“ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟ@ΣΤΗ, ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ, ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ…”.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΣ ΝΙΚΑΣ, ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ”. ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ, ΓΥΦΤΟΙ…(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    koulis-nikas

    Από φίλο αναγνώστη- εκ των χιλιάδων που επικοινωνούν μαζί μας- καθημερινά- και στέλνουν πληροφορίες, καταγγελίες και πολύ σοβαρές ειδήσεις και αποκαλύψεις (πολλές αφορούν και το πρωθυπουργικό περιβάλλον), λάβαμε τα εξής στο email μας:
    ” Εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία.
    Στα παρακάτω βιντεάκια το επίπεδο των εκλεκτών του Κυριάκου Μητσοτάκη για την περιφέρεια πελοποννήσου …
    Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου του Κυριάκου Μητσοτάκη, o Παναγιώτης Νίκας, βρίζει κατά τη διάρκεια του περιφερειακού συμβουλίου με φράσεις “ο πούστης ο καριόλης” είναι στο 45:43
     Μια βδομάδα πριν ο πρόεδρος του στο περιφερειακό συμβούλιο ο  Σγάντζος αποκαλεί πολιτικό του αντίπαλο “παλιόπαιδο και ελεεινό”
    Μετά από αυτά ένα μπορούμε να πούμε: Όλοι οι άνθρωποι του Μαξίμου και οι εκλεκτοί τους, εκτός από πολιτικό ήθος, διδάσκουν και δημόσια συμπεριφορά. Στην κρίση σας, ειδικά όσοι τους ψηφίσατε και τους κάνατε κυβέρνηση.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑΞΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

    2. Κατα τα άλλα η Χρυσή Αυγή είναι το πρόβλημα μόνο.

    3. Καλη Χρονια με μια Ελλαδα αξια των προγονων μας Με μια Ελλαδα που να αξιζει να ζουν τα παιδια μας Με την πατριδα μας υπερηφανη και να φανταζουν σαν κακο ονειρο τα οσα περασαμε τα τελευταια χρονια να εξαφανιστουν οι προδοτες οι αθεοι οι ανωμαλοι οι κλεφτες που μας καταστρεφουν τις ζωες και το μελλον των παιδιων μας Νατους παρει ο παλιος ο χρονος μαζι του μαζι με ολες τις δυστυχιες που απλοχερα οιαδιστακτοι σκορπισαν στο Εθνος μαςΟ Θεος να μας βοηθησει και να μας απαλλαξει απο οτι κακο

    4. Εγώ έχω την άποψη ότι η πλειονότητα όλων σχεδόν των κομματόσκυλων και λοιπών κατεχόντων σημαντικές θέσεις, το επίπεδο ήθους και διαπαιδαγώγησης που λάβανε από τις οικογένειες μέσα στις οποίες μεγάλωσαν, είναι αυτό που μας έδειξαν τα ξεχασμένα ανοιχτά μικρόφωνα. Βεβαίως και το έργο που παράγουν είναι ευθέος ανάλογο με το επίπεδό τους.

    5. Καλή Χρονιά στο Μακελειό, στο Χίο, Στα Παιδιά της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στη φυλακή από τη σάπια κυβέρνηση της ΝΔ γιατί ξεσκέπασαν τις βρωμιές και τις κλεψιές τους , Σε όλους τους Ελληνες και στους πατριώτες.
      Να ευχηθούμε τα χειρότερα στους προδότες , τους κλέφτες και μιζαδόρους του δημοσίου χρήματος, στους επίορκους δικαστικούς ,στη Λεπενιώτη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το συνάφι του, και να πάθουν εις διπλούν το κακό που έκαναν στην Ελλάδα και τους Ελληνες.

    6. Το αγαπημένο παιδί του Αντώνη Σαμαρά δισέγγονου της Πηνελοπης Δέλτα
      Ηθικά στοιχεία όπως και ο πρώην πρωθυπουργός
      έντιμοι άνθρωποι της θρησκείας της πατρίδας και της οικογένειας
      Ο κόσμος όμως ο ραγιάς ο Έλληνας τους ψηφίζει και κατα καιρούς τους αποθεώνει
      Το ίδιο λεξιλόγιο χρησιμοποιεί και ο σαμαράς
      Ρωτήστε το Φιλιππινο της οικογένειας του δισέγγονου να σας πει

    7. Λαθος μαγκα μου…φλωροπουστες ειναι..δεν ειναι ετσι οι αλητες…δεν υπαρχει αλητης..με γραβατα!!ενα φου να τους κανει..ενας αλητης αυτωνων..θα πεθανουνε!!

    8. Πως είναι έτσι ο κακομοίρης ο μητσοτακουλας σαν κλαμενο μ@υνι

    9. Όλη η βρωμιά στους δήμους και στις περιφέρειες. Τα μεγαλύτερα λαμόγια είναι εκεί μέσα.

    10. ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα !! τα σκατα μαλωνουν πιο βρωμα πιο πολυ

    11. όταν δεις τον τίτλο της ανάρτησης και την φωτογραφία ποιος πάει στο μυαλό σου ότι πρέπει να είναι ο π@υστης;;;;;

    12. Σιγά το νέο βρε παιδιά. Λες και δεν ξέρει ο κόσμος πως οι πολιτικοί είναι ένας εσμος αληταραδων μιζαδορων και πάλιαανθρώπων. Αλήτες είναι που πληρώνουν εταιρείες να τους φτιάχνουν το προφίλ και ταΐζουν τα μμε. Πολιτικός σημαίνει αλήτης.

    Comments are closed.