ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ ΤΑ “ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ: Ο “ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ”, Ο “ΚΙΝΕΖΟΣ” ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    RIXARDOS

    Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού και κλεπταποδόχων που εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές. 

    Στα αποκλειστικά πλάνα που παρουσίασε η ΕΡΤ φαίνεται Κινέζος επιχειρηματίας να μεταφέρει σε τσάντα το ποσό των 100.000 ευρώ στον Τούρκο λαθρέμπορο στο στρατηγείο του, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Αριστείδου!

    Η συναλλαγή αυτή ήταν στο πλαίσιο της συνεργασίας που είχαν Κινέζοι επιχειρηματίες με το κύκλωμα για να ξεπλύνουν μαύρο χρήμα.

    Στο άλλο βίντεο της ΕΡΤ φαίνεται το επιχειρησιακό αυτοκίνητο της σπείρας του Τούρκου αρχηγού, όπου γίνεται η παράδοση του χρυσού σε τούρκο υπήκοο, ο οποίος μετέφερε τις πλάκες χρυσού με τουριστικό λεωφορείο στην Κωνσταντινούπολη!

    Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

    Βίντεο ντοκουμέντο από τις… συναλλαγές και τον “καμπούρη” παρουσίασε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

    Οι αστυνομικές αρχές που τον παρακολουθούσαν του είχαν προσδώσει το όνομα “καμπούρης” καθώς από τις πολλές μεταφορές χρυσού, από το βάρος τους, καθώς κρεμούσε τις ράβδους στο εσωτερικών των ρούχων, έγερνε ελαφρώς μπροστά!

    Μάλιστα ο “καμπούρης” έπαιρνε ως αμοιβή 100 ευρώ από τα αρχηγικά στελέχη των δυο κυκλωμάτων για κάθε κιλό χρυσού που μετέφερε στην Τουρκία. Υπάρχει και σχετική φωτογραφία με τον τούρκο αρχηγό να παραλαμβάνει δεσμίδες με χρήματα μέσα σε τσάντα, ύστερα από την πώληση του χρυσού στην Τουρκία, με την δοσοληψία να γίνει κοντά στα ΚΤΕΛ του Κηφισού!

    Η ζημιά του Δημοσίου είναι μέχρι στιγμής ανυπολόγιστη, αλλά σίγουρα εκτιμάται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Η Αστυνομία εκτιμά πως μόνο για το διάστημα “Ιούνιος -Οκτώβριος τρέχοντος έτους” , οι απώλειες του κράτους από τη λαθρεμπορία χρυσού προσεγγίζουν ή και ξεπερνούν το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ από κάθε ομάδα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: