ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ Ο!!! ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ “ΑΦΗΓΗΜΑ” ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ – ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ…

    Κοινοποίηση:
    κξ

    Η νέα τρομοκρατία της «πανδημίας» έχει το όνομα «μετάλλαξη της Μποτσουάνα»! Το επίσημο αφήγημα, στρέφεται και πάλι κατά των ανεμβολίαστων, οι οποίοι «κινδυνεύουν» να κολλήσουν και να μεταδώσουν, όπως ισχυρίζονται οι «ειδικοί» και τα συστημικά ΜΜΕ.

    Ωστόσο, ένα επίσημο Δελτίο Τύπου της τοπικής κυβέρνησης της Μποτσουάνα, έρχεται να γκρεμίσει κι αυτό το αφήγημα, πανηγυρικά!

    Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, μόλις 4 άτομα εντοπίστηκαν με αυτήν τη μετάλλαξη και τα 4 πλήρως εμβολιασμένα! Οι στενές επαφές τους, έχουν ελεγχθεί και αναμένουν τ’ αποτελέσματα!

    Το συγκεκριμένο έγγραφο αναφέρει επίσης ότι τα ευρήματα της νέας αυτής «μετάλλαξης», δε σχετίζονται με τον ιό του HIV που τυχόν έχει κάποιος.

    ΦςΦ

    Οπως φαίνεται, τα επίσημα έγγραφα, γκρεμίζουν το επίσημο αφήγημα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά αποδεικνύουν ότι η θέση του Dr. Tom Cowan είναι αληθής και βάσιμη! Οι εμβολιασμένοι είναι οι επικίνδυνοι! Οχι οι ανεμβολίαστοι. Κι ακόμα περισσότερο, οι εμβολιασμένοι με mRNA!

    Η ανάλυση σπάει κόκκαλα και γκρεμίζει το αφήγημα

    Αρχικά να πούμε ότι η Μποτσουάνα είναι μία χώρα «ξεχασμένη» σχεδόν, η οποία ήρθε στη δημοσιότητα χάρη στο νέο αφήγημα της «πανδημίας» για μία επικίνδυνη «μετάλλαξη» του βαρετά γνωστού μας πλέον SARScov2 ή αλλιώς Covid-19!

    Για αρχή να πούμε ότι η Μποτσουάνα είναι χώρα της νότιας πλευράς της Αφρικανικής Ηπείρου. Συνορεύει με τη Νότιο Αφρική, τη Σουαζιλάνδη, τη Ζιμπάμπουε και τη Ναμίμπια, ενώ ένα πολύ μικρό της κομμάτι συνορεύει με τη Ζάμπια. Παρά το ότι έχει έκταση 581.730 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ο πληθυσμός της είναι μόλις 2.410.338 κάτοικοι (υπολογισμός 2021). Δηλαδή πρόκειται για μία από τις πιο αραιοκατοικημένες περιοχές της Γης. Που φυσικά σημαίνει, σύμφωνα με το αφήγημα της «πανδημίας», ότι εξαιρετικά απίθανη η μετάδοση μίας λοίμωξης σε ευρεία κλίμακα.

    Ωστόσο, μιλάνε για μία «μετάλλαξη» που προέρχεται από αυτήν τη χώρα και μάλιστα είναι «τρομοκρατημένοι» λέγοντας ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, με την Pfizer να είναι έτοιμη σε χρόνο ρεκόρ να δώσει νέο θανατηφόρο εμβόλιο (γονιδιακό μεταλλάκτη για να είμαστε πιο ακριβείς) στον κόσμο. Τώρα, πότε πρόλαβε… αυτό είναι μία άλλη ιστορία…

    Το πρώτο βασικό στοιχείο στο οποίο οφείλουμε ν’ αποδώσουμε τα εύσημα στην κυβέρνηση της Μποτσουάνα, είναι το γεγονός ότι αντέδρασε άμεσα στη διερεύνηση του θέματος, παρά το γεγονός ότι δε διαθέτει ιδιαίτερα σημαντικούς πόρους. Κι αυτό είναι αξιοθαύμαστο!

    Δεύτερο βασικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι ενώ το αφήγημα της νέας «μετάλλαξης» μιλάει για θανατηφόρο κι επικίνδυνο «μεταλλαγμένο στέλεχος», η Προεδρία της Μποτσουάνα αναφέρει σαφέστατα ότι πρόκειται μόνο για τέσσερα (4) κρούσματα!!! Πώς έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα (ότι είναι θανατηφόρα), θα σας γελάσω…

    Τρίτο βασικό στοιχείο είναι το ότι το έγγραφο αναφέρει σαφέστατα ότι οι νοσούντες είναι ταξιδιώτες! Δηλαδή τουρίστες οι οποίοι επισκέφθηκαν την Μποτσουάνα. Το αποτέλεσμα όμως, ήταν να κηλιδωθεί το όνομα της χώρας αυτής από τους καθοδηγητές του αφηγήματος. Και κηλιδώθηκε διότι η Μποτσουάνα δεν είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή ούτε ένα «κρούσμα»!!! Και ξαφνικά, έγινε «κόκκινο πανί»!

    Το τέταρτο βασικό στοιχείο είναι ότι ενώ οι καθοδηγητές του αφηγήματος μιλάνε (ως είθισται) για «πανδημία ανεμβολίαστων», το έγγραφο αναφέρει κατηγορηματικά ότι οι συγκεκριμένοι ταξιδιώτες ήταν πλήρως εμβολιασμένοι! Στην ουσία αποδεικνύεται πανηγυρικά ότι πρόκειται για πανδημία εμβολιασμένων! Κι εδώ, αν αναλογιστούμε το ποσοστό του παγκοσμίου πληθυσμού που έχει εμβολιαστεί, μιλάμε με απόλυτη ασφάλεια για πανδημία!

    Το πέμπτο βασικό στοιχείο είναι ότι ενώ οι καθοδηγητές του αφηγήματος μιλάνε για μία εξαιρετικά επικίνδυνη «μετάλλαξη», η Προεδρία της Μποτσουάνα διαβεβαιώνει κάθετα ότι η μεταδοτικότητα κι η επικινδυνότητα της νέας αυτής «μετάλλαξης», διερευνάται και ότι δεν υπάρχουν σαφή στοιχεία.

    Εκτο βασικό στοιχείο, είναι η κατηγορηματική διάψευση εκ μέρους της Προεδρίας της Μποτσουάνα, ότι η νέα «μετάλλαξη» συνδέεται με τον ιό HIV (συγγενής του AIDS), παρά το γεγονός ότι πολλοί διαδικτυακοί καλοθελητές των συστημικών (και πιθανώς μη συστημικών) μέσων, έσπευσαν να κυκλοφορήσουν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Αυτή είναι η ΚΑΤΑΝΤΙΑ της “πολιτισμένης δύσης”.
      Να έρχεται μία μικρή 3κοσμική αφρικανική χώρα και να ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΦΗΓΗΜΑ!
      Τελικά η μαύρη ήπειρος, ίσως και να αποτελεί το μέλλον της ανθρωπότητας,μιας και εμείς οι “πολιτισμένοι” πλέον:

      – Προτιμάμε μία ΜΙΖΕΡΗ, ΦΟΒΙΚΗ, ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ…
      και…
      – Προστατεουμε την ζωή, ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ να ζουμε…

      Είμαστε πλέον… ΠΟΛΥ ΔΕΙΛΟΙ για να… ” το συνεχίσουμε”!

    2. ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΞΥΝΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΘΕΤΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΔΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ !!!!!ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΑΦΟΔΕΥΣΗ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ????????

    3. Στην ΜΠΟΤΣΟΥΆΝΑ είναι όλοι έξω, ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΌΛΙΑ.

    4. Μποτσουάνα μετάλλαξη κορώνα μεγάλη γλυκιά μου!!!
      μας ήλθες κι εδώ ξωτική…μαύρη ομορφιά μου!!!
      με τρόμο και απόγνωση το όνομά σου ψιθυρίζω,
      από φαρμακείο σε φαρμακείο για ράπιντ γυρίζω!!!
      Ο Γάλλος ο Μοντενιέ μας τάλεγε, αλλά πια…νισάφι,
      1η και 2η δόση επήγανε…στράφι!!!
      σε 3η και 4η σούπερ δόση γυρίζω,
      στο Σωτήρη, τα ΜΜΕ και στον…Κούλη ελπίζω!!!
      Μποτσουάνα ξωτική μετάλλαξη…γλυκιά μου,
      με λοκντάουν…ολικό σε κλειδώνω στην καρδιά μου!!!!!!

    5. Δέν μπορώ νά καταλάβω γιατί, μ’ αυτά τά στοιχεία, δέν γίνεται μύνηση από κάποιο πού ξέρει νομικά, στά ΜΜΕ
      γιά διασπορά ψευδών ειδήσεων πού σπέρνουν φόβο στόν πληθυσμό. Τό ποιό πιθανό είναι οι δικαστές νά τήν
      βάλουν στό αρχείο ή/καί νά μήν τήν δικάζουν, ά λά Λοβέρδο πού τόσο καιρό έχει ασκηθή διώξη αλλά δέν
      δικάζεται. Όμως, καλό είναι νά υπάρχει κατάθεση μήνυσης, ώστε στό μέλλον νά ζητηθούν ευθύνες.

    6. εχει ξεφυγει η παρανεια δυστηχως η οι σαταναδες που κυβερνουν εως τωρα τον κοσμο ειναι παραουροι τρελλοι ψυχασθενεις η ειναι πολλοι εξυπνοι και απευθυνονται δυστηχως σε ηλιθιους τρελλους ψυχασθενεις που υπακουουν και δημιουργουν το πατημα για ολα αυτα ….

    7. Οι μλκες της κυβερνησης του τσιρκου απλα δεν υπαρχουν

    8. η πιο επικινδυνη μεταλλαξη ειναι της Τζαμαικα, γιατι εχει μεσα και μπαφο.
      Ειναι το επομενο παραμυθι των νεοταξιτικων νεοναζιστικων σκουπιδιων
      Φωτια και τσεκουρι

    9. Μετάλλαξη ”ο”ρσε, θα σας φάμε ζωντανούς καθίκια

    10. Ενα μεγαλο ψεμα για να σπειρουν τον φοβο και να πανε παλι τα προβατα να τρυπηθουν με το νεο εμβολιο.Πιστεψτε στον Θεο και βγαλτε τον φοβο.Ο φοβος ειναι οπλο του διαβολου.Αν θελετε να ειστε με τον διαβολο κρατηστε τον φοβο.Αν θελετε να ειστε με τον Χριστο διωξτε τον φοβο και εμπιστευτειτε Τον.Τοτε θα καταλαβετε το ψεμα του διαβολου.

    Comments are closed.