ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ!! ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ;;; “ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΌΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ”- ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ

    Κοινοποίηση:
    2021-04-26_211759-940x450

    Άρθρο – φωτιά από τον πολιτικό αναλυτή Δημήτρη Τζώρα μέσω του flagreport.com για τον δημόσιο λόγο του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδου που αρθρογραφεί μέσω του makeleio.gr και λέει αυτά που κανένα άλλο μέσο ενημέρωσης δεν τολμά να πει. Άλλωστε τα φράγκα είναι πολλά και η εργαλειοποίηση της πανδημίας για πολιτικούς σκοπούς, ευδοκιμεί στο Ελλαδιστάν.

    Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του κ. Τζώρα:

    Ο πολιτικο-κοινωνικός δημόσιος λόγος του κυρίου Αντωνιάδη, δε διαφέρει και πολύ από το δημόσιο λόγο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Είναι πατριωτικός, ακομμάτιστος, ευλαβικός, θεοσεβούμενος και φιλολαϊκός. Επίσης, ο νομικός ακτιβισμός του, είναι ταγμένος υπέρ του κοινωνικού και δημοσίου συμφέροντος. Αυτό, λοιπόν, αρκεί για το πολιτικό σύστημα των συγκατανευσηφάγων που διοικούν τη χώρα, για να τον στοχοποιήσει και να τον κατατάξει στην λίστα των θανάσιμων εχθρών του. Δεξιοί και Αριστεροί, νιώθουν, ότι ο Αντωνιάδης, αποτελεί συστημικό κίνδυνο, όπως κάποιοι θεωρούσαν ότι ήταν ο αγαπητός σε όλους μας Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος.

    Ο αριθμός των ακολούθων του στα κοινωνικά δίκτυα, γιγαντώθηκε τόσο πολύ, που από μόνος του ήταν μία τεράστια κοινωνική δεξαμενή,  δυνάμενη να προκαλέσει στο μέλλον πολιτικές ανακατατάξεις, τις οποίες δεν θα μπορούσε να ελέγξει το σύστημα.Είναι πάρα πολλές οι φωνές, μέσα στην κοινωνία, που απαιτούν από τον συμπαθέστατο δικηγόρο, να αναλάβει πολιτικές και κοινωνικές δράσεις ανατροπής του σάπιου καθεστώτος.

    Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που η σελίδα του ιδίου και της συζύγου του, κατέβηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Επίσης, δεν είναι τυχαίο, που κανένας συστημικός εκδότης –παράγοντας, δεν στηρίζει τον αγώνα του για την αποκάλυψη εγκληματικών πτυχών στη διαχείριση της πανδημίας, οι οποίες μένουν αθέατες στα μάτια της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας.

    Ο Νίκος Αντωνιάδης, με τον νομικό του ακτιβισμό, συνέβαλε τα μάλα, ώστε η κυβέρνηση, να ψηφίσει αντισυνταγματική τροπολογία μέσα στη νύχτα, για το ακαταδίωκτο της επιτροπής λοιμωξιολόγων. Τώρα, θέλουν και οι γιατροί των νοσοκομείων να απολαύσουν την ίδια νομική ασυλία, όπως μας ενημέρωσε, θρασύτατα, ο κύριος Εξαδάχτυλος. Γιατί;

    Η απάντηση και πάλι βρίσκεται στα πεπραγμένα του Αντωνιάδη. Είναι ο μόνος που έχει καταγγείλει και κυνηγήσει δημόσια, γιατρούς, που έχουν διαπράξει ιατρικά εγκλήματα κατά τη διάρκεια νοσηλείας ασθενών, που φέρονταν ότι έπασχαν από Covid. Είναι ο μοναδικός, αυτή την στιγμή, στην Ελλάδα, που έχει συλλέξει τόσο πολύ υλικό, που μπορεί να τινάξει στον αέρα όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά ολόκληρο το πολιτικό σύστημα συνενοχής στην εργαλειοποίηση της πανδημίας, για πολιτικούς σκοπούς.
    Είναι τόσα πολλά τα καταγεγραμμένα περιστατικά που διαθέτει ο Νίκος Αντωνιάδης, που μπορούν να στείλουν τον Μητσοτάκη στο διεθνές ποινικό δικαστήριο, όπου εκεί η υπόθεση θα λάβει διεθνείς διαστάσεις και θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας για πολλές Ευρωπαϊκές ηγεσίες που έπαιξαν το παιχνίδι του κορωνοϊού!

    Βλέπετε λοιπόν, πόσο τρέμει το σύστημα την κατάληξη αυτής της υπόθεσης, που με αυταπάρνηση ανέδειξε ο μαχητικός δικηγόρος. Το ευρύτερο πολιτικό περιβάλλον, είναι φονικό προς όλες τις κατευθύνσεις. Η απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου, η δολοφονία Καραϊβάζ, η παραλίγο απόπειρα κατά του Κώστα Βαξεβάνη, συνθέτουν μία υπερτοξική ατμόσφαιρα για τη Δημοκρατία και την λειτουργία της.

    Δεν είμαι βέβαιος και απόλυτα πεπεισμένος, ότι πίσω από την παραλίγο απόπειρα κατά του Κώστα  Βαξεβάνη, δεν υπάρχει το νεύμα συγκατάνευσης σε αυτήν και από την Αριστερά. Είμαι βέβαιος, ότι στο κεφάλι της ηγεσίας της Κουμουνδούρου, θα αναρωτιούνται μέχρι πότε ο Βαξεβάνης και ο Πολάκης θα διατηρήσουν το στόμα τους κλειστό και πότε θα αποφασίσουν να θέσουν ενώπιον του εκλογικού σώματος και των πολιτικών ηγεσιών, την μεγάλη απάτη πίσω από την σφοδρή εκμετάλλευση, για πολιτικούς λόγους, της πανδημίας.

    Μέχρι πότε ο Κώστας Βαξεβάνης και ο Παύλος Πολάκης, θα κάνουν την πάπια για τον Τσίπρα και την αλληλοσυμπλήρωση που προσέφερε στη ΝΔ, στη διασπορά πανικού στην κοινωνία, τα εγκληματικά πρωτόκολλα θανάτου των νοσοκομείων, αλλά και την αποσιώπηση όλων αυτών των, ποινικά, κολάσιμων πράξεων του νοσηλευτικού προσωπικού, κατά τη διάρκεια της αποκαλούμενης πανδημίας

    Το παιχνίδι, είναι πολύ βαθύ και θανάσιμο προς όλες τις κατευθύνσεις. Μόνο ο λαός με την ενεργό στήριξη και κινητοποίησή του, μπορεί να βάλει φρένο σε όποιους έχουν σκοτεινά σχέδια και σκέψεις. Δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, αλλά με πολιτικούς Αρχαγγέλους του σκότους και του θανάτου.

    Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

    Πηγή: theflagreport.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. να δωσει το υλικο κι σε αλλους εμπίστους και να υπάρχουν σε αντιγραφα να μην τον πειραξουν γιατι αν παθει κατι θα τα βγαλουν αλοι !!!! να βγουν ολα στην φορα

    2. Γιατί δεν το κάνει,πότε θα μάθουμε;;;;;;; Ένα χρόνο τώρα όλο….κάτι κάνει!

    3. στον κάλαθο με τα σκουπίδια θα πάνε δυστυχώς μην έχετε ουτοπίες απλά ο Νίκος μας άνοιξε τα μάτια

      1. Εγω θα ελεγα να πολιτευτεί στην εκλογικη περιφερεια Δρομοκαιτειου

    4. Μια ειναι η ουσια κατα τον αρθρογραφο για την πανδημια φταιει ο Πολακης ο Τσιπρας ο Βαξεβανης ε αιντε κι ο Χατζηπετρης αναλυση κυρους και τεκμηριωμενη κοινως ψαρευουμε σε θολα νερα.

    5. Ο Αντωνιάδης είναι καθαρός και έντιμος, άρα το σύστημα θα τον κάνει στόχο.

    6. Έγινε και Αρχιεπίσκοπος ο Αντωνιάδης; Εις ανώτερα.

    7. Μια είναι η ουσία και ο μπακλαβάς γωνία.
      Τη ζωή που ξέραμε πρέπει να τη ξεχάσουμε.
      Μαζί με αυτήν και τη λέξη Δημοκρατία

    Comments are closed.