ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ… ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ (ΚΝ95) ΔΡΟΜΟΣ – ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΡΟ ΚΡΥΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ;;;

    Κοινοποίηση:
    Young,Woman,Wearing,Kn-95,Protection,Medical,Mask.,Prevention,Of,The

    Οσμή νέου σκανδάλου φέρνει η αποκάλυψη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο φύλο του Σαββατοκύριακου σχετικά με τις μάσκες ΚΝ95 που ήρθαν ξαφνικά στο επίκεντρο της πανδημίας. Τυχαία;;;

    Η «Όμικρον» έφερε και μέτρα, όπως ήταν αναμενόμενο. Και ενδεχομένως μετά τις γιορτές να φέρει και «μίνι λουκέτα» ανά περιοχές που θα έχουν υψηλό επιδημιολογικό φορτίο, για να μην πουν ότι θα κάνουν καθολικό λοκντάουν.

    Έτσι, ανακοινώθηκαν μέτρα – ημίμετρα αφού πλέον όλοι θα πρέπει να φοράμε μάσκες. Είτε διπλές απλές χειρουργικές, είτε ΚΝ95 παντού. Και στους ανοιχτούς χώρους εστίασης και στα γυμναστήρια, στα σουπερμάρκετ και τα ΜΜΜ. Βέβαια καμία νύξη για μάσκες στα …μπουζούκια ή στα μπαρ, στα οποία η διασπορά είναι υψηλή, μιας που πλέον έχουν παραδεχτεί ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν και κολλάνε τον ιό, όλες τις μεταλλάξεις και δη την τελευταία.

    Κι επειδή με τα εμβόλια ξεχάσαμε τις μάσκες, συν το γεγονός ότι η Κυβέρνηση… ντρέπεται να ζητήσει ράπιντ τεστ στους εμβολιασμένους ψηφοφόρους, αποφασίσθηκε το «μάσκες παντού» και συγκεκριμένα με τις «αμαρτωλές» ΚΝ95. «Αμαρτωλές» καθώς -παρά το γεγονός ότι τις εισάγουμε κυρίως από την Κίνα, μιας και δεν υπάρχει κανένας κουμπάρος Νταβέλης να τις φτιάξει- οι μάσκες αυτές κατά το πρώτο κύμα πανδημίας υπερκοστολογήθηκαν και ανατέθηκαν απευθείας σε προμηθευτές που καταγγέλθηκαν για  σχέσεις με την ΝΔ!

    Το σκάνδαλο της υπερτιμολογημένης προμήθειας

    Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία για υπερκοστολόγηση των ΚΝ95 από την 6η ΥΠΕ με διοικητή τον Γιάννη Καρβέλη και την εταιρεία B.B.D. Ν. ΛΑΙΝΙΩΤΗΣ Α.Ε.Β.Ε. η οποία προμηθεύει τόσο την Πελοπόννησο, την Ήπειρο, αλλά και Νοσοκομεία της Αθήνας και άλλα Περιφερειακά.

    Η εν λόγω εταιρεία φαίνεται μέσα από την «Διαύγεια» -παρά τις καταγγελίες- να συνεχίζει να παίρνει «έργα» και μάλιστα με απευθείας αναθέσεις, και να προμηθεύει τόσο με μάσκες ΚΝ95 όσο και με άλλα υλικά τα Δημόσια Νοσοκομεία. Ο ανάδοχος σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τόσο στον Τύπο όσο και στην ίδια τη Βουλή, είναι κουνιάδος του Γιάννη Καρβέλη, δηλαδή του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων -Ηπείρου – Δυτικής Ελλάδος. Ωστόσο οι δουλειές έχουν ανοίξει και σε άλλες περιφέρειες, καθώς η εν λόγω εταιρεία προμηθεύει μάσκες, στολές και άλλα νοσοκομειακά υλικά και ορισμένα Ιδρύματα των Αθηνών.

    Από τους κουμπάρους στους κουνιάδους  

    Η εταιρεία του Λαϊνιώτη και οι σχέσεις του με τη ΝουΔού έχουν καταγγελθεί στο παρελθόν για «δουλειές εν κρυπτώ» και με πλάτες μέσα από το Μαξίμου.  Όπως είχε δημοσιοποιηθεί, πίσω από την υπερτιμολογημένη προμήθεια μασκών πέρσι, βρισκόταν η «παρέα από την Πάτρα», καθώς ο «σύνδεσμός» του διοικητή Γιάννη Καρβέλη με το Μαξίμου φέρεται πως ήταν ο Μιχάλης Μπεκίρης, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και πρώην βουλευτής Αχαΐας, αλλά και ένας ακόμη συνεργάτης του Κούλη, ο Γιώργος Μυλωνάκης, γενικός γραμματέας της Βουλής. Η καταγγελία που έφτασε μέχρι το Κοινοβούλιο (και κάπου εκεί θάφτηκε) ανέφερε μάλιστα πως «ο άνθρωπος που έκανε τη σύσταση ήταν… εκπρόσωπος της κυπριακής εταιρείας RAFFREY INVESTMENTS LTD που εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης της μονομετοχικής ΙΚΕ EUROSUP και… στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, Σπύρος Πετούσης, που πήρε απευθείας ανάθεση από το διοικητή της 6ης ΥΠΕ…». Ο κύκλος των αναθέσεων λοιπόν, των υπερκοστολογήσεων και γενικότερα της …μπίζνας είχε να κάνει με την Νο1 εταιρεία που προμηθεύει ακόμα τα περισσότερα Νοσοκομεία της χώρας και την οικογένεια του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ.

    Για την υπόθεση Καρβέλη- Λαϊνιώτη δεν άνοιξε ρουθούνι, ακόμα κι όταν δημοσιοποιήθηκε το παράλληλο σκάνδαλο με τις μάσκες του Λαρισαίου Νταβέλη – κουμπάρου της Ντόρας- εποχή που η κυβέρνηση βαλλόταν για τα χρήματα και τις δουλειές που μοίραζε σε κολλητούς.

    Φαίνεται λοιπόν πως και τώρα με τα νέα μέτρα και τις υποχρεωτικές ΚΝ95 οι ίδιες εταιρείες του πρώτου κύματος θα κάνουν πάλι χρυσές δουλειές.  Ένα είναι σίγουρο: Η επιλογή των απευθείας αναθέσεων αλλά και το αμαρτωλό παρελθόν με τις μάσκες (απλές και μη) και την Κυβέρνηση δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης ότι υπάρχει πολιτικό θέμα… και είναι τεράστιο.

    ΠΗΓΗ: εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ και άλλα πολλά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου:

    exofillo24-12

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Υπάρχει Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης. Υπάρχει Σώμα Επιθεωρητών Υπουργείου Υγείας. Υπάρχει Εισαγγελέας. Τσίπα και φιλότιμο δεν υπάρχει. Όταν οι κυβερνήσεις έκλεισαν την ΕΛΒΙΟΝΥ (Ελληνική Βιομηχανία Νοσοκομειακού Υλικού), τη μοναδική ελληνική παραγωγική μονάδα αναλώσιμων υγειονομικών υλικών, «κάτι» ήξεραν. Αντί να ενισχύσουν τα στρατιωτικά Εργοστάσια Βάσεως, αυτά που εξακολουθούν να παράγουν υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες των Ε.Δ., να παράγουν επί πλέον ποσότητες για τις ανάγκες των Ελκηνικων νοσοκομείων, ώστε να μην εξαρτώμαστε από Κινέζους και ημέτερους ή κουμπάρους, αυτοί τρώνε τις μίζες τους, εις υγείαν των κορόιδων!

    2. Εγκληματικη Οργανωση στο Ελλαδισταν.

      Η Κινα τριβει τα χερια της εις βαρος των κοροιδων και των λαμογιων.

    3. Πες μας ρε ξεφτίλα Κούλι πόσα πέρνεις για της μάσκες από των Αχιλλέα Νταβέλη.
      Δεν ντρέπεστε λιγάκι. ….μας έχεις ρουφήξει το αίμα….αλλά Η μέρες σου είναι λίγες θα γίνουν εκλογές και θα μπει στην Βουλή ο Στέφανος ….επιτέλους να ακούσουμε αλήθειες από την Βουλή ….εσένα παντος Κυριάκο σε βλέπω να τρέχεις και να μην φτάνεις….ρουφιάνο….ελεεινε προδότη.

    4. Υπήρχαν μάσκες φανταστείτε, εμποτισμένες με οξείδιο του χαλκού, οι οποιες προπαγανδίστηκαν επιμελώς,τις μοσχοπληρώσαμε και τις φορέσαμε, ανακλήθηκαν απο τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Τόνισαν δε στον κατασκευαστή να έλθει σε επικοινωνία άμεσα με τους αγοραστές.Τωρα οι ΚΝ95 εχουν αποσυρθεί στο εξωτερικό επειδή δεν έχουν επαρκή κάλυψη.Υπάρχουν μασκες που εχουν περασει απο Πανεπιστημιακό Τεχνολογικό Έλεγχο και με έγκριση του Ινστιτούτου Παστέρ αλλά δεν εχουν φαίνεται ούτε συγγένειες ουτε φιλίες…

    5. Γαμω τις μασκες σας παθαμε λοιμώξεις στις μυτες μας και πρηστηκαν τα πρόσωπα μας..

    6. Δεν βλεπω να ξεσηκωνεται κανεις .απο λογια να φανε και οι κοτες.οσο μας βλεπου καναπεδατους χαιροντε και συνχαιρου τους εαυτους τους και λενε …καλα τα παμε οι χανοι τα τρωνε ολα……περαστικα μας.

    7. Δεν το καταλαβαινω αυτο παλι διοτι πριν λιγο καιρο εδω στη Γερμανια μεσα σε χωρους ςργασιας ειχαν απαιτησει μασκες μονο FFP2 και οχι χειρουργικες

      1. Υπήρχαν μάσκες φανταστείτε, εμποτισμένες με οξείδιο του χαλκού, οι οποιες προπαγανδίστηκαν επιμελώς,τις μοσχοπληρώσαμε και τις φορέσαμε, ανακλήθηκαν απο τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Τόνισαν δε στον κατασκευαστή να έλθει σε επικοινωνία άμεσα με τους αγοραστές.Τωρα οι ΚΝ95 εχουν αποσυρθεί στο εξωτερικό επειδή δεν έχουν επαρκή κάλυψη.Υπάρχουν μασκες που εχουν περασει απο Πανεπιστημιακό Τεχνολογικό Έλεγχο και με έγκριση του Ινστιτούτου Παστέρ αλλά δεν εχουν φαίνεται ούτε συγγένειες ουτε φιλίες…

    8. Δε χρειαζόταν καμία αποκάλυψη, είμασταν σίγουροι ότι κάτι τέτοιο βρίσκεται απο πίσω , όπως με τις άλλες μάσκες.Τόση κάψα για τις συγκεκριμένες.Ωστόσο, έμαθα ότι έγραψαν χτες εδώ 5 μπαράκια στη σειρά γιατί βρήκαν ορθιους πελάτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Οι όρθιοι είναι επικίνδυνοι βλέπετε, οι καθιστοί όχι.Και τούτη τη φορά δεν μας είπαν αν η δυνατή μουσική φέρνει μεταλλάξεις, πώς κι έτσι

    9. Υπαρχει αισχροκερδεια παντου μεσα σε μια μερα ανεβαζουν την τιμη δυο και τρια ευρο ειδικα στα προιοντα τεχνολογιας…απο εκει και περα στα σουπερ μαρκετ το λαδια πηραν την ανηφορα απο 0.50 εως 2 ευρο αυξηση για τα υπολοιπα προιοντα καθε δυο εβδομαδες ανεβαζουνε απο 10 εως 20 λεπτα την τιμη του καθε προιοντος.
      Υπουργειο εμποριου δεν υπαρχει ασχολουνται 24 ωρες το 24 ωρο με την κορωνα και εαν η ανθρωποι φορανε μασκες εαν ειναι KN95 αν φορανε διπλη μασκα ελεγχους παντου!
      Ολα τα εχει η μαριορη ο φερετζες της λειπει για την ακριβεια κιχ….οταν εχεις μισθο στην βουλη δεκα χιλιαρικα δεν σε ακουμπαει.

    10. Όλο για την τσέπη τους γίνονται
      Αφού είναι συνετεροι τα μοιράζονται μια χαρά …στην υγεία των κοροιδον των Ελλήνων πολιτών
      Να δούμε μέχρι πότε θα ανεχόμαστε ακόμη

    11. ΚΝ95 και αρχιδια καλυβιωτικα. Ο περισσότερος κόσμος τους γράφει στα π@π@ρι@ του. Άλλοι δε φορούν και καθόλου μάσκα. Η πλειοψηφία έχει καταλάβει πλέον τι κοροϊδια παίζεται με την υπερβολική ανησυχία των «ειδικων» για την υγεία τους.
      Ακόμα και αυτοί που στην αρχή ήταν υπέρ των μέτρων τώρα τάσσονται κατά. Για αυτό υπάρχουν και οι υποχρεωτικοτητες σε εμβολιαστικο επίπεδο. Η ΝΤΠ είναι του δόγματος: Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.
      Σε ορισμένα κέντρα διασκέδασης δεν τηρούνται καν τα μέτρα. Οι περισσότεροι χορεύουν ο ένας δίπλα στον άλλον και ουδείς τους ελέγχει.
      Ειδικά σε Ζήνα και Τσαλίκη.(ο Τσαλίκης είναι γνωστό με ποιους φωτογραφίζεται).
      Προφανώς στοχεύουν σε συγκεκριμένα νυχτερινα κέντρα. Έφυγε ο ΠΑΣΟΚΟΣ κι ήρθε ο ΚΝΙΤΗΣ
      Μεγάλη διαφορά.
      Η ΤΝ είναι προτιμότερη ίσως γιατί δεν έχει πολιτικές ιδεολογίες και βλέψεις.

    12. Πώς θα περάσουν οι μέρες;;
      Πρέπει να συζητήσουμε.
      Ελπίζω να συμφωνείτε
      Εγώ θα μιλάω κι εσείς θα το βουλωνετε ως συνήθως

    13. Οι ισχυρισμοί ότι τα νοσοκομεία του NHS κατακλύζονται από μη εμβολιασμένους δεν υποστηρίζονται από κανένα πραγματικό στοιχείο.
      Παρόλα αυτά, το Σαββατοκύριακο ο Υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου κατηγόρησε τους μη εμβολιασμένους ανθρώπους επειδή έπιασαν κρεβάτια στο νοσοκομείο, λέγοντάς τους ότι «πρέπει πραγματικά να σκεφτούν τη ζημιά που κάνουν στην κοινωνία».
      ΑΔΩΝΙ, ΠΛΕΥΡΗ ΑΚΟΥΤΕ;;;

      1. Εντωμεταξύ όσοι πάνε στα νοσοκομεία και είναι ανεμβολίαστοι δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν μόνο για κόβιντ, υπάρχουν ένα σωρό άλλα προβλήματα που πηγαίνει ο κόσμος στα νοσοκομεία όπως και πριν που ήταν πάντα γεμάτα

      2. Περί αδόνειδος και χαζοπλεύρη, μόνο τέτοια ακούνε…

    14. Στέφανε, οι μίζες είναι δεδομένες. Όταν εκβιάζουν ένα λαό για το μπόλι, δεν υπάρχει άνθρωπος να μην καταλαβαίνει ότι αυτό γίνεται για τις μίζες. Αυτοί που δεν στέλνουν ένα γιατρό στα χωριά, στέλνουν ολόκληρο συνεργείο για το εμβόλιο! Κατάλαβαν όλοι τις μίζες που πέφτουν. Το θέμα μου είναι ο αντίχριστος μόσιαλος που προσέβαλλε την Παναγία μας. Που είναι οι μητροπολίτες του εμβολίου; Ο πρώην ψάλτης τσιόδρας γιατί δεν παραιτείται την ώρα που ο αντίχριστος μόσιαλος προσέβαλλε την Παναγία μας; Είναι πολλά τα λεφτά άρχων οφικιάλιε!!! Πρόδωσες την εκκλησία άρχων οφικιάλιε!!!!

    15. Θα το πληρωσουν ολα αυτα τα @ρχιδια ..ο κοσμος τους ξερει κ θ πληρωθουν οταν ερθει η ωρα…τον πρωτο χρονο χαιρονται ο ψευτηε κ ο κλεφτης….ο δολοφονος μια χρονια ακομα…..μετα πανε ταμειο……ναι.ναι…ναι…

    16. Και η δική μου η σειρά να κονομησω πότε θα έρθει ρε Κούλη τόσα χρόνια Νεοδημοκρατης;

    Comments are closed.