ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!!! ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΗΝ “ΕΙΔΕ” ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΑΝΑΒΑΤΗ – ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    troxaio

    Εξέλιξη βόμβα έχουμε στην χθεσινή είδηση της σφοδρής σύγκρουσης μοτοσικλέτας με υπηρεσιακό όχημα που έβγαινε από τη Βουλή. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός της μηχανής.

    Όπως αποκαλύπτει σήμερα το ΜΑΚΕΛΕΙΟ κατ’ αποκλειστικότητα, το συνοδευτικό που χτύπησε το μηχανάκι, κατά πληροφορίες από κοινοβουλευτικές πηγές, ήταν της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη.

    Εκείνη την ώρα, η αδερφή του πρωθυπουργού, πήγαινε στη Βουλή για να παρακολουθήσει τον αδερφό της επί της συζήτησης για την αστυνομική βία.

    Κατά τις ίδιες πηγές, η κυρία Μπακογιάννη, δεν βγήκε καν από τη Βουλή για να δει τι έχει γίνει αντί να βγει η ίδια και να μεταφέρει τον άτυχο αναβάτη στο νοσοκομείο.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Η Ντορα δεν ήταν στη Βουλή αλλά στο αυτοκίνητο!

    2. Oταν βλεπεται κομβοι οχηματων κρατικων ειτε της Ντορακλας ειτε του Λαθρογιαννη ειτε του Κουλη στο κεντρο των Αθηνων καλο θανε να εξαφανιζεσται απο το διαβα τους ειναι εποικυνδηνοι ………………………………………..

    3. Κυριε Χιο γιατι δε γραφετε ότι το παιδι είναι σοβαρά στο νοσοκομειο και χαροπαλευει?Γιατι δε γραφετε οτι μετα το δημοσιευμα σας η Ντορα αναγκαστηκε και πηρε τηλεφωνο την οικογενεια και μαλιστα εβγαλε και ανακοινωση? Ευτυχως που υπαρχετε και σεις και βγαλατε αυτην τη φοβερη ειδηση. Κανενας δεν το ειχε γραψει. Μαλιστα πολλοι δημοσιοκαφροι απο τη βουλη το ηξεραν αλλα κανενας δεν το ανεφερε.Μονο εσεις.Μπραβο!!!Ευτυχως που εχετε πληροφορηση γιατι κανεις δε θα το ελεγε.

    4. Ξέρουμε την απάντηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και θα προσπαθήσουμε να μην ξανασυμβεί. Αλλά, φταίει κι ο οδηγός της μηχανής διότι δεν είχε στείλει SMS για να δικαιολογήσει την έξοδό του. Μετά θα βγει Ο Κ. ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ και θα προβεί στην εξής δήλωση: όνομα και επώνυμο του αναβάτη της μηχανής…<>.

    5. Έλα τώρα Στέφανε . Ήταν απασχολημένη. Αυτή τη στιγμή έπινε τό μαρτίνι της

    6. Ο/Η κούλα, ετοίμαζε το ελικόπτερο, η οργή του λαού επί τα τέκνα σιών λέει:

      Μιλάμε τώρα για τη ντόρα, την αντρογυναίκα, σκιώδη πρωθυπουργό, “παντρεμένη” με τουρκόσπορο, άρα ντονμές, που μετά τη βολική εκτέλεση του μακαρίτη του Μπακογιάννη οικειοποιήθηκε το επώνυμό του για να μη βρωμάει η μιτσοτακίλα πάνω της. Αλλά νομίζει οτι ξεχνούν όλοι.
      Δυστυχώς οι μισές αποφάσεις της κούλας, βρωμάνε ντορή. Οι υπόλοιπες, kiss.

    7. Οσοι περνάμε από εκεί βλέπουμε καθημερινά ότι παραβιάζεται η προτεραιότητα από τα υπηρεσιακα

      Μας θεωρούν κατώτερους πολίτες

      Άλλος ένας νεκρός από το Μιζοτακεικο

    8. Ντορακλα το μαλλι εσυ προσεξε μην χαλασεις και ασε τα δουλικα σου να καθαριζουν κοσμο απο την μαλακια τους….

    9. Ρε παιδια που να χωρεσει ολοκληρο το κομβοι αυτοκινητων που την πανε και την φαιρνουν την φακλανα στους στενους δρομους της Αθηνας….Στρατος κατοχης κανονικοτατος ………

    10. ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ…..ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ…..Ο ΠΡΩΤΟΣ Η Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ….ΓΑΜΗΜΕΝΗ

    11. ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΘΑΨΑΝ

    12. ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΧΑΧΑΧΑ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

    13. @makelio, Ισχύει ότι ο άνθρωπος απεβίωσε πριν από λίγο;

    14. Σιγα αυτη η φακλανα κρατηκοδιαιτη μην εκανε καν κινηση ενδιαφεροντος για τον ατυχο μοτοσυκλετιστη που εμβολησε ο στρατος της……..

    15. Παω στοιχημα την ζωη μου οτι το πρωτο και τελευταιο πραγμα που σκεφτηκε η Αγια Θυγατερα ειναι αν επαθε ζημιες το αυτοκινητο.

    16. Στη Μ……… Ρα της η μητσιτακουλα,, σιγα μην ασχοληθεί αυτή με τον νεαρό, εδώ ξέχασε να δηλώσει 1000000 ευρώ, σκατα στη μούρη της….

    17. Αυτή η Ντορα Μητσοτακη είναι σκληρή και ύπουλη ράτσα Μιαζει του πατέρα της κολλημένη στην Γερμανία Ενώ είχε χωρίσει την καλούν Μπακογιάννη αν είναι δυνατόν Είναι γυναίκα του Κουβελου με μαύρο χρήμα στο εξωτερικό που κάνει δήθεν τον άρρωστο πηγαίνει φυσικά Ωνασειο πάει εξωτερικό και διασκεδάζει και όλοι κορόιδα Έλληνες ρεμπεσκεδες τους αποδέχεστε

    18. αν κατεβαινε θα ηταν εκπληξη δεν μου κανει καμια εντυπωση που δεν κατεβηκε αλλωστε ξερουμε ποια ειναι

    Comments are closed.