ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ! ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! “ΠΥΡΙΝΗ” ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΒΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: “ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΗ ΣΤΑΣΗ, ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΑΖΟΦ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ”. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    Μαρία Ζαχάροβα

    Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσαν στη Ρωσία οι δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, όπου παρευρέθη πριν από μερικές ημέρες και, μιλώντας για την Ουκρανία, προσπάθησε να συσχετήσει την έξοδο του Μεσολογγίου με τη Μαριούπολη.
    Ο πρωθυπουργός μολονότι απέσπασε τα χειροκροτήματα των Αμερικανών βουλευτών, δεν φαίνεται να εντυπωσίασε τη ρωσική πλευρά, με τη Μόσχα να εξαπολύει «πυρά», δια στόματος της εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών, Μαρίας Ζαχάροβα.

    Όπως ανέφερε η ίδια, ήταν τουλάχιστον «ατυχής» ο συσχετισμός των Ελλήνων ηρώων του Μεσολογγίου και της Εξόδου με την Μαριούπολη της Ουκρανίας, ενώ τόνισε πως «η Αθήνα προσπαθεί να δικαιολογήσει την απόφασή της να ενταχθεί από τους πρώτους στο αντιρωσικό μέτωπο.

    «Ο Μητσοτάκης έδωσε ένα περίεργο σύνολο ιστορικών αναλογιών», συνέχισε, όπως μεταδίσει το ρωσικό TASS.

    Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, η Ζαχάροβα επεσήμανε το εξής: «Ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Ελλήνων πριν από διακόσια χρόνια αποδείχθηκε ότι ήταν ισοδύναμος με τις εγκληματικές ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου, το οποίο επί οκτώ χρόνια πολέμησε εναντίον των πολιτών του στο Ντονμπάς.
    Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι ήρωες στην υπεράσπιση του ελληνικού φρουρίου του Μεσολογγίου το 1825 τοποθετήθηκαν στο ίδιο επίπεδο με τους Ναζί από το τάγμα Αζόφ».

    Τι είχε πει ο Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Κογκρέσο
    «Αν αντικαταστήσουμε τη λέξη Ελλάδα με τη λέξη Ουκρανία, θα δείτε τρομακτικές ομοιότητες με το σήμερα. Όπως συμβαίνει με τη Μαριούπολη, το Μεσολόγγι είχε εξαιρετικούς αμυνόμενους πριν από την τελική έξοδο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός. Τα λόγια του αυτά προκάλεσαν αντιδράσεις και στο εσωτερικό της χώρας.

    Υπενθυμίζεται, ότι ενοχλημένος από την ομιλία Μητσοτάκη είναι και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος διαμήνυσε «δεν υπάρχει πια γι’ αυτόν ο Έλληνας Πρωθυπουργός», ανοίγοντας νέο κύκλο διαμάχης στα ελληνοτουρκικά ζητήματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Έμπαινα ανετα στη μιλφάρα κι ας μουλεγε και βρωμολογα δε με χαλαει…

    2. Ζαχαροβα γιατί ασχολείσαι με το ελλαδισταν μια χαρά είμαστε με Κούλη και Τσίπρα ,ok η Ελλάδα χάνεται με γοργούς ρυθμούς αλλά so what !

    3. Δεν συμφωνώ με την παρομοίωση του Μεσολογγίου με την Ουκρανία σε καμία περίπτωση, όμως τι θέλει να μας πει η κ
      Ζαχαροβα ότι οι Έλληνες είναι εχθροί της Ρωσίας ενώ οι Τούρκοι φίλοι τους?Βέβαια αφού πούλησαν τους S400 πρώτα στους τουρκους τι να πούμε εμείς?Και τι θέλει να μας πει ότι δεν τους συμφέρει που οι τουρκια απειλεί όπου βρεθεί και όπου σταθεί την Ελλάδα?Όλους τους βολεύει αυτό το παιχνιδάκι που τα φταίει όλα η Ελλάδα.Ας βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει και να πάψουν οι πολιτικοί μας να είναι τοσο δουλοπρεπεις σε όλους.

    4. Ο Μητσοτάκης τα έχει κάνει όλα μπουρδελο .

    5. Ο δοσίλογος γιός τού συνεργάτη τών Ες Ες στήν Κρήτη μάς χαντάκωσε.Μόνο ή φυσική εξόντωση τού γουρλομάτη εξιλεώνει τό βαρύ εθνικό έγκλημα.
      Γιάννης Λάκων

    6. χαχαχα φαε φασολαδα και ελα να μας τα κλ…..

    7. Κυρία Ζαχάροβα μπορείτε να μας απαλλάξετε από αυτόν τον αλήτη?

    8. Ειμαστε πολυ μπλεγμένοι τελικά γιατι απ οτι φαινεται ολοι οι εταιροι μας συμφωνουν με τον μιστερ μπιν γιατι ετσι τους βολευει φυσικα οπως και τους αμερικάνους.
      Αν δεν βγει καποιος και να σηκωσει αναστημα σε όλους αυτούς μας εχει παρει ο διάολος

    9. Κυρία Ζαχάροβα μπορείτε να μας απαλλάξετε από αυτόν τον αλήτη?

    10. Ειναι ντροπη η Ζαχαροβα να δινει μαθηματα ιστοριας στον έλληνα πρωθυπουργό….

      Οι Μεσολογγίτες δεν παραδόθηκαν και έκαναν έξοδο, διότι δεν ήταν ναζί και δειλοί…αλλά πατριώτες που πέθαναν για της ‘πατρίδας την ελευθερία και του Χριστού την πίστη την Αγία’…..

      Μιζοτάκη παραιτήσου, μάς έχεις ξεφτιλίσει διεθνώς !!

    11. Ενώ εσείς πού είστε κολος και βρακι με τούς Τούρκους και τούς πουλήσατε s400 που στρέφουν εναντίον μας είστε Άγιοι;
      Για το μαχητικό πού σας έριξαν οι μογγολοι τσιμουδιά έτσι; η Ελλάδα σας πείραξε μόνο… ξυδακι.

    12. Ναι αλλά γιατί ο αποχαυνωμένος Ελληνικός στρατός κάθεται και τον κοιτάει τον ηλίθιο;
      Και γιατί οι φρουρές των νησιών επέτρεψαν την απομάκρυνση των αναγκαίων όπλων; τόσο πολύ σέβονται τον μισθουλάκο τους που διαπράττουν προδοσία;

    13. ΠΕΣΤΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ …..ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ……

    14. Καραγκιοζηδες Προδοτες Τσιπρα και λοιποι μεσα στη Βουλη…καλα που υπαρχει κι η Ρωσια να κανει Αντιπολιτευση…στον Αρχικαραγκιοζη !!!

    15. Ζαχαροβα σώσε μας.Δεν τον θέλουμε έλατε να μας σώσετε από τον διακοπουλη

    16. Μην τον συλλογιζεστε είναι βλαμμένο και ολίγον χαζο.Εμεις συνήθως ( ο Ελληνικός λαός δηλ )όταν μιλάει ο Μητσοτάκης ξύνουμε τα αρχι….. μας.
      Βασικά επειδή είναι ντιπ για ντιπ χαζό μας είπαν να του λέμε συνέχεια ΝΑΙ για να μην κάνει και άλλες μ@λ@κ@@ς.

    17. Για άλλη μια φορά έγινε ξεφτίλα ο αμόρφωτος τίποτας!

    18. Όταν έχεις Κούλη,τη τους θέλεις τούς εχθρούς, ένας ακατάλληλος,, άσχετος, κόπανος,για τα ελληνικά δεδομένα.

    19. Κυρία Ζαχαροβα όταν και σν σας βγάλει ο δρόμος σας προς τα εδώ να θυμάστε ότι αυτά τα είπε ένας που δεν έχει καμμιά σχεση με εμας,

    20. Ο κουλης εινάι ανθέλλην……
      Το δείχνει καθημερινά….
      Μας έβαλε με την πλάτη στον τοίχο Δεν έχουμε να φάμε και Αυτός κόβει βόλτες με το αεροπλάνο….
      Αρε ξεφτιλες ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θέλουν να σας π#δ#ξ£υν….μακάρι να έρθει η ώρα…μακάρι να ξυπνήσουμε μακάρι..

    21. Ανύπαρκτος πουθενάς ακατάλληλος τί άλλο νά πεί καί νά γράψει κανείς.

    22. Ενας ανιστορητος καραγκιοζης που συνεκρινε την εξοδο των ηρωων του Μεσολογγιου με την Παραδωση των Ναζιστων του ταγματος Αζοφ!!!!!!! Καμια σχεση το ενα με το αλλο!!!!! Απιστευτα πραγματα!!!!!!

    23. Μπραβο στον Μητσοτακη. Ειμαστε που ειμαστε κρατος μπουρdelo ,μπ@υδρελεβουμε και την ιστορία μας οσο αναφορα την ιστορικη εξοδο του μεσολογγιου. Καλα τα ειπε η Ζαχαροβα.Ωραιους εχθρους κανουμε. Αντε να εναντιωθούμε και στην Κινα μετα για χαρη του μ@λ@κ@ του ψηλου!!!

    24. Ξευτιλα διεθνης απο εναν δοσιλογο ανιστορητο πρωθυπουργο της χωρας μας!
      Αντε ρε χαμενε παραιτησου επιτελους! Πες και μια επιτυχια σου α(χ)ριστε των αχριστων! Ο σκοπος σου ειναι ο αφανισμος του Ελληνισμου “ιστανμπουλικο” σκουληκι? Μη φας θα δεις τι σε περιμενει! Τις καταθεσεις σου και στο καλυτερο κεντρο ανιατων του….Νταβος!
      Ενας νεοδημοκρατης.

    25. Το μωρο θα μας σκισει…ολιστικο μασαζακι που θα φαμε…….

    26. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ @Ρ@@Δ@ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ

    Comments are closed.