ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ: “ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΤΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗ. ΚΑΒΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ”(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    neasmirni_astinomia

    Κυριακή μεσημέρι, άλσος Νέας Σμύρνης, τρεις μηχανές της ΔΙΑΣ μπήκαν μέσα, κυκλοφορούσαν κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς στους διαδρόμους άθλησης, ανάμεσα σε οικογένειες με παιδιά που περπατούσαν εκεί. Βλέπουν μια οικογένεια σε παγκάκι, σταματούν και πηγαίνουν για το πρόστιμο.

    Όλοι οι άλλοι αρχίζουν τις φωνές Διαμαρτυρόμενοι, κάποιο τραβούσαν και βίντεο.

    Οι αστυνομικοί αρχίζουν να κυνηγούν τους διαμαρτυρόμενους ζητώντας ενισχύσεις. Έτσι ξεκίνησαν τα γεγονότα, ο τσαμπουκάς και η αψυχολόγητη κίνηση να μπουν οι μηχανές στον πεζόδρομο άθλησης και κυρίως το χάσιμο της ψυχραιμίας των αστυνομικών πυροδότησε την αντίδραση των οικογενειαρχών απέναντι στην άδικη καταστολή.

    Οι αστυνομικοί χρήζουν εκπαίδευσης, δεν επιτρέπεται να ξεσπάνε στον κόσμο. Ο άθλιος που έδειρε τον νεαρό αργότερα στην πλατεία, πρέπει να αποταχθεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ , ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ & ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝΕ Η ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ Η ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ , ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ & ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΗΞΗ ΛΗΣΤΙΕΣ , ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ , κ.λ.π.

    2. Μπραβο μπραβο ετσι σπαστε τα γκλομπ πανω στις πλατες των κομμουνιστων χωρις ελεος..ζητω η αστυνομια ζητω τα ματ..

      1. καλως την φουστρα των φουστηδων και των παιδεραστων

    3. καπου μπερδευτήκαν θελω να πιστευω …………… πήραν εντολη να διαλύσουν μπουλούκια λαθρο και καναν λάθος ……………..

    4. Η ορθοδοξία είναι Ορθοδοξία εν τω Θεανθρώπω, εν ουδενί άλλω. Από αυτό και η άλλη ονομασία της Ορθοδοξίας είναι Θεανθρωπότης. Μέσα της, τίποτε δεν συντελείται κατά άνθρωπον και εξ ανθρώπου αλλά τα πάντα προέρχονται από του Θεανθρώπου και συντελούνται κατά Θεάνθρωπον. Αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος βιώνει και γνωρίζει την θεμελιώδη και αιώνια αλήθεια της ζωής και του κόσμου μόνο διά του Θεανθρώπου, εν τω θεανθρώπω. Και κάτι ακόμα: την πλήρη αλήθεια περί ανθρώπου, περί του σκοπού και του νοήματος της υπάρξεώς του, γνωρίζει ο άνθρωπος αποκλειστικά μέσω του Θεανθρώπου. Εκτός Εκείνου και πέραν Εκείνου δεν υφίσταται πραγματικός άνθρωπος επειδή ο άνθρωπος είναι πραγματικός μόνον διά του Θεανθρώπου και εν τω Θεανθρώπω.
      Έξω από Εκείνον, ο άνθρωπος μετατρέπεται σε φάντασμα, σε σκιάχτρο, σε κάτι ανοημάτιστο. Έτσι, στη θέση του ανθρώπου θα βρείτε υπολείμματα ανθρώπου, αποσπάσματα ανθρώπου, τεμάχια ανθρώπου. Ένεκα τούτου και η αληθινή ανθρωπιά βρίσκεται μονάχα στην Θεανθρωπότητα. Δεύτερη δεν υπάρχει κάτω από τον ουρανό.
      Γιατί ο Θεάνθρωπος αποτελεί τη θεμελιώδη αλήθεια της Ορθοδοξίας;
      Επειδή έλυσε όλα τα ζητήματα που βασανίζουν και κατατρώγουν το ανθρώπινο πνεύμα: το ζήτημα ζωής και θανάτου, το ζήτημα καλού και κακού, το ζήτημα γης και ουρανού, το ζήτημα αληθείας και ψεύδους, το ζήτημα αγάπης και μίσους, το ζήτημα δικαίου και αδικίας. Με ένα λόγο: το ζήτημα Θεού και ανθρώπου.
      Όσο θα προχωρά με το σώμα δια της προσευχής μέσα στη θλιβερή μυρμηγκοφωλιά της γης, με τη ψυχή του θα κατοικεί άνω, εκεί που ο Χριστός κάθεται στα δεξιά του Θεού. Επειδή η ζωή του είναι μόνιμα σταυρωμένη με την προσευχή μεταξύ ουρανού και γης σαν το ουράνιο τόξο που ενώνει την κορυφή του ουρανού με τα βάθη της γης. Δι’ Αυτού πρέπει με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος να αθανατοποιηθούμε, να θεωθούμε, να θεανθρωποποιηθούμε. Αυτό είναι το νόημα, το πραγματικό νόημα ολοκλήρου του ανθρωπίνου γένους. Αυτό είναι και η χαρά, η μόνη χαρά σε τούτο τον κόσμο της αμέτρητης θλίψεως και της φαρμακερής πίκρας.
      Η Ορθοδοξία, είναι Ορθοδοξία δια του Θεανθρώπου. Και εμείς οι ορθόδοξοι, ομολογώντας τον Θεάνθρωπο, έμμεσα ομολογούμε το χριστοειδές του ανθρώπου, την θεία του καταγωγή, την θεία του ανωτερότητα και ταυτόχρονα την θεία αξία και το ανυπέρβλητον του ανθρωπίνου προσώπου. Στην ουσία, ο αγώνας για τον Θεάνθρωπο είναι αγώνας για τον άνθρωπο. Όχι οι ουμανιστές, αλλά οι άνθρωποι της ορθοδόξου θεανθρωπίνης πίστεως και ζωής είναι αυτοί που αγωνίζονται για τον αληθινό άνθρωπο, εκείνον τον θεοειδή και χριστοειδή.
      Τον Ελλην!

    5. ΣΤΟ EURONEWS ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΠΟ 30 ΑΤΟΜΑ

    6. Σας έχει κάνει ο Κούλης άλογα ε; Τον ψηφίσατε θα τον φάτε στην μούρη τώρα !

    7. Σωστος,αποταξη και στα τσακιδια.

    8. ‘συλλαμβάνεσαι’ του λέει και το κουφοντινόπουλο πάει να το σκάσει. Καμία οικογένεια με παιδάκια

      1. Μήπως να τον πυροβολήσει κιόλας, επειδή δεν κάθησε να τον συλλάβουν;

      2. Δέν τό ξερα ότι στή σύλληψη συμπεριλαμβάνεται καί σάπισμα στό ξύλο μέ ΣΕΔΕΡΕΝΙΟ γκλόμπ που απαγορεύεται.
        Ούτε ήξερα ότι όποιος αντιστέκεται στά παλαβά μέτρα κατά τού κορωνοϊού, είναι Κουφοντινόπαιδο.
        ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, τό αίμα τού Τεμπονέρα πάνω σας.

    9. ΠΡΟΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙ:ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
      ΠΡΟΣ ΑΝΑΝΔΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΟΠΛΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ: ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΟΣΚΕΙΣ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ.

    10. Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι πιόνια του συστήματος εχθροί του λαού νονοί των λαθροεισβολέων και των κάθε αναρχοάπλυτων κάθαρση τώρα
      στήν διεφθαρμένη ελ.ας

    11. Έκαναν πορεία προφανώς αναρχικοί με τίτλο ”έξω οι μπάτσοι”. Η Αστυνομία πιθανότατα είχε πληροφορίες ότι βρίσκονταν αναρχικοί στην πλατεία. Δεν εξηγείται αλλιώς ο τρόπος που άρπαξε τον νεαρό και του είπε ”έλα μαζί μου”. Ο τύπος παράνομα, προσπαθεί να αποφύγει την σύλληψη και το όργανο μετά απο πολλές προσπάθειες να τον πιάσει και να μην του φύγει του ρίχνει δύο ψιλές με το γκλοπ του.

      1. ΑΣΤΟ, ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ…ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

    12. Μπροστά στους πακιστανους, γύφτους και λοιπούς ευπαθείς σούζα είναι … Μια ζωή τσάμπα μάγκες, δεν σας πρέπουν τα παντελόνια

    13. Χρυσοχοιδη ακόμη παριστάνεις τον υπουργό??????? Σήκω και φύγε ρε!!!!!

    14. Το παλικάρι που έφαγε το ξύλο, θα μας πει κανείς πως είναι στην υγεία του και που βρίσκεται;;; ή θα ασχολούμαστε μονο με τους μπάτσους…

    15. Οι περισσότεροι Αναρχομπάχαλοι πλέον είναι Αλβανοί , Ρωσοπόντιοι δεύτερης γενιάς με μίσος για όλους και για όλα στην Ελλάδα.

    16. Αίσχος και ντροπή για την αστυνομία και για την κυβέρνηση, να συλληφθούν οι αστυνομικοί που βαρέσανε τους πολίτες και να παραιτηθούν υπουργοί και αξιωματούχοι…….και μετά φυσικά ξύπνησα.

      Αναρωτιέμαι πως και γιατί αλλάζει ο αστυνομικός και από άνθρωπος γίνεται τέρας φτάνοντας στο σημείο να χειροδικεί εις βάρος του συνελληνα, του συμπολίτη, του αδερφού, του ανθρώπου, του αθώου….. δηλαδή ένας μισθός αρκεί για να αρχίσει κάποιος να βαράει αθώους, εγώ θα είχα παραιτηθεί και θα προτιμούσα να πεινάσω παρά να εκτελέσω εντολές βιας και αδικίας…..ΝΤΡΟΠΗ

    17. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΝΟΜΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ…..ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ….

    18. Πολλοί νυν εκπρόσωποι είναι αλβαναριά δεύτερης γενιάς και πρώην πόρτες. Που είναι το αξιοπερίεργο; Από την άλλη όμως κάντε και μια βόλτα στη λαϊκή της καλλιδρομίου δίπλα από το πέμπτο να δείτε τι γίνεται. Εκεί έχει γίνει στέκι όχι μόνο των οπωροκηπευτικών αλλά και άλλων ευγενών υπάρξεων.

    19. αμερικα κατι μπαχαλακηδες που βρισζουν θα τους ειχαν ξαπλωσει κατω
      πλεον σαν να διαβαζω αυγη ειναι εδω μεσα

      1. τωρα γινανε μπαχαλακηδες κανονικοι ανθρωποι, οικογενειαρχες και παιδακια. Ο,τι να ναι για να δικαιολογησουμε τους παιδεραστες φουστηδες που μας ριχνουν κανα ψιχουλο

    20. με τους μπαχαλακηδες το σαιτ…
      οικογενειαρχες.. οτι να ναι

    21. Οι Αναρχικοί(antifa) έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους?

    22. Oσες φορές μου έτυχε να έχω κάποια εμπλοκή με την αστυνομία για διάφορα απλά θέματα (π.χ έκδοση ταυτότητος, πιστοποίηση γνησίου υπογραφής κλπ) διεπίστωσα ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι ισορροπημένα άτομα, μπορώ να πω ότι είναι επικίνδυνοι. Ακούστε μιά μικρή ιστορία. Ωρα 19.00, πήγα να ανάψω ένα κερί σε μία εκκλησίτσα, δίπλα από το αστυνομικό τμήμα της κωμόπολης μου, γιατί την επόμενη μέρα το πρωί θα εχειρουργείτο το παιδί μου. Με πλησίασε ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ παρακαλώ της αστυνομίας, ένας φουσκωτός και όπως αποδείκτηκε χωρίς γραμμάριο μυαλού στο κεφάλι του και ήθελε να με κτυπήσει γιατί με θεώρησε ΥΠΟΠΤΟ. Δεν με έφτανε ο καημός μου που την επόμενη μέρα το παιδί μου θα έκανε μια πολύ σοβαρή επέμβαση.

    23. Eχουν ξαμοληθει ολα τα τρολ της νουδουλας και προσπαθουν να πεισουν οτι οι ελληνες πολιτες που ξυλοκοπηθηκαν απο τους γενιτσαρους του Κουλη μπροστα στα παιδακια τους ηταν αναρχοκομμουνιστες, τρομοκρατες κτλ που θελουν να ριξουν την πεφωτισμενη κυβερνηση. Η προπαγανδα τους ειναι γνωστη τα ιδια ελεγαν εξαλλου και οι συριζαιοι για οσους διαμαρτυρονταν για το ξεπουλημα της Μακεδονιας. Ελεγαν οι συριζαιοι πχ αυτοι που διαδηλωνουν κατα της συμφωνιας ειναι χρυσαυγιτες και φασιστες.

    24. Μάλλον έχουν φωλιά κάπου κοντά στην πλατεία Ν.Σμύρνης οι Αναρχομπάχαλοι.

    25. ΓΑΔΑ = Γουρούνια Αστυνομικοί Διαπράττουν Ανομίματα

    26. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΛΠΊΔΑ!!!

    27. Επιτρέπουν μόνο το τροχάδην, ενώ απαγορεύουν το βάδην και την ολιγόλεπτη ξεκούραση σε παγκάκι. Όσο για τους αστυνομικούς, κανένας δεν τους εκπαιδεύει, κανένας τους δεν περνά από ψυχιατρική εξέταση καταλληλότητας, ανά τακτά διαστήματα. Δεν μπορεί όλοι να γίνονται αστυνομικοί, ούτε να παραμένουν αν δεν πληρούν τις προδιαγραφές.

      1. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στο νοσηλευτικό προσωπικό. Δεν μπορούν όλοι και όλες να ασκήσουν αυτό το φοβερά δύσκολο επάγγελμα. Δεν μπορούν όλοι να υποφέρουν και να ανεχθούν τον ανθρώπινο πόνο.

    28. Απο μόνοι τους οι αστυνομικοί δεν κάνουν κάτι. Είναι εντολές απο πάνω. Άσχετα οτι στο τέλος τα ρίχνουν όλα στην καταστολή. Καταστολή χωρίς διαταγές δεν γίνεται

    29. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.Σιγουρα έχουν εντολές να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, ώστε να προβαίνουν μετά σε ωμότητες.Ο στόχος τους δεν είναι φυσικά η προάσπιση της υγείας των πολιτών αλλά η πλήρης υποταγή τους σε κάθε αυταρχισμό της εξουσίας . Ζούμε μια ιδιότυπη χούντα.Σε αφήνουν να εκτονωνεσαι από το διαδίκτυο και να τους βρίζεις ελεύθερα,σε τσακίζουν όμως όταν τους κουνηθείς σε πραγματική αντιπαράθεση.Αυτη είναι η νέα γενιά απολυταρχισμού.Σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είσαι ελεύθερος ενώ στην πραγματικότητα είσαι ένας σκλάβος που θα τρέχεις αέναα μπας και ξεφύγεις όπως το χάμστερ στη ρόδα του…

    30. ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ.

    31. ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ.

    32. TA KTHNH ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!!!!!! ΠΩΣ ΑΛΑΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!!!!

    33. δεν ανοίγεις ποτέ συζήτηση με την “ΕΞΟΥΣΙΑ” ΜΟΝΟΣ σου!!!!

    34. εγω ξέρω πως ορισμένοι κάνουν τους μάγκες αλλα είναι τζάμπα μάγκες , βρίζουν , κλοτσάν και μετα βάζουν τα κλάματα

    35. Οι συγκεκριμένοι μπάτσοι θέλουν ψυχίατρο. Οι τύποι δεν είναι καλα.Ειναι άρρωστοι πλέον στο μυαλο.Διώξτε τους, αποταξτε τους να ξαναπάνε στα κωλοχωρια τους από εκεί που ηρθαν, να κάνουν παρέα με τα γιδια και τα πρόβατα. Μόνο εκεί είναι η θέση τους.

    36. Θυμηθείτε, πριν λίγο καιρό, στη Θεσσαλονίκη που κυνηγούσαν τους νεαρούς με τα σκέιτμπορντ ανευ λόγου και αιτίας, έτσι, για να δείξουν την υπεροχή τους

    Comments are closed.