ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ – ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ COVID 19»!

    Κοινοποίηση:
    ”’∆«‘«”« ”‘«Õ œÀœÃ≈À≈…¡ ‘«” ¬œ’À«” ‘œ’ Õ/” ‘œ’ ’–. ≈”Ÿ‘≈—… ŸÕ √…¡ ‘«Õ ÿ«÷œ ‘ŸÕ ¡–œƒ«ÃŸÕ
( œÕ‘¡—…Õ«” √…Ÿ—√œ” EUROKINISSI)

    Ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ Γ.Ιωαννίδης δήλωσε ότι «η Ελλάδα, θα είναι ουραγός στην έξοδο από την πανδημία η Ελλάδα βρίσκεται στην 35η θέση παγκοσμίως από την αρχή της πανδημίας σε αριθμό νεκρών ανά εκατομμύριο πληθυσμού και πιθανότατα θα σκαρφαλώσει έτι περαιτέρω «στην 25 έως 30ή ή ακόμη και πιο ψηλά καταγράφοντας μια υγειονομική τραγωδία».

    Και συνεχίζει σε προδημοσίευση της νέας μετα-ανάλυσής του στο MedRxiv ότι η θνησιμότητα από τη λοίμωξη του Covid (Infection Fatality Rate) ανέρχεται για τις ηλικίες από 0 έως 19 ετών μόλις στο 0,0013%, ενώ για τους άνω των 70 ετών κυμαίνεται μεταξύ του 2,9% έως το 4,9%.

    Όπως σημειώνουν οι συγγραφείς της έρευνας Γιάννης Ιωαννίδης και Κάθριν Αξφορς, «οι πρώιμες εκτιμήσεις του ποσοστού θνησιμότητας (Case Fatality Rate), δηλαδή του λόγου των θανάτων προς τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στους ηλικιωμένους, ήταν εξαιρετικά υψηλές, συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά στη διασπορά του φόβου αλλά και στη σπουδή που καταγράφηκε για τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

    Όμως ο αριθμός των ατόμων που προσβλήθηκαν από τη νόσο ήταν πολύ μεγαλύτερος από τις καταγεγραμμένες περιπτώσεις.

    Επομένως, το Infection Fatality Rate (IFR), η θνησιμότητα από τη λοίμωξη, είναι κατά πολύ χαμηλότερη.

    Διαπιστώνεται παράλληλα πως η θνητότητα από τον Covid είναι εντυπωσιακά χαμηλότερη στους ηλικιωμένους που διαβιούν εντός της κοινότητας, σε αντιδιαστολή με τους ηλικιωμένους που ζουν στους οίκους ευγηρίας καθώς και στις αντίστοιχες μονάδες φροντίδας.
    Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η θνησιμότητα από τη λοίμωξη σε αυτήν την ηλικιακή διαστρωμάτωση καταγράφει τη διακύμανση μεταξύ του 2,9% και του 4,9%».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. στον Καναδα οι ηρωες ΙΑΤΡΟΙ μπολιαζουν με αλατονερο τα πιτσιρικια για να τα σωσουν. Επειδη ειναι υποχρεωτικο, βρηκαν αυτη τη σιωπηλη λυση να σωζουν τις ζωες των παιδιων. Στην Ελλαδα;…

    2. Μαζέψτε τον Μάνο και βάλτε τον σε μια γυάλα με φορμόλη για να μην χαθεί..ο σπόρος. Ου να μου χαθεί να χάνεται το απολειφαδι.

    3. Με αυτό το βιβλίο του π@στρ@γερου που έχει δεκατέσσερα ευρώ θέλουν να μας κυβερνήσουν? Με δεκατέσσερα ευρώ απόψεις? Ούτε για κολοσφουγγι.

    4. Πρώτα θά ξεκληρίσει ό γουρλομάτης τή μισή Ελλάδα,τό έχει υποσχεθεί στούς Εβραίους, γιά νά μπορεί ή εβραιοσπορά τό κοντόχοντρο Μηταράκι νά τακτοποιεί άνετα τούς λαθροπίθηκους.
      Γιάννης Λάκων

    5. Λογικά οι περισσότεροι θάνατοι που ανακοινώνονται οφείλονται στη κρατική αναλγησία και στο χάλι που έχουν καταντήσει τα νοσοκομεία.

    6. Άντε Μητσοτακουλα τα καθάρισες όλα τα γεροντια… γλύτωσες χρήμα από τις συντάξεις….έχει μεγάλη κουτάλα για να φάτε ακόμα…

    7. Πρώην ψάλτη που τώρα έγινες άρχων οφικιάλιος(σου ξαναλέω βέβαια ότι ο τίτλος δεν μου φαίνεται πολύ χριστιανικός), που χάθηκες; Εσύ που έκλαιγες για τους παππούδες, πως και τώρα ξανανοίγεις τα μπουζούκια και ετοιμάζεσαι και για τα γήπεδα; Των καναλαρχών βεβαίως βεβαίως μαρινάκη,αλαφούζου, σαββίδη κλπ. Εκεί που βγαίνει η παγώνη και της δίνουν κόλλυβα και μετά ξαναβγαίνει! Εννοείται βγαίνει να τα πει μόνη της, όχι με τον ιωαννίδη ή τον καρδιολόγο αρβανίτη απέναντί της! Πρώην ψάλτη, όντως τελευταίοι θα βγούμε από την πανδημία με 0,001% νεκρούς γιατί δεν το θέλετε. Δεν πειράζει, θα αναγκαστείτε τώρα που παντού έρχεται η κανονικότητα. Και δεν θα ξεχάσουμε τι μας κάνατε 2 χρόνια!

      1. Εσύ ήσουν συνεπής όλα αυτά τα χρόνια ή συμπεριφερόσουν ανεύθυνα και θεωρούσες την ανευθυνότητα ως μαγκιά? Ε?

        1. Γιαννούκο, σου θίξαμε τον ακαταδίωκτο και τα αφεντικά του; Προφανώς και εμείς δεν είμαστε όπως πρέπει αλλά δεν είμαστε και σαν τους ακαταδίωκτους και τα αφεντικά τους που εξαθλιώνουν τον κόσμο για να βγάζουν αυτοί λεφτά. Γρήγορα για το πέμπτο μπόλι που συστήνει η παγώνη!

    8. Να σας πω γιατί οι μετανάστες δεν κολανε κοβιντ?
      Γιατί δεν έχουν ψεκαστει.Τα ψεκαστικα αεροπλάνα περνούσαν απ’ όλη τη Ευρώπη και ψεκαζαν με νανοσωματίδια αλουμινίου ενώ στο Ιράκ Συρία Μαρόκο Πακιστάν οχι

    9. και δείτε τα πραγματικά στοιχεία, όχι εκείνα που σας πασάρουν οι πουλημένοι του συστήματος. Όλοι εσείς που νομίζετε ότι ακολουθείτε την επιστήμη, ενώ είστε θύματα της αδιάκοπης πλύσης εγκεφάλου που σας κάνουν οι δημοσιοκάφροι και οι τηλεγιατροί τύπου Βασιλακόπουλου (αυτός ο άθλιος ανταμείφθηκε ήδη από τον Κούλη παίρνοντας διευθυντική θέση στο Ερρικος Ντυνάν).

    10. Χαιρετιζω τον κ.καθηγητη! Η κυβερνηση Μητσοτακη ειναι ακρως επικινδυνη για το τοπο! Πρεπει να τελειωνει! Ο καραγκιοζης κι οι συμβουλατορες του με καποια αναλωσιμα πιονια παιδακια του Καρατζαφερη!
      Καρατζαφερη κριμα οι αγωνες σου επι ΠΑΣΟΚ! Εισαι σαν τη γελαδα που κανε πολυ γαλα τραβαγε μια κλωτσια και το χυσε! Θλιβομαι για λογαριασμο σου!
      Ενας δεξιος Νεοδημοκρατης απ τα γενοφασκια του.

    11. Ο Αγγλος νεκροθάφτης τα ειπε ολα, σκοτωναν τους γερους στα γηροκομεια με το φαρμακο που τους εδιναν για να κοιμηθουν,και φυσικα εφαρμοζωντας τα πρωτοκολλα θανατου στα μπ@υρδελα τους για νοσοκομεια,απο κει ξεκινησαν τον πανικο.
      Στο Ελλαδισταν ο πατερουλης δεξης ψαλτης με δακρυα μας εκανε ψυχολογικο εκβιασμο οτι θα σκοτωσουν τα εγγονια τους παππουδες.τους, με σκοπο τον μαζικο εμβολιασμο με τα σιχαμερα τους σκευασματα
      ειναι καθαρα προμελετημμενη γενοκτονια .
      και ειναι τοσο κραυγαλαιο που ειναι αξιο αποριας οτι τοσοι ανθρωποι συνεχιζουν και τους πιστευουν, βριζοντας δε τους φυσιολογικα σκεπτομενους.
      ουτε τωρα που στοχευουν τα παιδια μας δεν αντιδρουν, Ειναι τραγικο.
      και θα το ξαναπω, κι ας μην δημοσιευετε παντα τα σχολια μου,
      οποιος π@υστης προσπαθει να προωθησει τον εμβολιασμο παιδιων και εγκυων, θα του φαμε το λαρυγγι
      Αλλο ο μ@λ@κας ενηλικας που εχει επιλογη, αλλο τα ανυπερασπιστα αγγελουδια που περιμενουν απο μας να ΤΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ.

    12. Όσο τρώνε τα λαμόγια από μάσκες, τεστ, ΜΜΕ με λίστες Πέτσα, απευθείας αναθέσεις, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να φύγει η κατάσταση αυτή από την Ελλάδα αν δεν τους ρίξουμε και τους κρεμάσουμε.

    Comments are closed.