ΑΣΤΑΚΟΣ Ο ΕΒΡΟΣ; ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΚΥΣΕΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    evros

    Συνεδριάζει λέει σήμερα το ΚΥΣΕΑ υπό τον Κούλη για να δουν τι γίνεται στον Έβρο! Αν και οι ίδιοι λένε ότι τα σύνορά μας είναι “αστακός” και δεν περνάει… κουνούπι.

    Πάρτε το παρακάτω βίντεο που καταγράφει εισβολή λ@θρομεταναστών πριν από λίγη ώρα από τα Λάβαρα. Την ώρα που η κυβέρνηση συνεδριάζει για τον “αστακό”, πάνω από 150 λ@θρο πέρασαν το ποτάμι. Οδηγός που τους είδε, μάς έστειλε το βίντεο.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ολα ειναι χαζομαρες …γιατι δεν πανε απο την βουλγαρια ???ειναι και ποιο ευκολα απο εκει απλα το σχεδιο του ερντογα ειναι να μας τελιωσει με τους λαθραιους και τα δικα μας πουλημενα τομ@@@@α κανουν το παιχνιδι τους …ενα στημενο παιχνιδι με μαριονετες ελληνες πολιτικους …να τους κανει ο θεος !!!!!

    2. Που να μην ηταν και αστακος ,, καμπουλ γιναμε .

    3. μαλλον αστακομακαροναδα, για να μη πω παστιτσιο…

    4. Μας εχουν ζαλισει τ’@@@ιδια τα πληρωμενα καναλια του κ@λου να λενε “αστακος ο Εβρος”!
      Και στον “αστακο”… “μπατε σκυλοι αλλεστε”!
      Ρε δε γ@μιεστε λεω γω …σκατιαδες!
      Σουρωτηρι εγινε ο Εβρος!

    5. Η λεξη λαθρομεταναστης γιατι με @? Επειδη δεν τη χρησιμοποιουν πλεον τα τσοντοκαναλα, θα πρεπει να ειναι κατακριτεα? Λαθρομεταναστες ειναι. Λαθραιοι μεταναστες, δηλαδη. Παρανομοι.

    6. Μέχρι τώρα κορόιδευαν τον κόσμο αλλα τώρα έχουν αρχίσει να κοροϊδεύονται και μεταξύ τους με αυτά που λένε.

    7. Φραχτης του κωλου για να μη μπαινουν ποντικια
      …..
      Ενα πραγμα να ειχατε φτιαξει που ειναι σωστο και αποτελεσματικο βλήτα…

    8. 3000 λαθ@ μεταναστες μπαινουν τη βδομαδα.Αν δεν ηταν αστακος πόσοι θαμπαιναν δηλαδη?

    9. Ο Εποικισμος της χωρας με ισλαμιστες καλα κρατει και οι Μπλε Συριζαιοι συνεχιζουν να κανουν οτι δεν καταλαβαινουν τι συμβαινει και παραμυθιαζουν τον κοσμο οτι δηθεν φιλασσουν τα συνορα, αλλα οι λαθρο ερχονται καθε μερα κατα κυμματα με την ανοχη των παλιατσων Ανθελληνων πολιτικαντηδων!!!!!! Ξυπνιστε κοσμε και μαυριστε ….μεθαυριο τους λαθρολαγνους, η χωρα παει κατα διαολου!!!!!! Αυτη την στιγμη η Τουρκια εφαρμοζει το δογμα του Οζαλ και οι εδω χαλβαδες κοιμουνται ορθιοι, η……..!!!!!!!

    10. Λιακο ο…..μεζες σου! Κουλισταν διχως……χερσαια συνορα! Αλεκθη εσυ ασχολησου με τα…θαλασσια συνορα ! Τουλαχιστον το ΚΥΣΕΑ παραγει κατι…..οικοδομικα υλικα για ΚΥΤ!

    11. Προδοτες. Κανουν τα στραβα ματια. Οταν ειναι να μαντρώσουν τον Ελληνικο λαο, βγαζουν μια οδηγία και τέρμα. Η ριχνουν πρόστιμα τα γαϊδούρια.
      Αλλα φταιει ο λαος, αυτοι απλα επιβάλλονται χωρις αντίσταση και ικανοποιούν το κόμπλεξ της εξουσίας.

    12. Όποιος νομίζει ότι τα σύνορα στην Ελλάδα με οποιαδήποτε χώρα φυλάσσονται ζει σε παράλληλο σύμπαν.
      Το ίδιο συμβαίνει και στα Ελληνοαλβανικά που εντελώς τυχαία έκλεισαν όλα τα στρατιωτικά φυλάκια και οι αλβανοί ναρκέμποροι κάνουν πάρτι.
      Να τους ξαναψηφίσετε τετράποδα. Οι ηγέτες τύπου Όρμπαν είναι νεοναζί. Solidarity now.

    13. ουυυυυυυυυυσσσσστττττ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
      Ποιο ΚΥΣΕΑ και μ@λ@κιες ποια κουλα ολοι βαλτοι ειναι να ξεκανουν την Ελλαδα?
      Τι χαζα και βλακειες κουλη παρετησου και πρασινα αλογα τα οπλα στα χερια και επανασταση κρεμαλες αμεσως μονο ετσι καταλαβαινουν αυτοι θανατος στους ανθελληνες προδωτες.
      Ρεεεεεεεεεεεεεεεερ ουυυυυυυσσσσσστττττττ

    14. Ποσο κοροιδα ειστε.ρε πολιτικαντζηδες και καραβαναδες του π@τσ@…και καλα χτίζετε το φραχτη για να προστατευσουμε το εσωτερικο της ελλαδας οταν την ιδια στιγμη εχουν μπει κατι εκατομμυρια λαθρο ..Αρα οταν γινει μπαμ στα νησια απο τους Τουρκους και θελετενα κανετε αντιπερισπασμο στα χερσαία συνορα ποσα τανκς θα νπορουν να περασουν τον φραχτη ταυτοχρονα;;;Απλα πεστε το ….δεν ειμαστε κοροιδα ..ειστε κοροιδα …Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

    15. Μέχρι να συνεδριάσουν για τους Αστακους….Οι μετανάστες τρώνε Αστακομακαρονάδα στην Βουλιαγμενη !

    16. Μονο ο Ηλιας Κασιδιαρης μπορει να παταξει την λαθρομεταναστευση

    17. Στέφανε, δεν είναι ότι τους αφήνουνε να μπούνε στη χώρα. Είναι ότι τους δίνουνε επιδόματα, υποβαθμίζουν τα εγκλήματα που κάνουν και τους δίνουνε και στάδια όπως ο μπακογιάννης κοντά στο γκάζι για τις θρησκευτικές τους γιορτές! Αφήσανε τους πακιστανούς να κάνουν και πορεία στην πρεσβεία της ινδίας! Είναι σαν να τους προσκαλούν όλους στην χρεοκοπημένη Ελλάδα! Άξια λοιπόν ονομάστηκαν γαλάζιοι συριζαίοι! Που είνσι οι πλευρογεωργιάδηδες και δεν σχολιάζουν το ισλάμ όπως παλιά;

    18. ΜΛΚΑ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΠΑΡΕΤΗΣΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!!!

    Comments are closed.