ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: “ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ” – Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

    Κοινοποίηση:
    ΠΑΤΡΑ ΓΟΝΕΙΣ

    Ένα σοκαριστικό στοιχείο που αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, ήρθε στο φως το μεσημέρι της Πέμπτης από την εκπομπή T-LIVE του ALPHA.

    Η ανακοπή καρδιάς της Τζωρτζίνας, τον Απρίλιο του 2021 και μόλις λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μικρής Ίριδας φαίνεται ότι θορύβησε τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, όπου νοσηλευόταν το παιδί διασωληνωμένο, αφού κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.

    Ήταν το πρώτο δείγμα, ένα γεγονός που έβαλε “ψύλλους στα αυτιά” των γιατρών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τους έκανε να καταλάβουν πως δύο θάνατοι παιδιών και ένας παραλίγο θάνατος… μάλλον δεν είναι τυχαία γεγονότα.

    Γιατροί καλούν “Χαμόγελο”: “Χρειάζεται η συνδρομή σας, κάτι δεν πάει καλά”
    Για τον λόγο αυτό επικοινώνησαν άμεσα με το “Χαμόγελο του Παιδιού” ζητώντας τη συνδρομή του φορέα στην υπόθεση.

    Όπως αναφέρει στο tempo24.news εκπρόσωπος του “Χαμόγελου του Παιδιού”: “Στην πρώτη επικοινωνία των γιατρών του Νοσοκομείου Ρίου με το “Χαμόγελο”, μας ζητήθηκε να προσφέρουμε τη βοήθεια και τη στήριξή μας στην οικογένεια αυτή που δοκιμαζόταν. Πολύ γρήγορα όμως υπήρξε και δεύτεροι επικοινωνία των γιατρών μαζί μας. Οι γιατροί δήλωσαν ότι έχουν κάποιες υποψίες για την υπόθεση. Εμείς, αφού μας εξήγησαν, τους ενημέρωσαμε ότι ο αρμόδιος να απευθυνθούν είναι η Εισαγγελία και τους είπαμε να το πράξουν άμεσα”.

    Στο ερώτημα για ποιον λόγο το “Χαμόγελο του παιδιού” παρότρυνε τους γιατρούς να ενημερώσουν άμεσα την Εισαγγελία, ο εκπρόσωπος του φορέα απαντά: “Η δική μας διαθεσιμότητα είναι για θέματα ψυχολογικής στήριξης της οικογένειας και των συγγενικών προσώπων. Εμείς ανταποκρινόμαστε σε τέτοια αιτήματα. Ωστόσο δε μας ζητήθηκε κάτι τέτοιο.”

    tempo24.news

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: