ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΑΦΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΕΤΡΕΣ, ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΣΥΜΠΛΟΚΗ

    Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο πριν τις 19:00, σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

    Έξι Αφγανοί, κάτω από άγνωστη αιτία ήρθαν στα χέρια στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Προύσης.

    Οι αλλοδαποί, χρησιμοποίησαν μαχαίρια και πέτρες, ενώ σύμφωνα με το βίντεο, ένας Αφγανός κρατούσε και σπαθί.

    Να σημειωθεί πώς όταν η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο δεν εντόπισαν κανέναν, ούτε έγινε κάποια μήνυση, μεταξύ των εμπλεκομένων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Η καλύτερη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν αυτά τα κτήνη είναι να σφάζονται μεταξύ τους μέχρις ενός

    2. Το παλούκι σκοτώνει τα @λ@βακτιριδια. Παλούκωμα να ξεβρωμισει ο τόπος.

    3. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΨΗΦΟ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.ΚΙΝΑΛ ΕΥΧΟΜΑΟ ΕΣΕΙΣ Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΟΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    4. Τσιμουδιά οι βοριδοπλευρογεωργιάδηδες γιατί παρέα με τον πρώην αρχηγό τους τον Καρατζαφέρη των μνημονίων που υπέγραψαν παρέα, στηρίζουν τον κούλη της πολυτισμικότητας και της λαθρομετανάστευσης! Μέχρι και το τζαμί αυτοί το ανοίξανε! Ηλία μην ξεχάσεις κανέναν ανθέλληνα όταν έρθεις στην εξουσία και πέσουν οι προδότες!

    5. Ευτυχώς που ο Μαυρουδής ο τσεκουράτος φρόντισε σύμφωνα με τις εντολές που έλαβε να αποκλείσει το φασιστορατσιστικό κόμμα του Κασιδιάρη, έτσι λοιπόν θα μπορούν όλοι αυτοί οι αξιολογοι και αξιοσέβαστοι άνθρωποι να επιδίδονται σε αυτού του τύπου τις αξιόλογες δραστηριότητες, εκτός αυτού η πλειοψιφία των κατοίκων αυτού του χώρου ξαναψήφισε με 41% όλους αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 λουστείτε τα γρεκίλοι παλιοραγιάδες πλέον κανείς δεν σας λυπάτε από εδώ και στο εξής θα κυκλοφορείτε με πανοπλία 🤔🤔🤔🤔

    6. Μπράβο ρε Μπακογιάννη με την πρωτεύουσά σου.Elite…..Απορω πως ο ΣΚΑΙεβγλε το ρεπορτάζ…..Τόσα κι άλλα τόσα θα δούμε κ χειρότερα….Αλλά αυτοί είμαστε….

    7. Θυμαστε τη περίπτωση μιας μικρής με μπλε μάτια κ μαύρο μαλλί που χάθηκε από το νοσοκομείο στο Χαϊδάρι….έβγαινε ο πατέρα κ ο φίλος του στη Ζήνα κ άλλου νομίζω κ έλεγε πως την κοπέλα την εκμεταλλευόταν η αφγανική μαφία εντός του πεδίου του Άρεως. Ο πατέρας, που Ω τι σύμπτωση, δε ξαναβγήκε πουθενά είπε ότι η αστυνομία δε τα βάζει με αυτούς κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΌΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΕΔΙΔΑΝ ΣΤΟ Πεδιο του Άρεως.
      Οι διαφορές μαφιες αλέθουν ανενόχλητες….

    8. Τον βοριδη με το τσεκουρι τον κανατε υπουργο αυτον με το σπαθι καντε τον πρωθυπουργο

      1. ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ

    9. Όταν το κράτος ανταμοιβει την αεργία με πολιτικές και οικονομικές παροχές αναπτύσσει τον ηθικό εκφυλισμό και την παρανομία.

    10. Πυροβολισμοί σε όλους να πάνε για πιλάφια στον Αλλάχ,έτσι πρέπει να δράσει η αστυνομία,καμιά σύλληψη, γλύτωσαν τις σφαίρες από το στρατό στα σύνορα τώρα πρέπει να τις φάνε στην ενδοχώρα από την αστυνομία,ο στρατός στα σύνορα να αναλάβει τις ευθύνες του,όταν πας στο στρατό σε μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιείς το ο για να αφερεις ζωή μουλιυ που πάει να μπει με το έτσι θέλω στην πατρίδα σου και έτσι πρέπει να πράττει οποίος φυλάει τα σύνορα,το λιμενικό να κόψει τις μαλακίες ότι φυλάει τα σύνορα γιατί αυτό είναι ο μεγαλύτερος διακηνιτης λαθρομεταναστών,τους μαζεύει από την θάλασσα και τους αφήνει στα νησιά

    11. Αφγανοί οι καλύτεροι γαμι@@ες των αριστερών.

    12. Η μόνη ελπίδα για την Ελλάδα είναι να αλληλοσφαχτούν.
      Άμα περιμένουμε από τούς ΚουλοΤσιπροΑνδρουλακοΚουτσιούμπες καήκαμε……..

    13. χαχαχαχα ραγιάδες! Θέλατε προοδευτισμό και μπολυμπολιτισμικότητα ε;

    14. “Παιδιά απίστευτο….” Λέει το τσουλ@κι…. Που ήσουν μωρή όταν φωναζαν οι πατριώτες ότι αυτά που ζούνε στη Γαλλία σύντομα θα τα δούμε και εδώ??? Αλλά τώρα είναι πολύ αργά??? ΑΡΔ ….Παίζατε το σκοπό των κυβερνήσεων με τη λαθρομετανάστευση (επί Σύριζα και Μουζαλαίων μέχρι ΝΔ και Μηταράκηδων και εβραίων Εσδράδων …. .. Η λύση είναι μονο μία: ΝΟΜΙΜΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ,,, Καλύτερα να κλαίει η μάνα του λαθρό παρά η μάνα του έλληνα!

    15. Μαλ… αθηναιοι,δε θελατε τον Κασιδιαρη για δημαρχο,θελατε Μπακογιαννη και το βρομοσογο.
      Οχι συμπλοκες στο δρομο,να μπουκαρουν και στα σπιτια σας,δε θα σας λυπηθω καθολου.
      Ειστε ραγιαδες και γιδια και αυτα σας αξιζουν.
      Καθειστε τωρα να τους κοιτατε,γιατι τοσο σας κοβει.
      Πανηλιθιοι.

    16. ΑΡΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΛΙΚΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ 41%

      ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

      ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

      ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

    17. Ας πρόσεχαν τι ψήφισαν το 2019 και πάλι τώρα. Καμία λύπηση σε αυτόν το λαό που δεν καταλαβαίνει τίποτα

    18. Bλακογιάννη θελατε για δημαρχο….Οτι ψηφισεις παιρνεις λενε στο χωριο μου.Φατε γμησι και στρατιωτικο περιπατο τωρα

    19. Μοκο, σας είχε δοθεί η ευκαιρία με τον Κασιδιαρη για δήμαρχο τώρα σκαστε και φάτε τους στη μάπα? Τι κάνετε παράπονα μια χαρά άνθρωποι είναι και για γαμπροί στης κόρες σας κάτι γυναίκες σας,και ποιος ξέρει μπορεί και για εσάς???? Μπεεεεεεεεεεεε!

    20. Αφού κατέστρεψαν τις δικές τους χώρες τα κτήνη,τώρα θα διαλύσουν κι εμάς.Οι αχριστεροί χαίρονται με αυτήν την κατάσταση γιατί κι αυτοί τέτοιοι είναι.Αν πεις τίποτα,σε λένε και ρατσιστή και φασίστα

    21. Ολα τα εγκληματικα στοιχεια, εισβαλουν στην Ελλαδα, και το Κρατος των Αθηνων, κοιμαται ορθιο στο κεντρο της Αθηνας.
      Να δουμε, αν και πως θα αντιδρασει το Κρατος, οταν οι “καυγαδες τους” φθασουν στο Κολωνακι!
      Καλως τους δεχθηκατε ΝΔ, Συριζα, Πασοκ και λοιπα αριστερα κομματα!

    22. …….λουμπακ-οι δηλαδη καμπουλ-οι βρωμοασιατες διποδα.

    23. ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Κ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ…..
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ.
      ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΥΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ

    24. Σύντομα τόξα και κεφαλοθραύστες…Πολυφυλετική πρόοδος…

    25. Τι ζούμε ρε. Στον Βόλο ένας αλλοδαπός την έβγαλε μέσα στο λεωφορείο και μ@λακιζοτανε μπροστά από μία κοπέλα!!!! Φυσικά οι βρωμιάρες του μιτου και όλο το σκύλο λοιπόν δεν θα πούνε το παραμικρο. Κύριοι αλλοδαποί, σε μιτουδες που σας γουστάρουν να τα κάνετε αυτά , ούτε θα μιλήσουν ούτε που θα μάθει κανείς τίποτα. Αφού δεν σας καταγγέλλουν ποτέ τότε γουστάρουν.

    26. μπραβο ρε παιδια μπραβο!!! επιτελους γιναμε και εμεις μια χωρα σαν ολες τις αλλες… Επιτελους λιγη ζωη. Να αναβουν τα αιματα να ξυπναμε…

    Comments are closed.