“ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ” ΦΩΝΑΞΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΣΕΧΟΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    tsexia

    Υπέρ της Ρωσίας διαδήλωσαν 100.000 Τσέχοι, απαιτώντας παράλληλα πτώση της κυβέρνησής τους. Απαιτούν έξοδο από το ΝΑΤΟ και τη Ευρωπαϊκή δύναμη, ουδετερότητα στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας, ενώ διαμαρτύρονται για τις ανοδικές τιμές στην ενέργεια.

    Οι διαδηλωτές απειλούν με γενική απεργία και καταναγκαστικά μέτρα εάν η κυβέρνηση δεν παραιτηθεί έως τις 25 Σεπτεμβρίου. Επέδωσαν τελεσίγραφο! Εδώ, στην Ελλάδα, όλα καλά;

    «Ολόκληρη η πλατεία Wenceslas ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης! Θα απαιτήσουμε από το σημερινό υπουργικό συμβούλιο, το οποίο εργάζεται εναντίον μας, να παραιτηθεί» Επίσης απαιτούμε χαμηλότερες τιμές φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας και ουδετερότητα για τη σύγκρουση στην Ουκρανία δηλώνουν οι διοργανωτές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Oι Έλληνες ακόμα στο καναπέ;;; Είμαστε τα χαιβάνια της Ευρώπης…Και του πλανήτη…

    2. Πολύ σωστά. Αυτός ο πόλεμος δεν είναι δικός μας. Είναι δικός τους. Ούτε ο Πούτιν τον ήθελε. Του τον επέβαλαν. Μπράβο στους Τσέχους!!!!

    3. Ρεεεεε Νεοέλληνα ξυπνααααα.. Γίνε Έλληνας… Όλοι έξω.

    4. Είμαστε ο μοναδικός λαός στον κόσμο που όταν ακούμε για αύξηση στα καύσιμα, αντί να βγούμε στους δρόμους να τα κάνουμε λίμπα, χαιρόμαστε που αγοράσαμε ένα μπιτόνι με την παλιά τιμή…..
      Με λίγα λόγια ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΗΛΙΘΙΩΝ.
      Δεν φταίνε οι πολιτικοί.
      Η Μ@λ@κί@ μας φταίει.

    5. 5 δισεκατομμύρια ευρώ δίνει Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ουκρανία ως βοήθεια (βοήθεια ονομάζουνε να συνεχίσει τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας) χωρίς να ρωτήσει ούτε έναν Ευρωπαίο πολίτη!
      Ρίξε ρε Βλαδίμηρε μια μέσα στο Βερολίνο να ησυχάσουμε από τα Ναζιδια τους Γερμανούς για πάντα εις τους αιώνας των αιώνων!

    6. Υπάρχουν πολιτικοί που μιλάνε διαφορετικά. Ο Βελοπουλος μιλάει άλλη γλώσσα και έχει αλλη κατεύθυνση. Αλλά υπάρχουν και τα μέσα για να πείθουν το κόσμο ότι είναι κατώτερος. Ότι δεν έχει το ανάστημα. Στην κρίση του λαού (εκείνη που του φτιάχνει το σύστημα) είναι να αποφασίσει αν η ΝΔ ο ΣΎΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ έχουν ακόμα το ανάστημα να κυβερνούν και να κατευθύνουν τον υπερήφανο και άξιο λαό τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

      1. Δεν φταίει το ότι παρουσιάζεται κατώτερος, το ότι είναι ένας ακόμη απατεώνας φταίει…

    7. Είμαστε διακοπές ακόμη, δεν μπορούμε να ασχοληθούμε τέτοια πεζά θέματα! Θέλουμε να κάνουμε τα μπάνια μας και να μαυρίσουμε.. Οι Τσέχοι χαζομάρες κάνουν, με τέτοια ζέστη να βγαίνουν για διαδηλώσεις!!!!

    8. Γ@μ@μ@ν@ Ευρώπη των Μασόνων…. χωρίς λόγο μας έβαλαν ξανά τον πόλεμο μέσα στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο για να κερδίζουν οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις σαν του Μητσοτάκη και οι παρέες τους!
      Μπες μέσα ρε Βλαδίμηρε και τσάκισε τους και αυτούς και τους Άγγλους!
      Όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες μαζί σου είναι!

    9. Fuel pass και άσε τους άλλους να γρυλίζουν.
      Υπάρχει κανείς που να έχει την ιδέα ότι όλοι και οι 300 , δεν θα κάνουν το ΟΧΙ = ΝΑΙ?
      Αφού το έκανα τα τσιπροουφα, γιατί όχι και οι αλλοι;;

    10. Μακάρι να ξυπνάνε οι λαοί και να ρίχνουν τις κυβερνήσεις που είναι υπερ της παγκοσμιοποίησης. Όπως βλέπουμε τα αιτήματα των λαών είναι τα ίδια. Η ουδετερότητα στον πόλεμο ,η ακρίβεια η έξοδο από την ΕΕ και το νατο . Εμείς εδώ κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και περιμένουμε τις ανακοινώσεις του σαλεμένου για κανένα επίδομα. Κατάντια λαού με τόσο έδοξο παρελθόν.

    11. Ο νεόελλην είναι μόνο γιά μαστούρα ρουφιανιά και γλύφιμο όρχεων πολιτικών. Με 200 ευρώ επίδομα κα 30 ευρώ βενζίνη κλείνει ο πάτος τους και όλα καλά.Μην περιμένετε τέτοια στο Ελλαδιστάν.

    12. Μπραβο στους Τσεχους πατριωτες! Η ΕΕ οταν επεβαλε τις κυρωσεις των αμερικλανων ειχε….πλανο η πουτανα αυτο που επεβαλλε η ΝΤΠ με τους ηγετισκους πιονια της! Ο Τζονσον που την εκανε φτηνα τη γλυτωσε οι υπολοιποι μαλλον θα το πληρωσουνε πολυ ακριβα και θα βαλουνε τις μιζες στο κωλο τους!

    13. Στην Ελλάδα, κάθονται στον καναπέ τους αναπαυτικά μην τους χαλάσουν την σούπα το
      από τα τουρκικά σίριαλ που τους παρουσιάζουν από την ψεύτικη πολυτελή ζωή τους.
      Ο Έλληνας είναι ο καλύτερος επαναστάτης του πληκτρολογίου του κινητού του.
      Έρχεται ο Αρμαγεδδών και ακόμη πιστεύουν με τα τρία κατοστάρικα μισθό που παίρνουν, έχουν όνειρα να ζήσουν και να κάνουν οικογένεια.
      Δεν έχουν όλοι ακίνητα και περιουσίες για να συμβεί αυτό.
      Πότε επιτέλους θα ξυπνήσουν;
      Ποτέ!
      Γιατί έχουν δομήσει τόσο καλά τα πράγματα ώστε παντού να υπάρχει φιλία και μίσος!

    14. ΕΔΩ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΝΑΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥΝΤΟ???

    15. Οι Τσέχοι είχαν την επανάσταση της άνοιξης το 1968. Εμεις είχαμε το πολυτεχνειο που είχε μοναδικό σκοπό να πέσει ο Παπαδόπουλος για να έρθει στην εξουσία ο Ιωαννιδης για να πει οκ στον Αττίλα, κάτι που είχε συμφωνήσει με τους Αμερικανούς από πριν. Εξάλλου όλοι οι πρωτεργάτες του πολυτεχνείου είναι παμπλουτοι και βολεμένοι πολιτικοί. Οπότε μην περιμένουμε εδώ κάτι αντίστοιχο με αυτό που συμβαίνει τώρα στην Τσεχία.

    16. Στην Ελλάδα από την άλλη, πανηγυρίζουν κάποιοι για τα επιδόματα τύπου pass!!Τέτοιος λαός, τέτοιοι πολιτικοί του αρμόζουν!!

      1. Φίλε οι Ελληνες δεν πανηγυρίζουν για τα pass, λάθος κάνεις, έχουν τρελαθεί στην ακρίβεια, την ανεργία και τα πρόστιμα, την ληστρική επιδρομή του κράτους, της ΔΕΗ κλπ εναντίον τους, και προσπαθούν να κρατηθούν από κάπου!!! οι ένοχοι λοιπόν είναι άλλοι και όχι ο λαός που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και δεν πρόκειται να αλλάξουν τα πράγματα με εκλογές, αλλά και δεν υπάρχουν ηγέτες, πλην συνδικαλιστές χαραμοφάηδες και πουλημένοι για την υποστήριξη του λαού!!!!!

    Comments are closed.