ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ “ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ”. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ!!! ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ – ΑΝΥΚΟΥΣΤΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    emvolio_syrigga_emvoliasmos_enesi_koronoios_covid_eurokinissi_

    Μπροστά σε μια ανήκουστη καταπάτηση του Συντάγματος βρίσκεται η χώρα με υπογραφή Μητσοτάκη. Λίγο μετά την εμφάνιση τριών καθηγητών από την επιτροπή – “σκιώδη Κυβέρνηση” των λοιμωξιολόγων, ο Πέτσας ανέφερε τα προνόμια που θα έχουν όσοι εμβολιαστούν.

    Δημιουργούνται πολίτες δύο ταχυτήτων. Τους υπάκουους εμβολιασμένους και τους παρίες – “ψεκασμένους” σε αντίθεση με όσα προβλέπει το Σύνταγμα που αναφέρει ότι “οι πολίτες είναι όλοι ίσοι”.

    Διαβάστε τι είπε ο κ. Πέτσας νωρίτερα στον ΣΚΑΙ:

    «Χρειάζονται προνόμια σε όσους εμβολιάζονται προκειμένου να είναι ένας σαφές κίνητρο και να καμφθούν οι αντιστάσεις σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ή έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας» τόνισε μεταξύ άλλων.

    Όπως ανέφερε ο κ. Πέτσας αφού υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εμβόλια θα πρέπει να δοθούν κίνητρα σε όσους έχουμε εμβολιαστεί όπως μεγαλύτερης κίνησης ελευθερίας εντός και εκτός επικράτειας, δυνατότητα να επισκέπτονται χώρους που είναι κλειστοί τώρα και θα ανοίξουν και παρόμοιες ελευθερίες.

    Παράλληλα εξήγησε πως αυτό είναι κάτι που συζητείται εδώ και ένα μήνα και εκτίμησε πως στα μέσα Ιουνίου είναι το χρονικό διάστημα που θα παρθούν κάποιες αποφάσεις για να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός.

    Αναφορικά με τα εμβολιαστικά κέντρα τόνισε πως αρχικά είχε ειπωθεί για 1018 στον πρώτο σχεδιασμό ενώ πλέον έχουν φτάσει 50% πάνω από τον αρχικό σχεδιασμό .

    Τέλος σημείωσε πως είναι καλύτερο να κάνεις το πιο γρήγορο εμβόλιο παρά να περιμένεις την πιο εξεζητημένη επιλογή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    63 Σχόλια

    1. Έχω ξαναγράψει ότι όλοι φωνάζουμε αλλά για να θορυβηθεί το σύστημα πρέπει κάποιοι νομικοί και συνταγματολόγοι να μας δώσουν τη δυνατότητα να αρχίσουμε ομαδικές αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα σε ότι αντισυνταγματικό μέτρο παίρνουν. Όλα τα υπόλοιπα είναι κραυγές και όχι κάτι απτό στα χέρια του εισαγγελέα. Αν για παράδειγμα μας χωρίσουν οι μεν και οι δε και ένα δικαστήριο το κρίνει αντισυνταγματικό τότε θα καταλάβουν ότι δεν τους περνάει.

    2. Εγώ πάντως αν μου κανονίσει ο Πέτσας να τροχίσω την Elle Evans κάνω και εμβόλια από όλες τις μάρκες

    3. Ξύλο που θα φάτε νεοδημοκράτες !!!!!!!!!!!!!

    4. Οταν φυλακισαν Έλληνες βουλευτες και κατάπατηθηκε το Σύνταγμα και δεν αντέδρασε ο λαός κι ας μην ήταν χρυσή αυγή λογικό και επομένο να σας κάνουν ότι θέλουν πάρα φυσην.
      Περαστικά στο λαό λέγαμε χρυσή αυγή θα λέτε και θα κλαίτε.
      ΟΙ φιλάκισμενοι ελληνες εθνικιστές είναι ελεύθεροι καλή αντάμωση στα πεδία των μαχών και καλήν απολογία.
      Περαστικά σας….
      Όλα τα κακά μόλις άρχισαν τόσο καιρό δε βλέπατε

    5. Στις πιθανές πρόωρες εκλογές που ίσως έρθουν, απλά ψηφίζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλία! Εκεί να δείτε πως θα δαιμονιστούν ο κατρακούλης και οι δικοί του! Θα το φυσάνε και δε θα κρυώνει! Για φανταστείτε ο Ηλίας να πάρει κάνα 12% (τουλάχιστον)! Θα πάθουν απανωτά εγκεφαλικά! Δείτε τον Terry Hatziieremias απο το Youtube που έχει πάρει και συνέντευξη απο τον Ηλία

    6. Να τα κανετε εσεις ρε κοπροσκυλα παλιο τεμπελιδες τα εμβολια και να τα βαλεται κ στον κ..ο σας που θα μας πειτε και ψεκασμενους….δρομο ρε εχετε βρωμισει ολη τιν ελλαδα..οσους ιονιστες και να βαλεται αυτη η βρωμα που βγαζεται δεν φευγει απτην ατμοσφαιρα…..

    7. Μην μας πρηζετε ρε άλλο τους όρχεις δεν πρόκειται να εμβολιαστουμε,πάρτε το χαμπάρι!!!!!!!βλήματα…..

    8. Πάρτε το χαμπάρι ρε σερβιέτες, εμβολιο ΔΕΝ πρόκειται να κάνουμε

    9. Μην αγχώνεστε παιδιά,ότι και να λέτε όσους πείσατε πείσατε…..όσο μας πρηζετε τους όρχεις δεν εμβολιαζομαστε με τίποτα!!!!!πάρτε το χαμπάρι……

    10. Μυρίζομαι πως το χρήμα μοιράστηκε στις ποδιτσες ανώτερους δημόσιους υπαλλήλους και σε κάτι λεσια που παριστάνουν τους ειδικούς τετάρτης γενιάς από την Μαγιόρκα της Ισπανιας για αυτό εμείς οι υπόλοιποι έχουμε αγνοια.

    11. Άραγε θα το έλεγε αυτό για το πιο γρήγορο εμβόλιο αν η γυναίκα του πάθαινε θρόμβωση;

    12. πετσα κλεφτη τα λεφτα που εδωσες στα καναλια ειναι του ελληνικου λαου και οχι δικα σου προδοτη ε προδοτη

    13. «Χρειάζονται προνόμια σε όσους εμβολιάζονται προκειμένου να είναι ένας σαφές κίνητρο και ……..να καμφθούν οι αντιστάσεις……. σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ή έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας» τόνισε μεταξύ άλλων.
      ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

    14. Δυστυχώς οι περισσότεροι είναι παντελώς άσχετοι, τι να περιμένει κανείς άμα βλέπουν συστημικά μέσα μαζικής αποβλακωσης.Τα μασονοσκυλα έχουν λυσαξει και βιάζονται να μας μπολιασουν ολους.Τωρα θα αρχίσουν να μας αποκλείουν από πολλά για να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη

    15. Κάντε εκλογές τώρα ρε μο^νιά !!!! Αλήταραδες κόσμος θα σας πάρει στο κυνήγι !!!!!!!!

    16. Κούλη και χσζοπαρέα βάλτε το εμβόλιο στον κώλο σας..

    17. Κάντε το Πέτσα και θα φάτε και την πέτσα.

    18. Πέτσα της Πετσας υποχρεωτικό είναι ότι ισχύει στους 4 τοίχους τους σπιτιού σου. Υποχρεωτικό εμβόλιο στην πριμη σου δικαίωμα σου. Στη πριμη των υπολοίπων ισχύει το σύνταγμα του Κράτους. Εμείς οι αρνητές του εμβολίου θα σας κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία και τα δικαιώματα του Ελλην πολίτη. Ακολούθως θα δούμε η λέξη υποχρέωση που θα σταθει. Στις εκλογές θα λάβετε την πέτσα του ……

    19. ΑΜΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕ ! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΧΙΤΟ!

    20. Oτι κι αν κάνετε οσα προνόμια και να δώσετε ,,αν δεν θέλουμε να εμβολιαστούμε δεν παιζει να το κάνουμε τον κ@λο σας να χτυπάτε …θα ‘ρθει η ωρα του ξύλου , βλέπω να πλησιάζει και ξέρετε απο ποioυς θα το φάτε ε ? ,,,απο τους εμβολιασμένους,,,,,,,,,περίμενε και έρχεται

    21. Να δείτε εδώ οι λάθρο μαύροι μαύροι γ@μ@νε άσπρες .
      Οι Έλληνες κοιμούνται με το πουλί στο χέρι

    22. Όταν βγαίνω και συζητάω καταλαβαίνω πόσο άσχετοι είναι οι περισσότεροι για τη χούντα που
      έρχεται.Εσυ είσαι;;;

    23. Συμβουλη: αγοραστε ότι χρειάζεστε από ρούχα παπουτσια, ηλεκτρικά, κινητά αξεσουάρ καλλυντικά ότι μπορείτε. Μπορεί να είμαι υπερβολική αλλά φύλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισά. Μπορεί τους ανεμβολίαστους να μη τους αφήνουν να μπαίνουν πουθενά. Ο κόσμος χωρίστηκε σε δύο κατηγορίες και σε λίγο θα αρχίσει και το μίσος μεταξύ αυτών των δύο ομάδων.
      Όπως οι φίλαθλοι που τρωγονται μεταξύ τους.

    24. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΟΥΦΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑΧΩ ΖΩΗ ΑΝΤΕ ΕΝΑ 1 ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ???Η ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΣΟ ΖΩ ??? ΤΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ??? ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥς ΓΙΑΤΡΟΥς ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ??? ΑΝΤΕ ΩΟΦΙΣΤΕ ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ

    25. Οι ακριβοπληρωμένοι μιζολόγοι δεν νοιάζονται που ο 80χρονος ζει με 300 ευρώ. Κσι νοιάζονται για να κάνει το εμβόλιο μην τυχον αρρωστήσει μελλοντικά σπό κοροδοιό! Ρε ποιον δουλεύετε τσιοδροχαρδαλιάδες;

    26. αυτοι που κυβερνανε μονον ξυλο θελουν και κλωτσες αυτο τους αξιζει και οποιοι ειναι μαγκες και το κανουν εγω μαζι τους !!!!!!!!!!

    27. Συγαρητηρια καθαρμα. Καταφερες να τον διαιρεσης παλι τον κοσμακη. Οι γεματες τσεπες της οικογενειας σου καταφεραν να σε κανουν πρωθυπουργο αλλα οι αδειες τσεπες του λαου και τα παχια λογια του συνεταιρου σου του Αδωνι θα σας ριξουν.στο βαραθρο της ιστοριας.

    28. Οσο βλεπετε να ειναι επανω η κυβερνηση Μητσοτακη που προωθει την εξοντωση των Ελληνων τοσο θα θποφερετε. Δεν ειναι μονο οι ανεμβολιαστοι που καταδιωκουν, ειναι ο πολιτισμος, η πιστης και τα εθιμα σας. Μια γενικη απεργια ισως λυσει το παζλ και τους ριξει.Προδοτες πολιτκοι κυβερνουν την χωρα και προδοτες κληρικοι που θελουν τα χρηματα των ΕΣΠΑ. Γραμματεις και Φαρισαιοι ουαι. Ενα ορμητικο ποταμι θα σας παρασυρει και θα αφανιστειτε απο προσωπου γης.

    29. defacer για λαγός του συστηματος δεν εισαι καλος στο ποιηματατι σου …το εκανες καλα εκανες ..εμας δεν μας αφορα το τι επιλεγεις αλλα μην παριστανεις τον δηθεν χαλαρο διοτι απο αυτά που γραφεις δειχνεις οτι σε εχει ηδη πιασει τρεμουλο τι μέλλει γενέσθαι μετά από λίγους μηνες ,,,to be or not to be ….

    30. Κάντε το εμβόλιο,και μια τηλεόραση δώρο. Η ένας μπάφος, η μία πολυθρόνα κουνιστή με μασάζ. Οποιος δεν υπακούει αφορίστε τον. Κοφτε του και το ΚΕΑ, του ψευτόμαγκα….

      1. να σου καει η τηλεοραση κολομαγκα

    31. Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί χρεοκόπησε αυτή η χώρα, πρώτα πνευματικά και ύστερα οικονομικά. Ο κάθε άσχετος, που την είδε γιατρός επειδή πεθαίνει ο 1 στο μύριο από εμβόλια, ή επειδή είναι ψεκασμενο-ακροδεξιο-αριστερο-Χριστιανο-ταλιμπανόθρησκος, βγαίνει και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Τρελλαίνομαι όμως (θα έλεγα σχεδόν ερεθίζομαι sexουαλικά) όταν βλέπω το λαό, από 25 μέχρι 85 ετών, να τρέχουν να εμβολιαστούν πριν σχεδόν ανοίξει η πλατφόρμα για την ηλικία τους. Αυτό αποτελεί την τελευταία ελπίδα για να ανναρώσει αυτή η ανύπαρκτη χώρα και να βαδίσει δυνατή προς το μέλλον, έστω και σε καμιά 50ριά χρόνια από τώρα.

    32. Και αν δεν το κάνουμε το εμβόλιο τι θα μας κάνει δηλαδή κούλης ντα ντά στόν ποπό μας η θα μας κλήσει και στήν ψειρού , ρε αντε απο κει παλιορεμπεσκιέδες που θα μας πείτε εσείς τι θα κάνουμε

    33. Δεν θα κάνουμε εμβόλια θανάτου ποτέ!!!!
      Να πέσει αμέσως η χούντα ΝΔ ΑΕ και να την στείλουμε Αγύριστο, Άδη, Κόλαση, Τάρταρα!!!

    34. Όλα για τις μίζες!!! Διαφορετικά Δεν θα μπορούσε να μείνει κανένας από τους λαθροεσβολής μέσα στην Ελλάδα, αφού σχεδόν κανένας απο αυτούς δεν έχει κάνει κανένα από τα εμβόλια που κάνουν οι Έλληνες από το 1980 εως σήμερα, με αποτέλεσμα είναι να εμφανιστούν ξανά αρρώστιες που στην Ελλάδα είναι εξαφανισμενες εδώ και δεκαετίες εξαιτίας τους!! Ακούμε μόνο για εμβόλια όχι για φάρμακα! WTF; Υποχρεωτικά όλοι να γίνουν πειραματοζωα σε πειραματικά εμβόλια, χωρίς να λάβουν μαλιστα τα χρήματα που πληρώνουν οι φαρμακοβιομηχανιες σε όσους επιλέγουν να πάρουν μέρος στα πειράματα με φάρμακα και εμβόλια; Κατα τα άλλα είμαστε εμείς ψεκασμενοι και όχι αυτοί Λαμογια….

    35. ετσι οπως το πατε δεν θα αργησει να σφυριξει η πρωτη και μετα δεν θα προλαβαινετε τα ελικοπτερα

    36. ¨Όλο το σόου εξ’αρχής με τον κορωνοιό είναι για λαμβάνει ο άνθρωπος συνεχόμενες ενέσεις που θα μεταλλάσσουν τα κύτταρα του και για να είναι πιστοποιημένος επί του σώματος του ότι τις έχει λάβει. Οι κατά τόπου κυβερνήσεις παίζουν το ρόλο των προωθητών και των εκβιαστών.

    37. τα βρομόσκυλα οι “λεβέντες του μαξίμου” το ξέρουν όμως ότι θα στηθούν στα πέντε μέτρα;;

    38. Ο Καναδός λοιμωξιολογος βγήκε δημόσια και
      Ζήτησε συγγνώμη για τα εμβόλια MRNA
      Επειδή εισάγουν την ακιδα του ιού πού
      Είναι τοξική για πολλά όργανα του σώματος
      Με σοβαρές παρενέργειες.
      Ας μας πούνε οι δικοί μας τι πίνουν και δεν
      Μας δίνουν. Τα λεφτά είναι χοντρά…..

    39. ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΣΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΑΡΓΟ Η ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΘΑΝΑΤΟ.
      ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΨΕΚΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΜΗ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ!

    40. μας κυβερνούν εγκληματίες του κοινου ποινικού δικαίου . όσο για τους εκβιασμούς που κάνουν , αλήθεια απο ποιους έχουν προστασία και δύναμη ;
      υγ. ὦ εἰσαγγελεῦ, δεῦρο ἔξω

    41. Εμένα στα π@π@ρι@ μου η κυβέρνηση και η “υποδούλωσή” μας και τα κυβερνητικά μέτρα..
      Εγώ έκανα το εμβόλιο, δεν είχαν καμιά παρενέργεια και είμαι πλέον προστατευμένος.
      Καρφί δεν μου καίγεται για τα προνόμια και τι λέει η κυβέρνηση και σανοταϊσμένοι ψεκασμένοι αρνητές.
      Όσοι δεν το κάνουν κακό του κεφαλιού τους, ας κάτσουν να τους χτυπήσει o covid
      Α ρε σανοταϊσμένα ψέκια, χαχαχαχα…

      1. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΘΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ. Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ.

        1. χαχαχαχα…πόσο είναι το “σε λίγο” δηλαδή ;
          τόσοι μήνες πέρασαν και είμαι πιο καλά κι από πρώτα !
          Το έκανα και δεν είχα ούτε καν πυρετό.
          Δεν φταίνε τα εμβόλια αλλά ο οργανισμός σας που είναι σαράβαλο και δεν το ξέρετε.
          Καθήστε εσείς και περιμένετε να σας χτυπήσει ο covid….ψέκια της συμφοράς….χαχαχαχαχα….

      2. Να κάνεις και το δικό μου να προστατευτείς περισσότερο.

      3. Σου έυχομαι να τα κορδώσεις όσο πιο άμεσα γίνεται

      4. Ουστ ρε ψεκα, υβριδιο, εμβολιασμενε, αριστερόστροφο φασιστακι, σταλινικό καταλοιπο.

      5. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

        ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ 19 ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑΝΕ ΕΓΓΥΟΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ !!!!!

        ΕΤΣΙ ΡΟΥΦΗΞΤΕ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΟΛΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟ DNA ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ …..

      6. Ρε defacer γίγαντα, πάρε και το δικό μου και ξαναμπολιάσου να μη μου πρήζουνε τα παπάρια! Θα ψοφήσεις που θα ψοφήσεις, κάνε κι ένα καλό !
        Και σου εύχομαι τον πιο γλυκό θάνατο, στον ύπνο σου, να μην καταλάβεις τίποτα !

    42. Τους έχουν μείνει αμανάτι πολλά εμβόλια, οι εμβολιασμένοι σαν καλά προβατάκια θα κληθούνε να το ξανακάνουν για να βγεί η ζημιά και επειδή υπάρχει πολύ χρήμα σε αυτή την υπόθεση μάλλον θα το κάνουνε συνέχεια. Κουλό για εμβόλιο, στα παιδικά υπήρχε μία επαναληπτική δόση πάντα. Ούτε οι ίδιοι που το έφτιαξαν δεν ξέρουνε τι προκαλεί. Πόσο θα κρατήσει αυτή η Χούντα; Έχει καταντήσει αηδία.

      1. Σώπα ρε Ντίνα που τους νοιάζει. Επι ΚΟΠΡΟΥ Αβραμοπουλου και ΒΟΘΡΟΥ Τσιόδρα δεν τα έριξαν στις χωματερές; Τους νοιάζει τώρα;

        1. Ξεχνάτε και το σκανδαλάκι με τις ληγμένες παρτίδες στην Νιγηρία και την Σομαλία την ίδια στιγμή που η Αθήνα ήταν στα κάγκελα για την ψήφιση του αντιρατσιστικού και την καθιέρωση των πουστοπαρελάσεων, έτσι τους μάθαμε από τους παππούδες και γιαγιάδες μας. Όχι πιασάρικα λοατκί και παπαριές.

    43. Ας υποθέσουμε ότι με την εμφάνιση του κορωνοϊού και τις επιπτώσεις που είχε ουσιαστικά (όπως οι επιστήμονες (οι “ειδικοί”) διαβεβαιώνουν) στις ευπαθείς ομάδες και ελλείψει φαρμάκου , έπρεπε τα Κράτη (που λογαριάζουν πολύ την αξία της ανθρώπινης ζωής) μέσω του Π.Ο.Υ, να πάρουν μια σειρά σκληρών μέτρων για όλη την κοινωνία με όποιες συνέπειες για την ψυχική υγεία της , την οικονομία κλπ.
      Μέχρι εδώ ένας αφελής θα πει καλά κάνανε για να προστατευτούν οι ευπαθείς και οι ηλικιωμένοι, οκ.

      Τώρα που έβγαλαν τα περίφημα εμβόλια τους γιατί δεν λένε μέσω του Π.Ο.Υ ότι όσοι θέλουν και ιδιαίτερα οι ευπαθείς μπορούν να εμβολιαστούν για να “προστατευτούν” …
      και να καταργηθούν όλα τα μέτρα και οι απαγορεύσεις για την υπόλοιπη κοινωνία ;;;;

      Άρα κάτι άλλο θέλουν;;…

      ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ.

    44. Είχαν κάποιους μήνες ακόμη αλλά τελικά βιάζονται να φορέσουν το σχοινί νωρίτερα.
      Ο καιρός γαρ εγγύς

    45. Φιρί φιρί το πάνε να εξοργίσουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο….Πόσα θα περάσουν νύχτα μες το καλοκαίρι….ο Θεός ξέρει…

    46. η κουβεντα εχει καταντησει αηδια.δεν μπορει να υποχρεωσει ουτε ο ιδιος ο θεος να κανεις γιατρικη πραξη με το ζορι αρα δεν υπαρχει υποχρεοτικοτητα.απο εκει και περα η τρομοκρατια και οι μαλακια του σκαι εχει φτασει σε αλλο επιπεδο βεβαια καλα κανουν οταν τα ζωα τους βλεπουν.οσο για τον πετσα να μας γιατι εδωσε τα εκκατομυρια στο σκατοκαναλα απο τα λεφτα του κοσμακη και αν ειμασταν εστω λιγο σοβαρη χωρα τωρα θα ηταν στη φυλακη το λαμογιο.αλλα τα εδωσε για να λιβανιζουν ολη μερα το μητσοτακη και την αποτυχημενη κυβερνηση του.αλλα ερχετε η ωρα σας λαμογια στην αμερικη αρχισε το παιχνιδη και ερχετε και συντομα και εδω με την απατη της πανδημιας.

    47. Θα το κάνουν όλοι μόλις αναλάβουν τις ευθύνες τους για τις παρενέργειες οι φαρμακευτικές, τα κράτη, οι υπουργοί, οι γιατροί κλπ. καθώς επίσης μόλις δώσουν το γονιδίωμα του κορωνοιού στην δημοσιότητα και μας πούνε επακριβώς τι περιέχει το κάθε ένα από τα εμβόλια και τι παρενέργειες έχει.

    48. …..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Ο ΦΥΡΕΡ…..

    49. Δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξουν προνόμια για τους εμβολιασμενους
      Το απαγορεύει το Σύνταγμα

    50. ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

    Comments are closed.