ΒΓΑΛΤΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ… ΠΟΤΙΣΜΑ – ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ – ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΙΛΙΓΓΟ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    kyriakos-mitsotakis-nd-synedrio-omilia-01-12-2019

    Εφιαλτικός φαντάζει ο χειμώνας που έρχεται για τις ευρωπαϊκές χώρες ανάμεσα τους και για την Ελλάδα με χαρακτηριστικά παραδείγματα της απαγόρευσης στην χρήση ζεστού νερού στα δημόσια κτίρια στη Γερμανία και του ποτίσματος του γρασιδιού στην Βρετανία.

    Στην Γερμανία σταματούν την χρήση του ζεστού νερού στα δημόσια κτίρια στα πλαίσια της εξοικονόμησης ενέργειας καθώς είναι μία χώρα οποία εξαρτάται πλήρως από το ρωσικό φυσικό αέριο, ενώ στην Βρετανία λόγω της ξηρασίας που έχει κατεβάσει σε πάρα πολύ χαμηλό επίπεδο την στάθμη του ποταμού Τάμεση, οι πολίτες δεν θα μπορούν να ποτίζουν τον κήπο τους και το γρασίδι τους.

    Μάλιστα προκαλεί εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο οι βρετανικές αρχές θα γνωρίζουν αν κάποιος ποτίζει. Πολύ απλά, όπως λένε χαρακτηριστικά, θα το καταλάβουν από το αν το χρώμα του γρασιδιού είναι πράσινο.

    Πρόκειται για πρωτοφανείς καταστάσεις που δεν τις είχαμε συνηθίσει στις λεγόμενες αναπτυγμένες χώρες και δημιουργεί περαιτέρω ανησυχίες για το τι πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα η οποία είναι μία χώρα σαφώς πιο ευάλωτη με πλήρη εξάρτηση από τις εισαγωγές ηλεκτρικού ρεύματος και καυσίμων.

    Άλλωστε η επιβολή πρόσθετου φόρου στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος από την ελληνική κυβέρνηση δείχνει ότι θα υπάρξει μειωμένη δυνατότητα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

    Στο πλαίσιο αυτό η κυβέρνηση επιχειρεί να μειωθεί η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος επιβάλλοντας μία εισφορά της τάξεως του 0,01 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. τα ανθρωποειδή ερπετά απότην γραμμή αίματος Καιν μισούν την ανθρωπότητα κ. ιδιαιτέρως τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΌ. Γι αυτό κάνουν τα πάντα για το κακό κ. την καταστροφή των ανθρώπων.
      Όσα έκανε η κόμπρα μξμου εναντίον μας ποιος άλλος τα έκανε στον λαό του.;;; από κάθε άποψη;;

    2. Το 0,01 € ανα κιλοβάτ πηγαίνει κατευθείαν στούς παροχούς της ΔΕΗ , είναι το νεο ΡΑΕ που έπεβαλε ο Κούλης στα σπίτια για να πλουτήζουν οι (καημένοι) παροχοί ηλεκτρικού ρεύματος , και τι σημαίνει αυτό ; αν καταναλώσετε λ.χ. 100 κιλοβάτ οι παροχοί θα εισπράξουν άκοπα 10 € ολα τα άλλα είναι για το θεαθήναι

    3. Μ@λακιες και προδοτικές αστοχίες Κούλη, παιδεύουν τους Έλληνες.

    4. Άκου εκεί ζεστό δωρεάν ζεστό νερό στα δημόσια κτίρια λέει στην Γερμανία για να πλένετε τζάμπα ο Χασαν και ο Μαχμουτ! Και όλα αυτά πληρωμένα με τους φόρους των κοροιδων Γερμανών φορολογουμενων. Κάτι ανάλογο βέβαια συμβαίνει και εδώ. Αυτά τα μέτρα εδώ και χρόνια έπρεπε να έχουν παρθεί. Πολύ πιο πριν απο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

    5. Με τα ραπίντ τεστ τι θα γίνει; Έχουμε βαρεθεί να πληρώνουμε τα φαρμακεία και να βάζουμε ξυλάκια στην μύτη μας!
      Έως πότε; Βαρεθηκαμε!

    6. Καλά μας κάνουν, ευχομαι να μας κάνουν και χειρότερα. Να βλέπουμε ανθρωπους να πεθαίνουν από το μπόλι, την πείνα και την αφυδάτωση στους δρόμους. Αυτό μας αξίζει, όχι μόνο εμάς, τους Έλληνες, αλλά ολους τους λαούς της γης. Η άλλη επιλογή που εχουμε είναι να ξυπνήσουμε και να βγούμε από το κώμα στο οποίο μας έχουν ρίξει. Πράξη πρώτη, κλείνουμε τα χαζοκούτια και περνάμε περισσότερο και ποιοτικότερο χρονο με τα παιδιά μας. Τους μαθαίνουμε την πραγματιμκη ιστορία ας πούμε. Να μια πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα ασχολία. Τους μιλάμε για τις αξίες και τον πολιτισμό της Ελληνικής φυλής ας πούμε. Μάθαινε τους την Ελληνικη μυθολογία ας πούμε. Εχουμε τοοοσα να πούμε. Να μια καλή αντίσταση στα όσα μας κάνουν, για αρχή. Μετά…..βλέπουμε….

    7. Με λύπη μου παρατηρώ ότι ασχολείστε αν θα έχετε ρεύμα και νερό τον χειμώνα αντί να ασχολείστε με το να κάνετε το πιθηκομπόλι! Να πάρουν και τη νέα μίζα τους οι ακαταδίωκτοι! Θα έχουν δωρεάν ρεύμα και νερό οι δομές λαθρομεταναστών, όποιος από εσάς δεν έχει να πληρώσει, εννοείται ότι η κυβέρνηση του κούλη θα του το κόψει! Αν θυμάστε, ο κούλης δεν άφησε να γίνουν εορτασμοί της 28ης Οκτωβρίου λόγω λίγων κρουσμάτων και προχτές οι πακιστανοί γιόρτασαν κανονικά την επέτειο ανεξαρτησίας τους με χιλιάδες υποτίθεται κρούσματα! Καλοκαιριάτικα! Κουβέντα από πλευρογεωργιάδηδες! Τώρα πέρα από την πλάκα, ή συντασσόμαστε με Στέφανο(που πρέπει να συνταχθεί με αληθινούς πατριώτες και όχι τους πρώην συμβούλους των σαμαροβενιζέλων) ή τελειώσαμε σαν λαός. Σηκωθείτε από τον καναπέ για να κάνουμε μία γιορτή μόνοι μας για τα 200 χρόνια ελευθερίας που δεν άφησαν οι προδότες να κάνουμε.

    8. Εχω μια αδελφη που οταν ποτιζει λουλουδια πλενει βεραντες και σκατα θελει ενα τανκερ νερο.. καλα τους κανει

      1. Τρολλάκι των φίλων του ζάεφ, που τώρα θέλετε και τις πρέσπες, το μαξίμου δεν ποτίζεται; Και το μαξίμου ποτίζεται με τα λεφτά του έλληνα ενώ η αδελφή σου το πληρώνει όσο νερό χαλάει.

    Comments are closed.