ΒΑΣΤΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΠΟΛΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ – ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ)

    Κοινοποίηση:
    ma 2

    Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές υπηρεσίες, μετά την επιβεβαίωση 26 κρουσμάτων κορωνοϊού στην ιδιωτική κλινική Ταξιάρχαι, στο Περιστέρι. Επί τόπου έχουν σπεύσει κλιμάκια του ΕΟΔΥ, προκειμένου να διαπιστώσουν την έκταση της διασποράς και να αποφασισθούν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κλινική νοσηλεύονται κυρίως νεφροπαθείς ασθενείς.

     

    (Νεότερη ενημέρωση)
    Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές υπηρεσίες, μετά την επιβεβαίωση τουλάχιστον 28 κρουσμάτων κορωνοϊού στην ιδιωτική κλινική Ταξιάρχαι, στο Περιστέρι. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό Σωτήρης Τσιόδρας έκανε λόγο για απρόσεχτη συμπεριφορά των λίγων και μάλιστα σε υγειονομικές δομές, που θέτουν σε κίνδυνο, όπως είπε, τους πολλούς.

    Σήμερα το μεσημέρι με βάση τα δείγματα που είχαμε πάρει από τους 28 θετικούς οι 13 είναι ασθενείς είναι αιμοκαθαιρόμενοι, οι 11 είναι ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και άλλοι 4 είναι ασθενείς και βάσει αυτών σήμανε ο συναγερμός στην γ.γ. Πολιτικής Προστασίας.

    Συνολικά, έχουν ληφθεί 101 δείγματα από ασθενείς και προσωπικό και αναμένονται αποτελέσματα για δεκάδες ακόμη από αυτά, συνεπώς εκφράζονται φόβοι ότι ο τελικός αριθμός των κρουσμάτων θα είναι μεγαλύτερος.

    Δείτε παρακάτω την αυτοψία του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ στην κλινική

    ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 28 ΘΕΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – “ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ” – ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ – ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ – ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΕΟΔΥ (ΦΩΤΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ρε παιδιά ο Χρυσοχοϊδης που χάθηκε; Σηκώνει μυστικό πλάνο λέει για να συλλάβει τον ιό μέσα από τη δομή. Όχι την εγκυκλοπαίδεια καλέ.

    2. Τώρα μας λένε,
      ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ
      Αύριο,
      ΈΞΩ ΑΠ’ΤΟ ΣΠΊΤΙ..

      ΑΧ ΕΛΛΆΔΑ ΜΟΥ
      ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.

    3. Στον αριθμό των θυμάτων θα συμπεριλαμβάνονται και οι πίθηκοι; Κάτι τυπάκια δηλαδή σαν και αυτά πού πέταγαν ότι γούσταραν στον Έβρο; Η διευκρίνηση για τους δικούς μας ευαίσθητους ευαισθητούληδες.

    4. ΘΕΤΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ….
      ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ;

      1. Δυστυχώς ΚΑΝΕΙΣ.

        ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΈΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

      2. κανενας γιατι και εγω εχω αμφιβολιες δυο μερες για το πασχα δεν πεθανε κανεις και μετα αρχισαν παλι οι ( θανατοι ) και τα κρουσματα αυτες τις δυο μερες ο ιος ειχε παει για πασχα στο χωριο του? και τοσα κρουσματα μαζεμενα¨? αφου τους ελληνες τους εχουν κτισει μεσα στα σπιτια που τους βρισκουν στα γαριδακια? οσο για το διδυμο με τα σκετσακια καθε μερα και εγω δεν τους βλεπω καλα αυτοι εκτελουν εντολες ανωθεντο παρακανουν ομως. τους γυφτους τους αφηναν τους λαθροεισβολεις επισης γιατι αυτοι φερανε αρρωστιες και οι γυφτοι με την βρωμια τους ελληνες συνελθετε μας δουλευουν

    5. Κουλουβάχατα, που είναι εκείνος που κουνούσε το δάκτυλο στους Έλληνες. Τον βλέπω να τα μαζεύει, κακήν κακώς, κάτι σαν την Δούρου δηλαδή.

    6. 26 κρούσματα μαζεμένα, πού βρέθηκαν;Δηλ. εκεί που λένε ότι χαλαρώνουν τα μέτρα, να χουν δικαιολογία για το αντίθετο.Να δούμε και πόσους θα τους πεθανουν απο τον ιό γιατί δυο μερες δε θάψαμε.Απο σήμερα ξεκινάμε

    7. …ευκαιρία να το κλείσουμε κι αυτό το,……. μαγαζί.
      αυτοί οι δύο μαλάκες θα γυρίζουν σε όλη την ελλάδα και θα κλείσουν όλες τις πόλεις που βρίσκουνε.
      Μιλάμε για την,…δυαρχία !!!!! Μπράβοoooo οι τσαρλατάνοι !!!!!!

      ρε τα δισ ευρώ, που γυροφέρνουνε και τις κατασχέσεις, τις πήρατε χαμπάααααρρρρρ!!!!!!!

      …..ρε cooooooviiiid!! άααααμα σου ……….κόβιντ !!!!

    Comments are closed.