ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, Η SIEMENS ΚΑΙ ΟΙ… ΕΝΤΟΛΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    teaser12-8

    Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης” σήμερα Παρασκευή και συνεχίζονται οι αποκαλύψεις που δεν θα διαβάσετε σε καμία άλλη εφημερίδα!

    Ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ, ΤΑΣΟΥ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ . «ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ» -ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ. Τι αναφέρουν στην εφημερίδα μας απόλυτα αξιόπιστες πηγές από ερευνητές των αρχών ασφαλείας.

    exofyllo12-8

     

    Ακόμα: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το περίεργο… παρελθόν του Ντογιάκου και ΣΕΙΣΜΟΣ! Ο διεθνής Τύπος γκρεμίζει το παρακράτος του Μαξίμου!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    2. Ε, έλεος πιά με το χαβουζο-κάναλο του Αλαφούζου! Μας θεωρουν τελείως ηλίθιους και βγήκε στο γυαλί ο Τέλλογλου γιά ξεκάρφωμα και άφεση αμαρτιών μιάς κυβέρνησης γιά τα μπάζα. Αν, είναι γερμανικός δάκτυλος,- που είναι- πόσο στόκοι και θρασύτατοι είναι οι Γερμανοί “φίλοι” μας, πουν θέλουν τον Κούλη εσαεί στην εξουσία μέχρι να γίνει όλη η Ελλάδα κρανίου τόπος γιά να φυτέψουν τις τερατώδεις ανεμογεννήτριες τους και να κλέβουν την ηλεκτρική ενέργεια από τον αέρα μας και τον ήλιο μας. Όπως -πολύ σωστά- τα λέει ο πανηλίθιος Άδωνις και γελούν μέχρι και τα γαϊδουρίσια αυτιά του : ” Η Ελλάδα θα γίνει η μπαταρία της Ευρώπης ( δηλ. της Γερμανίας)”
      Δεν έχουν τσίπα αυτοί επάνω τους, ναζί από τα γεννοφάσκια τους!

    3. Μα πόσο καρφωτό πια;! Εμφανίζεται ΞΑΦΝΙΚΑ ο Τέλογλου για να πει ότι εγινόντουσαν παρακολουθήσεις και επί ΣΥΡΙΖΑ. Αποτυχημένα – μέσα στον πανικό – PSYOPS της Κυβέρνησης. Έλεος!!!

    4. Μπράβο σου κύριε Χίο που τολμάς να αναφέρεις τους άθλιους Εβραίους φονιάδες όλων των λαών, στα άρθρα σου! Ολοι οι άλλοι τα τρέμουν τα Εβραικά σκυλιά. Κράτησε αυτό που σου είπα γιατί τους γνωρίζω καλά. Και πάλι μπράβο σου!!!!! Εάν σε, καταφέρεις να κατεβάσεις τους τσιφτετέλληνες στο πεζοδρόμιο για να κυνηγήσουν τους πράκτορες του “δημοκρατικού τόξου”, θα ήταν ανέλπιστα σωτήριο για την κακόμοιρη Ελλάδα.

      1. οι χουντικοι ειστε λιγοι και γραφικοι, ξυπνα

    5. Η ΓΟΥΡΟΥ,ΝΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΕΛΟΓΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΓΙΑ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΑ

    Comments are closed.