ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, “ΔΕΙΧΝΕΙ” ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΙΟ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ” ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ [ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    Apokalipsi

    “Ξεγυμνώνεται” το βρωμερό σχέδιο της Κυβέρνησης εναντίον της Πατρίδας μας. Η χώρα έχει αποτεφρωθεί, κόσμος πέθανε, περιουσίες και κόποι μιας ζωής έχουν καταστραφεί για μια χούφτα ανεμογεννήτριες που ολιγάρχες θέλουν να εγκαταστήσουν για να τα κονομήσουν.

    Οι λεχρίτες δεν διστάζουν να κάψουν κόσμο για χάρη του πιο “επιχειρηματία” Πρωθυπουργού που γνώρισε αυτή η δύσμοιρη χώρα ώστε να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο.

    Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Μητσοτάκης είναι να παραιτηθεί και με προσωρινό Πρωθυπουργό έναν δικαστικό, η χώρα να πάει ομαλά σε εκλογές και να στείλει τον πολιτικό προδότη στο διάολο. Εκτός κι αν ο παρακρατικός συρφετός δείξει έμπρακτα αυτό που δείχνει ήδη. Ότι θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία μέχρι να φυτευτεί και το τελευταίο αιολικό πάρκο.

    Ένα έγγραφο σοκ αποκαλύπτει σήμερα το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το οποίο προέρχεται από τη Διαύγεια, με ημερομηνία 28 Ιουλίου 2021. Μόλις μία εβδομάδα πριν το ξέσπασμα των πυρκαγιών. Ανυπομονούσαν τα “φίδια” να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους.

    Δείτε λοιπόν τι αποφάσισε ο Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας εκείνη την ημέρα και που παραχώρησε άδεια εγκατάστασης αιολικών πάρκων.

    φφφ

    Η διοίκηση της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που αναφέρεται στο παραπάνω έγγραφο να λαμβάνει την άδεια (άρα η ωφελούμενη), ΟΦΕΙΛΕΙ να απαντήσει αν έχει σχέση με τις πυρκαγιές ακριβώς στην περιοχή για την οποία της επιτρέπουν να εγκαταστήσει το πάρκο.

    Δείτε το πρωτότυπο κείμενο από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

    Αυτή είναι η ΤΕΡΝΑ

    Ποιοι διοικούν την ΤΕΡΝΑ όμως. Ο ιδιοκτήτης είναι ο λεγόμενος και ως “εργολάβος του Μητσοτάκη”, Γ. Περιστέρης ο οποίος επί ημερών Μητσοτάκη έχει πάρει όλα τα δημόσια έργα. Είναι εδώ και αρκετό καιρό ο νέος “Μπόμπολας”. Τι ιδιαίτερο όμως έχει ο κ. Περιστέρης και παίρνει όλες τις δουλειές;

    Δεύτερος ισχυρότερος μέτοχος και αντιπροέδρος του Ομίλου- δηλαδή συνεταίρος του Γ. Περιστέρη- είναι ο Μιχάλης Γουρζής. Ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Αλεξάνδρα Γουρζή η οποία είναι κόρη του Μιχάλη Γουρζή. Ο Μιχάλης Γουρζής είναι αντιπρόεδρος του Ομίλου ενώ ταυτόχρονα είναι και πρόεδρος στην θυγατρική ΤΕΡΝΑ η οποία παρουσιάζεται ως “μία από τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες κατασκευαστικές εταιρείες της Ελλάδας, κατέχοντας το ανώτατο εργοληπτικό πτυχίο και συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα έργα που κατασκευάζονται στον Ελληνικό χώρο”. Είναι δηλαδή η εταιρεία που ασχολείται με το κομμάτι των δημοσίων έργων δεδομένου ότι ο όμιλος έχει κάνει παράλληλα τα τελευταία χρόνια και μια μεγάλη στροφή προς τα ενεργειακά, αποτελώντας μάλιστα και επ’ αυτού τον πιο μεγάλο ευνοούμενο της κυβέρνησης Μητσοτάκη…

    Θέλετε κι άλλο; Η κυρία Αλεξάνδρα Γουρζή είναι δικηγόρος και νομικός σύμβουλος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), η οποία είναι αρμόδια για τις άδειες που αφορούν τα ενεργειακά όπως αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκά κτλ κτλ.

    Αυτοί λοιπόν οφείλουν να απαντήσουν στον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Να τον χαίρεστε τον δήμαρχο σας και τους υπόλοιπους εκλεγμένους εκεί πέρα που ψήφισαν την εγκατάσταση αιολικών πάρκων στον τόπο σας και πείτε του να μην κλαίγεται για εναέρια μέσα.

    2. Πωπω το γίνεται; Και νόμιζαν ότι κτ τέτοιο θα έμενε κρυφό;

    3. Στέφανε ξέρεις την αλήθεια.Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μιλάς.Είναι οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης.Το ξέρεις.Ξέρεις ότι έγινε λόγος τον Ιούνιο γι αυτό.Ξέρεις ότι παρθήκαν αποφάσεις μετά τις έμμεσες απειλές.Και ξέρεις ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.Ενεργοποίησαν τους πυρήνες των ΚΥΤ.Μεγάλα ΚΥΤ σε Ηλεία,Μαλακάσα και Εύβοια.Επικεντρωθείτε στον πραγματικό εχθρό και σε αυτό που έρχεται και αφήστε τις παραφιλολογίες.Προσπαθούν να από συντονίσουν τον κόσμο ότι δήθεν οι ελληνικές εταιρείες βάζουν φωτιές τη στιγμή που οι ίδιοι χάνουν περιουσίες.Αυτοί που τα λένε αυτά έχουν σκοπό να μην δει ο κόσμος την αλήθεια

    4. ΚΟΥΛΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΝ ΓΡΕΝΑΔΙΝΩΝ

    5. OΤΙ ΒΡΩ ΑΙΟΛΙΚΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ .

      ΠΟΛΕΜΟΣ

    6. Φυσικά ο Τσιπρας ποτέ δεν πάτησε το πόδι του στα πάτρια εδάφη μας προτίμησε τους συμβούλους του στην περιοχή εδώ που των εγκατέλειψαν και αυτοί φυσικά κατάφερε με χίλια ζόρια να βγάλει των ξάδελφό του Αχαρναί
      πλέον τα αρχεία άνοιξαν οι νέοι διάβασαν ποιος πάει στο στρατό σήμερα μέσα στην ελληνορομαικη φυλή που κρατάει την περιοχή πριν το Βυζάντιο και πριν τους Σουλιώτες ανήκουν και μερικές λιγοστές οικογένειες τσιγγάνων ο οίκος της Σερβίας άλλωστε από Τσιγγάνος ξεκίνησε

    7. Αφού έχετε στοιχεία περί πλεκτάνης θα κάνει κάποιος καμία νομική κίνηση εναντίον τους ή απλά θα τα παρουσιάζουμε και θα τα συζητάμε εδώ; Ο Στέφανος γράφει τα άρθρα του, εμείς σχολιάζουμε και οι ανεμογεννήτριες τελικά θα φυτρώσουν κανονικά…

    8. Και βγαίνει ο υποκριτης δήμαρχος και κλαίγεται στα κανάλια για εναέρια μέσα.Σκόπιμα δεν του στέλνουν και ας το δουν το έγγραφο και οι εκεί δημότες για να δουν τι ψήφισαν.

    9. Θα φερει κ την επιστολική ψηφο… Μια χαρα θα βγει κ την επομενη τετραετια. Ελλάδα με το μητσοτακεικο μανατζμεντ

    10. ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΕΝΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΑ ΤΟΥΣ…. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΜΙΛΑΩ…. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

    11. Στέφανε όλοι πλέον το λένε. Ο Μητσοτάκης έκαψε την Εύβοια μαζί με τους εργολάβους που θέλουν να βάλουν άνεμογεννήτριες. Μην ελπίζετε, η φωτιά θα σβήσει όταν φτάσει και κάψει μέχρι την Ιστιαία. Αυτή η έκταση που αναφέρει το έγγραφο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή που έχει καεί και μένει να φτάσει μέχρι την Ιστιαία. Η φωτιά κάνει συνεχώς κύκλους γύρω από τις βουνοκορφές και καίει τα χωριά γύρω από αυτές. Κάτοικοι λένε πως σκάνε συνεχώς γκαζάκια ακούνε εκρήξεις. Εάν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να τον είχαν καλέσει για ανάκριση, τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα. Όλοι το νου σας, αμέσως μετά το τέλος της φωτιάς που έβαλαν κυβερνητικοί και εργολάβοι θα αρχίσει η κατασκευή ανεμογενητριων. Θα μπλοκάρει κάθε προσπάθεια αναδάσωσης στα βουνά. Οι κάτοικοί ενημερώνετε, όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό σας.

    12. Η “πράσινη ανάπτυξη (ανεμογεννήτριες) τού γουρλομάτη σημαίναι πυρκαγιά σέ όλη τήν Ελλάδα,
      όπως τώρα.
      Γιάννης Λάκων

    Comments are closed.