ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ. ΤΡΑΓΙΚΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ POWER PASS. ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    power pass

    Ούτε αυτό δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν οι άχρηστοι της κυβέρνησης. Τραγική ταλαιπωρία των πολιτών προκειμένου να εξασφαλίσουν μια ενίσχυση για το ρεύμα. Αρκετά είναι τα προβλήματα που συναντούν, με αποτέλεσμα αρκετοί να περνούν ώρες προσπαθώντας να βάλουν κάποια χρήματα στην τσέπη τους, τα οποία βέβαια έχουν “φάει” πρώτα οι κυβερνώντες με τις αυξήσεις τους.

    Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναφορικά με τα προβλήματα διευκρινίζει ότι «πολίτες οι οποίοι υπέβαλαν τη δήλωση για το Power Pass και ακολούθως τη φορολογική τους δήλωση, χρειάστηκε να υποβάλουν εκ νέου τη δήλωση του Power Pass μόνο στις περιπτώσεις που άλλαξαν τη διεύθυνση κατοικίας τους στη φορολογική δήλωση και έκαναν εκ νέου ταυτοποίηση στο Power Pass».

    Όπως τονίζεται στις οδηγίες που έχει εκδώσει το υπουργείο προς τους πολίτες, η αλλαγή διεύθυνσης πρέπει να προηγηθεί της αίτησης για την οικονομική ενίσχυση και πραγματοποιείται στην ιστοσελίδα: https://www1.aade.gr/saadeapps3/powerpass/katoikia

    Το μήνυμα που εμφανίζεται σε όσους έκαναν σωρευτικά τις παραπάνω ενέργειες είναι «τα στοιχεία κύριας κατοικίας έχουν τροποποιηθεί με αποτέλεσμα η κατάσταση της αίτησής σας να αλλάξει και να εκκρεμεί η υποβολή της. Παρακαλώ επιβεβαιώστε τα στοιχεία της αίτησής σας και προχωρήστε στην υποβολή της χρησιμοποιώντας το κουμπί Υποβολή Αίτησης παρακάτω».

    Υπενθυμίζονται οι οδηγίες για την υποβολή της αίτηση για το Power Pass στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr είναι οι εξής:

    1. Ο πολίτης εισέρχεται στην πλατφόρμα με τους κωδικούς του στο Taxisnet και επιβεβαιώνει ότι τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, έτος γέννησης) που εμφανίζονται είναι σωστά.

    2. Ο πολίτης καλείται να επιλέξει αν επιθυμεί να υποβάλει αίτηση για τον ίδιο ή για προστατευόμενο μέλος της οικογένειάς του.

    Στην οθόνη εμφανίζονται τα στοιχεία της κύριας κατοικίας ανά μήνα (διεύθυνση και αριθμός παροχής). Τα στοιχεία αυτά ο δικαιούχος μπορεί: A. είτε να τα επιβεβαιώσει, B. είτε να τα τροποποιήσει μέσω της πλατφόρμας «Δήλωση Κύριας Κατοικίας για Power Pass» (https://www1.aade.gr/saadeapps3/powerpass/katoikia).

    Συγκεκριμένα, ο πολίτης μπορεί να μεταφερθεί στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ μέσω του vouchers.gov.gr, κάνοντας κλικ στο σχετικό πεδίο που εμφανίζεται κάτω από τα στοιχεία πρώτης κατοικίας. Τα στοιχεία που δηλώνονται στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ καταχωρίζονται αμέσως. Έτσι, αφού ο δικαιούχος συμπληρώσει τα σωστά στοιχεία πρώτης κατοικίας, μπορεί να επιστρέψει στην πλατφόρμα του Power Pass και να ολοκληρώσει την αίτησή του.

    H λειτουργία της πλατφόρμας είναι ιδιαίτερα απλή, καθώς χρειάζονται μόνο οι κωδικοί του πολίτη στο Taxisnet και το IBAN του λογαριασμού στον οποίο ο πολίτης επιθυμεί να πιστωθεί η επιδότηση.

    Πατώντας «Υποβολή», ο πολίτης ολοκληρώνει τη διαδικασία κατάθεσης της αίτησης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. δεν ειναι μονο οι τακτικες του κουλη και των υποτακτικων του που τα κονομανε.δεν ειναι μονο το φακκελωμα μεσω του power pass κλπ.Ειναι και πολλα αλλα. Εδω η δικαιοσυνη δικαιωσε τον πλευρη που ο ιδιος ειχε γραψει παλαιοτερα εναντιον της υποχρεωτικοτητας και εβαλε οριστικα το μηνιαιο κατοσταρικο στους ανω των 60, ασχετα αν δεν εχουν ουτε 300 ευρω να περασουν το μηνα.αισχος
      ο κουλης δουλευει υπερ των εργολαβων.αλλο παραδειγμα. πας να κλεισεις ραντεβου μεσω του ηδικα απο το ιντερνετ και σου λεει “δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα” Περνεις τους τετραψηφιους αριθμους που σε χρεωνων 2-3 ευρω και ω του θαυματος υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβου!!! Ιδου για ποιους δουλευει η κουλοπαρεα

    2. Γ@μιονται πατοκορφα…περιενω να χαρισω την ψηφο μου στον Κατσιδιαρη ,με την ευχη να παρει εκδικηση….

      1. Ναί, ψήφισε Κασιδιάρη νά έχης Υπουργό Οικονομικών τόν Ζελένσκυ…

    3. Να έρθουν μειωμένοι οι επόμενοι λογαριασμοί αυτόματα, παιδεύουν τον κόσμο με το ίντερνετ με σκοπό πάντα την καταχώρηση στοιχείων και φακελωμα…το κουλί είναι ότι χειρότερο έχει γνωρίσει η χώρα στην ιστορία της…

    4. Yπάρχει αναντιστοιχία αριθμών παροχών και κατοικιών στην πλατφόρμα. Συγκεκριμένα στην περίπτωση που υπάρχει πρωτεύουσα και δευτερεύουσα κατοικία παρατηρείται αντιστοίχιση της παροχή της δευτερεύουσας κατοικίας στην πρωτεύουσα, και έτσι δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί η έκπτωση στην υψηλότερη κατανάλωση (που συνήθως είναι είναι στην πρωτεύουσα με εώς μηδενική κατανάλωση στη δευτερεύουσα). Σκόπιμα λάθη; ληστρικές επιθέσεις εναντίον των πολιτών; ακόμα και στο powerpass κατακλέβουν τους πολίτες;

    5. Ξέρουμε τι ΛΑΜΟΓΙΑ είναι! Θα δώσουν (σε όσους δώσουν!!!) 30-40€ και πολλά θα ‘ναι! Τα χοντρά λεφτά θα τα φάνε πάλι οι δικοί τους όπως γίνεται κάθε φορά! (βλ. φορολοταρία που πέφτει η απάτη της αρκούδας, κ.ο.κ.)

      Ξεφτιλισμένα ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

      1. Σίγουρα η φορολοταρία είναι η μεγαλύτερη απάτη του αιώνα.

    6. Κατοχικός και ξενοκίνητος ο πρωθυπουργός, κατοχική η φτώχεια μας, κατοχικά και τα κουπόνια που μοιράζει στο λαό. Ντρέπομαι για την κυβέρνηση Τσολάκογλου, αγανακτώ για την κατάντια του έλληνα. Έχουμε κυβέρνηση για τους ολιγάρχες, ενώ οι λοιποί Έλληνες βρίσκονται σε καταστολή.

    7. Αγαντα συντεκνοι ερχονται συντομα και το breadpass kai το greekfetapass! Μη στριμωχνεστε!

    Comments are closed.