ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ… ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

    Κοινοποίηση:
    κουληςςςςςς

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει ακάθεκτος να εφαρμόζει τις «εντολές» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και να υιοθετεί τις προτάσεις του Κλάους Σβαμπ.

    Αυτή τη φορά με αφορμή την ενεργειακή κρίση και την κατάσταση στην Ουκρανία, η οποία έχει προκαλέσει «έκρηξη» τιμών στα καύσιμα. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό μέσα στην εβδομάδα ο Κ.Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα για την στήριξη των πολιτών, λόγω της ακρίβειας. Τα μέτρα πιθανότατα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη.
    Το νέο στοιχείο θα είναι η «επιδότηση» για ένα μέρος του πληθυσμού, των πλέον ευάλωτων, για αγορά καυσίμων, όπου η ακρίβεια «καλπάζει». Κυβερνητικοί αξιωματούχοι που έχουν αναφερθεί στον θέμα σημειώνουν ότι δεν θα είναι οριζόντιο το μέτρο, αλλά θα απευθύνεται στους πλέον ευάλωτους και θα έχει την μορφή «κουπονιού».

    Αντί λοιπόν η κυβέρνηση να προχωρήσει σε μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα, όπως οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης, θα δώσει… κουπόνια στους πολίτες, μετατρέποντας μας σε Σοβιετική Ένωση.

    Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, δηλαδή ποιο θα είναι το ποσό, ποιοι θα το δικαιούνται κτλ. όμως δεν θα πρέπει να αναμένονται ιδιαίτερα γαλαντόμες ανακοινώσεις.
    Καθοριστικές θα είναι πάντως η σημερινή και η αυριανή ημέρα. Σήμερα (14.03.2022) συνεδριάζει το Eurogroup και αναμένεται να υπάρξουν σαφείς ενδείξεις για το εύρος των ευρωπαϊκών παρεμβάσεων, ενώ αύριο ανακοινώνονται τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το πρώτο δίμηνο του έτους.

    Μετά από αυτά θα «κλειδώσει» το περιεχόμενο του πακέτο των μέτρων στήριξης νοικοκυριών, επιχειρήσεων και αγροτών που πλήττονται από το ραγδαία διογκούμενο κύμα ανατιμήσεων σε ενέργεια, είδη διατροφής, βασικά εμπορεύματα και πρώτες ύλες.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθηθεί το μοντέλου των ανακοινώσεων ανάλογων πακέτων μέσα στην πανδημία. Δηλαδή θα δοθεί το περίγραμμα από τον πρωθυπουργό και εν συνεχεία θα εξειδικευτούν από τους αρμόδιους υπουργούς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Κουλη θα σε ψηφιζω για παντα σκισε τους ολους τους ανεγκεφαλους ψεκασμενους πουτινολαγνους

    2. ΣΙΓΑ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΚΟΥΛΗΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΜΕΙΩΝΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΚΑΥΣΗΜΑ……….ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΚΟΠΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΤΡΙΓΥΡΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝΑΙ ΜΠΕΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝΑΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ????????

    3. Εν μέσω κομμουνισμού, μόνο με κουπόνια κινούνται οι πολίτες….Νομίζατε ότι είναι χούντα ε;; Άντε ξυπνήστε τώρα, καιρός είναι….

    4. Αυτός ο άνθρωπος είναι ή χαρούμενος ή ηλίθιος, μάλλον και τα δυο χαρούμενος μάλλον εκ γενετής και εφόσον δεν δούλεψε ποτέ στην ζωή του ,όσο για την ηλιθιότητα αυτή όρια δεν έχει όπως πολύ σοφά είπε και ο Αϊνστάιν

    5. Ακου κουπονια και κουραφεξαλα, πρωτοι απ ολους θα τρεξουν γυφτοι και αλλα λαμογια που ενω δεν κοβουν αποδειξεις δηλωνουν στην εφορια 5 χιλιιαρκα το χρονο!

    6. Κόλλησε κορονοϊό στην Τουρκία..ισως γλυτώσουμε.

    7. Θα δείχνουμε εκκαθαριστικό στον βενζινα για να βάλουμε καύσιμα? Οι τιμές έχουν εδώ και πέντε μέρες έχουν πέσει στο πετρέλαιο και το αέριο. Σα δε ντρέπονται τα κ@ριολια.Γ@μ@ το σπ…. τους

    8. με λιγα λογια ο ”σωζων εαυτον σωθητω.”

    9. Ρε πως γίνεται όλοι να τους βρίζουν να έχει 50 % αποχή στις εκλογές και αυτοί να εκλέγονται; Μήπως γίνεται νοθεία στις εκλογές;
      Στις επόμενες εκλογές προτείνω ο λαός να ψηφίζει και σε δεύτερες κάλπες έξω από τα εκλογικά κέντρα και να καταμετρηθούν από ανεξάρτητες ομαδες έτσι ώστε να δούμε αν γίνεται νοθεία στις εκλογές!

    10. 5η ημέρα πτώσης του πετρελαίου…έχει φτάσει στα 104 δολλάρια το βαρέλι….στα γ@μιδια τα πρατήρια γιατί η τιμή έχει σκαλωσει στην ίδια τιμή όταν το βαρέλι το πετρέλαιο ειχε 139 δολάρια ….όταν αυξάνεται την επόμενη μέρα φαίνεται η αύξηση λες και έφτασε το πετρέλαιο κατευθείαν από την εξόρυξη στου στο πρατήριο ενώ όταν πέφτει θέλει 10 μέρες….λέω να αρχίζουμε να καίμε τα πρατήρια και να εκτελούμε ιδιοκτήτες…

    11. Ανωμαλιαρα κουλα σκετη σταλινοκρατια το κανες το πολιτευμα! Δινεις ενα επιδοματακι παιρνεις πισω τρια! ….τρια θα παρεις οσωνουπω!

    12. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΦΑΝΕ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΚΑΝΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ “ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ή ΕΡΝΤΟΓΑΝ;” ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

      1. ευκολάκι . Ο ακατανόμαστος.
        Ε να μη το πούμε, φτου φτου ποτέ δε ξέρεις.

        Ο Ερντογάν μας απειλεί με πόλεμο, αλλά είναι απειλές. Ο ακατανόμαστος μας κάνει πόλεμο από μέσα και μας διαλύει . Ο ακατανόμαστος κάνει πράξεις, μας πολεμάει ,ο Ερντογάν μόνο μας απειλεί. Και η ειρωνεία είναι ότι το είχε πει ,προεκλογικά : “Θα πολεμήσω το νατιβισμό έλεγε ” .Και οι μαλάκες αντί να κάνουν ένα google translate ,πήγαν και τον ψήφισαν.

    13. Καθρεφτάκια στους ιθαγενείς -να δείτε που θα δώσουν κουπόνι και στο ψωμί. Κατάργηση του Ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα άμεσα πριν καταρρεύσει η οικονομία ανεπανόρθωτα που σημαίνει πείνα στο γενικό πληθυσμό όπως στα μεταπολεμικά χρόνια.

    14. Θα παρακαλάτε να αναστηθεί ο Γεώργιος Παπαδόπουλος καλά σας κάνουν και οι 300 έτσι να σας τον κάνουνε ροδέλα γιατί τρέχετε στις κάλπες σαν κομματόσκυλα πού είστε διότι δεν σας άρεσε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος τώρα να σας τον κάνει γαρύφαλλο και έχετε να δείτε πολλά ακόμα τίποτα δεν έχετε δει μέχρι στιγμής Έλληνες της κάλπης.Αραξτε εκεί στην Αθήνα και θα σας εξηγήσουν το όνειρο οι 300 προδότες

    15. Ο MR BEAN….

    16. Ποιος είναι αυτός ο ανώμαλος στην κυβέρνηση που πρότεινε αυτό το μέτρο με τα κουπόνια; Πρέπει να μάθουμε το όνομα του. Βέβαια την τελική ευθύνη την φέρει ο Μητσοτάκης. Χάσατε τα αυγά και τα πασχάλια στην κυβέρνηση.

    17. Κι πός θα μας εθίσουν στη χρήση ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής, πάντως κράζαν τη χούντα κι κάνουν χειρότερα!!!

      1. Προσοχή διεφθαρμένοι δημόσιοι υπάλληλοι αλλάζουν τα φορολογικά στοιχεία για να μην μπορεί ο κόσμος να ενταχθεί στο Κοινωνικό τιμολογιο.

        1. Εχεις απολυτο δικιο.η μητερα μου με 568€ συνταξη χειριας,εμεινε εκτος κοινωνικου τιμολογιου της δεη,λογω οτι της εβαλαν το τεκμαρτο εισοδημα και οχι το καθαρο…ειναι προνομιο να εχεις ενα σπιτι 46 ετων και ενα αυτοκινητο 15 ετων..κουλης ο σωτηρας..

    18. νόμιζα ότι λατρεύετε το σοβιετικό σύστημα. σε τι νόμισμα πληρώνει η ρωσική πρεσβεία???

      1. Άσε τώρα σε τι πληρώνει και κοίτα την εε που δεν έχει μια στα ταμεία της. Ότι νομίζετε ότι έχετε είναι όλα μουφα. Πηγαίντε στην τράπεζα να βγάλετε αυτά που γράφει ο λογαριασμός σας. Ξέρεις τι θα πάρετε..

      2. Σε αυτό που θα την πλερώσεις και συ παρακαλώντας για λίγο σιτάρι μιασμα βρωμερό.

      3. Σε ρούβλια που έχει άμεσο αντίκρισμα σε χρυσό. Η Ρωσία είναι μια ορθόδοξη χώρα και μάλιστα η κοιτίδα αυτήν την στιγμή, ουδέμια σχέση με τα σοβιετ που σκότωναν ορθόδοξους Ρώσους. Το σοβιετικό σύστημα τρολλακι του 0.60 το λατρεύεις εσύ μια που θα πάρεις το κουπονακι σου και θα μπεις στην ουρά για τον φούρνο από Φθινόπωρο και μετά.

    19. Πάλι οι γύφτοι και οι πακιστανοί και οι μαυραγορίτες ωφεληθούν.Έτσι δώστε πόνο και στην κάλπη μονοψήφιο θα πάρετε.Τεράστια τσαπού σας περμένει.

    20. ότι τα κουπόνια αυτά, θα τα καρπωθούν οι γνωστές «ευπαθείς» ομάδες πχ ρομά, αλβανά, λαθραίοι. Παίζει και «άνεργοι» των βόρειων προαστείων. Τι όχι ;

    21. Κάποτε, δεκαετία ’80 κορόϊδευαν οι ΝΔκράτες τους ΚΚΕδες και τραγουδούσαν “σε λίγα χρόνια θα γ@@@μμε με κουπόνια” σε ρυθμό η “η ζωή τραβάει την ανηφόρα”, που να φανταστούν ότι αυτός που θα φέρει τα κουπόνια στην Ελλάδα δεν θα είναι το ΚΚΕ αλλά ένας μελλοντικός πρόεδρος του κόμματός τους. Στην υγειά σας ΛερναιοΔημοκράτες!!!

    22. Κρατικοποίηση της ΔΕΗ. Το μόνο σωστό που λέει ο σύριζα. Κατά τα λοιπά είναι όλοι σκατά και κούλα τον παίρνεις μωρή σάπια

    23. Ακόμα και τα κουπόνια, τα ειδικά επιδόματα κλπ… τα παίρνουν τα λαμόγια και οι κομπιναδώροι.

    24. Από τον ειδικό φόρο καυσίμων παίρνουν πολλά χρήματα και χρηματοδοτούν τα επιδόματα (αλληλεγγύης, πετρελαίου κλπ ). Πάλι η μεσαία τάξη θα το πληρώσει. Πάλι εμείς θα πληρώσουμε τους τεμπέληδες που παίρνουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και δουλεύουν “μαύρα”. Επιδοτούμε τους μη έχοντες υποτίθεται. Τους δίνουμε επίδομα ενοικίου, χρήματα, τρόφιμα, πετρελαίου κλπ.

    25. ΤΑ ΚΟΥΠΩΝΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΨΥΦΟΦΟΡΟΝ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΗ ΤΩΝ 30- 40 50 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΙΣΩΔΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ 60 100 300 ΧΙΛ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!

    26. Θα γίνει όπως και με το έκτακτο βοήθημα των Χριστουγέννων και του Πάσχα που το εισόδημα πρέπει να είναι μέχρι 7200 το χρόνο;;;;;;;;;;;;;;;; Να πάνε να γα………..θούν τα κοπρόσκυλα.

    27. Γ@.μιεσαι μητσοτακη….πως κ πως περιμενω τις εκλογες να ψηφισω τον μεγαλο ηγετη μας….τσιπρα….αυτος κ κανενας αλλος…μαςυπνωτιζει κ πουλαει ρινοκερο για μοσχαρακι νεογνο……

    28. μέρος του πληθυσμού…πιάστο αυγό και κούρεφτο…Κόλπο στο ελλαδισταν για να μην παιρνει κανένας τίποτε

    29. Μόλις φτωχύνουν και οι έχοντες, θα λάβουν και αυτοί κουπόνια. Στο τέλος δεν θα έχουμε τίποτα, θα ζούμε όλοι με κουπόνια.

    30. Γιατί δεν κάνουν κάτι για το πετρέλαιο θέρμανσης, μέχρι να στρώσει ο καιρός; Να πα να κουληθούν τα οχήματα. Ας περπατήσουμε κ κανα μέτρο τα ζωντανά

    Comments are closed.