ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙ@ΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΓΙΑ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝ@ΚΙΑ! ΙΔΟΥ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ… ΘΑΝΑΤΟ! ΝΕΟΤΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ, ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΗΧΑ ΤΗΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ… [ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    KORONO

    Το βίντεο που θα δείτε, μας το έστειλε αναγνώστης και ειλικρινά ανατριχιάσαμε.

    Πρόκειται για μια κοπέλα που νοσηλεύεται στην Ιταλία και προσπαθεί να κάνει ένα βίντεο που να ενημερώνει τι συμπτώματα έχει.

    Τελικά, δεν καταφέρνει να πει πολλά καθώς είναι αδύνατον να μιλήσει από τον έντονο βήχα.

    Αυτός είναι ο κορονοϊός ηλίθιοι που βγαίνετε βολτούλες και στα @ρχίδι@ σας όλα. Ιδού λοιπόν. Όλη η αλήθεια μπροστά σας…

    89821216_1709777442497529_1577210070964371456_n_1 from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ Η ΕΚΑΤΟ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

    2. Απευθυνομενος σα ολα τα μμε πρεπει να παρατηρησω οτι τα λεφτα απο την μια και οι απειλες απο την αλλη ειναι πολλα. Γιατι δεν γινοντε τεστ οπως Κινα Κορεα κ. α. Να σχηματιστη εικονα για την ολη κατασταση; Καποιος μου ειπε οτι δεν ειναι ευκολο παροτι εγινε στις χωρες που αναφερα. Ο εμβολιασμος που θα ακολουθηση να δειτε εκει ποσο εφικτος και υποχρεωτικος θα ειναι. Φατε την τωρα με ολα τα απογορευτικα

    3. ΡΕ ΣΥ ΧΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
      ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 100 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ”ΜΑΤΙ” ΚΑΤΕΡΣΤΡΕΨΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ

    4. Ανατριχιασατε κιολας. Καλά ρε τι δούλεμα είναι αυτό μες στα μούτρα. Εσείς το βρίσκεται αυθόρμητο ενοχλητικό βήχα αυτό ;;; Έλα Χριστέ μου!

        1. ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΒΟΘΡΕ.

          1. Ποιος Κουλης ο συνέταιρος του Αλε6; Δεν είμαι κομματόσκυλο, σκουπίδι. Ζήτω το τίποτα. Συγνώμη αν έθιξα τον νταβατζή σου.

    5. Καλά ρε τι δούλεμα είναι αυτό μες στα μούτρα. Εσείς το βρίσκεται αυθόρμητο ενοχλητικό βήχα αυτό ;;; Έλα Χριστέ μου!

    6. Οι παπάδες να κάνουν λειτουργία με μεγαφωνα, σαν τον άλλον που έδειξε η TV. Ρε βάλατε ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ η ξεχάστηκατε;

    7. H χειρότερη ηθοποιός των τελευταίων 200 χρόνων. Πόσα να πήρε άραγε;

      1. Την επόμενη φορά να δούμε εσενα σε εκείνο το κρεβάτι.

    8. Οι αρχαιοι Ελληνες εκτος απο του ναους που ειχαν στους θεους τους ειχαν και ενα ναο στον αγνωστο πραγματικο θεο. Ολοι ειστε απολυτοι σε αυτο που σκέφτεστε και βρίζετε τον αλλον οτι ειναι χαζος η μαλακας που υποστηρίζει-πιστευει κατι αλλο. Μην ειστε τοσο απολυτοι. Αφηστε ενα παραθυράκι ανοιχτό.Αλλωστε ΠΟΤΕ μεχρι σημερα αυτοι που κυβερνησαν ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

    9. Ρε παιδιά από τα σχόλια μπορεί να καταλάβει κάποιος άσχετος γιατί έχουμε πάει κατά διαόλου τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς έχουμε μείνει πολύ πίσω

    10. Μια χαρά δείχνει το χρώμα της άρρωστης και για.βήχα με πυρετό δεν είναι πρώτη φορά που όλοι έχουμε περάσει κάτι ανάλογο…Το γιατί έπρεπε όλοι να μπούμε σε καραντίνα φυλακισμένοι (!) είναι που δεν καταλαβαίνω και δεν χάβω κιόλας τις “εξηγήσεις”που δίδονται!

      1. Α δηλαδή θα μας πεις τώρα πως και αυτά τα βίντεος από νοσοκομεία της Ιταλίας που πεθαίνει τόσος κόσμος είναι κομπάρσοι σε μία φάρσα… Ρε ά στα διάλα μαλάκω….

      2. Οταν σταματησεις να υποστηριζεις με τοση μανια τα αφεντικα σου στη Κουμουνδουρου θα τα καταλαβεις ολα. Κανε και ενα διαλειμμα (χριστιανη) μου, υπερωριες πληρωνεσαι; Δεν υπαρχει νεκρος και αρρωστος που να μην εχεις κραξει. Ηρεμησε αραξε λιγο σπιτι βαλε την ομιλια του Αλεξη μετα την νικη τοτε που ηταν αγκαλιτσα με τον Καμμενο και πιες και ενα φραπεδακι. Αντε καλη δυναμη!

        1. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ…

      3. Εσύ και οι όμοιοί σου είστε επικίνδυνοι όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη! Το λυπηρό είναι ότι δεν είστε λίγοι, γι’ αυτό πρέπει να σας στείλουμε σε κάποιο ακατοίκητο μέρος, ούτως ώστε να ιδρύσετε το δικό σας κράτος (αφού δεν τα χάβετε κάτι τέτοια) για να δούμε πως θα τα πάτε όλοι εσείς οι εξυπνάκηδες του κώ….

      4. ΑΝΟΥΛΑ κολπα ειναι 1]το επομενο βημα τους ειναι Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.2]καταργηση
        εντελως ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ δηθεν μεταδιδουν μικροβια.3]θελουν να ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ [αμερικανοι] με
        προσχημα τον ιο ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ αφου θα κλεισουν οι τραπεζες ε δεν ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ
        ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ περιπου 23 τρις.4]προβα τζενεραλε τεστ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ που θελουν να επιβαλουν[ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ για να καταλαβεις] 5]μενωντας στο σπιτι δεν θα ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.αυτη την στιγμη προωθουν ΣΕ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ πολλοι απο αυτους ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ εκει ομως δεν υπαρχει ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ.

    11. Δηλαδή δε λέτε να το καταλάβετε ότι όλοι οι οργανισμοί δεν ει το ίδιο ανθεκτικοί απέναντι στο ιό δηλαδή οι 150 γιατροί στην Ιταλία που νόσησαν βαριά ήταν ηλίθιοι και μέρος της συνωμοσίας και εσείς δεν το καταλαβαίνετε ότι και ο νέος που νοσεί βαριά αν δεν υπάρχει Νοσοκομείο να τον δεχτεί θα πεθαίνει απλά στο σπίτι τού τόσο ηλίθιοι επιτέλους καμενοι εγκέφαλοι ότι και σας πούνε σκατα έχετε στο κεφάλι σας

    12. να και μια φορα που το Μακελειο εχει σοβαρευτει

    13. Μαγκες,τους κοροιδευα για τον κορονοιο ολους,μαγκες το κολλησε ο πατερας μου,ουτε στον εχθρο σας ,20 μερες εκανε να γινει καλα!

    14. ΠΙΣΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΓΕΝΕΙ ΕΞΩ ΟΥΣΤ… Ο ΚΟΡΟΝΑΣ ΕΠΙΚΤΙΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!

      1. Αυτο ειναι σιγουρο ειτε απο την παλιοαρρωστια ειτε απο την αφραγγια και την κλεισουρα………….κανεις δεν θα γλυτωσει….Κουλη βαλε και ντζαμπα ψυχιατρους γι αυτο που ερχεται…..

    15. ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΙΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΙΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 18ΧΡΟΝΟΥΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

      1. Μαλακας εθζαι και φαίνεσαι…αν είναι να πρέπει κανείς να διαλέξει καλύτερα να ζήσει ο 18 αρης παρά ο 80αρης …και στη τελική ο κωλογεροι στριφογυρίζουν έξω ακόμη μυαλό δε βάζουν διότι πρώτα βγάινει η ψυχή και μετά το χούι ως γνωστόν

    16. ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΓΑΡΜΠΗ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΚΟΡΔΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ VIDEO H AN THN ΕΒΑΛΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ! ΕΔΩ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ VIDEO ΕΙΧΑΝΕ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ! ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ Η ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΡΙΠΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟ SYPER MARKET ! ΕΛΕΟΣ !

    17. αυτη βήχει στα μούτρα αυτων που την βιντεοσκοπουν !! δε φοβούνται μην κολλήσουν ???????

    18. Μόλις ανακοίνωσε η Γαλλία 112 νεκρούς σε μόλις μία μέρα..

    19. ΠΑΕΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ. ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.
      ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΓΜΟΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΉ

      1. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ….. ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΓΟ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΟΙΟ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΙΑ…..ΕΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΙΡΙΖΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΝΩ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΙΝ ΖΟΥΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ…

        1. Δυστυχώς η μέση κοινή γνώμη ήδη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
          Φαίνεται και από τα σχόλια άλλωστε. Στοιχεία και παρασκήνιο με αποδεικτικά στοιχεία κυκλοφορεί, ακόμα τουλάχιστον στο διαδίκτυο και κανείς δεν μπαίνει ούτε καν στον κόπο να απαντήσει τις ίδιες του τις ερωτήσεις.
          Αρκούνται όλοι στα έτοιμα σερβιρισμένα και κατασκευασμένα νέα.
          Όλως τυχαίως χθες ανέβηκε και η ιστοσελίδα που ακυρώνει στην ουσία την πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων. Μέτρα που μόνο σε ταινία θα μπορούσαν να τα φανταστούν.
          Που είναι όλοι αυτοί οι υπάλληλοι ψηφοφόροι? Θα ξυπνήσουν απότομα όταν “τελειώσει” ο κοροιδοιός.
          Κοιμηθείτε ελεύθερα αδέρφια. Το τσιπάρισμα και η παγκόσμια διακυβέρνηση και το 5G, με νονό τον Bill Gates είναι μύθος των παπάδων.
          Παραγγείλτε και εσπρεσομηχανή να έχετε στο σπίτι για φρέντο και να σας δω όταν θα πέσει το internet.
          Χθες γονάτισε αν το πήρατε χαμπάρι.
          Αλλά που να χαμπαριάσετε. Κράζετε τον καθένα ιντερνετικά όπως ακριβώς σας προγραμμάτισαν να κάνετε.
          Αυτά είναι… η μέση κοινή γνώμη…
          Σε 2 μήνες από τώρα οι οικονομικές αυτοκτονίες θα είναι πολλαπλάσιες του ιού… με μαύρη ζάχαρη τον καφέ μου παρακαλώ!!!
          Μετά θα λέτε …βρε τι πάθαμε… εγώ το είχα δει… το ήξερα …το είχα καταλάβει εγώ… ε μα είναι δυνατόν…
          ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ…
          Πως θα ξέρουν στην πορεία ποιος φέρει τον ιό και ποιος όχι?
          Γιατί τιμωρείται η Ιταλία?
          Πως μειώθηκαν τα κρούσματα στην Κίνα?
          Τι είδους τεστ είναι αυτά που γίνονται και ποιος τα προμηθεύει?
          Ποιος θα κατασκευάσει το εμβόλιο?
          Γιατί τσακώνονται στην κατασκευή του εμβολίου?
          Τι έπαθε ο ΠΟΥ στην προηγούμενη πανδημία και τι έγινε με τα τότε εμβόλια?

          Υπάρχουν όλες οι απαντήσεις από καταξιωμένους και ηθικούς επιστήμονες που δεν είναι τσιράκια των φαρμακοβιομηχανιών και τηρούν τον όρκο και το λειτούργημά τους.
          Να ψάξετε να τις βρείτε όπως τις βρήκα και εγώ, να βάλετε το μυαλό σας να σκεφτεί…

          ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ.

          1. “Όπως όλοι έχετε μάθει η Κίνα κατάφερε να “δαμάσει” τον κορονωϊό μέσω των δρακόντιων περιοριστικών μέτρων κομμουνιστικού τύπου. Από τον πίνακα ο κορονωϊός “καθάρισε” μέσα σε 62 ημέρες από τότε που ξεκίνησε 3261 Κινέζους. Στις 28 Ιανουαρίου 2020 δίνω τη θνησιμότητα από όλα τα αναπνευστικά προβλήματα (γρίππες,πνευμονίες κλπ) στα 3.2-3.3 Κινέζοι / 1000 Κινέζους.
            Πόσοι είναι οι Κινέζοι; 1.386.000.000
            Πόσοι πεθαίνουν την ημέρα από κορωνοϊόυς, Η1Ν1, influenza A, B, …Ω ; 1.386.000.000 χ 3,2/1000= 753376 το χρόνο = 2064/ ημέρα.
            ΣΕ 62 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ από ιους κλπ 128000 ΚΙΝΕΖΟΙ . Οι 3261 στο σύνολο των 753376 = 0.43% Επιδημία θα ήταν αν οι 3261 ΗΤΑΝ 256000 κατα τον ΟΡΙΣΜΟ του WHO.

            Αμα δεν καταλαβαίνετε τα νούμερα ο Κορωνοϊός είναι ΕΥΛΟΓΙΑ.”

            1. Τότε εύχομαι να κολλήσεις την ευλογία εσυ και όλο σου το σόι.

    20. Ρε μαγκες,εχω δει δεκαδες βιντεο και εχω διαβασει δεκαδες ιστοριες νεων ανθρωπων κατω των 40,αθλητικων,χωρις προβληματα υγειας,που ταλαιπωρουνται παρα πολυ μεσα στο νοσοκομειο με το κορονοϊο.Δεν ακουσα κανεναν ομως απο τους διασημους,Ελληνες και μη,που ετρεξαν να δηλωσουν οτι κολλησαν κορονοϊο στο ινσταγκραμ και το facebook,καν να νοσηλευθει!Η αλλη η Μπομπα φτιαχνει φακες και φωτογραφιζεται αγκαλια με το μπομπο της,που κι αυτος εχει κορονοϊο κατα δηλωση του,σαν να μη συμβαινει τιποτα.Τι διαολο συμβαινει;

      1. Μαναβη να και ένα εύστοχο σχόλιο ως τώρα που έκανες

      2. Δεν ειναι ολοι οι οργανισμοι ιδιοι φιλε ή αν θελεις …δεν εχουν ολοι το ιδιο ανοσοποιητικο.
        Παρε π.χ. τη γριπη. Αλλος εχει ενα συναχι και λιγο βηχα…και αλλος ειναι στο κρεβατι με πυρετο.

        1. Πρέπει να χεις κ…..σει με τη τρομολαγνικη φάση εσύ. Δυσκολευεσαι να συμπεράνεις ότι δεν έχουν κορονογιο και αυτό που κάνουν είναι να εμφανίζονται ως χαρούμενα συνειδητοποιημένοι αρρωστοι για να προτρέψουν το κοινό τους να μείνει σπίτι;

        2. Πρέπει να χεις κ…..σει με τη τρομολαγνικη φάση εσύ. Δυσκολευεσαι να συμπεράνεις ότι δεν έχουν κορονογιο και αυτό που κάνουν είναι να εμφανίζονται ως χαρούμενα συνειδητοποιημένοι αρρωστοι για να προτρέψουν το κοινό τους να μείνει σπίτι;

      3. Δυσκολευεσαι να συμπεράνεις ότι δεν έχουν κορονογιο και αυτό που κάνουν είναι να εμφανίζονται ως χαρούμενα συνειδητοποιημένοι αρρωστοι για να προτρέψουν το κοινό τους να μείνει σπίτι;

    21. Τι να τα πεις τα ζωα…!
      Δεν καταλαβαινουν οτι πεθαινει κοσμος.
      Καποιοι νομιζουν οτι ολα αυτα ειναι μια μεγαλη συνωμοσια (αυτοι χρηζουν ψυχιατρ.βοηθειας, ειναι θετρελοι και δεν το ξερουν)…
      και καποιοι αλλοι ειναι σταρχιδιστες
      …δεν τους νοιαζει τιποτα…μονο η κωλαρα τους να’ναι καλα.

    22. Δεν χαμπαριαζουν. Η μπυριτσα και το γλεντι ειναι σημαντικοτερα απο τις οικογενειες τους.
      Επικινδυνοι σταρχιδιστες.

      1. ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΣ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ.

    23. Έτσι ήταν και η σκορδα σωστά;
      Τι, όχι;
      Οι περισσότεροι νέοι είναι ασυμπτωτικοι και το περνάνε ελαφριά λένε. Τώρα αλλάζει το παραμύθι;
      Για πες πάλι τις ηλικίες όσων έχουν πεθάνει. Θέλω κάτι να δω.
      Έχει κοροναϊο;
      Γιατί υπάρχουν κι άλλες αρρώστιες που τα προκαλούν αυτά.

      1. Οσοι ειναι καπνιστες εχουν σοβαρο θεμα…
        Εχουν τρομερο βηχα.

        1. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΒΗΧΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ…………………

          1. Οσοι κολλησουν κορονοϊο και τυχαινει να ειναι καπνιστες ειπα…βλακα.
            Συγκεντρωσου.

    24. Οι νέες ηλικίες που κ καλά το περνούν απαλααα

    Comments are closed.