ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ; 11 ΑΠΟ ΤΑ 16 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΑ ΩΣ ΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!

    Κοινοποίηση:
    (FILES) In this file photo taken on January 14, 2021 helpers walk inside the Erika-Hess ice stadium that serves as the second vaccination center against the novel coronavirus in Berlin. - Sports stadiums, cathedrals and theme parks the world over have been rapidly repurposed as temporary vaccination centres in a global drive to administer the life-saving jabs. (Photo by Kay Nietfeld / POOL / AFP)

    Περισσότεροι από 23.000 γιατροί εγκατέλειψαν την εκστρατεία εμβολιασμού στη Γερμανία.
    Σχεδόν οι μισοί Γερμανοί γιατροί έχουν εγκαταλείψει την επιχείρηση του εμβολιασμού! Αυτό είναι εντυπωσιακό και εγείρει ερωτήματα.

    Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να γίνει μια δημοσκόπηση μεταξύ αυτών των γιατρών για να μάθουμε γιατί τα παράτησαν.

    Επίσης ενδεικτικό το του κλίματος είναι ότι 11 από τα 16 Ομοσπονδιακά κρατίδια θα κλείσουν τα εμβολιακά τους κέντρα ως τις 30 Σεπτεμβρίου!

    Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των πρακτικών ανοσοποίησης είναι πολύ μικρότερος από τον συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων. Οι κατασκευαστές εμβολίων θέλουν να ανταποκριθούν.

    Τα ασφαλιστικά ταμεία υγείας και οι ιδιώτες γιατροί προφανώς αποσύρονται ολοένα και περισσότερο από την εκστρατεία εμβολιασμού για τον κορονοϊό. Αυτό φαίνεται από στοιχεία του Ινστιτούτου Robert Koch, τα οποία είναι διαθέσιμα στη WELT AM SONNTAG. Την εβδομάδα 2-8 Αυγούστου, μόνο 29.300 ιδιωτικά ιατρεία εμβολίασαν ασθενείς κατά του κορωνοϊού, αριθμός πολύ χαμηλότερος από τον συνολικό αριθμό όσων πολιτών συμμετείχαν στην εκστρατεία. Από την έναρξη του εμβολιασμού, περισσότερα από 52.600 ιδιωτικά ιατρεία έχουν χορηγήσει εμβόλια Covid 19.

    Οι παραγγελίες εμβολίων από ιδιώτες γιατρούς μειώνονται επίσης από τον Ιούνιο, σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Ένωσης Ιατρών Υποχρεωτικής Ασφάλισης Υγείας (KBV). Σύμφωνα με αυτά, περίπου 1,3 εκατομμύρια ζητήθηκαν στις 27 Ιουλίου. Αυτό είναι λιγότερο από ό, τι στην αρχή της εκστρατείας εμβολιασμού τον Απρίλιο, όταν είχαν παραγγελθεί 1,5 εκατομμύρια δόσεις.

    Ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Ιατρών με Υποχρεωτική Ασφάλιση Υγείας (Kassenärztliche Bundesvereinigung), Andreas Gassen, ωστόσο, θέτει υπόψιν το γεγονός ότι ένας μεγάλος αριθμός ιδιωτών γιατρών εγκαταλείπει αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα εμβολιασμού. Είναι αλήθεια ότι ο αριθμός των εμβολιασμών μειώνεται. “Αλλά πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ευτυχώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι είναι πλέον πλήρως εμβολιασμένοι”, είπε.

    Ο Gassen θεωρεί επίσης ότι οι κατασκευαστές εμβολίων έχουν καθήκον: «Για να μην μείνουν οι δόσεις αχρησιμοποίητες και πρέπει να απορριφθούν, είναι σημαντικό οι κατασκευαστές να προσφέρουν επίσης εφάπαξ δόσεις το συντομότερο δυνατό. “
    Οι μεγάλοι κατασκευαστές εξετάζουν ήδη τέτοιες προσαρμογές. «Εργαζόμαστε σε μικρότερα πακέτα και θα μπορούμε να κάνουμε απολογισμό σε περίπου έξι μήνες», δήλωσε εκπρόσωπος της Biontech, με έδρα το Μάιντς, στη WELT AM SONNTAG. Η AstraZeneca είπε επίσης ότι μπορεί να χρειαστεί «να καταλήξουμε σε άλλες παρουσιάσεις εμβολίων με την πάροδο του χρόνου»

    Την ίδια στιγμή που οι γιατροί αποσύρονται, τα ομοσπονδιακά κράτη σχεδιάζουν ήδη να τερματίσουν τα κέντρα εμβολιασμού τους. Έντεκα από τα δεκαέξι αρμόδια κρατικά υπουργεία ενημέρωσαν το WELT AM SONNTAG ότι θα κλείσουν τις εγκαταστάσεις τους πλήρως ή τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό έως τις 30 Σεπτεμβρίου το αργότερο. Η Βαυαρία και το Σλέσβιχ-Χόλσταϊν εξακολουθούν να επιθυμούν να διατηρήσουν κέντρα μεγάλης κλίμακας με μειωμένη χωρητικότητα ή σε “κατάσταση αναμονής”.

    Στη Γερμανία, περισσότεροι από 23.000 γιατροί εγκατέλειψαν την εκστρατεία εμβολιασμού για την Corona. Αυτό δεν πρέπει να υπερεκτιμηθεί, λέει ο ιολόγος καθηγητής Klaus Stöhr. Πιστεύει ότι σχεδόν το μόνο που συζητάμε είναι ο εμβολιασμός των άνω των 12 ετών, ενώ η προστασία των ηλικιωμένων είναι πιο σημαντική.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Δεν είναι φραου. Είναι φροιλαιν σαν γνήσιος ναζί απόγονος

    2. Εγώ διάβασα ότι δεν πατάει κανένας γι’αυτό κλείσανε για τώρα.
      Βαρουνε μύγες.

    3. Λέμε ναι στο λιγνίτη. Βγάζουμε τον ορυκτό πλούτο. Όχι στα καραφλά βουνά και τις ανεμογεννήτριες. Όχι στην πράσινη (ισλαμική εννοούν΄;) ανάπτυξη.

    4. Όπως τα λέει ο φίλος…..Τον επόμενο μήνα έχουν εκλογές και οι Χριστιανοδημοκράτες έχουν καταποντιστεί…… Σοσιαλιστές, Πράσινοι κυριαρχούν ενώ σε κάποιες περιοχές το AfD έρχεται ακόμη και δεύτερο……. Άσε που φοβούνται νέα κύματα ” μουσαφιρεων “……… Προσφυγικό, λοκνταουν και υποχρεωτικό εμβόλιο θα “παίξουν μπάλα” για τη ψήφο του κοσμου……..Ας τους αφήσουμε αυτούς με την χώρα μας τι γίνεται??????

    5. Ενας πολυ δικος μου ανθρωπος 63 ετων και πληρως εμβολιασμενος νεκρος απο εμφραγμα….! Γνωστος μας πληρως εμβολιασμενος 59 ετων νεκρος απο εμφραγμα…!!! Τι συμβαινει πια….δεν μπορει να ειναι συμπτωση….και το μηνυμα κ η πιεση να συνεχιζει για τον εμβολιασμο. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΛΥΓΙΖΕΤΕ

    6. σε ενα νησι που ειπαν οτι ηταν free κοβιντ ελεγε ο διμαρχος περιφανα εμεις κοψαμε τον κορονοιο και ειμαστε ελευθεροι και μπολιασμενοι κι τι ειπε μετα ??? ε αυτο το καιρο ηταν να γινουν πανιγιρια και λιτανιες μα λογο ΚΟΒΙΝΤ δε θα πραγματοποιοιθουν εδω τι σχολιαζουμε ????????

    7. Αλήτη Καπραβελο. Ένας αλήτης από την επιτροπή των εμμισθων υπαλλήλων φαρμακευτικων είπε ψέμματα για να τρομοκτατησει τον κόσμο πως τάχα η μεθ στο Παπανικολάου είναι γεμάτη και πως γίνεται δήθεν διαλογή ασθενών!!! Οργισμένη ανακοίνωση των γιατρών του νοσοκομείου τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει!!! Α ρε αλήτες.

    8. Στέφανε χαμός γίνεται. Απανωτοι θάνατοι ανεξαρτήτως ηλικίας ανθρώπων πληρων εμβολιασμενων!! 2 ηθοποιοί πλήρως εμβολιασμενοι έφυγαν από έμφραγμα, ο Σκυλακος βουλευτής του ΚΚΕ πλήρως εμβολιασμενος από έμφραγμα, ένας νέος άνθρωπος νεκρός ξαφνικά από έμφραγμα μόλις 23 ετών, στην εντατική κοπέλα 27 ετών μετά από την δεύτερη δόση!! Και πόσοι απλοί άνθρωποι που δεν ακούμε ότι έφυγαν από έμφραγμα.

    9. Θεία Μερκελ πες στο ζαβό Κουλη να τα κλείσει και εδώ. Εσένα σε ακούει. Ελα φραου, μην μας χαλας χατήρι.

    10. ΔΗΛΑΔΗ.ΜΕ “ΕΝΤΟΛΗ” ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ..ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ??? |ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ’ ΑΥΤΙ”!!!

    11. Διάβασα πριν λίγες μέρες ένα άρθρο που λέει ότι η Ευρωπαική ένωση επικύρωσε με διάταγμα 5 υποχρεωτικές θεραπείες για τον κόβιτ σε όλα τα κράτη μέλη και να σταματήσει ο εμβολιασμός. Ψάξτε το εκεί στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ αν πραγματικά ισχύει. Αυτό θα ισχύσει από 1 Οκτωβρίου .

    12. ΚΟΥΛΑ, ΣΤΗΣΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΦΟΡΑ

    13. Μήπως έχουν εκλογες; το ίδιο παρατηρείται και στον Καναδα. Ψηφοθηρικη αποφαση

    14. Πρόσεχε τα παιχνίδια βασιλείαν απαγόρευση από Ισπανία ρωσικών πολεμικών πλοίων να παραμείνουν στα λιμάνια της η Μόσχα προς αναζήτηση άλλων λιμανιών εδώ παίζουν πολλά

    15. Είχαν πονταρει στη ταχεία εξάπλωση του Κορονοιου μέσω της λαβίδας της Θείας κοινωνίας αλλά δεν τους βγήκε.

    16. Νέο ατμοηλεκτρικό εργοστάσιο λιγνίτη εγκαινιάστηκε στη Γερμανία στη Ρηνανία , χρησιμοποιώντας ειδικά φίλτρα για μείωση εκπομπών CO2 έως και 85%!!
      Την ίδια στιγμή η Ελλάδα ακολουθώντας, χωρίς ουσιαστικές διαπραγματεύσεις για παράταση και μάλιστα καθ’ υπερβολήν τις ευρωπαϊκές οδηγίες, τρέχει να κλείσει τα δικά της εργοστάσια παραγωγής ενεργείας από λιγνίτη, οδηγώντας στην οικονομική καταστροφή περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Πελοπόννησο (Μεγαλόπολη) και στη δυσπραγία χιλιάδες εργαζόμενους.Επισης κατόπιν Γερμανικών εντολών καίει όλα τα δάση καταστρέφοντας όλους τους πνευμονες πρασίνου και καταστρέφοντας τις ζωές και τις περιουσίες των Ελλήνων για να φτιάξει Αιολικά πάρκα.
      Αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης φερέφωνο των Γερμανών από κούνια το ονομάζει πράσινη ανάπτυξη και κλιματική αλλαγή διαπράττοντας την μεγαλύτερη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ αλλαγή στη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες, ηγούμενος μιας απόλυτης Εγκληματικής οργάνωσης που λέγεται Νέα Δικτατορία.

    17. Τα νέα από Ιταλία περνούν τα γυναικόπαιδα φυλωνΤις ημέρες αυτές, οι πτήσεις της ιταλικής πολεμικής αεροπορίας μεταφέρουν εκατοντάδες οικογένειες Αφγανών, από την Καμπούλ, στο αεροδρόμιο της Ρώμης Φιουμιτσίνο.

    18. Ε καλα τωρα ερχεται κι η σειρα μας πανω απο ολα οτι πει η φραου μερκελ γκε γκε? Τι όχι?

    Comments are closed.