AX MΩΡΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΑΣΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΦ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΟΠΙΣΘΟΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ…ΤΡΟΥΠΙΟ ΚΑΦΑΣΙ (Βιντεο)

    Κοινοποίηση:
    Γιατρομανωλάκης

    Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης είναι ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού και ο πρώτος ανοικτά γκέι υπουργός. Η καριέρα του ξεκίνησε από το “Ποτάμι”  με το οποίο ήθελε να αλλάξει πολλά πράγματα. Ακόμα και τα πιο απλά. Δείτε λοιπόν, τον νέο υπουργό και τη διαφήμιση με το… τρύπιο καφάσι να μας λέει ότι πρέπει να αλλάξουμε!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. Η απαντηση του Γρ.Βαλλιανατου:Ειναι σαφεs οτι ο κυριοs Γεωργιαδηs δεν εχει καταλαβει ουτε σε ποια ηπειρο ζει ουτε σε ποια χωρα ζει ουτε ποιο ειναι το νομικο καθεστωs αυτηs τηs χωραs!!!
      Δεν θα ερθω στο επιπεδο του να φανταστω τι θα μπορουσε να ειναι εκεινοs στην αρχαιοτητα!!!Θα τον συμβουλευα ομωs πριν κανει τετοιεs δηλωσειs”(οι οποιεs απευθυνονται και σε εμενα προσωπικα)”Να συμβουλευεται τον συναδελφο του Βαιτση Αποστολατο!!!
      Να ρωτησει αν εκεινοs θα ηταν βουλευτηs στην αρχαιοτητα…γιατι φανταζομαι οτι στο κομμα του τα συζητανε αυτα πριν γινουν εκλογεs!!!!!

    2. ΑΧΧΧ!!
      Κουνε-Λακη
      Κουνε-Λακη
      Ξυλο που θα το φας
      Μεσα σε Τρυπιο Περιβο-Λακη
      Τρυπες WHY Τρυπας???

    3. Γιωργοs Καρατζαφερηs:”Κουσουρια εχουμε ολοι μαs”!
      O ευρωβουλευτηs και πρ του ΛΑΟΣ τοποθετηθηκε”υπερ τηs συμβιωσηs ανθρωπων του ιδιου φυλλου”αφνιδιαζονταs φιλουs και αντιπαλουs!!!
      Στιs προηγουμενεs εκλογεs ειχαμε και”γκει υποψηφιο”ασχετα αν δεν βγηκε να το πει επωνυμα!!!
      Ομοφυλοφιλουs εργαζομενουs εχουμε και στο καναλι μαs κανουν μαλιστα πολυ καλη δουλει!!!

    4. Από τα σχόλια τον προηγούμενων αντιλαμβάνεσαι πόσο πίσω είμαστε σαν χώρα, κι όταν εννοώ χώρα εννοώ τους πολίτες. Όλοι αυτοί οι αρχιδομαλάκες, ελληνάρες με iq ραδικιού που το παίζουν μάγκες και με την πρώτη ευκαιρία θα βρίσουν το διαφορετικό. Ξέρετε στην ψυχολογία λένε πως όταν άντρες κάνουν bulling σε ομοφυλόφιλους είναι γιατί είναι οι ίδιοι κρυφομοφυλόφιλοι. Άντράκλες των χυδαίων σχολείων σκίστε τα καλσόν σας.

      1. Συμφωνω σε ολα. Και φυσικα το δικο μου σχολιο το πετσοκοψε ο τυπος που διαχειριζεται το chat.

      2. το τι ανωμαλια κανεις στο κρεββατι σου αλεξη μου δε μου καιγεται καρφι, το να το διαφημιζεις ομως και να μας το επιβαλλεις επειδη εχετε απωθημενα Απαγορευεται. η εμπαθεια και το κομπλεξ αυτων των κοινοτητων ειναι γνωστη χρονια τωρα. τωρα που αναρριιχηθηκαν μυστικα και κατελαβαν θεσεις κλειδια τωρα φαινεται το ψυχολογικο και κοινωνικο τους προβλημα. επισης ειναι και επιρεπης σε καθε πιεση, δε λενε οχι σε τιποτα. οτι καλυτερο για το συστημα που τους θελει να κανει τη δουλεια του χωρις αντιρρησεις. αυτα τα ολιγα.

    5. Άνοιξε τα μπουρδέλα ρε κοπρόσκυλο κουλη. Εσυ και οι 300 μπινεδες βολευεστε με τους φίλους σας τους Πακιστανούς. Εμάς μας ρωτάς πως τη βγάζουμε ένα χρόνο με κλειστά τα μπουρδέλα;;;;

      1. Γι’ αυτό φίλε να’χεις 2-3 τηλέφωνα πρόχειρα. Για παραδώσεις κατ οίκον.

    6. Κρίμα που δεν τον έκανε ο Κυριάκος Υπουργό Παιδείας… Θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα….Πρότυπό…

    7. ΑΦΗΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Μ@ΡΗ!
      —————–
      Αυτο που καθεσαι ειναι πατος. Τον εχουμε για να καθομαστε και για να χεζουμε. Χωρις κανενας να ενοχλειται, χωρις κανενας να αντιδρα.
      Μας φαινεται σωστο και ικανοποιουμαστε τοσο που δε μας απασχολει να αλλαξει.
      Ειναι θεμα υγειας, ειναι θεμα ανθρωπιας.
      ——————–
      Τι δουλεια εχεις στο υπουργειο πολιτισμου;;;
      Σε ποιους απευθυνεσαι;

    8. Με τον τρύπιο πισωκίνητο υφπουργό πολιτισμού αποδείχτηκε ότι η νεοταξική χούντα ΝΔ ΑΕ είναι μια σωρωτήρι φασιστική πισωκίνητη χουντική κυβέρνησή του καλού που είναι κατά της Ελλάδος και του ελληνικού λαού.

    9. Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός τον διάλεξε όχι για τις περγαμηνές του κ τις ικανότητες του, αλλά για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, ώστε να έχει απήχηση στην κοινότητα.Με τον ίδιο πολιτικαντικο τρόπο διάλεξε την “σκληρή” της λαϊκής δεξιάς Βούλτεψη στο Μεταναστευτικής για να μη χάσει τους δεξιούς ψηφοφόρους της η ΝΔ. Κ τα δύο στερούνται σοβαρότητας.

    10. κουλη .,.,.,περα απο τους γλειφτες που σε περιτριγυριζουν στην παραταξη υπαρχουν ΚΑΘΑΡΟΙ και ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πατριωτες .,.,.
      αφησε ησυχους τους δηθεν , τις πουστρες και λεσβιιες και ψαξε τον ΑΓΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ψηφοφορο της ΝΔ

    11. ΡΕ ΗΛΊΘΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 70%ΕΙΝΣΙ ΑΘΕΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ,ΤΗ ΑΛΛΟ,

    12. Και εδώ που τα λέμε η λουγκρα δεν έχει και άδικο στη συγκεκριμένη περίπτωση.
      Ακόμα περιμένουμε την μετενσάρκωση του Παπαδόπουλου.

    13. Προσευχομαι,προσευχομαι να με αξιωσει. τπτ αλλο δε σας λεω

    14. OΛΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ,ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ Ν,Δ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙ ΣΟΡΟΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΥΡΩΤΑΣ ,ΑΜΥΡΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΟΣΟ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΗΠΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    15. Η επιλογή του “κυρίου” έγινε προφανώς από τον Κούλη, επειδή ο “κύριος” είναι gay όχι γιατί έχει προσόντα για τη θέση αυτή του υφυπουργού πολιτισμού, και αυτό είναι το απολύτως μεμπτόν. Έτσι για να λέει ο Κούλης πως… βλέπετε πόσο προοδευτικός είμαι; Βάζω υφυπουργούς gay, βάζω προέδρους δημοκρατίας Ανταρσύες, είμαι και γαμώ τους προχώ προοδευτικούς φιλελέδες.

    16. ΑΥΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΕΡΘΕΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ….ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕ ΓΚΛΙΤΕΡ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ ΜΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΕΔΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ….

    17. Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ

    18. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΝ ΣΤΡΕΪΤ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ.

    19. Ωραίος ο πισωκώλης. Εύγε Κούλη

    20. “Miά ζωή πού δέν ἐξετάζεται δέν ἀξίζει νά ζήσεις.”
      “An unexamined life is not worth living.”
      Socrates 470-399 BC

    21. Να και η Λουκία….Η dancing with the stars…..ήρθε και η στρουμφιτα να γίνει υπουργός…

    22. Ω ΝΑ ΣΟΥ ΓΑ…… ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ Μ@ΛΛΛΑΚΕΣ????? ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.. ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟ ΚΑΦΑΣΩΤΟ??? ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ….

    23. Παιδιά τονίστε στο τελος του αρθρου ότι πρέπει να βλέπει ο κόσμος κ το αμέσως επόμενο βίντεο που προτείνεται αυτόματα κ ειναι σατηρικο πανω στο ιδιο σποτ με το καφασι…

    24. ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ, ΜΠΙΝΕΔΕΣ, ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ, ΑΘΕΟΙ, ΚΩΛΟΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ. ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ.

    25. Ου να χαθείς,μωρη σαβούρα! Γεμίσαμε σαβουρες στη γαμοχωρα.Αν ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Παπαδοπουλος,ειχε περάσει το πλοίο φορτωμένο απο τη Φαλκονέρα…δεν θα υπηρχαν οι γερμανοτσολιάδες απόγονοι να μας φθείρουν τα αρχίδια!!!

    26. Χα χα!χα ΓΕΛΆΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΆΨΩ !! “ΑΥΤΉ ΜΑΣ ΑΞΊΖΟΥΝ !!!”ΒΛΈΠΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΊΓΕΙ ΚΑΜΊΑ ΜΎΤΗ ? ???? ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΊΖΕΙ ΠΕΡΝΟΎΜΕ ΒΟΉΘΕΙΑ ΜΑΣ !!!

    27. TΡΕΛΛΟ ΑΓΟΡΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙΣ.

    28. ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ Κ.ΧΙΟ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ,ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥΣ Κ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΠΡΑΤΣΑΡΕΣ ΝΑ ,ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ Η ΘΑ ΟΡΕΓΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΠΡΑΤΣΑΡΑ Κ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ

    29. Αν μαθετε να κρινετε εναν ανθρωπο με βαση τον χαρακτηρα του , τη συμπεριφορα του και το εργο του και οχι με βαση την σεξουαλικη του προτιμηση ,τοτε θα εχετε κανει ενα μεγαλο άλμα προς τα εμπρός .

      1. Η κυβέρνηση γιατί το προβάλλει ως πρώτιστο χαρακτηριστικό; Οι πολίτες δεν ρώτησαν τι κάνε με το σώμα του.

      2. Η σεξουαλική ζωη του καθενός αν είναι ανώμαλη (παραφυση δλδ) τι μας ενδιαφέρει το έργο και ο χαρακτήρας του; Ότι θέλει ας κάνει για υπουργός, εκπρόσωπος του λαού, δεν κάνει

    30. οξω ΦΟΥΣΤΗ ….
      απο την παράγκα της κούλαςςςςςςςςςςς

    31. ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΥΠΙΟ ΣΥΚΟΦΥΛΟ…. Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ…..

    32. Απο τον καφάση και τον Αμυρά μέχρι την βοηθό-πιστολάκι θείτσα Βούλτεψη ούτε στο Δελφινάριο τέτοιο γέλιο…ΡΕ Κούλη ούτε ο Σεφερλής τέτοιο θίασο….

    33. Αν σας εγχειρήσει ένας ομοφυλόφιλος γιατρός και σας σώσει τη ζωή θα τον χλευάσετε ή θα του φιλάτε τα χέρια; Καλά κάνει και κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή. Έχουμε να κρίνουμε τόσα απ΄αυτό το νεοφιλελέ παρτάλια στην έφεσή του στα πέη θα κολλήσουμε;
      Και στο κάτω κάτω ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν όχι μόνο ομοφυλόφιλος αλλά και γυναικωτός (“ευλαβούντο γαρ μη γυννίς είη”) και ο Ηφαιστίωνας του ξεχείλωνε τη ροδέλα χρονάκια ολόκληρα. Μέχρι και ο πατέρας του ο Φίλιππος τον είχε κράξει και του είχε γράψει σε επιστολή “σε νοιάζουν περισσότερο οι μηροί του Ηφαιστίωνα παρά η Μακεδονία” όταν έμαθε ότι μπεκρούλιαζε.

      1. Ναι η διαφορά είναι όμως πως ο Αλέξανδρος μπορούσε και σήκωνε κάνα σπαθί και έσφαζε βαρβάρους ενώ ο υφυπουργός το πολύ πολύ που μπορεί να σηκώσει είναι κάνα καφάσι και να σφάξει κάνα καρπούζι. Όσο για τους βαρβάρους, τους θέλει προφανώς πολύυυυυυυ στην Ελλάδα… Μεγάλες διαφορές δε βλέπεις αριστεροπισωγλέντη;

      2. ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΟΥ Π@ΥΣΤΗ
        Γλυφεις αριστεροστροφη προπαγανδα που μας εφερε πολιτισμικα σε αυτο το χαλι!
        Στο υπουργειο πολιτισμου διοριζεται οχι σε χειρουργειο.
        ΑΙΝΤΕ ΨΟΦΑ

    34. Χώρα πουστηδων, αληταραδων, λαθρολαγνων και κλεφταραδων…μια χώρα μκο…
      Καλα να πάθουμε!
      Οποιος προλάβει…εφυγε….οι υπόλοιποι θα τα υποστούμε όλα.

    35. MIA ΩΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ . ΤΣΙΓΚΟΛΕΛΕΤΑ ΤΣΙΓΚΟΛΕΛΕΤΑ.

    36. ΚΟΥΤΣΟΜΕΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΚΑΦΑΣΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΝΣ ΤΟΥ

    Comments are closed.