ΤΙ ΖΟΥΜΕ;;; ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η “ΣΥΜΜΟΡΙΑ” ΤΟΥ! ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ! ΘΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

    Κοινοποίηση:
    1

    Τα ζούμε στις μέρες μας…

    Εγκύκλιος… φωτιά από τον Άρειο Πάγο για τις μάσκες. Θα διώκονται ποινικά όσοι αρνούνται να τις φορέσουν. Έκκληση του εισαγγελέα για επαγρύπνηση σε ό,τι έχει να κάνει με τους… ανυπάκουους και τα καλέσματα μέσω internet.


    Παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειου Πλιώτα για όσους αρνούνται την μάσκα!!!

    Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός της χώρας ζητά να τηρείται η αυτόφωρη διαδικασία και να σχηματίζεται ποινική δικογραφία για όσους αρνούνται να την φορέσουν!!!
    Ταυτόχρονα, απαιτεί οι εισαγγελικές αρχές να επαγρυπνούν για όσους διαπράττουν το αδίκημα της τέλεσης σε ανυπακοή και μέσω διαδικτύου, σε όσους δηλαδή παρακινούν τους άλλους μέσω διαδικτύου να μην φορούν μάσκα.

    Αναλυτικά η εγκύκλιος του Αρείου Πάγου έχει ως εξής:

     

    «Με τις  υπ΄ αρ. 4/2020 και 7/2020 εγκυκλίους μας απευθύναμε γενικές οδηγίες και συστάσεις στο πλαίσιο της από τις διατάξεις των άρθρων 19 §§1 στοιχ. γ, 2 και 24 §5 στοιχ.α Κ.Ο.Δ.Κ.Δ.Λ αρμοδιότητάς μας, επικεντρωμένων αυτών στην  κατά την άσκηση της δικής σας βασικής λειτουργικής αρμοδιότητας ποινική αντιμετώπιση της παραβίασης των εκάστοτε  διατασσόμενων μέτρων αποτροπής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19. Επισημάναμε εξυπαρχής την κυρίαρχη, για την περίπτωση, διεκδικούσα εφαρμογή στην ποινική δίωξη διάταξη του άρθρου 285 ΠΚ, εφόσον βεβαίως συντρέξουν όλα τα στοιχεία της νομοτυπικής μορφής του προβλεπόμενου εγκλήματος, οι διαβαθμίσεις του οποίου εξικνούνται μέχρι και την αναγωγή της πράξης σε κακούργημα (βλ. προγενέστερες εγκυκλίους μας). Είναι περιττό να τονιστεί η ανάγκη εξακολούθησης της σχετικής υποχρέωσης,  εγρήγορσης,  συνεχούς ενδιαφέροντος και  κατά νόμο παρέμβασης  των εισαγγελέων πρωτοδικών της επικράτειας  για την άσκηση της καθύλη, κατά τόπο και λειτουργία αρμοδιότητάς τους όταν διακρίνονται συναφείς παραβατικές  ενέργειες.

    Με αφορμή,  μεμονωμένα πρόσφατα περιστατικά, που όμως  επιμένουν να εμφανίζονται,  προσδιοριζόμενα από αντιδράσεις ατόμων διαφωνούντων με τα ληφθέντα από την πολιτεία μέτρα για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 (“κίνημα κατά της μάσκας”) και προκαλούντα εύλογη ανησυχία στους νομοταγείς πολίτες και γενικότερα στην ελληνική κοινωνία, κρίνουμε  σκόπιμο, σε συνέχεια των ανωτέρω εγκυκλίων μας, να επανέλθουμε και να προβούμε στις ακόλουθες, πρόσθετες επισημάνσεις, απευθύνοντας συνάμα γενικές οδηγίες. Η διάρκεια της  πανδημίας με τις οδυνηρές της συνέπειες επέβαλαν κυριολεκτικά και στην ελληνική έννομη τάξη ένα ιδιόμορφο “Δίκαιο της Ανάγκης” για προστασία  από τους άμεσους κινδύνους από την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19, με απώτερο σκοπό την διαφύλαξη των υπέρτερων εννόμων αγαθών της ανθρώπινης ζωής και της υγείας. Έτσι, δυνάμει της από 1-5-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (άρθρο 36), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 ν. 4690/2020, εκδόθηκε η ΚΥΑ 55339/2020, με την οποία, μεταξύ των άλλων, κατέστη υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας για τους μαθητές κατά την επαναλειτουργία των σχολείων (άρθρο 2). Η λήψη του μέτρου  αυτού στηρίζεται σε εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού COVID-19, όπως άλλωστε και όλοι οι “κανόνες αποστασιοποίησης” που επιβάλλονται κατά περίπτωση (ΚΥΑ 55169/2020, εκδοθείσα δυνάμει του άρθρου 44 της ίδιας ΠΝΠ, αναφορικά με τη λειτουργία των δικαστηρίων και των εισαγγελιών, κ.ά.).

    Επιβάλλεται, ακολούθως, η προσοχή των εισαγγελικών λειτουργών της χώρας να εστιάζεται εκτός άλλων και στη διερεύνηση τέλεσης του εγκλήματος του άρθρου 183 ΠΚ (διέγερση σε ανυπακοή), σύμφωνα με το οποίο “όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή με χρηματική ποινή”. Η εν λόγω διάταξη βελτιώθηκε στο νέο ΠΚ με την προσθήκη και του διαδικτύου ως μέσου δημοσιοποίησης της πρόκλησης ή διέγερσης σε ανυπακοή (βλ. Αιτιολ. Έκθ. Σχ ΠΚ, υπό το άρθρο 183). Κατά την ποινική θεωρία, η πρόκληση είναι άμεση προτροπή προς άλλους να προβούν σε ορισμένη ενέργεια ή παράλειψη, ενώ η διέγερση είναι έμμεση επιρροή επί της βουλήσεως άλλων προς ορισμένη ενέργεια ή παράλειψη, με ερεθισμό του συναισθηματικού τους κόσμου, των παθών ή των ενστίκτων (βλ. την κλασική μελέτη Ι. Μανωλεδάκη, Η προστασία της δημόσιας τάξεως, σελ. 79-80). Οσάκις συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις, όταν δηλαδή αυτοί που αντιτίθενται στα νόμιμα  μέτρα και προσδίδουν στις δικές τους  θεωρήσεις για τη χρήση της μάσκας τα χαρακτηριστικά αξιόποινης πράξης, είναι αυτονόητη υποχρέωση ο σχηματισμός ποινικής δικογραφίας  και η τήρηση  της αυτόφωρης διαδικασίας  των άρθρων 417 επ. ΚΠΔ, υπό τις προϋποθέσεις της, εάν βεβαίως δεν εμποδίζεται από εξαιρετικούς λόγους, επιβάλλεται δε και η άμεση διεύθυνση της αυτεπάγγελτης προανάκρισης (άρθρο 245 §2 ΚΠΔ) από τον εισαγγελέα πρωτοδικών, στο πλαίσιο της από το άρθρο 25 §1 στοιχ.γ,δ Κ.Ο.Δ.Κ.Δ.Λ. αρμοδιότητάς του. Η προστασία του πολίτη και η τήρηση της νομιμότητας, ως αποστολή της Εισαγγελίας (άρθρο 24§2 Κ.Ο.Δ.Κ.Δ.Λ.), αποτελούν το σταθερό στόχο όλων των εισαγγελικών λειτουργών και αξιώνουν τη διαρκή επαγρύπνησή μας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    70 Σχόλια

    1. ΦΑΤΕ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΑΜΩΡΦΟΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΚΛΑΝΙΑ,ΜΟΥΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΑΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΝ,ΚΑΘΙΚΙΑ,ΓΥΦΤΟΕΛΛΗΝΕΣ

    2. Λοιπόν αγαπητοί πατριώτες, χούντα θέλατε χούντα λάβατε. Καληνύχτα σας…

    3. Τι ζούμε συνέλληνες;Οι άνθρωποι που έλεγαν ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει επειδή δεν έχει απευθείας πτήση απ τη Ουχαν;Λες και μίλαγαν σε παιδιά Δημοτικού.Και ο Κυριάκος που καλωσόρισε τους τουρίστες με δειγματοληπτικά τεστ;Με αυτή τη λογική πρέπει να πάνε και αυτοί αυτόφωρο.

    4. Δυστυχώς γίναμε υποχείριο απολυταρχικής κυβέρνησης.
      Αντί για Ελληνική Δημοκρατία πρέπει να ονομαζόμαστε Ελληνική Σοσιαλιστική Κομμουνιστική Δικτατορία.
      Το Σύνταγμα της Ελλάδας άλλαξε, έχουμε την ερυθρά Βίβλο των σοβιέτ
      Κρίμα σε όλους τους ήρωες που έχυσαν το αίμα τους προασπίζοντας την εδαφική ακεραιότητα και ανεξαρτησία

    5. Καθίκια πείτε αλεύρι το τραμ θα σας γυρεύει λίγα τα ψωμιά σας τέρατα ακόμα θέλω να το που θα πάτε να κρυφτείτε

      1. Εκεί που κρύβονται και οι προηγούμενοι που θα τους πιάναμε, θα τους βάζαμε φυλακή, θα θα θα….Η μόνη λύση από πάντα ήταν και θα είναι διαβατήριο και οπο φύγει φύγει!

    6. 3 micron N95 μασκα κοινός αποτρέπει οριζόντια μόλυνση οτιδήποτε μεγαλύτερο των 3 micron σωστά; δεν μιλάμε για τα πλαϊνά κενά φυσικά ε; Ωραία ο ιός ειναι σύμφωνα με μελέτες 0.006 micron, πως θα μας σώσει η επιβολή της μάσκας στην καταπολέμηση του ιού; Είναι μια εύλογη ερώτηση χωρίς να προκαλω σύγχυση και με θεωρήσετε προβοκάτορα!
      Υ.Σ Μια χαρά ετοίμασε το έδαφος ο βρωμοκουμουναρος, πουλημένος, απάνθρωπος, τέρας, σατανιστης Τσίπρας. Και μέσα στην καραντίνα η εφημερίδα της Κυβερνήσεως πήρε φωτιά τουκου τουκου όλη μέρα!! ΦΕΚ να δει το μάτι του κόσμου να χορτάσει…

    7. Ελληνική Δικτατορία ! Ολα τα λαμογια μαζί 300 Δικτακτορες αποφάσισαν για 10.000.000 Ελληνες να τούς βάλουν φιμοτρο. Ψηφηστε τους ξανά να σάς σώσουν δεν θέλατε χρυσή αυγή ήμασταν φασίστες εμείς……. Φάτε τώρα Δημοκρατία ραγιάδες!!!

    8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ…ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥ ΜΙΣΘΟΥ…

      1. Αυτο ακριβώς οπως τα λες λαμογια και πουλημένοι ειναι ολοι τους.

    9. Αυτα γίνονται όταν οι εισαγγελείς δεν υπηρετούν τη Δικαιοσύνη.(είδαμε τι έγινε και στον Έβρο με το βοσκό και τους τουρκους και στα νησιά)
      Έρχονται και άλλα πιο άσχημα, είμαστε στην αρχή ακόμη.
      Με τον εμβολιασμό για τον κορονοτετοιο να δείτε τι έχει να γίνει. (όταν…)

    10. Πραγματικά πόσο έχει απαξιωθει η δικαιοσύνη. Η δήθεν ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Δε μπορούν να μιλήσουν οι δικαστές, οι εισαγγελείς;; αυτόφωρο για τη μάσκα;;;;; και το αυτόφωρο έχει χάσει το λόγο ύπαρξης του. Οι μπάτσοι απ την άλλη αντί να κυνηγούν κλέφτες, δολοφόνους κτλ κυνηγούν γονείς, παιδιά σε πλατείες μη τυχόν κ ξεπεράσει ο αριθμός των ατόμων τα 9 κ κολλήσουμε covid. Χρήστε μου τι ζούμε..

    11. Είναι η τελική πρόβα για τις ταυτότητες και το τσιπάκι μετά..δείτε σε λίγο τι έρχεται..

    12. Πόσο βλάκας είναι κάποιος που επιβάλει σε παιδιά να φορούν μάσκα και την ίδια στιγμή τους επιτρέπει να παίζουν ιδρωμένα μαζί χωρίς μάσκα! Μιλάμε για κάλο στον εγκέφαλο

    13. Νεοελληνέζοι ραγιάδες έχει και πιο κάτω.

    14. Δεν πρέπει να μην φοράμε μάσκες..
      Εάν ο ιός μεταλλαχθεί θα ζήσουμε σκηνές αποκαλυψης, τρίτου κύματος..

      Όπως μου δίνονται όλα όσα συμβαίνουν έτσι μου δωθηκε το εστί το φονικό αυτό όπλο επ ακριβώς και πριν οι επιστήμονες κάνουν καμία ανακοίνωση..

      Ξαναλέω ότι η μαφία σώζει δεν αφήνει να γίνει διασπορά του ιού, και πρέπει να την φοράμε όλοι.
      Δεν χρειάζεται οι εβραιοκομμουνιστων με τον Κούλη αρχηγό να το παίζει δικτάτορας ας κάνουμε αυτό που πρέπει μόνοι μας.

      1. Αν κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη αυτοί είναι αλλοι και όχι ο λαός.
        Μας ξεκ@λιασαν στους περιορισμούς και τους τηρήσαμε.Ημασταν όλοι πολύ εντάξει.
        Πόσους θανάτους είχαμε τότε και πόσους τώρα;
        Το καλοκαίρι τι κάναν οι κύριοι;
        Βαλαν μέσα στη χώρα τη Σάρα και τη Μάρα.
        Με ποιο αποτέλεσμα;
        Να γεμίσει ο κόσμος κορωνοτετοιο.
        Αν υπάρχει μεταλλαξη του ιού ισως έχει έρθει ήδη από έξω.
        Την άνοιξη νομίζω υπήρχαν αναφορές πως άλλο στέλεχος του ιού ήταν στην Κίνα άλλο στην Ιταλία και άλλο στην Αμερική.
        Άντε εγώ σου λέω φοράω μάσκα, ομως εκεί στην Ομόνοια,στις δομές φιλοξενίας,στα τσαντιρια των Ρομά κλπ;;;Ποιο το νόημα σε μια πανδημια να φορέσουν μάσκα και να μπαίνουν σε περιορισμούς τα 10.000.000 Ελλήνων και να μη φοράνε και να μην περιορίζονται τα 3.000.000 πχ των αλλοδαπών;;;;;
        Συγνώμη κιόλας αλλά σε τέτοιες καταστάσεις είναι να παρακαλάς το Θεό να στείλει ένα άλλο χτικιο σαν τον έμπολα και χειρότερο και να πεθαίνουν μια και έξω να ησυχάσουμε.
        Ε μα πια.

      2. Ξαναλέω ότι η μαφία σώζει…
        (η γλώσσα αν λαθέψει την αλήθεια της θα πει)
        όλα αυτά που ζούμε είναι οργανωμένο έγκλημα

    15. συμφωνώ με το σχόλιο του σπάρτακου!!! όσοι μπορούμε απλά φεύγουμε

    16. Δεν σας άρεσε ο Παπαδόπουλος ε;
      Καθίστε τώρα να σας σκίσουνε τη σάρκα οι 300 Μασόνοι της Βουλής.

    17. Για τα Μετρό και τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς που ο κόσμος στοιβάζεται ο ένας πάνω στον άλλον δεν βλέπω να συγκινείται ο Άρειος Πάγος !!! Αυτό δεν είναι Κυβερνητικό έγκλημα ;

      1. ναι δεν βαζει μπροστα τις μηχανες που χε παρει ο ο συριζας
        Ρε φιλε με τι λεφτα
        Ολο λεφτα ζητανε ολοι μια απο καταστροφες μια ταβερνιαρηδες μια ηθοποιοι
        Μια να χουμε για μογγολους
        Βλεπεις να περισσευε τιποτε
        ΕΠΙΣΗς αν ειδες σημερα ανακοινωθηκε οτι πολλοι με τα μυαλα τα δικα σου πανε και σπανε τζαμια σε συρους να μην εχει τρενα να κυκλοφορανε μπας και πεσει και βγαλτε τον στυριζα
        Τελος παραγγελια τρενων δεν γινεται απο τη μια μερα στην αλλη εχει συμβουλεια επικρατιας τα ξερεις αυτα ελλαδα ειμστε
        ενας διαγωνσμος κρατα χρονια ελλαδα
        Ολο αφορισμους απο τον καναπε
        Για κατσε και σκεψου λιγο τι θα γινοταν με αολα αυτα αν κυβερνουσε ο φιλος σου τσιπρας…
        Μιε ενναλακτικη υπαρχει ελλαδα
        Ας μας γραψει μια μερα ο στεφανος ενα αρθρο τι διαφορετικο θα γινοταν αν με ελληνοτουρκικα μεταναστευτικο εβρο και κορονα κυβερνουσε τσιπρας να τα λεμε εξω απο τα δοντια

        1. Εσένα σου φαίνεται φυσιολογικό σε κάποιες χώρες να σκέφτονται ΟΛΟΙ μαζι για lockdown; Δεν ξέρει ο πολίτης τι συμφωνίες γίνονται μεταξύ τους. Σε δελτίο ειδήσεων χθες είπαν για τις περιοχές της Αττικής που έχουν τα περισσότερα κρούσματα. Μια από τις περιοχές ήταν και σε αυτήν που ζω. Ακόμα σαν πολίτης θα ήθελα να έχω την λίστα με τα ονοματεπώνυμα των αρρωστων τουλάχιστον της περιοχης μου που άκουσα χθες στο δελτίο ειδήσεων κάποιου καναλιού ότι υπάρχουν τα περισσότερα κρουσματα αυτού του φονικού ιού. Και πρεπει να τα γράψω και προσεχτικά αυτά που νιώθω και πιστεύω γιατί ζω μια χουντα μάλλον και πρέπει να προσέχω τι λέω για την κυβέρνηση, η κυβέρνηση δεν ξέρω κατά ποσο ενδιαφέρεται όταν όμως άλλοι καταπατουν τα δικά μου δικαιώματα. Εκεί υπάρχει ελευθερία του λόγου.

          1. καθαρισαν σε εξιμμηνες 10 στη γειτονια μου ουτε τεστ τους καναν ακλαφτοι ασε
            Ξερω αθηνα ειναι απροσωπα ολα αλλα επαρχια ξερουμε

        2. είσαι εκτός θέματος… Κολλημένος ακόμα σε κόμματα, μη σου θίξουμε τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ… Και ο νυν και ο πρώην για τα ίδια αφεντικά δουλεύουν… Ξύπνα…

          1. τι θες αναρχια εξαρχια
            αφου ενας απο τους δυο θα κυβερνα

    18. Το «έγκλημα»; «Διέγερση σε απείθεια κατά των νόμων». Η κάθε διαδήλωση που γίνεται, η κάθε διαφωνία με τον οποιοδήποτε νόμο εμπίπτει σ’αυτή τη φράση. Καταλαβαίνετε σε τι νεοταξική κατρακύλα έχει περάσει το κράτος. Έχουν ξεδιάντροπα καταργήσει σχεδόν ολόκληρο το σύνταγμα της Ελλάδος. Αλλά και εδώ υπάρχει απόλυτα στοχευμένη εφαρμογή,διότι ας πούμε ένας αναρχικός που πράγματι διεγείρει σε απείθεια κατά των νόμων ούτε διώχθηκε,ούτε και πρόκειται να διωχθεί.

    19. ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ Κ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΧΑΛΑΡΑ……. ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ…. ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ,ΛΕΜΕ. ΧΧΑΑΑΧΧΧ

      1. Οι μασώνοι; Δούλοι άλλου αφεντικού είναι αυτοί.

      2. enki, εσύ από πού είσαι και μας λες ελληνάκια? Έλληνες είμαστε….

    20. Προφανώς ο εν λόγω κύριος εισαγγελέας δίνει “εξετάσεις” υπακοής και που ξέρετε μπορεί κάποια στιγμή να τον δούμε και Πρόεδρο Δημοκρατίας.

    21. δεν ειναι θεμα ελευθεριας γνωμης ειναι θεμα οτι εγκληματεις πχ οταν μπαινεις σε λεωφορειο χωρις
      και αν εχεις την κορωνα μπορεις να καθαρισεςις συνελληνα σου
      Ο νομος ειναι νομος
      Επισης οταν λες μην φορατε ειναι σαν να λες σε καποιον παρε οπλο και ριξε ειναι ηθικη αυτουργια
      Τι το παραξενο
      Επιτελους ο κουλης ξυπναει μια με αυτο και μια να στειλει τους πακηδες σε ξενοδοχεια φρουρουμενα αντι να πιανουν κλινες δημ νοσοκομειων
      Αν και νομιζω εχει αργησει τα μαθ. μοντελα δειχνουν οτι παμε για να γινουμε μπεργκαμο
      Λιγο οι ραντοσμενοι λιγο οι γυφτοι λιγο οι πακηδες λιγο η λασκα του κουλη και τα φαγαμε το κυμα το βαρβατο που γλιτωσαμε απριλιο ενω αλλοι το λουστηκαν

    22. Τα λαμόγια οι Ευρωπαίοι ακύρωσαν το Ευρωπαϊκό συμβούλιο Κορυφής προκειμένου να μην αναγκαστούν να επιβάλουν μέτρα κατά της Τουρκίας!!!

      1. ΧΑΧΑ,,,, ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ “”ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ”

        ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΤΕ ΞΑΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ, ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΤΕ…
        ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΣΟΦΟΣ…ΟΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ

        1. Πραγματικό Ζωαδι!! Η συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού συμβουλίου θα γινόταν για να επιβάλλουν μέτρα στην Τουρκία. Τι σχέση έχει ο Κορωνοϊός?

    23. Δεν ξέρω αν θυμάστε τη συγκεκριμένη ταινία του Σταλόνε.Δικαστής Ντρεντ ο τίτλος
      https://www.youtube.com/watch?v=4NCtpXG6Az4
      Νομίζω δεν είμαστε μακριά να δούμε παρόμοιες εικόνες.Τα πράγματα έχουν ξεφύγει.Έχει γίνει πλύση εγκεφάλου στο λαό.

    24. την προηγούμενη Τετάρτη μπήκαμε για πρώτη φορά στην Τάξη και επέτρεψα σε 3 μαθητές να μπουν χωρίς μάσκα. Μετά από λίγα λεπτά μπήκε μέσα ο διευθυντής του σχολείου και θέλησε να βγάλει με απουσία αυτούς που δεν φορούσαν μάσκα αλλά δεν του το επέτρεψα. Την επόμενη μέρα με ειδοποιούν ότι με ψάχνει η αστυνομία και να βγω έξω από το σχολείο. Τους είπα να τελειώσω πρώτα τις διδακτικές μου ώρες και θα βγω. Εκτός αν θέλουν εκείνοι να έρθουν μέσα. Όταν τελείωσα και βγήκα, με συνέλαβαν και με πήγαν αυτόφωρο για το θέμα που δημιουργήθηκε την προηγούμενη μέρα με τις μάσκες. Ευτυχώς η εισαγγελέας όρισε τακτική δικάσιμο μέσα στο 2021 και δεν με κράτησαν. Οπότε αυτά που γράφετε είναι πλέον πραγματικότητα.

      1. Πάνο δυστυχώς ξαναζωντανεύει άσχημα η εποχή των δοσίλογων.
        Εξάλλου τούτη η κυβέρνηση έχει βαρύ παρελθόν σε αυτόν τον τομέα.Κανάλια , δημοσιογράφοι , διευθυντές σχολείων συναγωνίζονται για τον τίτλο του δοσίλογου και του ρουφιάνου.
        Θα ζήσουμε άσχημες εποχές.Έχει γίνει πλύση εγκεφάλου στην πληθυσμό. Τα εκατομύρια που μοιράστηκαν απλόχερα στα κανάλια αυτό το σκοπό είχαν.
        Προσωπικά προσπαθώ να βγαίνω όσο λιγότερο μπορώ έξω γιατί πρώτον δεν φοράω μάσκα και δεύτερο αηδιάζω να βλέπω αυτή την κατάσταση με τον κάθε ρουφιάνο να είναι έτοιμος να πάρει την αστυνομία γιατί κάποιος π.χ. μπήκε στο φούρνο χωρίς μάσκα.Και εκεί που δεν έβρισκες πουθενά αστυνομικό τώρα σε 2 λεπτά είναι εκεί να κόψει πρόστιμο σε όποιον του υποδείξουν οι δοσίλογοι.

        1. Το ίδιο ακριβώς κάνω και εγώ και αποφεύγω για να μη μαλώσω με κανένα μαλακά

      2. και ως τοτε θα δουλευεις… απιστευτο μονο ελλαδα τετοια αντι να σε στειλουν στο χωριο σου
        Αλλιμονο στον κοσμο που θα παρεις στο λαιμο σου
        Δεν μας λες σε ποιο σχολειο εισαι να μην περναμε ουτε αποξω

      3. Μακελειό νομίζω ότι πρέπει να έρθεις σε επαφή με τον δάσκαλο/καθηγητή

      4. καλα σου κανανε παλιοκομμουνι χωρις μασκα στο σχολειο δασκαλοι της πλακας με καταλυψεις απεργιες διαδηλωσεις κανετε μαθημα 170 μερες το χρονο & πληρωνεστε για 365 μερες ολο συνδικαλισμο &ι τα παιδια βγαινουν ντουβαρια & κομματικα στρατιωτακια & τα περισσοτερα φευγουν στο εξωτερικο

      5. Είσαι αρμόδιος, επιστήμονας, ιατρός, λοιμωξιολόγος, να κρίνεις τις αποφάσεις που βγήκανε μετά από συστάσεις τους; Εσύ δηλαδή, θα διδάξεις στους μαθητές σου, στα παιδιά μας, να είναι μέλη μιας κοινωνίας και να τηρούν τους νόμους; Εσύ δηλαδή, θα διδάξεις τους μαθητές σου, τα παιδιά μας, να σέβονται την υγεία τους συνανθρώπου τους; Ακατάλληλος για το ρόλο σου. Και μην ακούσω αηδίες για περί ελευθερίας κλπ. Η προστασία της υγείας του συνόλου είναι το παν. Αν φοβάσαι μη χάσεις την πίστη σου και την ελευθερία σου με μια μάσκα, είσαι πολύ μικρός για τη θέση που βρίσκεσαι. Και το ίδιο ισχύει και για τους τρομολάγνους που τρέμουν τα “πέντε τζι” και τον-ανύπαρκτο κατ’ αυτούς-ιό.

    25. Λάθος τίτλος. Το αυτόφωρο ισχύει μόνο για τους Έλληνες. Πηγαίντε ΤΩΡΑ κέντρο Αθήνας να δείτε τι γίνετε με τους λαθρομετανάστες. Στα @@ τους όλα. Ενοχλήθηκε το σύστημα της πολιτικής μαφίας επειδή ο Χαρδαλιας φίλησε το χέρι ενός ιερέα. Το γεγονός πως σύμβουλος του Μητσοτάκη φυλάει τον π@υτσο λαθρομετανάστη δεν ενοχλεί.

    26. Ελλάδα 2020μΧ. Είσοδος σε κλειστό χώρο ή ΜΜΜ χωρίς μάσκα, πρόστιμο 150€ και αυτοφορο. Παράνομη είσοδος στη χώρα, δωρεάν σιτιση και επίδομα 500€

      1. Θα πατάξω το νατιβισμο… Χαιρετίζω την πολυπολιτισμικότητα…

    27. OΛΟΤΑΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ,ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

    28. ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΑΝΩΤΑΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕ (ΑΛΛΟ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ )ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ?????ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!!!!

    29. Πας στο βουνό τα παρατάς όλα δεν τους πληρώνεις ζεις χωρίς μάσκα χωρίς ρούχα γυμνός και οποίος έρθει τον γαμας ετοιμοπόλεμος και προετοιμασμένος αντέχετε να ζήσετε χωρίς ίντερνετ και κινητό…

      1. Χαχα Φιλε εισαι ο πιο σωστος. Πλεον οι πολεις μπροστα στις ζουγκλες και στα βουνα ωχριουν. Αν προλαβουμε ομως και δεν το καψουν και το βουνο οι σελτζουκοι

      2. Μου φαίνεται ότι δε θα αργήσει η ώρα που θα πάρουμε τα βουνά…

      3. Το ιντερνετ και το κινητό είναι το τελευταίο.
        Είναι αδύνατον το βουνα να φρεψουν τόσο κόσμο που είναι στις πόλεις.
        Οι Έλληνες την παράτησαν την εξοχή για να βολεύουν οι περισσότεροι από αυτούς στο δημόσιο.
        3.800.000 κόσμο έχει η Αττική μόνο.
        Αύριο μεθαύριο όμως θα τους πουν : Για να έρθεις στην εργασία σού πρέπει να έχεις κάνει το εμβόλιο αλλιώς…..
        Τώρα 😷και🤫🤐

    30. Δηλαδή αν, λέω τώρα, αν, ξεσηκωθούμε όλοι ⚾, τι θα κάνουν;θα καλέσουν τα ματ;αν γίνει πολεμος, ο στρατός μας θα παει με μάσκες να πολεμησει τον εχθρό;

      1. Ναι ποιοι ολοι?
        34% νδ
        19% συριζα
        7 κιναλ
        6 κκε
        2,5 μερα25
        και 7 λοιποι μαλακες
        Βλεπεις να υπαρχει σωτηρια?
        Ολοι μαζι σε οικουμενικη θα μας κυβερνανε ακομα και τωρα να γινοταν εκλογες
        ειμαστε χαμενοι απο χερι

    31. Χουντάκλα απο πολιτικους μεχρι και δικαστικούς ακόμα και … κλητηρες !
      Πήγε στο διάολο η Ψευτοδημοκρατια που είχαμε .
      Όμως , το ΜΕΓΑ ΚΑΚΟ ειναι ο ίδιος ο λαός που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερά του . Σκέτη ΑΦΑΣΊΑ !

    32. ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΈΤΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΘΑ ΙΣΧΎΕΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΜΑΣΤΕΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,Ή ΜΌΝΟΝ ΓΙΑΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ?

      1. Μόνο για τους Έλληνες φυσικά. Τα λαθραία κάνουν ότι γουστάρουν, όλοι με κορονοιο είναι και η κυβέρνηση τούς δίνει πρωτεραιοτητα στα νοσοκομεία. 60% στα νοσοκομεία από δαύτους είναι.

    33. Ο/Η ειναι λυπηρο να λενε δικαστικοι αυτα τα πραγματα... λέει:

      το συνταγμα και η ελευθερια της γνωμης ισχυει ακομα η καταργηθηκε? μηπως κηρυχθηκε στρατιωτικος νομος?

    34. ηρθε χουντα και δεν το μαθαμε? που θα παει, θα γινει ο μητσοτακης πρωθυπουργος να μας σωσει !

    Comments are closed.