ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ – ΡΩΣΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: “ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΡΩΣΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ; ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ”

    Κοινοποίηση:
    presvis

    «Νομίζω ότι πυροβολούν τα πόδια τους οι Ευρωπαίοι. Από που θα έχουν το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο, το σιτάρι; Πως θα έχει η Κύπρος Ρώσους τουρίστες; Δεν θα έρθουν. Στην Τουρκία θα πάνε. Το θέλετε; Θα ξοδέψουν τα χρήματά τους εκεί. Καλοκαίρι έρχεται. Εσείς κλείσατε τον εναέριο χώρο της Κύπρου. Πυροβολήσατε τα πόδια σας. Και εμείς δεν θέλουμε να γίνει αυτό». Σε αυτές τις δηλώσεις προέβη, μεταξύ άλλων, ο πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο, σχολιάζοντας τις κυρώσεις της ΕΕ σε βάρος της Μόσχας.

    Τη θέση πως τα σχέδια της Ρωσίας δεν περιλαμβάνουν την κατάληψη ουκρανικών εδαφών, αλλά την προστασία Ρώσων πολιτών στο Ντονέτσκ και το Λουγκάνσκ, εξέφρασε ακόμη ο πρέσβης.

    Σε συνέντευξή του στο ΣΙΓΜΑ, ο Στανισλάβ Οσάτσι αρνήθηκε ότι η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία, εκφράζοντας την θέση πως η ένταξή της στο ΝΑΤΟ θα απειλήσει τα συμφέροντα της Μόσχας.

    Διαβεβαίωσε, παράλληλα, ότι δεν «τίθεται θέμα αναβάθμισης του ψευδοκράτους από την Ρωσία, λέγοντας ότι τόσο η Ευρώπη, όσο και η Κύπρος πυροβολούν τα πόδια τους με την επιβολή κυρώσεων».

    Αρχικά ερωτηθείς για τους λόγους που οδήγησαν στον πόλεμο, ο πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο είπε πως, «για οκτώ ολόκληρα χρόνια ο πληθυσμός της νοτιοανατολικής Ουκρανίας υποβαλλόταν σε γενοκτονία. Όλα αυτά τα χρόνια οι δυτικοί εταίροι κάλυπταν αυτά τα γεγονότα, προστάτευαν το καθεστώς της Ουκρανίας και έκλειναν τα μάτια στα εγκλήματα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    64 Σχόλια

    1. ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ θα παρουν απο τα τρια , το μακρυτερο.Κανενας ρωσος δεν θα ξαναπατησει. Ας τα ΜΜΕ του κουλη να βαυκαλιζονται με τη προπαγανδα οτι θα εχουμε ρεκορ τουριστων.

    2. ετοιμαστειτε να δειτε τουρκους εξω απο την ξανθη με την δικαιολογημενη βοηθεια των ρωσων πλεον..

    3. O Πούτιν φαίνεται να έπεσε στην παγίδα των Αμερικάνων που τον προβοκάρανε για να εισβάλει. Θα εξαρτηθούνκ βέβαια πολλά και από την αντίσταση που θα συναντήσει στην Ουκρανία. Σκοπός των Αμερικάνων είναι να αποδυναμώσουν τη Γερμανία αποκόπτοντας την από τις ενεργειακές πηγές της Ρωσιας. Όσο για εμάς η αποστολή όπλων υπήρξε άλλη μια κακή ενέργεια του ανίκανου Μητσοτάκη. Δεν χρειάζεται να προκαλούμε μια υπερδύναμη τη στιγμή μάλιστα που οι σύμμαχοι μας χαιδεύουν τους Τούρκους που έχουν κάνει το ίδιο στην Κύπρο και τσαλαπατούν καθημερινά τα δικαιώματα μας στο Αιγαίο.

    4. Πριν που πήγαιναν; Άσε μας ρε μπΡμπα που πριν 2χρονια λέγατε τι καλά που έγινε ελεύθερη η είσοδος στη Αγία Σοφία όταν εγινε τζαμί. Άστα διαλα και σεις και οι δικοί μας ρωσοτσολιαδες που σας ακουνε.ο Ε ρε Κοτζιάς που σας χρειάζεται να σας πετάξει έξω

    5. ΚΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗ ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΑς ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΘΑ ΣΕΧΑΝ ΚΑΡΑΤΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ

    6. ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

    7. όλη η χαλκιδική κυρίως γεμάτη γυφτοσκοπιανούς και βούλγαρορουμανους τουρίστες θα είναι. φοβερός τουρισμός και φέτος.

    8. Οι ρώσοι παίρνουν όλες τις γούνες της Καστοριάς. Και αφού δεν αναγνωρίζει το ψευδοκράτος θα ήταν αυτή τη στιγμή η Ρωσία ένας καλός σύμμαχος στο Κυπριακό!

    9. Γεια σου ρε Ελληνα αθανατο λαμόγιο. Εδω μας πυροβολάνε από παντού και ο κλοιός σφίγγει μέρα τη μέρα και εσύ μετράς κεφάλια και εισιτήρια. Ντρέπομαι που κι εγώ εκπαιδεύτηκα τιουτοτρόπως και πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια, όχι απλώς με παρωπίδες, αλλά με μασκα ύπνου

    10. Οι Ρωσίδες είναι οι καλύτερες γυναίκες. Για πηγαίνετε να καμακωσετε η να φλερτάρετε Ευρωπαία…. Η θα σε πλακώσει στο ξύλο (μεταφορικά ίσως και κυριολεκτικά) και αν κατάφερεις τίποτα, την άλλη μέρα πιθανόν θα ξυπνήσεις σε κανένα αστυνομικο τμήμα κατηγορούμενος για σεξουαλική πράξη χωρίς την συγκατάθεση της .
      Την Ευρώπη τους όπως την κατάντησαν να την χαίρονται.
      Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος του τουρισμού ….
      Ποιος τουρίστας (από όλες τις ευρωπαϊκές χωρες) θα πατήσει στην Ελλάδα για τουρισμό όταν η ρωσική κυβέρνηση δηλωσε ότι οι χώρες που στέλνουν οπλισμό στην Ουκρανία έχουν ήδη στοχοποιήθει με πυρηνικά???
      Ποιος τουρίστας θα έρθει στην Ελλάδα όταν το λίτρο βενζίνης στη Ολλανδία (για παράδειγμα σήμερα κοστίζει 2,30)……με ποια αγοραστική δύναμη?????
      Ξυπνήστε ορισμένοι πριν να είναι αργά ….
      Η κατασταση είναι τραγική και δυστυχώς αν δεν λυθεί το θέμα της Ουκρανίας που αφορά όλο τον πλανήτη , σε λίγο δεν θα έχουμε Μαντηλι να κλάψουμε…αν επιβιώσουμε βιολογικά πρώτα…

    11. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΡΟΥΒΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

      1. ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΑΙΝΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ……………….

    12. Επειδη πολλοι λενε και ξαναλενε τι εκανε και τι δεν εκανε η Δυση και ο ΟΗΕ για την εισβολη των Τουρκων στην Κυπρο το 1974,εγω θα σας παραπεμψω στα βιβλια του Μανου Ν Χατζηδακη για την Κυπρο,να βρειτε ποιος δεν ηθελε επουδενι την Ενωση Ελλαδας-Κυπρου (εκτος απο τον Μακαριο φυσικα) και ποιος ηταν αυτος που σαμποταρισε τις συνομιλιες του Σεπτεμβριου του 1967 στην Κεσσανη,τοτε που ηταν σχεδον σιγουρη η Ενωση.

    13. Ποιο ρούβλι θα είναι χαρτί υγείας? Εσείς λέτε πως όταν το ξεκίνησε όλο αυτό ο Πούτιν, δεν είχε λάβει και δεν είχε προετοιμάσει την οικονομία για τις κυρώσεις? Έχει υπογράψει ήδη με τους Κινέζους η gazprom για εξαγωγή φυσικού αερίου πενήντα δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα ετησίως. Μην λέτε μακακιες..

    14. Άνοιξε καμιά νέα αγορά να προωθήσει τα αγροτικά προϊόντα της Ελλάδας ο τρισκαταρατος? Ακτινίδια, ροδάκινα και τόσα άλλα αγροτικά προϊόντα σε μια αγορά 150 εκατομμύριων ανθρώπων,STOP. Πεντακόσιες χιλιάδες Ρώσοι τουρίστες σε Χαλκιδική και Πιερία και όχι μόνο,STOP. Το καλοκαίρι έρχεται, οι φωτιές αναμένονται πάλι θα καούν περιουσίες και δαση. Πήραν κάποια μέτρα, αγόρασαν αεροπλάνα?Πως θα πάνε να ζητήσουν βοήθεια έστω και επί πληρωμή από τους Ρώσους? Αυτός ο άνθρωπος και η παρέα του είναι επικίνδυνοι για την πατρίδα μας, αυτό δεν είναι η Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή αλλά ένα μπ@στ@ρδο συνοθυλευμα.

    15. Ενώ η Τουρκία που κλείνει τά στενά, δέν τρέχει τίποτα ε;;; “Στήν Τουρκία θά πάνε οι τουρίστες”, γιατί αυτή φέρεται καλά στήν Ρωσία!!! ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΡΕ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ;;;;

    16. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟΝ, ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΣ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ να ΕΚΒΙΑΖΕΙ ενα μικρο κρατος που εχει υπο κατοχη το 40% ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟΥ απο την ΤΟΥΡΚΙΑ. ”ΟΤΑΝ” ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΤΟ 1974 στην κυπρο, παρακολουθουσατε ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΣΑΣ.

    17. Ποιους Ρώσους τουρίστες ρε παιδιά?Κάτι χοντροί ασβερκοι μαφιόζοι ερχόταν κατά εδώ που δεν βγαίναν από τα ξενοδοχεία να κάνουν καμία γύρα στον έξω κόσμο ..,…

    18. Ο Μητσοτάκης πήρε μια απόφαση χωρίς να ρωτήσει καν τον υπουργό εξωτερικών.Μητσοτακη δεν ξέρεις τι σου γίνεται.Το μόνο που σε νοιάζει είναι πως να πλουτίσουν 10-20 οικογένειες στην Ελλάδα.

      1. Αφού δεν λειτουργεί η Δημοκρατία στην Ελλάδα ότι θέλει κανειλες κ είναι το αμπέλι του.

    19. Προβλέπω πάλι τα γυφτοχανούμια να γλεντάνε το καλοκαίρι με ρωσίδες τουρίστριες, και οι έλληνες ως συνήθως, …στο χειροκίνητο. 🙁

      1. Τελείως άδειος είσαι ρε φίλε.. Θα πεθάνεις στα πρώτα δεύτερα αν γίνει ντου απο Τούρκους!

    20. Είμαι Διευθυντής στον τουρισμό
      Αυτά που λέτε δεν στέκουν
      Είναι ανακρίβειες από το Α έως το Ω
      Οποίος θέλει να δει στοιχεία μπαίνει
      Σε : http://www.insete.gr
      2020 Διανυκτερεύσεις από Ρωσία 170.000
      2020 Διανυκτερεύσεις από Αγγλία , μαντέψτε είναι περισσότερες από αυτές των Ρώσων
      Άρα σταματήστε να γράφετε ανακριβείες
      Προβλέψεις για αφίξεις Ρώσων τον Ιανουάριο
      180.000
      Προβλέψεις για αφίξεις Άγγλων 1.800.000

      Α να μην ξεχάσω δημοσιεύστε κ την αντίθετη άποψη κ όχι αυτή που σας υποβάλει ο Πούτιν

      1. Ο/Η Ο Μητσοτάκης έπεσε, τον έριξαν τα εγκλήματα του εναντίον της χώρας. λέει:

        Είσαι εγκάθετος του Μητσοτάκη και όχι Δντης τουρισμού. Ξέχασες να μας πεις, τι συνάλλαγμα δαπανούν οι Ρώσοι και τι οι λοιποί μπατηροτουρίστες; Ψάξε βρες δουλειά στα κτήματα (όχι βέβαια σε αγροτικά προϊόντα που πήγαιναν Ρωσία), ο Μητσοτάκης χάθηκε, τέρμα οι αργομισθίες σε Τρολ του ΕΛΙΑΜΕΠ.

        1. Ποιος έκανε εγκλήματα βρε μπουφο; ο Κουλης είναι ένας από τους καλύτερους πρωθυπουργός τα τελευταία χρόνια. Ποια εγκλημ ατα εκανε βρε πατριώτη ;

          1. Κάτι για τους 25000 νεκρούς επειδή δεν ήθελε να ενισχύσει το Δημόσιο ΕσΥ έχεις ακούσει? Το ότι κάηκε η Ελλάδα κ αυτός έκανε 3μερα δεν έχεις ακούσει? Τέλος πάντων σε τυρόπιτες πληρώνεσαι εκεί στα υπόγεια της ΝΔ?

      2. “Διανυκτερεύσεις από Αγγλία” εννοείς αυτούς που τά κάνουν κάθε χρόνο Γής Μαδιάμ στόν Λαγανά, στόν Κάβο καί στήν Ίο;;; Εκτός από τόν αριθμό τών διανυκτερεύσεων, μήπως θά ήταν καλύτερα νά μάς πής ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑ αφήνουν συνολικά οι Άγγλοι καί τί οι Ρώσσοι;;

      3. Α μπραβο,Πες και οτι ουτως η αλλως τα τελευταια χρονια πανε 5-6 εκατομμυρια Ρωσοι τουριστες στην Τουρκια ουτως η αλλως,γιατι εκει ειναι πιο φθηνα και γιατι εκει εχει βαλει πολλες πτησεις ο Βλαδιμηρος.Ας αφησει τις κουφιες ο μπαρμπα πρεσβυς να παει να πιει καμμια βοτκα.

    21. Η λογική λέει πως ο Πουτιν δεν θα κατσει με σταυρωμένα τα χέρια να του ρημάζουν την οικονομία και να στελνουν όπλα απ τα Πολωνικά και Ουγγρικά σύνορα. Ήδη η Ουγγαρια σταμάτησε να αποδέχεται όπλα απο γειτονικές χώρες φοβούμενη Ρωσικά αντίποινα. Η Ρωσία ίσως να προβεί σε βομβαρδισμούς των Ουκρανικών περιοχών στα Πολωνικά σύνορα προκειμένου να αποκόψει τους οπλικούς ανεφοδιασμούς. Αν συμβεί αυτο, να δούμε πως θα αντιδράσει μετα η Δύση, ίσως αυτό να σημάνει και το ξεκίνημα μαζικών συγκρούσεων.

    22. Κύριε “Γιάννης”, μάλλον είστε από την Καρδίτσα,κ δεν έχετε καμία σχέση με το τουρισμό..!!!!Η Ρώσοι ήταν οι καλύτεροι πελάτες στα νησιά…

      1. Εσύ είδες πέρυσι κανέναν Ρώσο στην Κρήτη ρε φίλε?

    23. Έτσι κι αλλιώς στην Τουρκία πάνε γιατί είναι πιο οικονομικά. Αλλά φέτος πως θα πάνε διακοπές με ρουβλία, ή χαρτοπετσέτες…? Φτάνει η ρώσικη προπαγάνδα..

    24. Η μεγάλη έξοδος των Ουκρανών – Η Ευρώπη ετοιμάζεται να τους φιλοξενήσει
      Μετά τους Πακιστανούς ο Κούλης θα μας φέρει και Ουκρανούς.

    25. Χαχαχαχαχα ποιοι Ρώσοι τουρίστες ρε! Εδω μιλάμε ότι σε λίγο δεν θα, έχουν να φάνε στην Ρωσία και το ρούβλι θα, είναι καλό μόνο για κωλοχαρτο! Πραγματικά νομίζει κάνεις ότι θα έχουν λεφτά Ρώσοι μεθυστακες μετά απο όλο αυτό για να έρθουν διακοπές στην Ελλάδα!?

      1. Πολύ θαθελα να ξέρω τι σού έχει Ρώσος η Ρωσίδα και δεν σταματάς να γράφεις τα ηλιθι@ σχόλια σου.
        Πόσα σχόλια έκανες 500-1000? “Ρώσοι μεθύστακες” “ρωσομπλιετ” “ρωσολαγνοι” τα ίδια καί τα ίδια, δεν πρέπει να πας καλά.

    26. Που ήταν η ορθόδοξη Ρωσία όταν τα μεμετια έκαναν την Αγία Σοφία τζαμί

      1. Στο ίδιο μέρος που ήταν όταν έκαναν την Μονή της Χώρας και την Παναγία ΣουΜελά αγνώριστες… Ύπουλα απούσα…

      2. η κυβερνηση σου που ηταν ρε τσουτσεκι της κουλας;

    27. Αστο ρε φίλε με τους πεινασμενους ρώσους σιγα τα ωά…
      Ας πανε όπου στοδιάολο θέλουν.
      Σωθηκαμε και μ αυτούς τους άπλυτους άλλωστε εδω αγγλοι και γερμανοί που έρχονται δεν αφήνουν τπτ παρα μονο στα ξενοδοχεία και στις αεροπορικες εταιρίες τους λεφτα εμεις κατι ψιχουλακια παίρνουμε.

    28. Κύριε πρεσβευτά, κούνα λίγο το κεφαλάκι σου να δούμε αν κουδουνίζει.
      1. Μια ζωή η Ρωσία θάβετε και την Ελλάδα και την Κύπρο. Μια ζωή φιλότουρκοι είστε.
      2. Αν είναι να συμφωνίσουμε να σκοτώνετε αθώους ανθρώπους και να απειλείτε την ανθρωπότητα με πυρηνικό πόλεμο, για να μας έλθουν τουρίστες, μην σώσει και πατήσει κανένας το πόδι του
      3. Η οικονομία της Ρωσίας μετά τα μέτρα είναι τελειωμένη
      4. Η Ρωσία είναι πλέον μισητή από σχεδόν όλη την ανθρωπότητα.
      Κατάλαβες κύριε πρεσβευτά; Τα κατάλαβες αλλά πουλάς και μούρη.

      1. ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ;;; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ;;;

      2. Οι Ρώσοι ήταν Κουμουνιστες τους καταστρεψε η Δύση γιατί ήταν Κουμουνιστες!
        Έγιναν καπιταλιστές τους καταστρεψατε γιατί είναι καπιταλιστές! Κάτι δεν πάει καλά με εσάς! Μάλλον τους θέλετε μόνο για να τους γαμάτε τις γυναίκες και να τους κλέβετε τις περιουσίες !

    29. Χουντοκούλη και χουντονουδούληδες καλά να πάθετε!!!
      ΜΠΡΑΒΟ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΕΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ!!!

    30. Να πάνε. Τουρκόφιλοι είναι έτσι κι αλλιώς. Εμείς χρειαζόμαστε ένα σπρώξιμο για δημιουργία, ή ενίσχυση, νέας βιομηχανίας. Εσείς πηγαίνετε να μεθάτε και να ξερνάτε στο Βόσπορο.

    31. Κατσε πρωτα να’χουν λεφτα για τουρισμο στο εξωτερικο οι Ρωσοι,γιατι προβλεπω πολλοι και πολλες να ερχονται ως “τουριστες” οπως τοτε που διαλυθηκε η ΕΣΣΔ.

    32. Αξιότιμε κύριε Πρέσβη έχετε απόλυτα δίκιο.Τήν Ελλάδα κυβερνούν ελληνόφωνοι εθνοπροδότες πού καθοδηγούνται από τήν εβραική λέσχη Μπιλτερμπέργκ.Ο νοών νοείτω.
      Γιάννης Λάκων

    33. Και τι τον νοιάζει τον Μητσοτάκη τον Άδωνι τον Δενδια και τους υπόλοιπους για τον τουρισμό….;;;; Αυτοί παίρνουν το μηνιάτικο τους……

    34. Σιγά τους Τουρίστες σε σχέση με άλλους πλυθυσμούς απο Γερμανίες Αγγλίες κτλ σταγόνα στον ωκεανό είναι και σαν πελάτες της πλάκας είναι…
      Υποστηρίζει το μακελειό άντρα που βάζει μπότοξ στα μούτρα του, αυτό τα λέει όλα!

      1. Αν προτιμάς όλους τους ανώμαλους της Ευρώπης που έρχονται στη Ζάκυνθο, στη Ρόδο κ.α. μόνο για να γίνουν ντίρλα και να πηδηχτούν σαν ζώα και μένουν σε ξενοδοχεία συμβεβλημένα με γερμανικά κ αγγλικά ταξιδιωτικά γραφεία ή τσίπηδες που παραγγέλνουν μία σαλάτα και μια μπύρα κ την μοιράζονται τότε όνειρα γλυκά Γιαννή… Από το χειμώνα (αν υπάρχει Ελλάδα) εσύ κ εγώ θα πρέπει να καλύψουμε κ αυτή την τρύπα…

      2. Σου έρχονται και κάνουν όλη την διαδικασία για βίζα ενώ Τουρκία Κύπρος δεν χρειάζεται..όπως και οι Άγγλοι και οι Γερμανοί έρχονται με την ταυτότητα τους.θα έπρεπε να σέβεσαι 50ρικα αφήνουν για μπορμποαρ και οι Γερμανοί τρώνε μια χωριάτικη 6 ατονα

    35. Να πάνε ρε ΚΕΡΑΤΑ προσκυνημένοι είστε και εισασταν στους μεμέτιδες πάντα γιαυτο πάντα μας προδιδατε με δαύτους

      1. σε σενα και στον Γιαννη θελω να πω κατι ολη η χαλκιδικη γεμιζε απο ρωσους και οσο για την προδοσια που λες για πες μας τι προσφερανε οι ελληνες στους ρωσους απολυτως τιποτα ενω στους αμερικανους δινουν τα παντα και δεν παιρνουμε τιποτα απολυτως μην κολατε σαν στοκοι . και στο φιναλε ρωσους διπλωματες απελασε η χωρα μας εχουν δικιο εμεις κωλογλυφουμε τους αμερικανογερμανοεβραιους και δεν παιρνουμε τιποτα

    36. Το καλό είναι πως οι Ρώσοι γνωρίζουν πως ο Ελληνικός λαός θέλει να είναι φίλος με την Ρωσία και πως ο πρωθυπουργός της είναι μια μαριονέτα Γερμανών και νάτο. Ο γουρλοματης δεν εκφράζει τον Ελληνικο λαό.

      1. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ μπας και επιβιωσουμε γιατι οι κωλοΝΑΤΟΙκοι το πανε για μειζονα πολεμο.

    37. Κουλη παει η “βαρια…. βιομηχανια” μας! Πεινα και των γονεων!
      Ρε παλιοτομαρα δοσιλογοι πως καταντησατε τη χωρα, ουτε σταρια δεν παραγουμε ακομα και τα περιπτερα τα κλεισατε!

      1. Α δεν εκανε ο Κουλης οτι εκανε,και εβγαιναν οοοολοι οι δυτικοι και ελεγαν οτι δεν θα στειλουμε τουριστες στην Ελλαδα αλλα στην Τουρκια και στη Ρουμανια,τι θα ελεγες τοτε;Τι προτιμας,να χασουμε 2 Ρωσους και να κρατησουμε 8 Δυτικους,η το αναποδο;Εξαλλου ειναι αμφιβολο αν θα υπαρχει γενικα τουρισμος απο την Ρωσια φετος,γιατι σε λιγο θα αρχισουν να βαρανε κανονι οι ταξιδιωτικες εταιριες οπως το 2014 και τα ρουβλια θα κανουν μονο για χαρτια υγειας.

    Comments are closed.