Αν αυτός είναι πράκτορας της CIA εγώ τι είμαι; Εδώ ο Κοντομηνάς γνώρισε την Σπυροπούλου! Ποιος του την πάσαρε! Ο ρόλος του γιατρού μαϊμού!

Κοινοποίηση:
kodominas_spiropoulou_berikios
  • Βροχή πέφτουν οι αποκαλύψεις για την «πολυποίκιλη» παράνομη δράση του απατεώνα «γιαρού»; «πιλότου» κλπ ο οποίος όπως φαίνεται κατάφερε να εξαπατήσει πολύ κόσμο.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο προσκήνιο

Με μορφή χιονοστιβάδας έρχονται οι αποκαλύψεις για τον γιατρό – μαϊμού, ο οποίος φέρεται να έχει εξαπατήσει πολύ κόσμο, μεταξύ των οποίων κι ο επιχειρηματίας, Δημήτρης Κοντομηνάς.

Ο ίδιος ο Δήμος Βερύκιος επιβεβαίωσε το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ

1.indd

Ο Νικόλαος Κοντοστάθης,
ο οποίος μαζί με τον
περιβόητο δικηγόρο
Ηρακλή Φιδετζή είχαν καταφέρει
πριν από 15 χρόνια
να εξαπατήσουν τον
άλλοτε «παντοκράτορα»
του Alpha, ∆ημήτρη
Κοντομηνά,
απομακρύνοντας μάλιστα
από το παράθυρο και
με τις κλωτσιές τον Νίκο
Χατζηνικολάου από
το τιμόνι του σταθμού,
πιάστηκε τώρα ως
ψευτοχειρουργός.

Διαβάστε το χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ

Ο ψευτογιατρός εμφανίστηκε στον Κοντομηνά ως πράκτορας της CIA και για να του πουλήσει εξυπηρέτηση τού έφαγε 55 εκατομμύρια, είπε ο Βερύκιος. Αυτά τα 55 εκατ. ήταν ευρώ, διευκρίνισε.
Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο Κοντομηνάς μίσθωσε στον απατεώνα αεροπλάνο για να φέρει επενδυτές από την Κίνα. Όταν ο Βερύκιος ρωτήθηκε πώς προέκυψαν τόσα εκατομμύρια στον Κοντομηνά, είπε ότι ήταν η εποχή που πούλησε την Interamerican και μια τράπεζα. Μυρίστηκε, είπε, χρήμα, ο τύπος και κόλλησε στον Κοντομηνά.
Σε κάποια στιγμή ο Κοντομηνάς γνώρισε στον Βερύκιο τον απατεώνα αυτόν λέγοντάς του ότι είναι πράκτορας της CIA. Όταν τον αντίκρισε ο Βερυκιος είπε στον Κοντομηνά με φανερή έκπληξη: «Αν είναι αυτός πράκτορας της CIA, τότε τι είμαι εγώ; Έτσι είναι οι πράκτορες;»
Και οι αποκαλύψεις του Βερύκιου συνεχίστηκαν στη ραδιοφωνική εκπομπή με τον Χατζή. Αποκάλυψε πώς γνώρισε ο Κοντομηνάς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ένα βράδυ, όπως είπε, του είπε ο Κοντομηνάς να πάνε στον Αντώνη Ρέμο να διασκεδάσουν. Εκεί έγινε η γνωριμία με τη Σπυροπούλου και διόρθωσε τον Χατζή που νόμιζε ότι η Σπυροπούλου εργαζόταν εκεί ως… λουλουδού. Όχι ήταν υπεύθυνη υποδοχής στο κέντρο όπου εμφανιζόταν ο Ρέμος», είπε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τι θέλει να πει ο ποιητής Βερύκιος?Ότι είναι πράκτορας?

  2. Καλα ο ψευτογιατρος εφαγε 55εκ.Η Σπυροπουλου ποσα εφαγε;

  3. Έχει αυτός και περισσότερα από 57 έπρεπε να του φάει.

  4. μπραβο ρε παιδια οι μονοι στο Ελλαδισταν που γραφετε για αυτο το μεγαλο σκανδαλο (πλιατσικο) οταν τα εχουν αρπαξει ολοι καναλια, ραδιοφωνα, ιστοσελιδες και εχουν πιει το αμιλητο νερο. Ολοι γλυφουν την ΝΔ. Ο κυριος Φιμοτρο την εγλυφε προχθες στον Παπαδακη.
    Εχουν ξεφτυλιστει ολοι για τα Ευρω που τους εδωσε ο Πετσας και εγιναν σαλιαρηδες.
    Ακομα και ο ξενος τυπος εχει ρεπορταζ για το σκανδαλο.
    Εδω τιποτε. Μονο το Μακελειο εμεινε.
    Μακαρι να υπηρχε ενας εισαγγελεας ………………………………
    Παλι μπραβο!!!

  5. 55 εκατομμύρια… Ούτε όλη η περιουσία του Κοντομηνά δεν είναι τόσα…
    55 εκατομμύρια δραχμές… Ίσως…

  6. Ο Κοντομηνάς εκανε χιλιες δυο απατες και ετρωγε τα λέφτα του κοσμακη με τα ασφαληστρικα συμβολαια και ο ψευτογιατρος εκανε απατη και τα εφαγε από τον Κοντομηνά. Χαχαχα, δίκαιο μου ακούγεται.
    Κάρμα.

    “Μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις”

  7. Αν έχει όντως τόσα λεφτά όσα λένε, δεν θα κάτσει ούτε μήνα στη φυλακή. Το πολύ-πολύ να πάει καμμιά βδομάδα για τα μάτια του κόσμου

  8. Πλήρωνε και ακόμα πληρώνει ο φουκαρας ξυπόλητος Έλληνας φορολογούμενος τις ανακεφαλαιωσεις των ξένων τραπεζών που βρίσκονται στην Ελλάδα(μιας και η Ελλάδα δεν είχε ποτέ δικό της τραπεζικό σύστημα)για να τις απαλλοτριωνουν κάτι κοιλάδες ταβερνιάρηδες απατεώνες και να μοιράζουν χρήμα στις γλάστρες της τιβι,στους μάγους με τα ματζουνια,τις καφετζουδες,χαρτορίχτρα.Α ρε Έλληνα κορόιδο,να ήξερες μόνο τι δύναμη θα είχες,αν δεν είχες την διχόνοια στο αίμα σου…

    1. Eαν δεν πανε μεσα για την Novartis και για την Siemens η βρωμοοικογενεια δεν θα επελθει αλλαγη στην Ελλαδα.

Comments are closed.