ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ- ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ – ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ

    Κοινοποίηση:
    kozani

    Συλλήψεις, τραυματισμοί και λιποθυμίες από τη συμπλοκή των κατοίκων με τις αστυνομικές δυνάμεις σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στην Καλαμιά Κοζάνης, όταν οι κάτοικοι και συμπαραστάτες στον αγώνα τους μπήκαν μπροστά μηχανήματα αντιδρώντας στην κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου δίπλα στο χωριό τους.

    Η αστυνομία τους ζήτησε να αποχωρήσουν με τους κατοίκους να αρνούνται, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή. Με σκισμένα ρούχα ο περιφερειακός σύμβουλος Στέφανος Πράσσος, υποβασταζόμενος, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο ο Χρήστος Ψαλίδας, Πρόεδρος Συντονιστικού Οργάνου Συνταξιούχων ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ, που βρέθηκαν στο σημείο και συμπαραστάθηκαν στο σημείο μαζί με τον επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης Νόντα Στολτίδη και τον Μιχάλη Καραμπατζιά Δημοτικό Σύμβουλο Βοΐου. Ασθενοφόρο στο σημείο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Δεν ήταν τα ΜΑΤ, ήταν η ΟΠΚΕ. Καταλαβαίνουμε???

    2. Προφανως αυτοι εκεί δεν τους ψηφίσανε. Ούτε καν η πλειοψηφία πιστευω. Απλως μέτρησε υπέρ τους η τεράστια αποχή κ οι ψήφοι των βλαχομεταναστών ομογενων ή αλλοεθνών. Ήμαρτον με τα σχόλια.

    3. 🤫🤫🤫🤫😂😂😂😂😂😂🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😁😁😁😁😁

    4. Ωπα!Τί ειπαμε;43%περιπου δωσανε τα χωρια εκει[38,63% ο νομος]Αρα;Μουγκα στην στρουγκα.Ωρες ωρες να ξεσηκωθει και η Ευβοια τωρα ή κατα το καλοκαιρι που θα καψουν και την υπολοιπη.Να σοβαρευτουμε λιγο,εναν Μωυση εχουμε που παει για Φαραω,μην τον δυσκολευουμε.

    5. Τι ποσοστο πηρε η ΝΔ ατην Κοζανη ;
      Αντε γεια ρε…!

    6. Τουλαχιστον αυτο το χωριο αντεδρασε.

      ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

      Μακαρι ολοι να ηταν ετσι. Ηρωες ειναι στα ματια μας.

      Απο λογια Επαναστασης χορτασαμε , απο πραξεις μονο αυτο το χωριο της Κοζανης.

    7. θα ψηφίσουμε Βελόπουλο και θα αποφευχθεί η προδοσία στο Αιγαίο, απλά θα έχουμε μια κακή συμφωνία αλλά όχι προδοσία

    8. Καλά τούς έκαναν να αγιάσουν τα χέρια τους , Κούλη δεν θέλατε ? φάτε τώρα Κούλη

    9. Αν θυμάμαι καλά, το σάιτ σας πρωτοστατούσε υπέρ των χωροφυλάκων Δ.Υ. διαχρονικά, τι άλλαξε τώρα; Κανένας κούλης δεν χτύπησε τους πολίτες, οι μπάτσοι τους χτύπησαν.

    10. μην γραφετε βλακείες σοου ακροαριστερών ειναι, ο πρασσος του ανταρσυα μαζεψε πεντε χαπατα να πανε να σταματησουν ιδιωτικο εργο σε ιδιωτική εκταση που δεν επηρεάζει κανέναν. Και λιγα τους κανανε, αριστεροι δικαιωματιστες τεμπελχανάδες συνδικαλιστές

      1. Ωπα!Τί ειπαμε;43%περιπου δωσανε τα χωρια εκει[38,63% ο νομος]Αρα;Μουγκα στην στρουγκα.Ωρες ωρες να ξεσηκωθει και η Ευβοια τωρα ή κατα το καλοκαιρι που θα καψουν και την υπολοιπη.Να σοβαρευτουμε λιγο,εναν Μωυση εχουμε που παει για Φαραω,μην τον δυσκολευουμε.

      2. Αυτου του ειδους οι αχρηστες αναμογεννητριες δημιουργουν θεμα και στην πανιδα.Γι αυτο ειναι στοκ.Ανοιξτε κανα βιβλιο,μην ειστε γκαου ΔΑΠιτες.Εσυ στο χωραφι σου,που ειναι ιδιωτικο,για δεν φυτευεις μια πολυκατοικια,ας πουμε;

      3. ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ???
        ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΡΕ…..
        ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ….
        ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ…..
        Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΙΖΑΔΩΡΩΝ……..
        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΜΕ……….

    11. Καλά σας κανανε κομμουνια και συνδικαλιστές μια ζωή κηφηνες ζείτε εις γαρος άλλων.

    12. δώσανε 40% στη μαριονέτα των οικονομικών συμφερόντων και τώρα κλαίνε, οι ραγιάδες υποτελείς ! λολ

      1. ασε μας κι εσυ ρε τρολ της κουμουνδουρου, μας επριξες με τον λαπροβλητο ηγετη σου

    13. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…..

    14. Και όπως έλεγε και ο Μποδοσάκης όταν το αφεντικό και ο εργαζόμενος ψηφίζουν το ίδιο κόμμα τότε κάποιος απ’τους δύο είναι ηλίθιος και εγώ έχω αποδείξει ότι δεν είμαι. Άντε όλοι οι φουκαραδες που νομίζετε ότι αν ψηφίσετε ΝΔ θα μοιάσετε με τον υπουργό ή το βουλευτή ή τους πλούσιους. Άντε γίδια στο μαντρί. Να μου πει ένας βολεμενος, ένας γιατρός, ένας με 2-3 ξενοδοχεία, ένας εισαγωγέας, ένας που είναι ευκατάστατος, άντε πάνω απ’το μέσο όρο οικονομικά ότι τους ψηφίζει να πω δε βαριέσαι. Αλλά ο κάθε ένας ε όχι πάει πολύ.

    15. Μετά και τα αποτελέσματα της 21ης Μαΐου έχω σταματήσει (προσωρινά ίσως λόγω θυμού) να με ενδιαφέρει αν ο κόσμος τρωει ξύλο, αν έχει να φάει , αν έχει πληρώσει τις υποχρεώσεις του κτλ.
      Ξεκινάμε λοιπόν: Τι έβγαλε η Κοζάνη ;;;;;; Μητσοτακη…Βουλώστε το λοιπόν και πάμε παρακάτω

    16. με διαμαρτυριες δε γινεται δουλεια. ξεκινηστε τις δολιοφθορες και τις νυχτερινες καταδρομικες.

    17. Αυτοί τώρα, τι ψήφισαν. Να μας το πείτε, να το ξέρουμε, διότι αυτό που έγινε εκεί σήμερα, αύριο θα γίνει σε όλη την Ελλάδα. Τη μία μέρα ψηφίζουν και την άλλη κόβουν το χέρι τους, πέρα από τις νοθείες

      1. Τι σχέση έχει ο νόμος ολόκληρος με 20-30 αναρχοαπλυτους ;
        Πάμε δυνατά δε θελω μιζέρια

    18. Ζήτω…..η.. νέα.. τρομοκρατία εεε δημοκρατία ήθελα να πω

    19. 38% ΝΔ η Κοζανη. Καλα σας εκαναν. Ο επομενος!

    20. Καλα κανει, ν’αγιασει το χερι του μεχρι να γινουμε υπευθυνοι και ενεργοι πολιτες. Εως τοτε στηλιαρι μεχρι λιποθυμιας.

    21. μετα απο αυτο, το ποσοστο του κουλη θα εκτοξευτει στο 55%.

    22. Τι είπαμε θέλουν στην Κοζάνη; Κούλη;Τα καλύτερα δεν τα έχουμε δει. Οσονουύπω….

    23. Τι ψηφίσατε στη Κοζάνη που είναι κ πατρίδα μου ρε μαλακες;;νδουλα. Καλά να πάθετε Λοιπον.Δεν σας λυπάται πια κανεις.Μαλακες.Ε μαλακες

    24. Ξεχάστε τα χωριά σας με Κούλη.
      Τις θυμάστε τις δηλώσεις του το Νοέμβρη του ’19 για απευθείας καλώδιο μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος από την Ελλάδα σε Γερμανία και Αυστρία;
      Οι κάτοικοι της Καλαμιάς το νιώσανε σήμερα στο πετσί τους.
      Και ενώ ήδη έχει υπερκαλυφθεί ο εθνικός στόχος Ενέργειας (ΕΣΕΚ) από ΑΠΕ εδώ και 4 χρόνια, κάθε γωνιά της Ελλάδας γεμίζει με ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά. Να μην ξεχάσω και τα πετρέλαια στα δυτικά Γιάννενα.
      Δεν είναι σχήμα λόγου, μπείτε στο χάρτη τις ΡΑΕ για να διαπιστώσετε τις χιλιάδες αιτήσεις ιδίοις όμμασι.
      ‘Η θα ξυπνήσουμε και θα παλέψουμε για τα παιδιά σας ή θα τους παραδώσουμε κρανίου τόπο.

    25. Τι ψηφισατε κυριοι????? Και ακομα δεν καταλαβατε τιποτα !!!!

    26. Όποιος φωνάζει να μας λέει και τι ψήφισε. Από δω και πέρα όχι κλαψες και καταθέσεις και Κούλη στις κάλπες, δε γίνεται. Όχι φωνές για το ρεύμα, την ακρίβεια και στις κάλπες Κούλη. Όχι να τα βλέπετε όλα στραβά και να βγάζετε μόνοι τα μάτια σας. Όχι να βρίζετε γιατί πήρε 40% και θα σας σκίσει όταν εσείς του το δώσατε. Άντε γιατί αν όσοι φωνάζετε και όσοι κλαιγεστε κάθε μέρα αν δεν τον ψηφίζατε θα είχε πάρει 15%. Το κακό είναι ότι δεν είστε πολλοί βολεμενοι, λαμόγια γιατί τότε θα υπήρχε μια δικαιολογία, είστε βλάκες και αμνημονες.

    27. Αντί να κυνηγάνε εγκληματίες κυνηγάνε αθώους πολίτες.

    28. Ρε πάρτε τις καραμπίνες που κάθεστε κ σας σκοτωνουν.

    29. Είναι αργά για δάκρυα πλέον.. 8 χρόνια ΝΔ..έρχεται μεγάλη….π@τσα…μακάρι να βγει αυτόδυναμη κυβέρνηση να πηδηξει τους πάντες ο Κουλης…ασαλιωτα όμως.. και όσους τον ψηφισαν…μόνο από πίσω…

      1. Και από Νοέμβρη αλλά 4 εμβόλια και όχι διπλές, αλλά τριπλες μάσκες να μην μπορούν ν’αναπνευσουν καθαρό αέρα. Όσο για τους αριστερούς… Μαστίγιο και ΚΑΡΟΤΟΟΟΟ… Χρόνια αγκαλιά σε όλα με την Κουλή. Αδερφές ψυχές βλέπετε είναι όλες.

    30. Καλα να παθετε ρε μ@λ@κα, λουζεστε 4 χρονια φασισμο κ καταστολη, και πατε και ξανα ψηφιζετε τους ιδιους. Καμια συμπαθεια πλεον σε κανεναν σας, σκαψατε μονοι σας το λακο σας.

    Comments are closed.