ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ – ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! ΖΗΛΕΨΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    μητσοτακης

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή σχετικά με την κυβερνητική βία που είδαμε τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη, αναφέρθηκε και στα social media.

    Ο Κ.Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά πως «τα social media κάνουν κακό στη Δημοκρατία», κάτι που δημιουργεί εύλογες φοβίες για προσπάθεια φίμωσης και του διαδικτύου, καθώς τις τελευταίες ημέρες τα social media ήταν αυτά που μετέδωσαν τις εικόνες βίας σε βάρος πολιτών.

    Όλα τα έχοντα με την κυβέρνηση τη μέγιστη οικονομική διαπλοκή ΜΜΕ δεν έδειξαν ούτε μία από τις παρακάτω εικόνες βίας, αντιθέτως αυτά που τις αποκάλυψαν είναι τα παρακάτω βίντεο.
    Κάτι που σίγουρα δεν άρεσε στην κυβέρνηση, καθώς προσπαθεί να υποβαθμίσει τα περιστατικά ξυλοδαρμού πολιτών, είδαμε μάλιστα να γίνονται και απαράδεκτα μοντάζ στα λίγα βίντεο τα οποία τελικά μεταδόθηκαν, ενώ ο ΣΚΑΙ έφτασε σε σημείο μέχρι και να κόψει στον αέρα την Λιάνα Κανέλλη γιατί αναφέρθηκε στο περιστατικό που ένας αστυνομικός λέει προς τους συναδέλφους του «πάμε να τους γαμ.., θα τους σκοτώσουμε».

    «Έτσι όπως λειτουργούν σήμερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι αλγόριθμοι των μεγάλων πλατφορμών που χρησιμοποιούν στην ουσία αναπαράγουν και επιβραβεύουν τις όποιες απόψεις μπορεί να ήδη έχουν, δημιουργούν στεγανά, στεγανά έντασης, όχι διαλόγου, στεγανά οπού ανατροφοδοτούνται τα στερεότυπα τα οποία έχουμε και αυτό είναι καλό για την Δημοκρατία μας, είναι κακό για το επίπεδο του διαλόγου μας, διότι εγκλωβίζονται με αυτό τον τρόπο οι νέοι στις απόψεις τους χωρίς να αναπτύσσουν την κριτική τους σκέψη, χωρίς να αμφισβητούν αυτό το οποίο βλέπουν, αυτό το οποίο οποιοσδήποτε μπορεί αν τους σερβίρει», είπε χαρακτηριστικά ο Κ.Μητσοτάκης, θυμίζοντας Ρ.Τ.Ερντογάν.

    Η δήλωση αυτή έρχεται μία μέρα μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στα social media με το hashtag #boycotGreekMedia, στο οποίο συμμετείχαν χιλιάδες χρήστες διαμαρτυρόμενοι για τα φαινόμενα κοπτοραπτικής και μονταζιέρας που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ώρες σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς αναφορικά με τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

    Ο Κ.Μητσοτάκης πιθανότατα αμφισβητεί τις παρακάτω εικόνες τις οποίες, όπως γράψαμε παραπάνω, δεν έδειξε κανένα από τα ΜΜΕ τα οποία πληρώθηκαν αδρά από την κυβέρνηση για να μας «ενημερώνει» για τον κορωνοϊό.

    Τα social media είναι ουσιαστικά πλέον είναι το μοναδικό μέσο μέσα από το οποίο μπορούν οι πολίτες να βλέπουν τις ειδήσεις τις οποίες οι κυβερνήσεις… μάλλον δεν θέλουν να δούμε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Μάλλον ότι τα social media βλάπτουν τις δικτατορίες θα ήθελε να πει.

    2. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΥΠΟΥ 17Ν.

    3. ΟΧΙ! …… Η βρώμικη κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει κακό στη Δημοκρατία.

    4. Κατάλαβε οτι κανενας δεν βλέπει τα καναλια κ τα ΜΜΕ της Λίστας Πέτσα..ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

    5. Tελεικα αντί να αγοράζουν μηχανήματα αναπνευστιρες αγόρασαν μηχανάκια στην αστυνομία για να βαρανε τους πολητες

    6. Κύριε Χίο πιστεύω ότι μετράνε και επεξεργάζονται τα σχόλια μας και σύμφωνα με το τι δείχνει ο δείκτης(κιτρινο-πορτοκαλι-κοκκινο)τροχιοδρομουν τις λεπτομέρειες των εξελίξεων.
      Ο “πιλότος”,ο πολιτικός σκελετός δλδ είναι από καιρό δοσμένος χερι-χερι στον Κούλη από το κολοχανειο της Μπιλντεμπεργκ.
      Οσο αφορά τον Τσίπρα,έχει μικρότερο βαθμό από τον Κούλη και είναι επιφορτισμένος να τον σιγονταρει λειτουργωντας σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης.
      Τους έχει πάρει χαμπάρι μέχρι και ο 16χρονος γιος μου που φερνει στη αποθήκη του γκομενιτσες για να κάνουν γαρο και δεν σκαμπαζει γρι από πολιτική.

    7. Το μόνο που δεν μπορεί να αγοράσει είναι το διαδίκτυο

    8. Αν η δημοκρατία είναι αποφασίζουμε και διατάζουμε καλύτερα κυβέρνησαν Παπαδόπουλος Παττακός ήταν δημοκράτες απo τους καλύτερους

    9. ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΑΤΑΡΙΑ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΤΖΑΝΟΙΣΤΟΡΙΕς ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ ΟΛΟΙ

    10. ΤΟ ΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΟΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ

    11. αυτα που ειπε ο κουλης ισχυουν για τα δικα του καναλια πανελλαδικης εξαπατησης αποβλακωσης τωρα ο κοσμος ξερει ειναι αργα

    12. Ο ίδιος δεν θέλει ούτε την παραμικρή αμφισβήτηση για τον εαυτό του,οπότε ποιον δουλεύει;

    13. χα,χα, ενώ οι μέθοδοι του Μητσοτάκη είναι μες τη δημοκρατία::Μητσοτάκη, αυτοκτόνα

    14. Ελλάδα μια σηχαμενη κοινωνία που δεν αξίζει ούτε ένα σπορο να πετάξεις για να δημιουργηθεί κάτι….

    15. Τι λες ρε ντριλη !!!!!!! Στεγανό είναι το μυαλό σου φασιστικο ε φασιστικό. Που θες να μιλήσεις εσύ για δημοκρατία.

    16. Ταγματασφαλιτες δεξιοι, Κυπατζιδες, ασφαλιτες-ισες,Νδημοκρατες και νεοδημοκρατησες, κομματαρχες και κομματαρχησες κλέβουν τις ιδέες ανυποψιαστων φτωχων πολιτών στο διαδίκτυο κ τις πουλάνε σε δικά τους παιδιά ως δικές τους, στοχοποιουν κ υποκλεπτουν τα δεδομένα συγκεκριμενων ανθρώπων που ασχολούνται με το διαδίκτυο και τους παρακολουθούν και μετά τους κλέβουν…Είναι πραγματικες εγκληματικες οργανώσεις με το μανδυα της κρατικής εξουσίας η την κομματική ταμπέλα με εμφυλιακα κατάλοιπα στους εγκεφαλους τους….εισαγγελεις δικαστές και αστυνομικοι διεφθαρμενοι….Μεγαλοεπιχειρηματιες, καναλαρχες, ολιγαρχες και διάφορες αδελφοτητες μπλεγμενες στο ηλεκτρονικό πλιατσικο του Ελληνικού λαού..

    17. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΤΛ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.
      Ο ΚΑΘΕ ΜΟΥΡΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΞΑΠΑΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΤΛ.
      Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ.

      1. Τι λες ρε !!! Για να φημωνεται η αληθεια ;;;
        Αν εχουν μονο οι δημοσιογραφοι και τους μπουκωνει ο καθε Κουλης μυρια ευρωπουλα, ΠΩΣ θα βλεπαμε τα βιντεο απο τους ξυλοδαρμους των μπατσων και ολα οσα γινανε ; Δηλ την αληθεια ;

        Να εχουν μονο οσοι ειναι δοσιογραφει για να λενε και να δειχνουν οτι θελει ο καθε κουλης ;;;

        ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ?

        Θα σας παρει και θα σας σηκωσει ο διαολος και εσενα και τον βλακα και αχρηστο κουλη.

    18. Καλά, να θες να γίνεις σουλτάνος στη θέση τού σουλτάνου, το καταλαβαίνω, μα να θες να γίνεις διάβολος στη θέση τού διαβόλου, ε, αυτό δεν το καταλαβαίνω!

    19. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ……. ΘΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ..ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΟΙΜΙΑΣ……ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ ΕΒΡΑΙΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

    20. Ενώ εσύ την αναπτύσσεις όπως θες και όποτε θες και στο λαό φίμωση μετά την μάσκα και άλλη φίμωση. Δεν δημιουργούν τίποτα εσύ της δημιουργείς της ανωμαλίες της κοινωνίας.τον δίκιο τους ψάχνουν Κούλη .

    21. αυτός είναι ικανός να στήσει δήθεν πραξικόπημα σαν της Τουρκιάς το 2016!!

      1. οτι του πουν τα εβραιογερμανικα αφεντικα του….αυτα κανουν κουμαντο και οχι αυτο το διαβολικο ανθρωπηδιο

    Comments are closed.