ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ «ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑΣ;;; ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΔΗΘΕΝ(;;) ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ – ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΥΠΟΠΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ;;;

    Κοινοποίηση:
    kjglhijfglkjhfkjf

    Η οικογένεια της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του makeleio.gr πενθεί για τον περίεργο και υπο διερεύνηση, θάνατο ενός νέου και αξιόλογου ανθρώπου που γνωρίζαμε εδώ και αρκετά χρόνια.

    Πρόκειται για τον αστυνομικό Σ.Β με καταγωγή από την Καλαμάτα, ο οποίος σκοτώθηκε το πρωί της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου στο Μαρκόπουλο Αττικής.

    Οι συνθήκες του δυστυχήματος είναι άκρως περίεργες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και χρήζουν διερεύνησης. Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, ο αστυνομικός οδηγώντας προς την εργασία του με τη μηχανή του, προπορευόμενο όχημα φρέναρε ξαφνικά δήθεν για να αποφύγει ο οδηγός του κάποιο ζώο που φέρεται να υπήρχε στο οδόστρωμα.

    Ο Σ.Β δεν πρόλαβε να φρενάρει με αποτέλεσμα να καρφωθεί με τη μηχανή του στο πίσω μέρος του προπορευόμενου οχήματος και να σκοτωθεί ακαριαία. Υπάρχουν πολλές άλλες λεπτομέρειες που δεν θα δημοσιοποιήσουμε ακόμα καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

    Όλη η δημοσιογραφική ομάδα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του και θα ερευνήσει σε βάθος τις συνθήκες του δυστυχήματος μετά και τις καταιγιστικές αποκαλύψεις της εφημερίδας μας για τη βρώμα που έχει κατακλύσει τον τόπο μας. Μόλις πριν τρεις ημέρες τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ είχε αποκαλύψει το σχέδιο εξόντωσης του ρεπόρτερ μας Στέφανου Χίου το οποίο πολύ περιέργως συμπίπτει με τον τρόπο που σκοτώθηκε το πρωί ο αστυνομικός της ασφάλειας του Παύλου Σαράκη. Ο κύκλος του αίματος ανοίγει;;; Θα επανέλθουμε σύντομα. Μέχρι τότε, θυμηθείτε τι έγραφε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ μόλις στις αρχές της εβδομάδας:

    ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΡΟΧΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΡΙΠΕΣ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ. ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ . ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ: «ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΙΟ». ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΠΡΑΒΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ. Υπουργέ Θεοδωρικάκο, αρχηγέ της Ελλάς κι εσύ κύριε Μητσοτάκη, ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: