ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΓΡΙΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ THΣ ΝΔ- ΠΟΥ “ΔΑΓΚΩΝΕΙ”- Η ΑΡΧΙ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΤΙ ΣΟΥ ΤΑΞΑΝΕ, ΚΥΡΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

    Κοινοποίηση:
    petraka2

    Όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει «συμβολικός εμβολιασμός». Κάτι που μοιάζει με εμβολιασμό αλλά δεν είναι απαραίτητα καθαυτός εμβολιασμός. Απαραίτητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι έγινε ή δεν έγινε. Αυτό ας το πουν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι γιατροί, τους οποίους εμπιστευόμαστε αλλά δεν ακούμε να ομιλούν τούτες τις ώρες, πλην διαφόρων θεωρητικών απόψεων, πάνω στο εμβόλιο. “Ότι είναι καλό, ότι θα μας δώσει ελευθερία κλπ¨.

     Ο πολυσυζητημένος εμβολιασμός των πολιτικών, λοιπόν, απλώς, τον συμβολίζει.

    Άρα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Μητσοτάκης για παράδειγμα και οι υπόλοιποι καθηγητάδες και πολιτικοί μπορεί να πήραν το «placebo»  και να συμμετείχαν ως εθελοντές στα δοκιμαστικά των φαρμακοβιομηχανιών. Ή να «έδωσε το παράδειγμα» με φυσιολογικό ορό. Η σκέψη, άλλωστε, των κυβερνώντων ήταν να «εμβολιαστούν» και να πείσουν τους πολίτες να κάνουν το ίδιο. Το ενσταντανέ της νοσηλεύτριας που βάζει τη βελόνα σε φυσιολογικό ορό και μετά στο μπράτσο το Μητσοτάκη, δεν έμεινε απαρατήρητο, και φούντωσε τα σενάρια περί …«Φορντ» και εμβολιασμού με …αλατόνερο!

    petraka-nosileutria

    Βγήκε λοιπόν η Ελένη Πέτρακα, με την ιδιότητα της «Νοσηλεύτριας και της Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού» και όχι της γενικής συντονίστριας Πειραιά & Νήσων της ΝΔ να μάς πει με αυστηρό ύφος επαρχιακής δασκαλίτσας, ότι «έχουμε μαύρα μεσάνυχτα» που της θίξαμε τον Πρωθυπουργό που της έδωσε θεσούλα. Την πείραξε που ο κόσμος έχει αμφιβολίες. Γράφει μεταξύ άλλων:

    «Ξεκίνησαν οι πρώτοι συμβολικοί εμβολιασμοί στην Ελλάδα […]. Λίγο αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους θεωρίες που ήθελαν τον πρωθυπουργό να έχει λάβει “απλό φυσιολογικό ορό”. Η αστήρικτη θεωρία προκάλεσε την έντονη αντίδραση των επαγγελματιών υγείας. Διαβάζω και δε ξέρω πραγματικά από που να το ξεκινήσω: “έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορό” λένε αυτοί ορμώμενοι από τη φωτογραφία που η Νοσηλεύτρια κάνει αναρρόφηση από μια αμπούλα φυσιολογικού όρου με σύριγγα. True story: Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος. Η τελική αναρρόφηση των ml είναι το αραιωμένο φάρμακο που θα γίνει υποδόρια ή ενδομυϊκά στους εμβολιαζόμενους ανάλογα με τις οδηγίες των φαρμάκων […] Ο Πρωθυπουργός έκανε το εμβόλιο. Η δημοκρατία μας όμως επιτρέπει σε όλους ελεύθερη βούληση. […] Όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να έχετε μαύρα μεσάνυχτα».

    Η αλήθεια είναι ότι όντως η νοσοκόμα που έκανε εμβόλιο στον Πρωθυπουργό, κρατούσε μπουκάλι με αλατούχο διάλειμμα, φυσιολογικό ορό δηλαδή, διότι έτσι υπαγορεύει η Pfizer. Σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του φιαλιδίου, το εμβόλιο αφού μείνει εκτός ψυγείου για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, διαλύεται σε φυσιολογικό ορό 1,8 ML.

    Εμείς, μπορούμε να σκεφτούμε ότι στις κλινικές δοκιμές που ουσιαστικά μάς κάνουν οι φαρμακοβιομηχανίες (αφού η έρευνα τους τυπικά τελειώνει το 2023 βάσει σχεδιαγραμμάτων των ίδιων των εταιρειών) οι πολιτικοί ενδέχεται να κάνουν το placebo. Επίσης, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν σε 17 έως 21 ημέρες από την ημέρα που έκαναν την πρώτη δόση, δηλαδή γύρω από τις 16 Ιανουαρίου θα κάνουν τη δεύτερη δόση όπως πρέπει.

    Για να γίνει έγκυρη χορήγηση του εμβολίου BNT162b της Pfizer, η 2η δόση πρέπει να χορηγηθεί την 17-21 μέρα από την πρώτη, όπως διαβάζουμε στις οδηγίες από το CDC. Σημειώνουμε, λοιπόν, την ημερομηνία και αναμένουμε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    53 Σχόλια

    1. Άνετα της έκανα και εγώ ένα άλλο εμβόλιο και θα με παρακαλαγε καπάκι για την δεύτερη δόση.

    2. ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-ΚΚΕ-ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ .ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΑΠ ΕΞΩ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ .

    3. AYTHΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ …
      1) Ο ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΟΣ
      2) Ο ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΣ
      3) Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ
      4) ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΜΑΤΙ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ..

    4. Απαξιω να σχολιάσω τις δηλώσεις της πληρωμένης δεσποινίδος.
      Ερώτηση:
      Έχει καμία σχέση με το Σωτήρη Πέτρουλα;;;
      Άλλωστε η δεξιά της ΝΔ και η ΕΔΑ δεν έχουν διαφορετικές πολιτικές κατευθύνσεις.
      Όχι γιατί συγκλίνουν αλλά γιατί δεν έχουν .
      Οι εντολές ως γνωστόν έρχονται από αλλού.

    5. Έχει επιστρατευθεί όλη η στοά Αθηνών και πάσης Ελλάδος βεβαίως βεβαίως! Σκατά πατημένα

    6. Σε λίγο θα το αναμειγνύουν και με μουρουνελαιο….

    7. Θελεις θεσούλα και εσυ..;;; ου να χαθεις παλιοβρωμιαρα

    8. προς όλα τα πρόβατα…ξέρετε εσείς …. στις επόμενες εκλογές βγάλτε την βουλευτίνα
      εδώ βγάλατε ευρωβουλευτες την Ασημακοπούλου και τον Κύρτσο

    9. Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΜΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝ Κ ΤΗΝ ΜΕΜΕΤΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ,ΑΥΤΗ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Κ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

    10. τωρα οτι κ να μας δειχνουν για να μας μπειξουν το δηλητηριο του οφη ειναι πανευκολα αποτελεσματα φωτοσοπ και βιντεομονταζ για καλο μας να μν δεχτουμε να πιστεψουμε τπτ απολα αυτα

    11. Ανεμομαζωματα του γουρλοματη. Κανενα vacation στα Χανια της εταξε κι αυτος

    12. Αυτή η άσχημο μούρα είναι; Ο παππούς μου είχε έναν γάιδαρο που είχε τα δόντια τα δικά της. Πολύ του μοιάζει η μπαγάσα. Ουστ από δω γαϊδουρομούρα.

    13. ΡΕ ΖΩΑ…..ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΊΣΕΙ ΜΕΣΑ…..ΑΡΡΩΣΤΑ ΨΥΧΑΝΏΜΑΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ….
      ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ……ολα οι βλαμμένοι εδω….δεν μας έφταναν οι κομμουνιστόβλακες…

      1. εισαγγελεας; εσυ βλεπεις η δικαιοσυνη να αντιδραει;

    14. O ΠΟΕΔΗΝ θα κινηθεί λέει νομικά κατά του Παντελή Θαλασσινού.Ας μας εξηγήσουν πρώτα και πειστικά όμως,τα καρέ και το βίντεο με τη νοσηλεύτρια , ας μας δείξουν το γυάλινο φιαλίδιο τι έγραφε πάνω , πώς είναι της phizer το φιαλίδιο, γιατί η νοσηλεύτρια δεν έπραξε όπως αναγράφεται στις οδηγίες για τη μίξη των φαρμάκων και μετά ας έρθουν να μας κοκορευτούν ότι είμαστε συνομωσιολόγοι.Για την ώρα κανένας τους δεν έχει δώσει εξηγήσεις για ό,τι είδαμε, μόνο επιθέσεις κάνουν,

    15. Μόνο τα κομματόσκυλα που πληρώνονται επιπλέπν απο το κόμμα θα δικαιολογούσαν το εμβόλιο. Απο τέτοιους πήξαμε.

    16. Μπόχα, βρώμα και δυσωδία, η παρεούλα του Μητσοτακαίικου λέει κουβέντες και κάνει μπίζνες.

    17. Καλησπέρα Στέφανε.Κάπου πήρε το αυτί μου ότι τα εμβόλια δεν γίνονται στο δεξί χέρι και ειδικά τόσο ψηλά στον ώμο,επίσης ότι μετά το εμβόλιο δεν πρέπει να σηκωθείς αμέσως ειδικά οι άντρες…δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά…Καλή δύναμη να έχεις και καλή Χρονιά με Υγεία.

    18. Νουδούλα συντονίστρια Πειραιά… Στην Τρούμπα τα έμαθε αυτά;

    19. Μπραβο…μπραβο…
      Ετσι, ολα τα κοπροσκυλα-κομματοσκυλα-και τα ρουσφετια του δημοσιου…να πατε να το κανετε το εμβολιο…
      Να γινεται πειραματοζωα…για να κονομησουν τα λαμογια…
      και να δουμε ποσοι απο εσας, θα εχουν, τυχον παρενεργειες…
      Εμεις, οι υπολοιποι, θα αναζητησουμε…ειτε νομιμως ειτε παρανομως…τα φαρμακα…

      Και σαυτο το Δημητρακοπουλο…για τα περι υποχρεωτικου εμβολιασμου
      πειτε του να βγαλει την….περουκα…και να το κανει στην καραφλα του…
      Ουστ…

    20. κολαζ η φωτο χαχαχα…. δεν υπαρχει αλλου πουθενα

    21. Σε θυμάμαι με πολύ τσαμπουκά έμπαινες στο εκλογικό κέντρο.
      Μπας και είδες τη Μαρέβα αφου ειναι τόσο καλό δε θα το κάνει;

    22. Γαμώ την Ιατρική σας κ τους όρκους σας ρετάλια. Όλοι θα πεθάνουμε μην το ξεχνάτε αυτό. Έρχεται ο Αρμαγεδών ο δικό σας.

    23. Παλιό γυφτισα θα πλένεις το στόμα σου με χλωρίνη πρώτου πεις κάτι για τους Ελληνες πατριωτες εμείς θα κρατήσουμε την Ελλάδα αν γίνει το μπαμ με την Τουρκία και όχι όσες πατσαβούρες κάνουν το εμβόλιο!

    24. αυτή την μπαλαμόγυφτσα κάνατε αντιπρόεδρο στην ομοσπονδία σας;;;; να την χαίρεστε!

    25. Ναι αλλα υπαρχει προσωρινη αδεια κυκλοφοριας… δεν μπορει να ειναι placebo! αυτο ειναι στης κλινικες δοκιμες πλεον εχουνε περασει σε εμβολιασμο του γενικου πληθυσμου.

    26. τι περιμένεις από ένα μούτρο 54 νούμερο παντόφλα

    27. Νικος
      Δηλαδη , οσοι κανουν το εμβολιο πρωτα το διαλυουν με φυσιολογικο ορο ;

    28. Της τάξανε οτι θα είναι στο επόμενο ”Επικρατείας”! δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να το καταλάβετε!!!

    29. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΆΝΕΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ??…ΈΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΕΛΠΊΔΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΊ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ Ο ΛΑΌΣ!

    30. Κομματόσκυλα του κερατά για σφαλιάρα και φτύσιμο

    31. ανεκαθεν αλλα και την σημερον ημερα αν δεν γλειφεις δεν καλοπερνας ουτε αναρριχεισαι στα αξιωματα.Η κυρια στη φωτογραφια με το πολυχρωμο μαλλι απο τη βαφη τη δουλεια της κανει.Αν κρινει κανεις απο τη φατσα της θα εχει πολλα κοροιδα που την κυνηγανε….κουμαντο κανει η μαρεβα. αυτη επεβαλε και στην ετ1 την εκπομπη για τη μοδα, ενω ο κοσμος οδηγειται στα κοιμητηρια!!!Η δε αλλη με δανεικα ωαρια κανει παιδι στον υπουγο για να τον ευχαριστησει.Πρωην πρασινοφρουρου με τον κωστοπουλο τωρα νεοδημ με τον κικιλια για να ειναι μεσα στα πραγματα.Αστα να πανε.Πως καταντησε η πατριδα μας για ωρισμενους βολεμενους δεν τρεχει τιποτα.Αλοιμονο στους ταπεινους και στις ταπεινες που ειναι στο περιθωριο

    32. Φριχτές φάτσες νομεκλατούρας όπως στην Σοβιετική Ένωση. Δίνουν ψυχή και σώμα στην προδοσία. ΟΙ επόμενοι νομίζουν ολιγάρχες. Αλλά οι ίδιοι αφήνουν καμμένη γη. Στην ΕΣΣΔ πήραν εργοστάσια όταν διαλυθηκε. Αυτοί θα πάρουν απο το τρία το μακρύτερο για αυτό το λόγο είναι ηλίθια υποκείμενα που υποστηρίζουν τις φασιστικές κυβερνήσεις που έχουν ένα φουκαρά λαό στο διαμερισματάκι του για 2 μήνες τώρα. Φασιστόμουτρα.

      1. Νταξ, τρώγεται, αλλά να ξέρεις πως κάτι τέτοιες έχουν καβαλήσει πολλά παλούκια για να πάνε σε τέτοιες θέσεις. Γνωρίζοντας πόσους γυαλάκιδες φλωροΝΔούληδες έχουν καβαλήσει, σου κόβεται η όρεξη.

        1. Μπα όλη στην νουδουλα είναι αδερφαρες
          Έχουν γίνει χειρότεροι κ απ τις αριστερες λουγκρες

    33. Μην ανησυχείτε σε λίγο θα πάρει ο καθένας αυτό που πρέπει,θα πέσουν πολλά “χαστούκια”.

    34. στο φυλλάδιο λέει ότι βάζεις τον ορό στο μπουκαλάκι και το κουνάς 10 φορές, το είδε κανείς αυτό στο βίντεο;;;;

    35. ΣΤΑΜΆΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ

    36. Αυτη η τεχνητη κριση εδωσε την ευκαιρια σε πολλους γιατρους και νοσηλευτες να βγαλουν τα απωθημενα τους και να δειξουν ποσο μαυρη ειναι η ψυχη τους. Δεν θελουμε να μας σωσετε ρε υποκριτες, καταστρεψατε τα παντα βρωμιαρηδες τσαρλατανοι

    37. Αστους Στεφανε να συνεχισουν αυτο που θελουν , της πουτανας θα γινει οταν αρχισουν τα γλεντια , νομιζουν με μαλακες οτι εχουν να κανουν

      1. Εύχομαι να έχεις αρκετό μολύβι γιατί θα σου χρειαστεί………😉

        1. Εχω μη φοβασαι , αν φοβασαι παιρνεις κανα κουβαδακι και πας παραλια

      2. „νομιζουν με μαλακες οτι εχουν να κανουν“ αφου εχουν, να μην το εκμεταλευτουν;

    Comments are closed.