ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΜΒΑ! ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ – ΧΑΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΚΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΛΙΚΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    2555031

    Χωρίς καμία χρονοτριβή , το σχέδιο Μητσοτάκη για να γεμίσει όλη τη χώρα με ανεμογεννήτριες προχωράει. Χωρίς καλά καλά να κάτσει ο καπνός από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αυτή την ώρα πλοίο βρίσκεται εν πλω προς το λιμάνι της Τήνου γεμάτο ανεμογεννήτριες. Όλα αυτά στο νησί που βρίσκεται το δανεικό από τον Χριστοφοράκο, εξοχικό του Μητσοτάκη.

    Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ από το νησί, στο λιμάνι του νησιού έχει μαζευτεί αρκετός κόσμος παρουσία περιπολικών. Όλοι περιμένουν το πλοίο που αναμένεται να φτάσει στις 2 το ξημέρωμα και αναμένεται να γίνει χαμός αν επιχειρήσουν να αποβιβάσουν τις ανεμογεννήτριες.

    Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώνουμε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το πλοίο ξεφόρτωσε το βράδυ και η ανεμογεννήτρια μεταφέρθηκε στη θέση της.

    2. Φερτε και τους λαθρο στο νησι και το παρτυ ξεκιναει.

    3. Η δικτατορία του Παπαδόπουλου φαντάζει ως μια παρένθεση ουτοπικής δημοκρατίας .

    4. Καλά στην Τήνο ακόμα δεν τους έχει διορίσει όλους θα σας διορίσει από αύριο και θα στρώσε τα κόκκινα χαλιά για τις γεννήτριες

    5. Σε περιμένω να ρθεις και πάλι μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη μαζί να χτίσουμε λαμπρή ιστορία ζήτω η Ελλάδα ζήτω η θρησκεία ζήτω η νέα δημοκρατία

    6. Από ισπανική εφημερίδα μάλλον αλλάζει το ποιστοποοιητικο θανάτου για να μην πληρώσουν αποζημιώσεις αποδεικνύετε φιάσκο το μικρόβιο ,When a person dies from something that is controversial, says Ken Doka, who has written books about aging, dying, grief and end-of-life care, that’s called a “disenfranchising death.” Some families wanted to have their loved one’s official death certificate changed so that COVID-19 was not listed as the cause of death.

    7. Ερχόμαστε με ταχύπλοο 5 Έλληνες Πατριώτες από Σύρο. Βαστάτε γερά αδέρφια. Όλη η Ελλάδα μαζί σας.

    8. ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ!!!
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟΨΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!

    9. Τρακτερια,φορτηγά, χιώτα χί ολοι στό λιμάνι ,Μπλοκάρισμα ώστε νά μήν μπορέσουν νά ξεφορτώσουν από τό πλοίο τίς ανεμογεννήτριες τής Μέρκελ.Αν βγάλουν τά γερμανικά τέρατα από τό πλοίο χάθηκε ή υπόθεση.Ο γουρλομάτης θά τίς χτίσει καί θά χεστεί από τίς πολλές μίζες.
      Γιάννης Λάκων

    10. Καλή δύναμη παλικάρια. Δε σε θέλει ο λαός – πάρε τα εμβόλια(και τις ανεμογεννήτριες από τα καμένα) και μπρος. Τράβα για αφγανιστάν που έχεις ευαισθησία για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα αλλά την κόρη την έστειλες στο γέιλ! Και πάρε και τον ευαίσθητο με τα προσφυγόπουλα τσίπρα που τα παιδιά του τα στέλνει στο ιδιωτικό χιλ. Πολύ ευαισθησία έχετε με τα λεφτά του λαού.

    11. Δεν θα επιτρέψουμε να καταστρέψουν το νησί μας….

    12. Π/θ.χηταε παραθερίζει σε σπίτι φυγά για οικ.σκανδαλσ. μόνο στο ελλαντα

    13. Επίτηδες 2 τα ξημερώματα. Για να τους πιάσουν στον ύπνο. Όπως έφερναν τους λαθρο. Όχι μερικοί αλλά όλο το νησί πρέπει να κατέβει λιμάνι.

    Comments are closed.