπίτι και δουλειά (σαν αυτούς εδώ στην προκειμένη) είναι στην απέξω

    51. Ολοι οι Πακις είναι εκπαιδευμένοι στις λεγόμενες “πολεμικές τέχνες”.Φάνηξε καθαρά από τίς επιθέσεις πού έκαναν.Στήν Ελλάδα ζούν 4 η 5 εκατομμύρια μουσουλμάνοι εκπαιδευμένοι στρατιώτες.Οτάν πάρουν τό σύνθημα καί ορμήσουν αλαλάζοντας αλλαζού ακμπαρ μέ πέτρες καί μέ δακρυγόνα καί πιθανώς μέ όπλα οι αρχές τού Κούλη του γουρλομάτη θά τό βάλουν στά πόδια καί τρεχάτε ποδαράκια μου νά μή σάς χέσει ο κώλός μου.
      Γιάννης Λάκων

      1. Τι πολεμικές τέχνες λες ρε? που το αλλο το πακι 30 κιλα επεσε μονο του κατω. γενικα ειναι 100-200 ατομα και ειναι σα γυμνασιοπαιδα. μια σφαλιαρα το καθενα. με τα καφασια κοιτουσαν να του κανουν ζημια 100 ατομα προς 1. λιγο να νευριασουμε τους εχουμε για πρωινο. δειτε το αλλο το ζαβο το πακι που επεσε μονο του στο 2ο βιντεο 1:40

    52. Σφηκοφωλιά! Αυτό το εργοστάσιο ή η βιοτεχνία τι παράγει; Ποιος η ποιοι είναι ο/οι ιδιοκτήτης/ες; Αυτοί θέλουν, αν είναι από τη Κρήτη, λυντσάρισμα. Οικονομικό λυντσάρισμα, όπως είχε πει και ο αρχιπροδοταρος στο θέμα της Μακεδονίας Καμμενος, πολιτικό λυντσάρισμα, για να γλυτώσεις τα επακόλουθα. Δεν είναι δυνατόν να έχει ένα εργοστάσιο, μια βιοτεχνία τόσα ανθρωποειδή στην δούλεψη του μόνο για το κέρδος. Διότι αύριο θα φάνε και τον ίδιο

    53. Θέλω να μάθω ποια εταιρεία είναι αυτή, που παίρνει τέτοια αποβράσματα να δουλεύουν.
      Μποικοτάζ τώρα !

      1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε φιλε ριξε μια ματια διπλα σου στα βενζιναδικα,απο που κατεβηκες?

    54. Η ανδρεια των ασιατων ειναι αξιοσημειωτη και αξια θαυμασμου ….μα να βλεπουμε απο αυτους παντου την ιδια εικονα???……αν δεν ειναι 50 προς εναν δεν κουνιεται φυλλο….

    55. Ετσι μπραβο παρα πολυ ωραια.Ελληνες τα βλεπετε σιγα σιγα στο δικο μας κρατος θα τρωμε και ξυλο.Να το συνηθησουμε

    56. ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !

      ΤΕΛΟΣ !

      ορμήσανε οργανωμένα ! (όπως κάνουν και στο χωριό τους)

      επίσης το ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ! παίζει να τον παίρνει και από τα αυτιά και να φωνάζει και άλλο και άλλο και άλλο !

    Comments are closed.