ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ….ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ! ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΨΗΦΟΙ ΥΠΕΡ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ – ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ Ή ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ;

    Κοινοποίηση:
    us

    Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στις ΗΠΑ, με βίντεο και φωτογραφίες τις τελευταίες ώρες να αποδεικνύουν την εκτενέστατη νοθεία κατά του Ντ.Τραμπ που υπήρξε αποδεδειγμένα σε Μίσιγκαν και Ουισκόνσιν και συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε Νεβάδα και Πενσυλβάνια.


    Βίντεο από δικηγόρο δείχνει στην δημοκρατικά ελεγχόμενο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν , βαν να ξεφορτώνει χιλιάδες ψηφοδέλτια σε εκλογικό κέντρο στις 3 τα ξημερώματα. Μάλιστα το καροτσάκι που χρησιμοποιεί για να μεταφέρει τις ψήφους εντοπίστηκε από χρήστη μέσα στο εκλογικό κέντρο.
    Οι ψήφοι μεταφέρονται στα εκλογικά κέντρα μόνο από το ταχυδρομείο των ΗΠΑ.

    Την ίδια στιγμή φωτογραφίες μέσα από τα εκλογικά κέντρα δείχνει ανθρώπους χωρίς διακριτικά και με καλυμμένα πρόσωπα να μεταφέρουν βαλίτσες με ψήφους.

    Στο Μίσιγκαν προστέθηκαν ξαφνικά 140.000 συνεχόμενοι ψήφοι προχθές στις 5 τα ξημερώματα έναντι 0 του Τραμπ και υποτίθεται ότι ψήφισε το… 90% των κατοίκων του.

     

    Την ίδια στιγμή ο Ντόναλντ Τραμπ καλεί μέσω Twitter να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων σε Πενσυλβάνια και Νεβάδα, καθώς υπάρχουν αποδείξεις εκτεταμένης νοθείας η οποία συνεχίζεται τη στιγμή που μιλάμε. Μάλιστα σε μία κομητεία της Πενσυλβάνια σταμάτησε η καταμέτρηση μετά από προσφυγή της εκστρατείας Τραμπ. Επιπλέον ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε πως θα κινηθεί νόμικα για όλες τις πολιτείες που κέρδισε ο Μπάιντεν και υπάρχουν αποδείξεις νοθείας:

    «Όλες οι πρόσφατες πολιτείες που ο Μπάιντεν ισχυρίζεται ότι νίκησε θα αμφισβητηθούν νομικά από εμάς για την απάτη των ψηφοφόρων και τη νοθεία. Πολλές αποδείξεις – απλώς ρίξτε μια ματιά στα ΜΜΕ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! Αμερική πρώτη»!

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Μεγαλύτερη ευκαιρία από αυτή για ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ δεν θα βρεθεί.. Πρέπει να τους βγάλει στο δρόμο και να γίνει της Π@τ@νας.. Και με το καλό να έρθει και από εδώ αυτός ο ξεσηκωμός.. Πρέπει να τελειώνουμε με την Παγκόσμια Τυραννία που μας καταστρέφει τις ζωές..

      1. Ρε τραβα αγορασε τιποτα μακαρονια ,ριζια και χαρτια υγειας τωρα και ασε τον γενικο ξεσηκωμο ,φορα την μασκα σου και τσιμουδιά.

    2. Και οι δύο είναι πιόνια του συστήματος.
      Γιατί υπάρχει πολιτικός παγκοσμίως που να μην είναι πιόνι??

    3. Ρε Τάσο εσύ νομίζεις πως αν βγει ο Μπάιντεν , θα κυβερνήσει αυτός.? Τον έχουν εκεί πέρα για μαριονέτα όπως έχουν εδώ τον βλάκα τον δικό μας και κυβερνάνε άλλοι. Πίσω από τον Μπαίντεν είναι ο Βασίλης ο Πόρτας , ο Γιωρικας ο Σόρος , ο Ροκεντρολφελλερ και όλα τα καλά παιδιά που έχουν όλο το χρήμα και κάνουν κουμάντο στο πλανήτη. Δεν έχω καμια συμπάθεια για τον Τρόμπα αλλά και μόνο που τον πολεμάνε τα σιχαμερά ΜΜΕ μου αρκεί ώστε να βγει και να τους τη σπάσει.

    4. Ο Τράμπ του χρόνου που δεν θα είναι πρόεδρος θα πάει φυλακή για φοροδιαφυγή, είναι ένας μεγάλος απατεώνας

    5. Εμετικός Τραμπ! Δεν ξέρω εαν ο Μπάιντεν-μυαλό γιαουρτάκι αποδειχτεί καλύτερος πρόεδρος και κρατήσει, έστω, ίσες αποστάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά με τον βαψομαλλιά δεν είχαμε να ελπίζουμε σε τίποτα. Η μοίρα των αδυνάμων: Να περιμένεις δυστυχώς από τους άλλους…

    6. μακρον-τζονσον-κουρτς-κοντε-μητσοτακης-σαντσεθ-ρουτε-ολοι οι σκανδιναβοι -ο πολωνος -ο ουγγρος κλπ πρωθυπουργοι και προεδροι εξελεγησαν με μαιμου εκλογες αφου η δικαιοσυνη σε ολη την ΕΕ ειναι διεφθαρμενη και υποχειριο των gates-soros-rochild κλπ διεστραμενων απατεωνων αρχηγων της παγκοσμιοποιησης αφου εξουδετερωσαν τους υπαρχοντες πολιτικους με μαιμου κατηγοριες. ολους τους παραπανω τους κρατανε με τα μαυρα λεφτα και τις οφσορ που τους εχουν βρει και τους βαζουν να μας φυλακιζουν στα σπιτια μας με την μαιμουδια της γριπης. ο βαρουφακης που ειναι επισης puppet της παγκοσμιοποιησης και χωροφυλακας του μητσοτακη στη βουλη τον επαναφερει στην ταξη και τον ρωταει συνεχεια αν εχει μετοχες σε fund στο delaware που αγοραζει εκπλειστηριαζομενα ακινητα στην ελλαδα και κανενας απο τους ξεφτιλες στη βουλη δεν τον ρωταει τι ειναι αυτο. ο τραμπ οτι και να κανουν θα συνεχισει να ειναι προεδρος για 4 χρονια και αυτη τη φορα θα τους στειλει ολους μαζι στο αλκατραζ .

    7. Για κλάματα είναι και οι δύο, αλλά είναι προφανές ότι η ΝΤΠ θέλει να ξεφορτωθεί τον Τραμπ πάση θυσία. Οι εκλογές στις ΗΠΑ (και όχι μόνο) πάντως είναι κατάσταση κωμικοτραγική.

    8. θυμαστε εδω που εβγαινε ο μουστακαλης Μειμαρακης στις πρωτες εκλογες για προεδρος της ΝΔ και μετα χαλασανε οι computer της Singular
      Τωρα ο μουστακαλης ειναι αρχηγος της ομαδας της ΝΔ στη Ευρωβουλη
      κανενας δεν τα θυμαται αυτα

      1. Σωστός,χαλάσανε τα κομπιούτερ τότε και βγάλανε Κούλη στη δεύτερη.

    9. Θα τους γαμηση ο τραμπ σιγά μη κατσει με σταυρωμένα χέρια

    10. Χωνεύει δεν χωνεύει κάποιος τον τρόμπα ή τον μπιντέ, η αλήθεια είναι ότι έγινε νοθεία! Εκείνο που προκαλεί όμως εντύπωση είναι ότι η CIA, (που έχει το νόου-χάου σε νοθείες, άλλωστε το έχει εφαρμόσει σε τόσες χώρες, και πολύ πριν τις επιστολικές ψήφους), έκανε τέτοια παιδαριώδη λάθη! Δεν μπορείς να πηγαίνεις σάκους με 180.000 ψήφους και να είναι μονοκούκι για τον μπιντέ!!! Βάλτε βρε βλάκες και μερικές στον τρόμπα, για ξεκάρφωμα! Ακόμα έφτασε η συμμετοχή πάνω από 95% και σε μία πολιτεία τους ξέφυγε και πήγε στο 101%!!!!! Αρχίζω να πιστεύω ότι οι ρεπουμπλικάνοι ήξεραν το σχέδιο της CIA και αφήσαν επίτηδες τους δημοκρατικούς να πλειοδοτήσουν (στην νοθεία), ώστε να εκτεθούν ανεπανόρθωτα, αφού πλέον δεν εξηγούνται τα ανεξήγητα… Αν, πάντως, θεωρηθεί πραξικόπημα κατά του πολιτεύματος, τότε φοβάμαι ότι θα δικαιωθεί ο τρόμπας που έλεγε ότι θα τους κρεμάσει από τον Λευκό Οίκο!!!

    11. ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΙΝΙ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΕΣ ΩΡΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ.
      ΑΦΥΣΙΚΟ ΤΟ 140000 – 0 ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΕ 90+ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΩΝ.
      ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ Η ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ.

    12. Δικαιολογιες και κλαψουρίσματα , οσο νυχτωνει η διαφορα μεγαλωνει τραμπ σε γλεντάει ο Μπαιντεν!!!

    13. Τις νοθειες τις κάνουν αυτοί που είναι κυβέρνηση και όχι αντιπολίτευση!!! Γιατί οι πρώτοι ελέγχουν όλο το σύστημα. Μια μας λέτε ότι οι Ρώσσοι επηρέασαν το εκλογικό αποτέλεσμα για να χάσει η Χιλαρη. Την άλλη μας λέτε ότι η επιστολή ψηφος είναι διαβλητη. Κλείστε το το μπ@υρδελο. Ούτε εκλογές δεν ξέρετε να κάνετε ρε καουμπόιδες. Πήρατε το όπλοπολυβόλα και βγηκατε να διαληλωσετε!!! Η Ουγκάντα η Μποτσουάνα και η ΗΠΑ…

    14. Επειδή έχω ψηφίσει με επιστολική ψήφο πολλεσ φορεσ θέλω να ρωτήσω ο Τραμπ που είναι πρόεδρος των ΗΠΑ και ελεγχει όλη τη διαδικασία ψηφοφορίας μέσω του υπουργείου εσωτερικών των ΗΠΑ γιατί αφού λέει ότι έγινε νοθεία δεν έλεγξε την κατάσταση πριν μήνες
      Δηλαδή τι κάνουν στο υπουργείο και πι σοβαρότητα έχουν οι συνεργάτες του παίζουν μπάλα;;;
      Συμπληρώνεται από τους πολίτες το έντυπο και κλείνεται σε ειδικό φάκελο και μετά στέλνεται από το ταχυδρομείο Υπάρχουν ειδικοί κωδικοί σε κάθε επιστολική ψήφο Αυτός ελεγχει την εξουσία στις ΗΠΑ ας πρόσεχε

    15. Μήπως και στις δικές μας εκλογές γίνονται αυτές οι νοθείες στα αποτελέσματα;Άλλο να ψηφίζει στην κάλπη ο ψηφοφόρος και άλλο αποτέλεσμα να βλέπουμε;Λέω εγώ.

    16. δικαιολογιες τς κακιας ωρας απο τον ηττημενο τουρκοφιλο

    17. Σας έχω πει εδώ και καιρό (και όταν ακόμη έλεγαν ότι ο Μπάντειν είναι 15 μονάδες μπροστά):
      Στον διαβολό-φερτο ο κοκκινόχρωμο ψευτοπατριώτη θα δοθεί ξανά η εξουσία
      Είναι προδιαγεγραμμένο.
      Σας έχω πεί και τη συνέχεια με την covidεποχή.

      1. Κόψε τα ληγμένα σε πειράζουν..
        Ο biden είναι σχεδόν νικητής..
        Και αυτός εκπροσωπεί την σατανιστική αριστερά Όχι π τραμπ

    18. η μπάλα τώρα είναι στα χέρια της αμερικάνικης δικαιοσύνης, δοκιμάζονται θεσμοί και εκεί

    19. OI ΕΛΙΤ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΉ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΡΑΠΙΣΜΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ! Ο ΚΌΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ @@ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ MEDIA! ΕΧΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ!

      1. Ποια θεληση του λαου,που ο Τραμπας ζηταει να σταματησει η καταμετρηση στις πολιτειες που χανει;Πιο παιδιαστικο και γελοιο αιτημα δεν εχω ξανακουσει.

      2. Οι ελίτ είναι φρυγανιές, και εσύ ένας αμόρφωτος πήθικος.

    20. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΆΛΟΥΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΌΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ. Ο ΘΕΌΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΕΊ !

        1. Α ρε κατακαημενη Ρούμελη τι σου μελλε να πάθεις!!

    21. Χα χα χα χα εχουν πλακα αυτοι οι εβραιοσιωνοσατανιστες….μεγαλη πλακα.

    22. Με το καλο ή με το κακο ο τραμπ θα παραμεινει προεδρος, η Αμερικη δεν ειναι ζιμπαμπουε, το ανωτατο δικαστηριο θα τον δικαιωσει και υπευθυνοι της τοσο εκτεταμενης νοθειας θα λογοδοτησουν.

    23. Τι θα γλεντησει ??? 1ον. Ο Τραμπ ειναι πιονι της παλιας ταξης πραγματων και ο αλλος της Νεας , αρα οχι μονο δε θα γλεντησει την παγκοσμια κυβερνηση αλλα πανω σε πατριδοκαπηλους σαν αυτον θα πατησουν ολα οσα θα γινουν απο το 2020 ως το 2022 (fake aliens, παγκοσμια κυβερνηση, ηλιοκεντρικο fake) . Το 2020 βγηκε στις ειδησεις βιντεο με ufo απο το πενταγωνο της Αμερικης ..για οποιον δεν το ξερει. 2ον. Ο Τραμπ ειχε πει φρασεις του Μουσολινι ,οποιος το ψαξει θα το βρει ….αρα ποιον γλενταει ειναι μεγαλη κουβεντα (προβαταρες η κοιμουνται τον υπνο του δικαιου )

    24. Αμάν μας τα χει πρήξει ο τράμπα.
      Αυτός δεν έλεγε προχτες ότι είναι νικητής?
      Τώρα γιατί σκουζει?
      Σουζυ τσούζει?

    25. Εγω που βλεπω CNN ολη την ημερα για τριτη ημερα, σας λεω οτι δεν γινεται να σου λεει οτι εχουμε 50.000 ψηφους απο τα γραμματα και οι 49.000 να πηγαινουν στον Μπαιντεν.
      Τον κλεβουν κανονικα τον Τραμπ και δεν μπορει να κανει και τιποτα.
      Και το λεω εγω που ουτε καν θελω να βγει, αλλα ο αλλος ο Μπαιντεν δεν μπορει καλα καλα να μιλησει.

      1. Ρε Τάσο εσύ νομίζεις πως αν βγει ο Μπάιντεν , θα κυβερνήσει αυτός.? Τον έχουν εκεί πέρα για μαριονέτα όπως έχουν εδώ τον βλάκα τον δικό μας και κυβερνάνε άλλοι. Πίσω από τον Μπαίντεν είναι ο Βασίλης ο Πόρτας , ο Γιωρικας ο Σόρος , ο Ροκεντρολφελλερ και όλα τα καλά παιδιά που έχουν όλο το χρήμα και κάνουν κουμάντο στο πλανήτη. Δεν έχω καμια συμπάθεια για τον Τρόμπα αλλά και μόνο που τον πολεμάνε τα σιχαμερά ΜΜΕ μου αρκεί ώστε να βγει και να τους τη σπάσει.

    Comments are closed.