ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ Ε.Ε: ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ – ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

    Κοινοποίηση:
    machitika

    Σύμφωνα με δηλώσεις του «Ύπατου» Εκπρόσωπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ζοζέπ Μπορέλ η ΕΕ θα προχωρήσει στην παραχώρηση μαχητικών αεροσκαφών στην Ουκρανία με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

    Δεν έγιναν γνωστές περισσότερες  λεπτομέρειες.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, τη Δευτέρα (21/02), υπέγραψε διατάγματα για την αναγνώριση της κυριαρχίας των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ και, την Πέμπτη (24/02), ανακοίνωσε την έναρξη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στο Ντονμπάς.

    Επίσης, ο Βλαντίμιρ Πούτιν διαβεβαίωσε ότι τα σχέδια της Μόσχας δεν περιλαμβάνουν την κατοχή της Ουκρανίας, παρά μόνο την αποστρατιωτικοποίηση και την αποναζιστικοποίησή της, καθώς χαρακτήρισε ως στόχο της επιχείρησης την προστασία των κατοίκων των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ, οι οποίοι έχουν υποστεί γενοκτονία για οκτώ χρόνια.

    Στη συνέχεια, ο Ρώσος Πρόεδρος κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας να καταθέσουν τα όπλα και έτσι θα μπορούν να εγκαταλείψουν ελεύθερα τη ζώνη μάχης και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους.

     Ακόμα, σύμφωνα με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, όλη η ευθύνη για την αιματοχυσία θα βαρύνει τη συνείδηση του καθεστώτος του Κιέβου.

    Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας τόνισε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν εξαπολύουν καμία επίθεση με πυραύλους, από αέρος ή με πυροβολικό σε πόλεις της Ουκρανίας, καθώς η στρατιωτική υποδομή απενεργοποιείται από όπλα υψηλής ακρίβειας και τίποτα δεν απειλεί τον άμαχο πληθυσμό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Στόχος που θα υλοποιηθεί είναι η αποσταθεροποίηση της Ευρώπης και δυστυχώς η Ελλάδα με τους δήθεν αλληλέγγυους μάζεψαν εδώ όλα τα φανατισμένα αποβράσματα μουσλίμ και σε έναν ενδεχόμενο κίνδυνο εξ ανατολών θα έχουμε πολυμέτωπο αγώνα, εσωτερικά και εξωτερικά μέτωπα, κι άντε πολιτικά ανθρωπάκια, νάνοι, προδότες όλοι σας να τα εξουδετερώσετε!!! που μας οδηγείτε βρε γραικύλοι;;;;;

    2. Αυτό : “Των Νεοναζιστών”,,,,,,,
      κόφτε το δεν είναι έτσι

    3. ολοι στον αγωνα κατα του τουρκοπουτιν. Ζητω η Ελλας

    4. Αφηστε τη προπαγάνδα υπέρ του καγκεμπιτη!Ο δημοκράτης Πούτιν τι κάνει τοσα χρόνια ;Σκοτώνει αβέρτα : Κριμαία Καλίνινγκραντ ,οσετια ,αμπχάζιο ,Ντόνετσκ ,λογκανσκ .Ακομα και το ναβαλνι πήγε να σκοτώσει !

    5. Κανείς δεν τα βάζει με την Ρωσία. Τον νου σας.

    6. Επί 8 χρόνια ανεχόταν τήν γενοκτονία ο Πούτιν, πώς καί ξύπνησε ΤΩΡΑ;;;

    7. Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Ε.Ε.
      ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.
      ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Η ΡΩΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.
      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ, ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΝ ΜΗ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ.
      ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΥΜΑ ΟΠΩΣ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΥΣΗ.
      Ο ΜΕΓΗΣΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ. ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ. ΟΜΩΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΑΓΓΕΛΘΟΥΝ.

    8. Ισοπεδώνεται δηλαδή η Ουκρανία, το έχουμε ξαναδεί το έργο.

    9. Ο πουτιν είναι πανέξυπνος, γιατί δεν καταλαβαίνει πως η εε είναι όπως σωστά γράφει ο τίτλος του άρθρου, υποχθόνιοι και ύπουλοι. Πως μπορείς να την πολεμήσεις μόνο ύπουλα και υποχθόνια. Πως? Να την αποσταθεροποιησης εκ των έσω. Έχουν μαζέψει παράδειγμα χιλιάδες ισλαμιστες μέσα στην εε που μισούν τον δυτικό τρόπο ζωής. Εκεί δεν μπορεί να παίξουν οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας? Παράδειγμα να δημιουργήσουν κάτι που θα κάνει τους χιλιάδες φανατικούς στην εε να ξεσηκωθουν μέσα στην εε, ή κάτι παρόμοιο? Μόνο με ύπουλα και υποχθόνια σχέδια εντός εε μπορείς να την αντιμετωπίσεις.

      1. μην ξεχνας βρισκονται και στην ελλαδα σου

    Comments are closed.