ΑΥΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ: ΚΡΑΝΗ, ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    katalipsi

    Η ελληνική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα όσα βρήκαν στο κτίριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη χθεσινή επιχείρηση. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες οι καταληψίες ήταν πλήρως «εξοπλισμένοι», με κοντάρια, μολότοφ, μάσκες και πολλά πολλά ακόμα.

    katalipsi1 katalipsi2 katalipsi3 katalipsi4

    katalipsi5

    katalipsi6 katalipsi7

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Περιμένουμε δήλωση του πρώην Βουλευτή Καστοριάς Βαγγέλη….

    2. Τα παρεξηγησατε τα παιδιά.Τα μπουκαλια ειναι γιατί ήπιαν καμια μπυρα παραπανω και ξεχασαν να τα πετάξουν.Τα κράνη είναι γιατί είναι μηχανοβιοι και προσέχουν,η βενζινη για τα μηχανάκια και οι μασκες για τον κορονοιο.

    3. Κυβερναει η ΝΔ ενα χρονο και ακομα υπαρχουν καταληψεις απο τα γνωστα κοπροσκυλα;;;;;;;;; Τι περιμενετε ρε για να τους πεταξετε εξω;;;;;;;

    4. 7-8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ…ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…Ω ΡΕ ΔΟΥΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΡΟΔΟΙΟΙΟ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΕΣ

    5. Τα μικρά μπιράκια από το lidl στο κάτω ράφι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!

    6. Υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που να νιώθει απειλή από αυτή την κατάληψη ή από τους αναρχικούς γενικότερα; Η απάντηση είναι φυσικά όχι.
      Απειλή για τους Έλληνες όμως είναι οι γερμανοτσολιάδες της ΑΑΔΕ που δεν προλαβαίνει να τελειώσει η μια ρύθμιση και έρχεται το επόμενο μπιλιέτο, η ΔΕΗ που σε λίγο θα πουλήσουμε τα αμάξια μας για να μη μας κόψουν το ρεύμα για να μην πεθάνουμε απ΄το κρύο, οι κρατικοδίαιτοι μπάτσοι που είναι έτοιμοι να κάνουν έξωση και στη μάνα τους αρκεί να ακούν το μαγικό ήχο του ΑΤΜ όταν βγαίνει το χρήμα κτλ.
      Αυτά τα φτηνά κυβερνητικά σόου είναι για να αποσπάσουν την προσοχή απ΄τη φτώχεια και για να ακούσουν κάνα μπράβο από τίποτα ούγκανους ακροδεξιούς μπατιρόβλακες που δεν έχουν να πάρουν καφέ και τους φταίει το φάντασμα (με σεντόνι και δύο τρύπες για μάτια) του Μαρξ…
      Ευτυχώς ο περισσότερος κόσμος έχει ξυπνήσει.

      1. «Παλιά καλη νουδουλικη συνταγή», αν ήταν ακροδεξιοί ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..
        ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ,ΓΑΜΑΝΕ! ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΝΕ.
        ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΠΑΛΙΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ!!!
        Εκτός,..και μιλάς για τις «κατσαρίδες» της πραγματικής Δεξιάς τα λεγόμενα ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ! Τα «φασιστοειδη».

      2. Οταν πουλησεις το αμαξι σου, φροντισε να κρατησεις το αλογο. Κοπρια.

    7. Στην κατάληψη της Σινιοσογλου στην Τούμπα να δω πότε θα πάνε και τί θα βρουνε μέσα; Το ρεύμα της κατάληψης ποιος το πληρώνει; Λειτουργεί παρανομο μπαρ μέσα ποια κάβα πηγαίνει ποτά; Το τιμολόγιο σε ποιο όνομα κόβετε; Τα έσοδα που πάνε;
      Άντε να σας δω θα κάνετε κάτι;

    8. Ετοιμοπόλεμοι όπως πάντα αυτοί που έχουν σε όλα δικαιο

    9. Τα βλαμμένα έκλεψαν και γραφομηχανή-αντίκα. Ε, ρε κάτι ζώα..

    10. Σταλινοφασίστες του κερατά. Δολοφόνοι μπολσεβίκοι. Οι εθνικιστές θα σας εξαφανίσουν από προσώπου γης.

    11. ….Ξεκωλιασμα αρχικα απο κανενα κωλομπαρα και μετα απελαση στην Τουρκια να γινουνε χανουμισες του ερντογαν…ουτε καν φυλακη!!..γιατι να πληρωνουμε αυτα τα περιτωματα!!??

    12. Ανταρσύα να υποθέσω, εγκληματική συμμορία γιατί δεν τους χαρακτηρίζετε αυτούς. κ. Σαμάρα, κ. Μητσοτάκη, μόνο η χρυσή αυγή είναι εγκληματική συμμορία ?

    13. Οικογένειες με σπίτι στο Πανόραμα και Ωραιόκαστρο…..

    14. Οι συμμοριτες της αχριστερας εν δρασει! Κατα τα αλλα φταιει ο κακος φασισμος της ακροδεξιας οπως απότυπωνεται απο τη Χρυση Αυγη ή το κομμα του Ηλια! Τουλαχιστον οι δευτεροι ζητουν καθαρη Ελλαδα ενω τα αχριστερα κατακαθια π.χ antifa κ.α περιττωματα, ζητουν τη διαλυση του Εθνους και δερνουν κατ αποκλειστικοτητα Ελληνες που δεν επιθυμουν κατι τετοιο ή βαλουν κατα οποιουδηποτε κρατει Ελληνικη Σημαια!! Συνεπως, αμεση απελαση ολων αυτων και ριψη εις βοθρο απο οπου βγηκαν, οπου και ανηκουν.

    15. και υστερα λες γιατι τοση αναρχια .για 16χρονια κανενας ΜΑ κανενας?????

    Comments are closed.