ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ TO ΒΙΝΤΕΟ TOY ΤΡΟΜΟΥ! Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ Μ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»! ΣΚΗΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ

Κοινοποίηση:
listeia-zografou-alvanos-zafeiropoulos

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δέσποινα Κατακουζηνού

Τον κόσμο ανάποδα έχουν γυρίσει οι “καθαροί” της Ασφάλειας Αττικής( γιατί υπάρχουν και οι λερωμένοι) για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον φερόμενο ως εκδικητή Αλβανό της παρανομίας που φέρεται να ηγήθηκε της μεγάλης και κινηματογραφικής ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου.

Ο Αλβανός φεύγοντας άφησε “αποτυπώματα” εμπλοκής του και συμμετοχής του στην ανθρωποκτονία του δεξιού ποινικολόγου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μέσα στο γραφείο του, μέσω χειρόγραφου σημειώματος στο οποίο διατύπωνε τον ισχυρισμό ότι ήταν στο γραφείο του ποινικολόγου, τον περασμένο Οκτώβριο του 2017, όμως δεν τον πυροβόλησε αυτός. 

Πάμε να δούμε λοιπόν καρέ-καρέ από το αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ για το πως έγινε η ληστεία στο κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου από τον Αλβανό – “φτερωτό μαραντόνα” και τους 4 συνεργάτες ομοεθνείς του.

Ο Αλβανός – ( φερόμενος ως δεύτερος συνεργός στην δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου) μπαίνει μέσα στο κατάστημα χωρίς full – face όπως έχουν οι άλλοι τεσσερις συνεργοί του, με το πρόσωπό του κανονικά σαν πελάτης όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες

alvanos1alvanos2

Στη συνέχεια ο καταζητούμενος Αλβανός ακινητοποιεί τον υπάλληλο του καταστήματος και απειλώντας τον με το όπλο τον μεταφέρει πίσω στο εργαστήριο και του λέει: “Κάτσε κάτω δεν θα σε πειράξω”

Στη συνέχεια συμβαίνει ότι βλέπετε παρακάτω στο βίντεο – Προσέξτε τι γίνεται και έξω από το κατάστημα. Έχουν κλείσει όλο το δρόμο και είναι με τα όπλα στα χέρια μέρα- μεσημέρι. Μιλάμε για κινηματογραφική ληστεία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”:

Στο τέλος ο Αλβανός – φτερωτός Μαραντόνα, φεύγει ανενόχλητος από το κοσμηματοπωλείο, αφήνει το παρακάτω σημείωμα που αναφέρεται στην δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, επιβιβάζεται στη μηχανή και γίνεται καπνός.

albaniko-simeiomaΣύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Ασφάλεια είναι πολύ κοντά στα ίχνη του.

Διαβάστε επίσης 

ΠΛΟΥΣΙΑ η ΔΡΑΣΗ του Αλβανού «Φτερωτού Μαραντόνα» που ψάχνει όλη η ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου που ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΡΩΤΟ το ΜΑΚΕΛΕΙΟ!- Εκτός από τη ΛΗΣΤΕΙΑ στο κοσμηματοπωλείο του Ζωγράφου, είχε ληστέψει και τράπεζα στη Μεσσήνη με λεία 2.700 ευρώ πριν 12 ΜΕΡΕΣ! (ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: