ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!! ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΕ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ – ΠΑΛΕΨΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΟ – ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    im_listeia

    Εικόνες ντοκουμέντο από τις στιγμές τρόμου που έζησε ένας υπάλληλος μίνι μάρκετ στο Νέο Ηράκλειο όταν τα ξημερώματα ληστής μπήκε στο κατάστημα και τον απείλησε με μαχαίρι για να του πάρει τις εισπράξεις.

    120 δευτερόλεπτα κράτησαν οι στιγμές του τρόμου για τον υπάλληλο του μίνι μάρκετ. Σε αυτά, ο υπάλληλος προσπαθούσε να σταματήσει τον ληστή, ο οποίος επιχείρησε να τον μαχαιρώσει στο στήθος και στο λαιμό και στη συνέχεια, μαζί με τη συνεργό του, λίγο έλειψε και να τον χτυπήσουν με το αυτοκίνητο κατά τη διαφυγή τους!

    Το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το MEGA καταγράφει καρέ καρέ την πάλη ανάμεσα στον υπάλληλο και τον ληστή. «Άστο ρε φίλε. Άστο», «μας βλέπουν οι κάμερες» είναι μερικές από τις εκφράσεις που έχουν καταγραφεί τα δραματικά λεπτά μέσα στο μίνι μάρκετ στο Νέο Ηράκλειο.

    Όλα έγιναν λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα, πριν από μερικές μέρες, σε μίνι μάρκετ σε κεντρικό δρόμο του Νέου Ηρακλείου. Ο ληστής, έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του με καπέλο και μάσκα, μπήκε στο κατάστημα αποφασισμένος, όπως φάνηκε, για όλα.

    Αρχικά κοιτά ανάμεσα στους διάδρομους για να διαπιστώσει εάν βρίσκεται κι άλλο άτομο στο χώρο. Όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει κανείς, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του: βγάζει το κουζινομάχαιρο, η λάμα του οποίου ξεπερνά τα 20 εκατοστά και ορμά στον ανυποψίαστο υπάλληλο!

    «Μη μιλήσεις, μη μιλήσεις», του λέει. Υπό την απειλή του μαχαιριού, ο ληστής ζητά από τον υπάλληλο να μην κάνει τίποτα και να αδειάσει το ταμείο σε μια σακούλα.

    Όταν σε κάποια στιγμή ο υπάλληλος έκανε μια κίνηση για να απωθήσει τον δράστη, εκείνος δεν διστάζει να του ορμήξει με το μαχαίρι. Η «μύτη» του μαχαιριού αγγίζει στον λαιμό τον εργαζόμενο, όμως καταφέρνει να την απομακρύνει.

    Η πάλη μεταφέρεται στον διάδρομο, εκεί οπού υπάλληλος και ληστής πέφτουν στο έδαφος.

    «Άστο ρε φίλε. Άστο ρε φίλε. Άστο. Μας βλέπουν οι κάμερες. Άστο ρε φίλε!», φωνάζει ο υπάλληλος, λέγοντας στον δράστη πως εκείνος κάνει μεροκάματο!

    Όσο ο εργαζόμενος παλεύει για τη ζωή του, στο κατάστημα μπαίνει μια γυναίκα, η οποία ήταν η συνεργός του ληστή. Σπρώχνει στην πλάτη τον υπάλληλο, με τον κακοποιό να πέφτει ξανά από πάνω του και να τον χτύπα.

    «Τι μου έκανες ρε κ@@@@@@η» φωνάζει η ξανθιά συνεργός του ληστή και στην απειλή του υπαλλήλου πως θα καλέσει την αστυνομία, το ζευγάρι τρέπεται σε φυγή, με άδεια χέρια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Μακάρι να αρχίσουν να πηγαίνουν στα βόρεια προάστια και να μπαίνουν στα σπίτια τους.

    2. Συμφωνώ με τον καβαλάρη. Αν δεν είναι ο ιδιοκτήτης αλλά υπάλληλος πόσο μαλάκας είναι να διακινδυνεύσει τη ζωή του για λίγα φράγκα. Όπως η άλλη που αρνήθηκε τις εισπράξεις στο ληστή, τη σκότωσε και άφησε ορφανά τρία παιδιά. Είναι επικίνδυνο που λειτουργεί το μαγαζί κατά τη διάρκεια τη νύχτας. Βέβαια ο εργαζόμενος παληκάρι αλλά δεν αξίζει να χάσει τη ζωή του για λίγα ευρώ.

    3. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο του Μηζοτάκη αλλά, του Τσίπρα, του ψευτο ΚΚΕ και όλων των υπολοίπων Εβραικών πρακτόρων που ”ψηφίζετε” κάθε τέσσερα χρόνια για να διορίσουν εσάς και τα παιδιά σας. Η Ελλάδα ”αγαπητέ αρθρογράφε”, είναι δική σας. Εσείς, με την αδιαφορία σας την φέρατε σε αυτό το σημείο. Το σκουπίδι, δεν είναι ο λάθρο πίθηκος με το μαχαίρι αλλά εσείς που του επιτρέψατε να έρθει, με την ανοχή και την αδιαφορία σας.
      Μόνο όταν κάποιος ζει εκτός Βαλκανιστάν μπορεί να διακρίνει ξεκάθαρα τα χάλια που έχετε. Η βενζίνη μόνο σε εσάς έχει φτάσει τα 2,5 ευρώ και δεν ανοίγει μύτη. Σας ληστεύουν, σας βιάζουν, σας προδίδουν και εσείς δεν βγάζετε άχνα. Ποιανού είναι λοιπόν η νεο Ελλάδα::: Του Μιζοτάκη ή δική σας:::: Ρητορικό το ερώτημα. Ξέρετε πολύ καλά ποια είναι η απάντηση. Απλά, παριστάνετε ότι δεν ξέρετε…….. Καλά κρασιά λοιπόν και καλό μούστο αξιότιμα γίδια και τεμπελχανάδες, καμάρια της τελειωμένης και δύστυχης αυτής χώρας που κάποτε ονομαζόταν Ελλάς!

    4. Παρά λίγο θα σ’ετρωγε το πρεζόνιμην το ξανακάνεις.περιμενε βραβείο από την ΠτΔ.

    5. ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΑΤ-ΕΣΑ…..ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ…. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    6. Μπράβο στο παλικάρι που αντιστάθηκε με κίνδυνο της ζωής του.

    7. Κουλ@, αλ6ς, γιωργανδρέου, τασίες, μηταράκηδες, μουζάλες ΚΟΥΦΑΛΕΣ, θα έρθουν και στα σπίτια σας, ρεεεεε, κι εκεί να σας δω παλιο @ρχίδια, που γεμίσατε την Ελλάδα μας με δολοφόνους, επειδή σας είπαν τ΄αφεντικά σας να προωθήσετε την πολυπολιτισμικότητα … Δεν θα λυπηθώ, ρε ανθελληνικά σκουλήκια, όταν θα σφάζουν τα παιδιά σας σαν τα γίδια, μπροστά στα μάτια σας …

    8. Σε τέτοιες περιπτώσεις ένα πράγμα πρέπει να γίνεται…. Μασάζ στην ασφάλεια μέχρι να βγάλει αίμα και απ’ τα νύχια…. Άλλιως να ξαναλειτουργήσει η ΕΑΤ ΕΣΑ…. Δέχομαι να αναλάβω διοικητής άνευ αποδοχών….θα τούς κάνω όλους τους παραβατικους αρνάκια.

    9. Να πατάξεις τον νατιβισμό ρε καριόλη ανάπηρε.

    10. Καλά είναι η αστυνομία να είναι έξω από τα σπιτάκια βουλευτών, και καλά είναι να κουβαλάει ψώνια γυναίκες και παιδιά βουλευτών.

    11. Δηλ. εάν τον πλήγωνε ή τον σκότωνε τον φυμέ εισβολέα ο εργαζόμενος, θα έρχονταν κάποιες πολιτικές ομάδες να υπερασπίσουν τον ….άτυχο, κατατρεγμένο, ψυχάκια, ναρκομανή (και γύρευε τι άλλες δικαιολογίες θα του έβρισκαν – μόνο τεμπέλη δεν θα τον έλεγαν); Είναι σίγουρο ότι το …ωραίο αυτό ζεύγος, δηλ. η ξανθιά και ο φυμέ, θέλουν βρωμόξυλο για να στρώσουν. Ίσως είναι και της γνωστής φυλής των οπαδών της Ρόμα. Ίσως. Οι οποίοι δεν διαφέρουν σε τίποτε από κάποιους λαθροεισβολείς. Η ουσία είναι ότι δεν το είχε σε τίποτε ο φυμέ καπελάκιας να σφάξει τον φουκαρά τον υπάλληλο, προκειμένου να ξεφύγει. Άρα είναι αδίστακτος και τέτοια άτομα θα το ξανακάνουν. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ καλό μετά τους ανάλογους ραβδιαμούς, να ενταχθεί σε καταναγκαστικά έργα στην οδοποιία και την δενδροφύτευση των βουνών μας. Και κάποια στιγμή να βγει και να μιλήσει σε σχολεία μετανοιωμένος για το κακό του παρελθόν. Νομίζω;

    12. και να τους πιάσουν παλι εξω θα τους βγάλουν οι διεφθαρμένοι δικαστες. Οι ΜΚΟ θα φροντίσουν για αυτό.

    13. Ο/Η Με συνοπτικές διαδικασίες κούρεμα μπερντακι και στην γυαρο διακοπες λέει:

      Η αστυνομια τους πιάνει οι δικαστές τους ξανά αφήνουν ελευθερους.
      Α ναι σε λίγες ημέρες έχουμε επετειο και γιορτή της δημοκρατίας…

    14. ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ,,, ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΚΛΠ….ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΤΟΥ

    15. Μονο αυτοδικια, σβησιμο καμερα και πεταμα σκουποδοτενεκε.
      Αφου σκουπιδια ειναι που μολυνουν τη χωρα μας.

    16. Τον τρομο που σπερνουν ανενόχλητοι στα….ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΆΣΤΙΑ!!!
      Οταν φωναζαν οι κάτοικοι στο κεντρο της Αθηνας γιατην εγκληματικότητα δεν ετρεχε τιποτα για σας κυρια ντεκαπαζ ε???
      Καλως τα δεχτήκατε λοιπον γιατι νομίζατε οτι θα μείνουν μεχρι το κεντρο??τοσοι πολλοί που εχουν γίνει θα φτασουν παντου

    17. Χωρίς άδεια οπλοφορίας και με τέτοιους γελοίους νόμους αυτοάμυνας αυτά θα έχουμε με όλους αυτούς

    18. Πάλι καλά που ήταν χειροδύναμο το παλικάρι και τα βαλε μαζί του με κίνδυνο της ζωής του

    19. Άμα τους βρουν οι μπάτσοι, στα μουλωχτα τσιμέντο ταχείας πηξεος και κατάδυση Ελευσίνα

    20. Οι κακοποιοί ζουν ανάμεσα μας ή εμείς ανάμεσα στους κακοποιούς?

    21. ΓΑΜΙΕΣΑ@ κουλη καθαρμα γεμισες την ελλαδα με κλεφτες δολοφονους απ ολο τον ΠΛΑΝΗΤΗ και οι δικαστες τους ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ με αστειες ποινες

      1. ΣΚΑΣΕ ΡΕ…
        ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΡΩΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΟΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΗΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ,,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ

    Comments are closed.