ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΙΤΑΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ! ΑΥΞΗΣΗ 1.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ! ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ; Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΑΚΟΥΕΙ;  

    Κοινοποίηση:
    ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΙΑ

    Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση του διοικητή του ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) να προχωρήσει σε αύξηση του μισθού του κατά 1.000 ευρώ, την ώρα που θεσπίζονται σκληρές ποινές και πρόστιμα που θα φτάνουν έως και τα 10.000 ευρώ στους άνεργους. 

    Όπως αποκάλυψε ο Σύλλογος Εργαζομένων, ο διοικητής Σπύρος Πρωτοψάλτης, «ο οποίος με ύφος αυστηρό και απειλητικό απευθύνεται σε υπηρεσιακούς παράγοντες, όταν δεν φωτογραφίζεται (!), κατάφερε να αυξήσει τον μισθό του κατά 1.000 ευρώ».

    Ο Σύλλογος προσθέτει με νόημα ότι «ο ίδιος αυτός κ διοικητής θα κυνηγά και θα διαγράφει για 2 χρόνια τους ανέργους που δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις».

    Παρέμβαση για το θέμα έκαναν 49 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με πρωτοβουλία της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, καταγγέλλοντας την προκλητική αύξηση και τις απαράδεκτες πρακτικές κομματικοποίησης της υπηρεσίας.

    Όπως επισημαίνουν, «είναι ανεπίτρεπτο και προκλητικό την ώρα που χιλιάδες άνεργοι απειλούνται με την επιβολή υπέρογκων προστίμων και εν μέσω της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας που ανατροφοδοτείται από την κυβερνητική πολιτική, ο διοικητής της ΔΥΠΑ/ΟΑΕΔ να δίνει αύξηση 1.000 ευρώ στον εαυτό του».

    Μάλιστα, οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζουν ότι ο διοικητής του ΔΥΠΑ ανέβασε προπαγανδιστική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

    Συγκεκριμένα, πρόκειται για συγκριτικά «σχετικά με τις θέσεις εργασίας με τρόπο παρουσίασης και λογική κομματικής εκμετάλλευσης σχετικά με την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και την παρούσα της ΝΔ που δεν αρμόζει σε δημόσιο οργανισμό!».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καλεί για εξηγήσεις στη Βουλή τον Κωστή Χατζηδάκη, τον οποίο ρωτούν:

    «Αποδέχεται την απαράδεκτη και προκλητική αύξηση του μισθού του Διοικητή της ΔΥΠΑ /ΟΑΕΔ;

    Προτίθεται να επαναφέρει στην τάξη τον Διοικητή της ΔΥΠΑ και να κατέβει άμεσα η απαράδεκτη “προπαγανδιστική” ανάρτηση από την ιστοσελίδα του Οργανισμού;

    Ποια μέτρα προτίθεται να λάβει ώστε να σταματήσουν πρακτικές κομματικοποίησης του Οργανισμού;».

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Να δημοσιευτεί η φωτογραφία του διοικητή του ΔΥΠΑ για να τον γλεντήσουμε και να τον ξηλώσουμε από διοικητή ΔΥΠΑ.

    2. ετσι ειναι ρε χαϊβανια…οταν ο υπαλληλος των 500 ευρω ψηφιζει οτι και ο εφοπλιστης αυτα γινονται …

    3. Κοβουνε λεφτα απο την κοινωνικη πολιτικη πχ ανασφαλιστους,13 συνταξη και δινουνε λεφτα στα golden boys της ΝΔουλας μειωσανε και τους φορους και στα υψηλα εισοδηματα…τι αλλο θα τους δωσουνε?.
      Το λεω και το φωναζω η ΝΔ ειναι το κομμα για τους πλουσιους.

    4. Να το παίζουμε συχνά
      Είναι ευχάριστη δραστηριότητα.

    5. εσενα σου δινουν αυξηση 30 ευρω και αυτοι παιρνουν χιλιαρικα λες και ειναι πετσετακια μαλακα ελληνα

    6. Αυτό το βοθροκαναλα το Μεγκα έβγαλε ερωτική επιστολή από των αυτόχειρα βοσκό στην Καβάλα δεν είναι δυνατόν αυτά
      να βγενουν κλπ με λίγα λόγια διχνει πολλά η επιστολή αυτή αλλά όλα αυτά καλύτερα να μην παρουσιάζονται δημόσια πλέον σε ένα φάκελο και αστυνομία διχνει πολλά στην ψυχολογία του και ίσως και στην δικιά της το ότι καθησε και τα έγραψε με αυτό το τρόπο διχνει άτομο που δεν μπορούσε να τα εκφράσει διαφορετικά της έδινε χρόνο να σκεφτεί ίσως τελικά φθεει η ηλικία όχι για τους γύρω αλλά για τους ίδιους άλλο 30 και άλλο 56 με εγγόνια κλπ κρίμα που δεν μπόρεσε να τα δει διαφορετικά αλλά ήταν κλειστό τύπος κλπ δεν τεριαζαν δεν ήταν η εργασία του ήταν η διαφορά ηλικίας το ότι κάτι έκανε εκείνη να το βοηθήσει κλπ και εκεί μπερδευτηκαν τα συναισθήματα σε όλα φθεει η διαφορά ηλικίας και η άλλη οπτική γωνία που έβλεπε ο καθένας την ζωή με λίγα λόγια ένας μεγάλος άνθρωπος όταν.μλεξει με νέα γυναίκα ακόμα και παιδί να κάνει το καλύτερο είναι να την αφήσει ελεύθερη μόνο έτσι θα επιβιώσει η σχέση αυτή κλπ ιδικά αν υπάρχει παιδί κρίμα

    7. Γιατί έπεσε στην Κέρκυρα αστυνομικός από των 4 όροφο δηλαδή τόσο απρόσεκτος ήταν στην εργασία του στο σπίτι κλπ τη συμβενει εδώ μακροβούτι ξαφνικά

    8. Είναι ο μοναδικός πόλεμος που βασίστηκε η Ρωσία στην ελληνική διασπορά παγκόσμια ανεξαρτήτου θρησκείας “4 ottobre 1853: inizia la Guerra di Crimea! Il Piemonte comincia ad imporsi tra le grandi potenze mondiali e l’Unità d’Italia si avvicina!”

    9. Ξέρουμε τ όνομα σου μουλε..θα βρούμε κ το σπίτι σου..κ τότε θα σε δούμε μπασταρδε..αυξηση στον εαυτό σου ε??θα το πληρώσεις ακριβά έννοια σου..οσονουπω

    10. Τελικά κατάλαβα τι συμβαίνει.
      Πάσχετε από κόμπλεξ κατωτεροτητας απέναντι μου.
      Οπότε ενδιαφέρεστε να ή να γελοιοποιειτε ανεβαζοντας ανοησιες και ταυτόχρονα να κοβετε τα πραγματικά καλα σχόλια
      Εντάξει μη στενοχωριέστε τοσο που δε πιάνετε μια μπροστά μου
      Πολύ παιχνιδιαρη σε βλέπω σήμερα
      Εσένα σ αγαπαω πολυ γιατί παίζεις
      Ο πρωινός του Σαββάτου είναι πολύ αργοστροφος.
      Πω πω χάλια μέρα σήμερα
      Για να ασχολούμαι τόση ώρα με σχόλια
      Δε θα το ξαναεπαναλαβω.

      1. Ο/Η απαγορεύεται να έχεις γνώμη αλλά εγώ σου το επιτρέπω προσωπινα λέει:

        Μη στενοχωριέσαι γλυκέ μου που γεννήθηκες τόσο βλάκας.
        Τα γονίδια των γονέων σου φταίνε.
        Θυμάσαι τι ερωτηση έκανε ένας στον Ιησού για τον εκ γενετής τυφλο;;
        Κύριε ποιος αμάρτησε κι εγεννηθηκε τυφλός;;;;
        Αυτός ή οι γονείς του;;;;

    11. Καθησε διάβασα σωστά 1000 ευρώ ,με το συμπάθιο παρακαλώ πρέπει να πεταχτεί έξω με κλωτσιές κλπ

    12. Τι είναι χίλια ευρώ για σας ρε;;
      Ένα μηνιατικο.
      Αυτά δεν έλεγε ο Κα(η)μένος;;
      Απο τότε πέσατε εντελώς στην υπόληψη μου.
      10 χιλιάρικα μάλιστα .
      Μη ξανακουσω τέτοιο ποσό θα σας διαγράψω

    13. Πίσσα και πούπουλα σε όλα τα κρατικοδίαιτα τρωκτικά, όπως αυτός

      1. Για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος

    14. Βρετανία: Νεκρόφιλος κακοποίησε σεξουαλικά 102 πτώματα – Γύριζε βίντεο με τις άρρωστες πράξεις τουΑκόμη πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να κακοποιεί τα πτώματα, μεταξύ των οποίων ένα εννιάχρονο κορίτσι, δύο 16χρονες και μια γυναίκα 100 ετών, 12 χρόνια πριν από τη σύλληψή του τον Δεκέμβριο του 2020.

      1. Σταμάτα ρε
        Τι σ έπιασε;;

    Comments are closed.