Με πλειοψηφία 157 ψήφων σε σύνολο 293 βουλευτών απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας την οποία είχαν υποβάλει από κοινού κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νέα Αριστερά και η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Μετά από τρεις ημέρες έντονης συζήτησης και τοποθετήσεις άνω των 200 βουλευτών, η διαδικασία κορυφώθηκε την Παρασκευή με τις ομιλίες των προέδρων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων.
Νωρίτερα, ο Κ. Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του, δήλωσε ότι «Εγώ είμαι έτοιμος να θέσω προς αναθεώρηση το άρθρο για τον τρόπο επιλογής της δικαιοσύνης και είμαι επίσης έτοιμος να θέσω προς αναθεώρηση το άρθρο 86 του συντάγματος που αφορά στην ποινική μεταχείριση υπουργών…Γιατί αν θέλουμε να διαμορφώσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ της ελληνικής κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος θα πρέπει να μη δίνουμε την εντύπωση ότι το πολιτικό σύστημα έχει τη δυνατότητα να προστατεύει πολιτικούς, οι οποίοι προέρχονται από την οικογένεια της εκάστοτε πλειοψηφίας…Αυτά είναι δύο άρθρα ανάμεσα στα υπόλοιπα που θα προτείνουμε σε αναθεώρηση».
Ο κ. Μητσοτάκης τοποθέτησε και πάλι τις εκλογές στο τέλος της τετραετίας. «Αυτή η οικονομική πολιτική, είτε το θέλετε είτε όχι, θα συνεχιστεί για την επόμενη διετία. Θα ολοκληρωθεί το 2027. Θα τεθεί στην έγκριση του ελληνικού λαού, ο οποίος θα επιβεβαιώσει και πάλι την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνησή μας, όπως η κοινοβουλευτική ομάδα θα επιβεβαιώσει σήμερα την εμπιστοσύνη της σε αυτήν την κυβέρνηση, δίνοντας ψήφου εμπιστοσύνης και καταψηφίζοντας την πρόταση δυσπιστίας της πρόθυμης συμμαχίας των μηδενιστών», τόνισε.
Η αντιπολιτευση τι περιμενε δηλαδη,βουλευτες της κυβερνησης να ψηφιζουν εναντια στο κομμα τους;;;;;τα χουν χαμενα τελειως;εμβολιασμενοι ειναι;;;;;;;;;
ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΗ !!!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΣΠΙΣΤΙΑΣ????? ΘΑ ΧΑΝΑΝΕ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΑΣ ΤΗΜ ΜΑΣΑ????
Η Ν.Δ του Κούλη έχει πλειοψηφία στην Βουλή ενώ έλαβε 40,57% των ψήφων.δλδ μειοψηφία. Με 47% συμμετοχή έχει το πολύ το 22% επί του εκλογικού σώματος.
Στις εκλογές για ευρωβουλή έλαβε 28% που σημαίνει με αποχή 60% ποσοστό επί του εκλογικού σώματος 12%.
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων απορρίπτει το καθεστώς.
Αποκλείεται να είχε αυτό το ποσοστό δεν γίνεται σε ένα χρόνο να έπεσε στο 28% ας είναι καλά η νοθεία στους εγγεγραμμένους που έφτασαν να είναι 10 εκ. πολίτες…
Aπιστευτο !!!! πρωτη φορα συμβαινει Λες να μην ηξεραν τα καριολικα δεκανικια που την εκαναν τ’αποτελεσμα δινοντας του το φιλι της ζωης γι’ακομη 6 μηνες
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ είναι, δεν είναι απόρριψη!
Την καρεκλιτσα για την μάσα και τον μισθό και τα 300 κοπρόσκυλα, να υπηρετούν τα ξένα αφεντικά, μόνο για τον Έλληνα δεν νοιάζονται,θέλουν και ψήφο οι κοπριτες!!
Τί ψηφίζει ρε ο κυρίαρχος πιθηκολαός;;;;; Σήμερα όποιος ψηφίζει και πατάει το πόδι του στην κάλπη, είναι συνένοχος και φονιάς. 70 χρόνια ηλίθιοι πίθηκοι.
@
Δηλαδη ρε φωστηρα εσυ που δεν πας νομιζεις οτι κατι κανεις;
Εξαιτιας σας ξαναβγηκε το φροκαλο και μας κουναει το δαχτυλο για το δηθεν 41τακατο ενω στην πραγματικοτητα δεν ειναι πανω απο 20.
Αφου ειχαμε 60 τακατο αποχη βγηκε παμψηφει ο μουλος.
Συνεχισε ετσι αλλα μετα να μην κλαιγεσαι
Ολοι ειναι ιδιοι,είναι ο ενας η ουρα του αλλου.Ενδιαφερονται για τον μισθο και την καρεκλα.Οι 157 όπου τους πςτύχει ο λαός θέλουν πολύυυυ ξήλο.Μιλάμε για ξύλο…..Προδότες δολοφόνοι….
Απορια ο Β ελοπουλος γιατι δεν ψηφισε υπερ για να τον κρινουμε αναλογως
Γιατί είναι και αυτός Ανθέλληνας που ψήφισε το 1ο μνημόνιο και που έχει τα φράγκα του στην Γερμανία.
Οπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ραύδος
Νόθο παιδί που βγήκε σε νόθες εκλογές
Έτσι είναι ξέρουν ότι εάν μιλήσουν και αρχίσουν να καρφώνουν ο ένας το άλλο πάνε για μεγαλύτερες ποινές.
Όποιος συγκροτεί ή εντάσσεται ως μέλος σε δομημένη και με διαρκή εγκληματική δράση ομάδα τριών ή περισσοτέρων προσώπων, που επιδιώκει την τέλεση περισσότερων κακουργημάτων για προσπορισμό οικονομικού οφέλους, τιμωρείται με κάθειρξη ως δέκα έτη και χρηματική ποινή. Η μη διάπραξη οποιουδήποτε από τα σχεδιαζόμενα εγκλήματα συνεπάγεται την επιβολή μειωμένης ποινής (άρθρο 48).
Ολο τα κομματα του συνταγματικου τοξου ειναι…σαπια! Δεν υπαρχει σωτηρια απο κανεναν απο αυτους! Βλεπω αγριες καταστασεις…Και θα πεσει και διχασμος…απο τη μια μερια Πασοκοι,Νεοδημοκρατες,Συριζαιοι,ΚΚΕ, απο την αλλη Βελοπουλος,ΝΙΚΗ και πλευση ελευθεριας για τους πιο προβληματισμενους και ανησυχους ψηφοφορους. Εξαιρουνται οι…σπαρτιατες που «διαλυθηκαν»… απο μονοι τους..Δυσκολα τα πραγματα..Για καντε αθροιση των 2 μεριων βγαλτε ποσοστα για το καθε μερος και ο νοων…νοειτω..
157 ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…..
Καθώς διάβαζα τις δηλώσεις του, τον φανταζόμουν με την στολή των Ες Ες! Πως του πάειιιι!
Ήταν αναμενόμενο δεν υπάρχει δημοκρατία στην χώρα 156 προδότες στήριξαν τον δολοφόνο των Ελλήνων, αφού δεν τους ενδιαφέρει η γνώμη του λαού… Η υποκρισία του πάλι δεν έχει όρια ζητάει συγνώμη από μία πολιτικό που θέλει να ανεβάσει ποσοστά και όχι από μία χαροκαμένη μάνα επειδή έχασε το παιδί της, σκύβω το κεφάλι μας έλεγε ενώ δεν νιώθει τον πόνο των συγγενών…
157 Συνεργοί στην καταστροφή της χώρας, δεν έχει κανένας λίγο φιλότιμο? δεν καταλαβαίνουν οτι η κατάσταση μπορει να πάει εκτος ελγχου και ο θυμωμένος λαός θα τους εκδικηθεί?
Αφού όλοι τους ειναι στον ίδιο βούρκο τι θα περιμένατε ? Από έξω πρέπει να έρθει η αλλαγή
Δεν πειράζει τώρα είναι όλοι ένοχοι στα μάτια μας θα την πάρουν απάντηση μας ! Αλήτες
χαχαχαχα.
ε ρε γλεντια….εχουμε να ριξουμε μασες 2 χρονια…εις υγειαν των κοροιδων που μας ψηφιζουν…
Το μόνο που σας αξίζει είναι 157 μουτζες, η οργή του λαού όμως είναι πιο δυνατή από όλους σας. Η αλήθεια και η δικαιοσύνη θα λάμψουν σε αυτή τη χώρα όσο και να παλεύετε να παραμείνετε στην εξουσία για να καλό περνάτε!!! Την τελευταία λέξη θα την πουν οι κραυγές των Ελλήνων που σας βαρεθήκαμε και σας σιχαινομαστε!!!!
Μεταξύ τους ψηφίζονται και δίνουν εντολή στον εαυτό τους να συνεχίζουν να κυβερνούν…Αυτές οι προτάσεις μομφής είναι ένα καραγκιοζιλίκι ενός χρεωκοπημένου κοινοβουλευτικού συστήματος…Η πλειοψηφία του λαού τους έχει απορρίψει όλους αυτούς…
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι καλύτερος από τον Κούλη γιατί δεν φοράει την μάσκα του δημοκράτη, έχει το γνώθι σε αυτόν,. Ο δικός μας ο δικτάτορας πήρε τα όχι από τα τσουτσεκια του και χαίρεται για το στημένο θέατρο. Τελείως ανώμαλος ψυχακιας.Ας βγει να το παραδεχτεί τι είναι
Αθάνατε Τσώρτσιλ!!🖕
Τί περιμένατε με το ηλίθιο Σύνταγμα πού έχετε;😁