ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ: “ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ” (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    25martiou

    Ο γεωπολιτικός αναλυτής, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή «Ιστορία Λαογραφία Πολιτισμός» στο Pella Tv με τον Γιώργο Παναγιωτίδη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. το απολυτο πασοκοσκυλο με στολη.
      για να εισαι στα αρματα και να πηγαινεις ευπ να τπν παιζεις για 5 χρονια σημαινει εισαι βολεμενο πασοκοσκυλο…

      και αυτο το κομματοσκυλο το παιζει πατριωτησ

    2. Σάββα πάλι σχολιάζεις..πες μας για τον Οτσαλάν ,, πως τον έδωσες έτσι ρε φίλε ,, …
      Σάββα πάλι σχολιάζεις τι έκανες εν ενεργεία γιατί δεν σχολιασες..εξήγησε μου γιατί όλοι εσείς περιμένετε να αποστρατευτείτε για να μιλήσετε..

    3. Σαφώς μόνοι τους πολέμησαν χωρίς καμιά βοήθεια οι οπλαρχηγοι του 1821. Πρώτος ο Κολοκοτρώνης δεν ήθελε πάνω στο κεφάλι του κανένα στο πως να κινηθεί σε σχέση με την Ελευθερία της Ελλάδας. Γνώριζε ότι όποιος βοηθούσε η Ελλάδα θα τον είχε πάνω στο κεφάλι της μια ζωή.

    4. Τι να σου πει ρε μ@λ@κα για τον Οτσαλάν,ο άνθρωπος έγραψε ιστορία,ήταν ψύχραιμος κ έτοιμος να χορτάσει σφαίρες τους Κενυάτες όταν ο Έλληνας πρέσβης δίπλα του έκλαιγε σαν μικρό παιδί.Πισω από τους Κενυάτες ηταν ο μπάρμπα Σαμ που έσπρωχνε με το ζόρι τους τρυπιους μουστακαληδες της ΜΙΤ γιατί είχαν κλάσει μέντες.

    5. άστραψε σαν λαμπάκι 2 βατ…(και μετά ξανά έσβησε)

    6. Φυσικά ήμασταν και τότε στην Επανάσταση του 1821 όπως και τώρα, μόνο οι χρονολογίες αλλάζουν, μόνοι μας (πέρα από κάποια παλικάρια φιλέλληνες αληθινούς) εναντίον όλων, με τις πιο τραχιές προοπτικές νίκης, μα νικήσαμε γιατί είχαμε ψυχή, σήμερα;

    7. Σάββας ελληναρας. Για τον οτσαλαν πες μας ρε ελληναρα…

      1. Για το μεγαλο τραγουδιστή πες μας εσυ ρε τουρκάκι…

    Comments are closed.