ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ – ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΙΔΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή1

    Εμβολιασμός παιδιών για COVID: μια ειδήμονας λαμβάνει απειλές θανάτου. Οι σωματοφύλακες θα συνοδεύουν τη Galia Rahav, μέλος μιας επιτροπής που εργάστηκε για το θέμα.

    ce9aceb1cf84ffdfdf

    Η ανοσοποίηση (σσ έτσι λένε ευγενικά τον εμβολιασμό παίδων με αμφιλεγόμενα- πειραματικά ”εμβόλια”) για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών, εγκεκριμένη από ειδικούς, θα ξεκινήσει την Κυριακή στο Ισραήλ.
    Ένα μέλος της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας που υπηρέτησε ως σύμβουλος για τον εμβολιασμό COVID-19 έλαβε απειλές θανάτου κατά τη διαδικασία έγκρισης για την εκστρατεία εμβολιασμού παιδιών – μια πληροφορία που αποκαλύφθηκε την Τρίτη…

    Η καθηγήτρια Galia Rahav του νοσοκομείου Sheba έλαβε απειλητικά μηνύματα από την anti-vax πλευρά στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων εικόνων τάφων με το όνομά της και των λέξεων “pulsa dinora”, μια εβραϊκή κατάρα θανάτου που μεταφράζεται κυριολεκτικά σε ” βλεφαρίδες της φωτιάς”,αναφέρει το ραδιόφωνο Kan.

    Το νοσοκομείο είπε ότι επικοινώνησε με την αστυνομία μετά τις απειλές και ότι ένας σωματοφύλακας θα τοποθετηθεί στη μόνιμη υπηρεσία της Rahav.

    «Οι απειλές, η βία και η επιθετικότητα δεν πρέπει να υπαγορεύουν την πορεία που παίρνει ένα έθνος. Οι ειδικοί της Sheba θα συνεχίσουν να εκφράζουν τις επαγγελματικές τους θέσεις δημόσια και ελεύθερα », ανέφερε σε δήλωσή του το νοσοκομείο. ( σσ. συμφωνώ μόνο που την ίδια ώρα οι επικριτές των εμβολίων Νομπελίστες λογοκρίνονται λοιδωρούνται, Καθηγητές Ερευνητές φυλακίζονται ή και σύρονται στα ψυχιατρεία, αν δεν είναι βία η καταναγκαστική εκβιαστική υποχρεωτική ιατρική πειραματική μάλιστα πράξη τότε τι είναι βία, είναι ο απόλυτος ορισμός της. Βία είναι και η γκετοποίηση, η περιθωριοποίηση πληθυσμών με βάση και τα πολιτικά φρονήματα γιατί η αντίδραση στον υποχρεωτικό ή εκβιαστικό εμβολιασμό έχει και πολιτικά χαρακτηριστικά, βία είναι η επαγγελματική- οικονομική ευθανασία ατόμων που αρνούνται να υποβληθούν σε αμφιλεγόμενες θεραπείες όντας υγιείς, βία είναι να σε εξωθούν σε θάνατο ή σ΄ανήκεστη βλάβη -βαριές σωματικές βλάβες- όντας ως παράπλευρη απώλεια που οι ίδιοι αναγνωρίζουν πως υφίστανται με βάση το δόγμα του υγειονομικού ωφελιμισμού που αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως άψυχο ψηφίο και απαιτεί στην κυριολεξία ανθρωποθυσίες)

    Το Ισραήλ αναμένεται να αρχίσει να εμβολιάζει παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών έναντι του κορωναϊού ήδη από την Κυριακή, με την επιφύλαξη τελικής έγκρισης.

    Αυτοί οι εμβολιασμοί θα δοθούν αρχικά στα σχολεία για να φτάσουν όσο το δυνατόν σε περισσότερα παιδιά, σημειώνει το άρθρο, αν και οι γονείς θα πρέπει να δώσουν την προηγούμενη έγκρισή τους.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που η ο Rahav και άλλοι υπάλληλοι υγείας αντιμετώπισαν απειλές λόγω της εκστρατείας εμβολιασμού. Τον Μάρτιο, η Rahav έλαβε ένα μήνυμα που έλεγε: “Galia, ελπίζω και ανυπομονώ να έρθει εκείνη την ημέρα που ο Θεός θα σε καλέσει πίσω σε αυτόν”. Ένα άλλο μήνυμα την ονόμασε «ο μελλοντικός γείτονας του Χίτλερ στην κόλαση».

    Άλλοι γιατροί έχουν επίσης πει ότι έχουν συγκριθεί με τους Ναζί. Ο επιδημιολόγος Hagai Levine, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ένωσης ιατρών, είπε στο Channel 12 τον Μάρτιο ότι έλαβε τηλεφωνήματα όπου είχε συγκριθεί με τον ναζιστικό εγκληματία πολέμου Josef Mengele που είχε πραγματοποιήσει ιατρικά πειράματα σε ανθρώπους – είχε λάβει παρόμοια μηνύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης….

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ακτιβιστές κατά των εμβολίων επέκριναν το πρόγραμμα ανοσοποίησης του Ισραήλ για κορωνοϊούς στο πλαίσιο των ναζί πρακτικών. Σε αρκετές διαδηλώσεις, οι διαδηλωτές εξισώνουν το Πράσινο Διαβατήριο με το κίτρινο αστέρι κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, καθώς και τους αριθμούς που μάρκαραν οι Ναζί στα χέρια των κρατουμένων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Συγκρίνουν επίσης την εκστρατεία εμβολιασμού με τους ναζιστικούς νόμους..timesofisrael 1/6/21

    Με κάτι τέτοια περιστατικά καταρρέει η προπαγάνδα Νετανιάχου ότι όλα καλά σε σχέση με εμβολιασμούς στη χώρα του. Πολλές πλευρές τον κατηγορούν πως δεν δίνει πραγματικά στοιχεία…Ένα 60% εμβολιάστηκαν στο Ισραήλ ένα 40% αρνείται πεισματικά από τους εμβολιασμένους σίγουρα το 1/3 τουλάχιστον δεν εμβολιάστηκαν κατά συνείδηση….

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Στην Ελλάδα δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Θα το κάνουν μέχρι και τα βρέφη. Είμαστε έξυπνος λαός εμείς. Έχουμε και Κούλα Μητσοπούστη!

    2. χρηζουν ειδικους σε ολους τους τομεις ολες τις κομπλεξικες σκατοφατσες σαν αυτη της φωτογραφιας και σαν την παγωνη.
      χιλιαδες διεθνως οπως φαουτσι-ομπαμα-μπαιντεν-μακρον-μερκελ-μει-τζονσον-κουρτς-ντραγκι-ρουτε-σαντσεθ-λαγκαρτ και στην ελλαδα τσιοδρας-μητσοτακης-χρυσοχοιδης-μενδωνη-τσιπρας-γεωργιαδης αδωνης-γεωργιαδης νικος-δενδιας-σχοινας-σακελλαροπουλου-πλιωτας
      τα κριτιρια επιλογης του αλγοριθμου της ο-σαλλιβαν που κυβερνα στην ΝΤΠ ειναι ανωμαλος-ηλιθιος-δυσμορφος-διεστραμμενος-απατεωνας-δολοφονος-ψυχοπαθης-υπεργηρος με αλτσχαιμερ-ειδικος κλεφτης εκλογων-γκεσταπιτης βασανιστης κοκ

    3. Παντού οι λοιμωξιολόγοι γουρουνόφατσα διαθέτουν σαν τους δικούς μας

    Comments are closed.