ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ: «ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ LOCKDOWNS»

    Κοινοποίηση:
    ΜΕΘ

    Βρετανοί επιστήμονες προειδοποιούν για δεκάδες χιλιάδες νεκρούς από τη γρίπη τον προσεχή χειμώνα!

    Αναφορά της βρετανικής ακαδημίας ιατρικών επιστημών κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο εκδήλωσης της χειρότερης επιδημίας γρίπης των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα, εξαιτίας των διαδοχικών lockdowns που έγιναν και οδήγησαν σε ραγδαία μείωση της ανοσίας από άλλους ιούς.

    Η γρίπη μάλιστα δεν θα είναι η μοναδική απειλή για τον επερχόμενο χειμώνα, καθώς προβλέπεται ένας συνδυασμός έξαρσης της Covid, της γρίπης και άλλων εποχικών ιώσεων, που θα ασκήσουν αφόρητη πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας.

    Σύμφωνα με τα μοντέλα που χρησιμοποίησαν οι ειδικοί, οι προβλέψεις κάνουν λόγο για διπλάσιο αριθμό νεκρών από τη γρίπη, που σκοτώνει ετησίως στη χώρα 10.000-30.000 άτομα. Επιπλέον η κοινή συμπτωματολογία των τριών «απειλών» αναμένεται να δυσκολέψει τη διάκρισή τους, εγείροντας ενδεχομένως την ανάγκη για νέα rapid tests που θα ανιχνεύουν τη γρίπη.

    Η αναφορά των 29 ειδικών, την οποία ζήτησε η κυβέρνηση, αναφέρει ότι υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το τι θα γίνει τους επόμενους μήνες στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά προτρέπει τους φορείς που είναι υπεύθυνοι για τη χάραξη πολιτικής να προετοιμαστούν για έναν χειμώνα γεμάτο προκλήσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Έκανα τό εμβόλιο καί νιώθω άλλος άνθρωπος.Πρεπει να άλλαξε τό dna μου έτσι και αλλιώς αυτό που είχα δεν τό γουσταρα καθόλου.

      1. Δεν θέλω να σε προσβάλλω πατριώτη αλλά κλ@σαμε από συγκίνηση

    2. 29 ειδικοι, συνιστουν … μπολι! Εχεσθη η φορβας, εν αλωνιω!

    3. Ανθρωπους ανοσοκατασταλμενους να παιρνουν συνεχεια φαρμακα και να μην αντιδρουν σε τιποτα, οσοι απο αυτους μεινουν ζωντανοι!

    4. Με ολα αυτα τα ηλιθια που θελουν σωνει και καλα να περασουν θα ερθουμε ολοι μας στα λογια του Αγιο Παισιου …. Ο κοσμος θα τους παρει με τις πετρες! Ερχεται …. Κοντοζυγωνει !

    5. Ισχύει, έχω μια ξαδέλφη που απολύμανε τα πάντα συνέχεια μέσα στο σπίτι της για να μην αρρωστήσει το μωρό. Πάντα μυξωμένο και άρρωστο ήταν γιατί δεν είχε αντισώματα. Ευτυχώς το κατάλαβε και σταμάτησε να είναι τόσο υποχόνδρια. Δεν μπορούμε να ζούμε σε γυάλες. Ο ιός της γρίπης που είχε περισσότερα θύματα δεν προκάλεσε κανέναν χαμό και καμιά λύσσα απο τους πολιτικούς. Με τον covid μας αγάπησαν, έχουν καλό σκοπό.

    6. Ευτυχώς στην Ελλάδα έχει εξαφανιστεί η γρίπη σύμφωνα με τους “ειδικούς” και όλα έχουν γίνει κοροϊδοϊός.

    7. Ο/Η Βγαλε το σχολιο εσυ εκει στο ειπα μια στο ειπα δυο στο ξανα λεω... λέει:

      Λογικο να εχουν νεκρους αλλα αυτο καθαρα αφορα μονο τους μπολιασμενους…. Οι υπόλοιποι τους γραφουμε στα μητρικα μας

    8. Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!
      ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΡΑΒΔΟΣ!!~ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ!! ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!!
      ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΙΚΤΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ!!

    Comments are closed.