ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ – ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΦΟ ΚΑΙ ΛΕΜΕΣΟ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ…

    Κοινοποίηση:
    cna_f8f21bd6ea1644660a9bffff9c65c7149

    Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα Κυπριακής εφημερίδας, οι Γάλλοι ζητούν για μόνιμη χρήση των πολεμικών τους πλοίων το λιμάνι της Λεμεσού αλλά και τη χρήση της αεροπορικής βάσης στην Πάφο για τα πολεμικά τους αεροπλάνα.

    Ως αντάλλαγμα προσφέρουν στρατιωτική βοήθεια σε περίπτωση που κάποια Χώρα (βλέπε Τουρκία) επιτεθεί στο νησί. Η Κυπριακή κυβέρνηση δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τις συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά σύμφωνα με κάποιες πηγές σκέφτεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση των Γάλλων.

    Κάτι τέτοιο σίγουρα δυσκολεύει τις κινήσεις της Τουρκίας στην περιοχή και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια αλλά και οι αντιδράσεις του Ερντογάν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

    Όσον αφορά βέβαια το δικό μας πολιτικό προσωπικό απλά είναι….Αύγουστος

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Σε περίπτωση επεισοδίου σιγά μη τρέξουν οι Γάλλοι.

    2. το δικό μας ποιο δικό μας τουρκικο έχουμε

    3. Βρε βρε βρε οι Ελληναραδες πατριωτες που αμα δουν ξενο πεφτουν στα 4 από μονοι τους χαχαχαχα. Από Ρωσοδουλοι τωρα αγαπάτε Γαλλια ρε χρεοκοπημένοι ελληνακοι;;;; Μην ασχολειστε με την ΚΥΠΡΟ κοιτατε τα χαλια σας χρεοκοπημένοι!! αρκετη ζημια μας ειχατε κανει το 1974.

      1. ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗΠΑΤΡΙ, ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΜΟΧΩΣΤΟ ΩΣ LIMASOL.
        ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΟΙΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.
        ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΑΛΛΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΥΘΕΩΣ ΑΓΓΛΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    4. ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΦΟ ΚΑΙ ΛΕΜΕΣΟ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ…
      INE I MONADIKI LOGIKI LISI GIA TIN KYPRO,AFTI I LISI PROSTATEBI,KYPRO,ELLADA,KE EUROPI,AMESA TO SINTOMOTERO PREPI NA KINITHOUN GALLIA +KYPROS…!!!!!!!!!!!!!

    5. Θα ήταν τέλεια για την Κύπρο να συνεργαστεί με Γαλλία αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει Η Βρετανία δεν θα το δεχτεί όπως δεν δέχεται ΑΟΖ Ελλάδας Κύπρου Οι Άγγλοι εινε ύπουλος βρωμο λαός με πολιτικούς καθίκια όπως ο σκύλος Johnson ανθέλληνας σκυλί της Τουρκίας

      1. Καλά τα λες αδερφέ. Η ελληνική Κύπρος μας πρέπει πρώτα να σκέφτεται πως θα πετάξει εκτός νησιού τους Άγγλους και μετά ευχαρίστως να δώσει τις βάσεις τους στους Γάλλους. Οι Άγγλοι ήταν πάντα εχθροί του Ελληνισμού σε αντίθεση με τους Γάλλους οι οποίοι διαχρονικά συμπαρίστανται και είναι μια πολύ μεγάλη στρατιωτική δύναμη.

    6. Μας έχουν κάνει πρόταση να δώσουμε 2 βάσεις παλιά και θα μας έδιναν πυρηνικά μικρής ισχύος. Είπαμε τότε όχι δεν τους ξαναρωτάμε πάλι μπας και σωθούμε κι εμείς?

    7. Ε βεβαια, δεν ειναι μαλακες…τοχουνε πιασει το παραμυθι…
      σου λεει, εμεις θα μεινουμε στην απεξω….οτι κανανε και με μας…
      και γιατι οχι…και σε Ελλαδα και σε Κυπρο…ας παρουν γαλλικες εταιρεις τις εξορυξεις…
      και να δωσουν οπλα, φραγκα, αμυντικες συμφωνιες….και πυρηνικη ομπρελα….
      τοσα χρονια με τα αλλα τα λαμογια…Τιποτα….
      Πουναι ρε, οι αμερικανοι….?
      7 βασεις εχουν παρει στην Χωρα, και παιζουν δαγκωτο τουρκαλαδες…
      Και το προδοταριο, για μπανια….
      Ουστ….

    Comments are closed.