ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ” ΛΕΣΒΟΣ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ Λ@ΘΡΑΙΟΙ ΣΤΡΩΜΑΤΣΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ – ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΡΟΦΗ – ΕΛΛΑΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!

    Κοινοποίηση:
    moria-dromos-kados-metanastes-skai

    Μετά την ολοκληρωτική καταστροφή της δομής της Μόριας από τις φωτιές χιλιάδες αλλοδαποί κοιμήθηκαν στους δρόμους δημιουργώντας την εικόνα ενός νησιού υπό κατοχή.

    Σε όλο το μήκος του δρόμου από την Μόρια προς τον περιφερειακό και έως το μπλόκο που έχει στήσει η αστυνομία, υπάρχουν αλλοδαποί.

    Φυσικά, σαν μια… χώρα που αγαπάει τους λ@θραίους περισσότερο από τους γηγενείς κατοίκους, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να φτάσει πλοίο όπου θα φιλοξενηθούν κάποιοι αλλοδαποί. Το πλοίο θα φτάσει στην περιοχή Σίγρι που βρίσκεται 100 χλμ μακριά από τη Μόρια στην άλλη πλευρά της Λέσβου και όσοι επιλεγούν να μείνουν εκεί θα μεταφερθούν με πούλμαν. Δηλαδή και έκαψαν την περιουσία του λαού και θα τους σπιτώσουμε (ξανά) κιόλας!

    Το βράδυ της Τετάρτης, έγιναν επεισόδια όταν μεγάλη ομάδα ατόμων και ανάμεσά τους πιθανολογείται ότι βρίσκονταν αρκετοί Τουρκμένοι, υποτίθεται Σύροι «πρόσφυγες», προσπάθησαν να κινηθούν προς το κέντρο της πόλης και τους σταμάτησαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί από αυτούς έχουν σκορπιστεί στα βουνά και ο Θεός να βάλει το χέρι του τι θα γίνει όταν θα αναζητήσουν τροφή.

    moria-dromos-paidia-metanastes-skai

    Πάντως, οι διωκτικές Αρχές ακόμα αναζητούν τους «εσωτερικούς» μοχλευτές-καθοδηγητές της έντασης και στη συνέχεια των οργανωμένων εμπρησμών που προκάλεσαν την καταστροφή του ΚΥΤ της Μόριας.

    Είναι δεδομένο ότι όλα όσα έγιναν είναι μία «μαύρη» επιχείρηση πρακτόρων της ΜΙΤ και Τουρκμένων τζιχαντιστών. Εδώ να προσθέσουμε πως οι Τουρκμένοι είναι κανονικότατοι Τούρκοι και μιλούν και σκέφτονται τουρκικά.

    Έχουν συριακό διαβατήριο το οποίο χρησιμοποιούν για περάσουν στην χώρα ως «πρόσφυγες».

    Πολλοί από τους Τουρκμένους τζιχαντιστές έχουν εκπαιδευτεί απευθείας από την ΜΙΤ και θεωρούνται κανονικοί πράκτορές της.

    Αυτοί οι σκληροπυρηνικοί έπαιρναν εντολές απευθείας από τη μαμά Τουρκία που επέβλεπε όλα όσα συνέβαιναν με UAV που απογειώθηκε την ώρα που οι φλόγες έκαιγαν τα πάντα στο διάβα τους.

    moria-dromos-ypnos-metanastes-skai

    Μπορεί να μην είναι και οι 13000 λ@θραίοι τουρκμένοι αλλά αρκούν 10-20 άτομα για να επέλθει το χάος.

    Τις έρευνες για αυτά τα πρόσωπα έχουν αναλάβει κλιμάκια της ΕΥΠ, της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ !!!!!! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ – ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο Κ@ΛΟΤΟΥΡΚΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ .400 ΜΚΟ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΑΓΛΑΙΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΧΕΙ .ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-ΚΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ .

    2. Να να τους σφάξουν όλους δεν τους λυπάμαι είναι άξιοι της μοίρα τους

    3. Είδατε τί πάθατε με το να στηρίζετε τον Ηλία;
      Χιχιχι ψηφίστε Κούκου για να κοιμάστε ήσυχοι !!!

    4. Το ότι δεν κάηκε ζωντανός ΚΑΝΕΝΑΣ Λαθρο είναι η απόδειξη ότι ήταν όλοι στο κόλπο….

    5. Ο κουλης μητσοτακης ειναι η αδυσωπητη συνεχεια των κομμουνιστων
      Μην ξεχνατε την ΔΗΛΩΣΗ-ΔΕΣΜΕΥΣΗ που εκανε ενωπιον του ΟΗΕ , οτι θα παταξει τον νατιβισμο , δηλαδη τους γηγενεις , τους ντοπιους
      Μην πει κανεις οτι δεν το γνωριζε μετα…

    6. έτσι,στο δρόμο να κοιμάστε,ποιός σας είπε να κάψετε τις σκηνές σας?

    7. Οι διωκτικές αρχές κυνηγούν εσωτερικούς μοχλευτές.Ο γουρλομάτης πουλάει κουτόχορτο μά τήν σέσουλα.Τό ξέρει καί η κουτσή Μαρία,ότι τούς λαθρούς καθοδηγούν καί τούς ξεσηκώνουν,όπως τώρα μέ τίς φωτιές,οι ΜΚΟ μέ καθοδήγηση από τήν τουρκική μυστική υπηρησία ΜΙΤ.Ο Κούλης προστατεύει τίς ΜΚΟ γιατί αυτοί είναι οί προστάτες τών λάθρων από τούς οποίους βγάζει η Μητσοτέικη φάρα,πού είναι απασχολημένη μέ τήν κερδοφόρα επιχείρηση “Μεταναστευτικό”,τά δισεκατομμύρια.
      Γιάννης Λάκων

    8. Σύντροφοι στη Λέσβο στις επόμενες εκλογες μετα τον αλ6 ψηφιστε το πατριωτικό κκε του κουτσούμπα και της κανέλας… για να διώξουν όλους τους αλλοδαπούς λαθροεισβολείς από την πατρίδα μας… χοχοχο!!!

    9. Σύντροφοι στη Λέσβο στις επόμενες εκλογες ψηφιστε κκε… για να διώξουν όλους τους αλλοδαπούς λαθροεισβολείς από την πατρίδα μας…

    10. «Πάντως, οι διωκτικές Αρχές ακόμα αναζητούν τους «εσωτερικούς» μοχλευτές-καθοδηγητές της έντασης και στη συνέχεια των οργανωμένων εμπρησμών που προκάλεσαν την καταστροφή του ΚΥΤ της Μόριας»

      Οι διωκτικές αρχές είναι απασχολημένες αυτή τη στιγμή με την εξιχνίαση του εμπρησμού στη MARFIN πριν από 10 χρόνια. Δεν μπορούν να διαθέσουν έμψυχο δυναμικό και πόρους σε μία ακόμα κολοσσιαία επιχείρηση. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας! Ας κάνουμε υπομονή μερικές δεκαετίες και θα ανακαλύψουν και τους υπευθύνους της Μόρια… Θέλω να είστε αισιόδοξοι!!

    11. Ναι εμεις ανοιξαμε διαπλατα τα συνορα και βαλαμε μεσα τους αντιχριστους
      που ριμαζουν και βεβυλωνουν Εκκλησιες και οχι μονον
      και δεν τους πεταξαμε εξω
      περιμενουμε τορα απ το Θεο να μας ελεησει για ποιο λογο γιατι δεν υπερασπιζουμε τα ιερα και οσια
      αλλα τα καλα συμφεροντα και το τομαρι μας
      ο Θεος δεν ειναι το ποιο αφελες Ον ειναι παντογνωστης και δεν εμπεζετε
      αν υπερασπιζαμε τα της πιστεως οπως οι προγονοι μας που πολεμουσαν
      πρωτα για την πιστι και μετα για την πατριδα θα βρισκαμε ελεος ενωπιον Του
      εμεις εχουμε μεταλαχτει εχουμε ευτελιστοι και δεν θα βρουμε ελεος οι κουτοπονηροι
      τορα ξυπνησαμε

    12. Ναι εμεις ανοιξαμε διαπλατα τα συνορα και βαλαμε μεσα τους αντιχριστους
      που ριμαζουν και βεβυλωνουν Εκκλησιες και οχι μονον
      και δεν τους πεταξαμε εξω
      περιμενουμε τορα απ το Θεο να μας ελεησει για ποιο λογο γιατι δεν υπερασπιζουμε τα ιερα και οσια
      αλλα τα καλα συμφεροντα και το τομαρι μας
      ο Θεος δεν ειναι το ποιο αφελες Ον ειναι παντογνωστης και δεν εμπεζετε
      αν υπερασπιζαμε τα της πιστεως οπως οι προγονοι μας που πολεμουσαν
      πρωτα για την πιστι και ματα για την πατριδα θα βρισκαμε ελεος ενωπιον Του
      εμεις εχουμε μεταλαχτει εχουμε ευτελιστοι και δεν θα βρουμε ελεος οι κουτοπονηροι
      τορα ξυπνησαμε

    13. Ρε Αφήστε τους τουρκμενους και παρακολουθήστε κάνα Έλληνα αυτοί είναι οι επικίνδυνοι μην τους αφήνετε να πάρουν αέρα

      1. Συμφονω απελαση ολων των ελληνων απο το νησι..

    14. Διώξτε επιτέλους τον κουλό! Είναι ανίκανος!

      1. Φερτε επιτέλους τον αλ6η! Είναι ικανος!

    15. Οσο εχετε ολοι σας δικαιωμα ψηφου , αλλο τοσο παρτε τους στα σπιτια σας ηλιθιοι Ελληναραδες , μετα τον συριζα και τη νδ μπορειτε να αναστησετε ξανα το πεθαμενο πασοκ , οταν ολοι σας βαλετε εστω και λιγο μυαλο μεσα στο σκατοκεφαλο σας τοτε ισως αυτη η χωρα κανει καποιο βηματακι εμπρος , αν και δε το βλεπω.

    16. Αν ανέλαβαν τη διερεύνηση αυτοί οι συγκεκριμένοι, ξεπουλημένοι, άχρηστοι που πιάστηκαν, ή “αφέθηκαν” να πιαστούν στον ύπνο, σωθήκαμε…

    17. Ο Μητσοτάκης, και όχι μόνον αυτός, θα πληρώσει ακριβά το κλείσιμο των ναών το Πάσχα και την ποινικοποίηση της Θείας Κοινωνίας.

    Comments are closed.