ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΟΥ Η ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΓΑΖΩΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ! O “DIRTY HARRY”, TA ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΜΠΡΑΒΩΝ

    Κοινοποίηση:
    harrys-kontogiorgis-1

    Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία για να εντοπίσει τους δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης του 35χρονου Χάρη Κοντογιώργη, έξω από γυμναστήριο στο Γαλάτσι.

    Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Εκάβης 39. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα βρισκόταν έξω από το γυμναστήριο αθλητικού ομίλου πυγμαχίας όταν δέχτηκε 4 σφαίρες από δύο αγνώστους, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή.

    Συγκεκριμένα, το θύμα πάρκαρε το μηχανάκι του έξω από το γυμναστήριο και καθώς έμπαινε τον πλησίασε πεζός ο δράστης, τον πυροβόλησε και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, τρέχοντας, επιβιβάστηκε σε μηχανή στην οποία τον περίμενε συνεργός του και διέφυγαν. Στο σημείο βρέθηκαν 7 κάλυκες.

    Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ εξετάζεται αν η δολοφονία σχετίζεται με κυκλώματα της νύχτας, καθώς το θύμα ήταν σεσημασμένος και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του. Στο σημείο βρέθηκε και ο επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

    Αυτός είναι ο 35χρονος πυγμάχος που δολοφονήθηκε

    Το όνομα του 35χρονου πυγμάχου με το προσωνύμιο «Dirty Harry», εμπλέκοταν στη δικογραφία για το κύκλωμα μπράβων που δρούσαν τη νύχτα και βγήκε στο φως της δημοσιότητας το 2011.

    Ο Κοντογιώργης μάλιστα, στις 7 Δεκεμβρίου 2008, που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στα 91 κ., βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία στανοζολόλη (σ.σ.: πρόκειται για το αναβολικό με το οποίο βρέθηκε ντοπέ ο Καναδός σπρίντερ Μπεν Τζόνσον στους Ολυμπιακούς της Σεούλ το 1988).

    «Θείος» του (όπως τον αποκαλούσε χαϊδευτικά, καθώς τον είχε από μικρό στην ομάδα, χωρίς να έχουν συγγένεια) ήταν ο 58χρονος γνωστός με το παρατσούκλι «Κεφάλας», που είχε δολοφονηθεί τον περασμένο Μάιο στη Μεταμόρφωση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Οι Αλβανοί έχουν κ λίγο φιλότιμο .Αυτοί που είναι εντελώς αδίστακτοι κ η πιο βρώμικη ράτσα είναι οι Γεωργιανοί κ οι ρωσοποντιοι .Δεν υπάρχει πιο ύπουλη κ βρώμικη ράτσα κ από τους δύο .

    2. Αν δεν ήταν εμβολιασμένος (δεν το ξερουμε σίγουρα), θα τον έβαλαν στους νεκρούς της ημέρας απο “κορωνοιό”

    3. στο 90% τον εκτελέσεων είναι από Αλβανούς για τους Αλβανούς. Αυτή η γάγγραινα που έχει έρθει Ελλάδα και έχει απλωθεί σε όλο τον κόσμο είναι άτιμη φυλή! Άπιστοι σκληροί και ύπουλοι! Πολλά γίνονται και θα γίνουν από αυτούς!

    4. Καθως έμπαινε στο γυμναστήριο.Εμβολιασμένος δηλαδή.

    5. Πρωτιστως καλη ανάπαυση ναχει η ψυχή του.

      Δευτερευόντως,να τονίσω οτι οι περισσότεροι μπράβοι δεν μπορούν να εμπεδωσουν το γεγονός πως η σφαίρα είναι πιο γρήγορη και πιο θανατηφόρα απ’ αυτούς.

    6. Σεσημασμένος κ με ένταλμα σύλληψης και πήγενε κανονικά στο γυμναστήριο ;;; Αλλά ξέχασα η Αστυνομια ψάχνει τους ανεμβολίαστους…

    7. ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΟΛΙΑ. ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΟΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΝΑΠΑΛΜ

    Comments are closed.