ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΡΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕ… ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΛΙΒΥΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΛΥΣΗ ΕΙΣΤΕ!

    Κοινοποίηση:
    ΦΡΑΓΚΟΣ 2

    Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το σκάνδαλο Qatar-gate, στο οποίο καίριο ρόλο διαδραμάτισε σύμφωνα με τις βελγικές αρχές και η Ελληνίδα ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή που κατηγορείται μεταξύ άλλων πως ευνόησε εσκεμμένα τα συμφέροντα του Κατάρ έναντι ανταλλαγμάτων.

    Στο πλαίσιο των αποκαλύψεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο διεθνής Τύπος επικεντρώνεται και στο γεγονός ότι η κ. Καϊλή είχε ψηφίσει την 1η Δεκεμβρίου υπέρ του Ευρωπαϊκού Κανονισμού που απελευθερώνει το καθεστώς παραχώρησης βίζας για τους ταξιδιώτες που προέρχονται από το Κατάρ και το Κουβέιτ. Ποιος άλλος είχε ψηφίσει υπέρ του Κατάρ τότε;

    Και ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος, επίσης τάχθηκε υπέρ του Κανονισμού, μαζί με ένα μέλος του φιλελεύθερου RENEW (Ανανεώστε την Ευρώπη) που έχει ενταχθεί ο διαγραφείς από τη ΝΔ, νυν ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος και ένα μέλος από τους μη εγγεγραμμένους σε κάποια ευρωομάδα (NI).

    ΦΡΑΓΚΟΣ

    Ο Εμμανουήλ Φράγκος, ο οποίος είχε ψηφίσει κατά της ακύρωσης του Τουρκολιβυκού μνημονίου, καταλάθος όπως είπε (εδώ γελάμε), τώρα ήταν υπέρ του κανονισμού για το Κατάρ.

    Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε εκεί στον Βελόπουλο; Ούτε ελληνική ούτε λύση είστε!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Σωστά, όπερ μεθερμηνευόμενον μας διδάσκει ότι “το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”, για το απόκομμα της πλάκας…

    2. Αυτό το λαμόγιο το ψηφίσαν κάτι κνώδαλα,γιατί πίστευαν ότι είναι ο στρατηγός Φραγκούλης.”Κατά λάθος πάλι” στο ψηφοδέλτιο έγραφε Φ.Φραγκούλης,δηλαδή έγραψε λάθος και το όνομά του,ε ρε γλέντια,σας γλεντάνε γιατί κατάλαβαν ότι οι περισσότεροι είστε γίδια

    3. Βελοπουλος ενα copy paste του Καρατζαφερη ! Τολμαει (θρασος) και περιφερεται στο Αγιον ορος!

    4. Και εμένα 42 χρόνων μου στείλανε σήμερα πράσινο χαρτί επιστράτευσης από λευκό να πάω Πέραμο. Να πολεμήσω για αυτούς? Μιλάμε για πλήρη σαπιλα.

    5. Ήθελαν Βελόπουλο. Δα υπάρχει τίποτα χειρότερο απο το να ψηφίζεις κάποιον που, είδη έχει ψηφίσει μνημόνια και που το παίζει δήθεν πατριώτης. Σαν λαός είμαστε ψεκαζμένοι.

    6. Ψηφίζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε Ηλία Κασιδιαρη να ξεβρωμισει ο τόπος

    7. Ψηφίζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε Ηλία Κασιδιαρη να ξεβρωμισει ο τόπος

    8. Όταν ακούς “κατα λάθος” απο πολιτευόμενο, καταλαβαίνεις την ποιότητα του! Λάθη τετοιου είδους αποτελούν προδοσία και θα έπρεπε το κόμμα του να τον καθαιρέσει άμεσα. Αλλά που, δεν υπάρχουν πατριώτες στην βουλή ειτε των Ελλήνων, είτε των Ευρωπαίων. Ηλίας και μόνο Ηλίας. Οχι οτι θα τον αφήσουν να κάνει και πολλά, αλλα σιχάθηκα τους ίδιους καθε φορά!

    9. Όποιος ψηφίζει Βερόπουλο, ψηφίζει ΝΔ κατευθείαν. Πάλι μαλακια θα κάνουν οι βορειοελλαδιτες

    10. Να μετά γιατί γέμισε hotspot η Ελλάδα. Τα πηραν χοντρά για να γίνει όλη η Ευρώπη ισλαμικό χαλιφάτο. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η ΕΕ πρέπει να διαλυθεί. Χτες ο Ερντογαν είπε ότι θα βομβαρδίσει την Αθήνα. Ίδρωσε κανενός το αυτί;

    11. Το κάθε τσουτσέκι, το κάθε τσογλάνι που παίρνει ένα κωλοπτυχίο και δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του γίνεται πολιτικός. Όλα τα λαμόγια με τον αντίχριστο τον Βελόπουλο. Το κάθαρμα για να πουλήσει τα σκατά του υβρίζει τον Κύριο.

    12. Συστημικο κομμα ειναι ρέ παιδια Τον βελοπουλο τον εχουν για να μαζευει ψηφους απο τον πατριωτικο και Εθνικιστικο χωρο για να μην πηγαινουν στον Κασιδιαρη.Και αφου ειναι συστημικο κομμα εκτελει εντολες ανωθεν.

    13. Ρε άντε γ@μησ@υ και φέρε μας κάνα Φράγκο..!!!!
      Α που Σάι ….Φράγκο… πάρε και το Καραφλα μαζί..!!

    14. Πες μας τι πίνεις καιβδεν μας δίνεις,γιατι δεν λες στην ψευτοαποκαλυψη σου ότι όλη η ευρωομαδα του ψήφισε και όχι μόνος του.

      1. H ευρωμομάδα του (ECR) φαίνεται σαν ταψί στον δημοσιευμένο πίνακα. Σιγά το μυστικό…

    15. Να είναι καλά ο Λαγός .Επί τρία χρόνια έκανε αγώνα αλλά κανείς δεν τα έλεγε. Όταν όλοι αυτοί ψήφιζαν να μην χαρακτηριστούν τρομοκρατική οργάνωση οι γκρίζοι Λύκοι. Όταν όλοι αυτοί σιωπούσαν στην απεργία πείνας του Γιάννη Λαγού που έκανε αγώνα να ξεκινήσει το εφετείο και την παρεμπόδιση το να ασκεί τα καθήκοντά του όπως όριζε ο τότε πρόεδρος Του ευρωκοινοβούλιου Σασολι

    16. αυτος ο ευρωβουλευτης του Βελοπουλου γραφονταν στο ευρωψηφοδελτιο σαν Φραγκος Φραγκουλης….
      και νομιζε ο ψηφοφορος οτι ηταν ο Στρατηγος ……..
      ΑΠΑΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΕΙ….
      ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΛΥΣΗ ……Δεκανικι του Μητσοτακη

    17. 29 χρον ποιος των έβγαλε ευρωβουλευτή βουλευτή αυτών δηλαδή στα 26 του που βγήκε θα δώσει λύσεις στην Ελλάδα ακόμα δεν έσκασε από αυγό κλπ κτηνίατρος ρε ,,,,,είναι μέλος παγκόσμιου εμπορίου μετά στην αντιπροσωπία Κίνας κλπ ρε είμαστε με τα καλά μας εδώ δεν μπορούν να δώσουν λύση η παλαοι θα δώσουν αυτοί κατ πρώτων ένας κτηνίατρος δεν χρειαζετε ευρωπαϊκή οικονομικά και νομικά και ξένες γλώσσες χρειαζοντε κλπ που ζουν οι άνθρωποι όλοι αυτοί πληρώνονται από εμάς ποιος τους βγάζει σίγουρα όχι ο λαός ρεζιληδες

      1. Ποιός τον έκανε βολευτή? Απλό, ένα λαθάκι των ψηφοφόρων.

    18. Καταριανη Λύση
      Αραβική Λύση
      Ο φίλος σας ο κηραλοιφακιας με τις καταθέσεις στο εξωτερικο.

    19. Σοκάρει η μαρτυρία των Βέλγιο αστυνομικών σαν να πιάσαμε διακίνηση ναρκωτικών λένε μέσα σε πολυτελείς τσάντες βαλίτσες εκατομμύρια ευρώ

    20. Κάνω συχνά σε συζητήσεις μια ερώτηση: πείτε μου τα τελευταία 30 χρόνια έναν ανιδιοτελή πατριώτη και λέω σ’όλους να σκεφτούν καλά πριν απαντήσουν. Λοιπόν από καμιά 70αρια άτομα οι 15-20 μου έχουν πει κανείς και οι υπόλοιποι τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Λοιπόν τι ψάχνουμε, δεν υπάρχει πρόσωπο που να εμπνέει εμπιστοσύνη να τον ακολουθήσει ο κόσμος. Τέλος. Μάπα όλα τα καρπούζια.

    21. Για αυτό παιρνούν συνεχώς αποφάσεις για τον π@υτσο στης Βρυξέλλες, ολοι βουτηγμένο στην διαφθορά.

    22. Μη ξεχνάτε ότι εκεί στην Ελληνική Παρα-λυση είναι πολύ επιρρεπείς στα λάθη.
      Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά δική του ομολογία ψήφισε ΝΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ στο άρθρο 4 περί υποχρεωτικών εμβολιασμών του Πολυ-Νομοσχεδίου για την υγεία το 2020. Και μάλιστα επειδή θύμωσε πολύ που έκανε λάθος ζήτησε πάλι κάτ’ ομολογία του από τη προεδρία της βολής να το αλλάξουν (εννοείται αφού έγινε ρομπα στους ψηφοφόρους του) αλλά αυτοί οι αχαΐρευτοι δε το άλλαξαν.
      Κι όμως κατά λάθος κάπου υπάρχει λάθος…..κάπου την έχουμε πατήσει κι οι δυο….

    23. Προσπάθησε να πολιτευτεί παραπλανητικά ως Φραγκούλης Φράγκος.

    24. Λαμογια και κλέφτες! Μόνο που δεν υπολόγισαν ότι το Βέλγιο 🇧🇪🇧🇪🇧🇪💪 είναι σοβαρό κράτος και όχι μπουρδελο Ελλαδισταν. Οπου δικαστές και εισαγγελείς παίρνουν εντολές απο τους Τσιπροκουληδες και φυσικά δεν είναι ανεξάρτητοι. Στο Βέλγιο εισαγγελείς και ομοσπονδιακή αστυνομία κάνουν σωστά την δουλειά τους και δεν χαρίζονται σε κανέναν! Και φυσικά δεν είναι διεφθαρμένα λαμογια όπως στην Μπανανια μας.

    25. Καλά άσε τον Βερόπουλο των πηδανε η τουρκοποντιοι ήταν να πάει ένας στην φρουρά και των σταματήσανε κλπ τώρα για των βουλευτή του είπαμε η Μακεδονία δύσκολο να βρει Έλληνα εκεί

    26. Έτσι κάνουν 10,20 ακίνητα μέσα σε μία θητεία,με μίζες και προμήθειες.Όλα φυσικά μαύρα.Το πόθεν έσχες είναι μόνο για το λαουτζίκο.

    Comments are closed.