ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΠΕΙΔΗ… ΕΒΡΕΧΕ – ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΣΥΞΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΑΧΟΥΝ ΟΙ “ΦΩΣΤΗΡΕΣ” ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ – ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΥΡΕΤΟ

    Κοινοποίηση:
    σσ

    Άνευ προηγουμένου μπάχαλο το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο υγείας Καλλιθέας…

    Εκεί λοιπόν είχαν μεταβεί αρκετοί πολίτες, προκειμένου να κάνουν τεστ για τον κορονοϊό, με κάποιους να περιμένουν ακόμα και δύο ώρες στην ουρά.

    Σα να μην έφτανε αυτή η ταλαιπωρία που βίωναν, περίπου στις 12:00 που ξεκίνησε η δυνατή βροχή, τους ανακοινώθηκε πως λόγω της καταιγίδας θα σταματήσουν την δειγματοληψία.

    Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, προκάλεσε μεγάλη ένταση, καθώς ο κόσμος (κάποιοι εκ των οποίων είχαν και συμπτώματα), δεν μπορούσε να πιστέψει πως ταλαιπωρήθηκε τόση ώρα χωρίς αποτέλεσμα, ενώ μία γυναίκα που είχε πυρετό λιποθύμησε.

    Μαζεύτηκαν όλοι στην είσοδο για να διαμαρτυρηθούν, με τους υγειονομικούς να φωνάζουν «κρατάτε αποστάσεις, θα κολλήσετε».

    Πάλι καλά που δεν πήγαν τα ΜΑΤ κιόλας μιας που οι πολίτες που περίμεναν ήταν Έλληνες, όχι Πακιστανοί…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Στήνουν καρτέρι τον κόσμο στις ουρές να κολλήσει ο ένας τον άλλο πλάι πλάι περιμένοντας και μόλις βρέξεις τους διώχνουν κλωτσιδών

    2. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ…3 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ…3 ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΥΓΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ …ΣΑΦΩΣ Η madam ΦΩΦΗ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΗΣ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ….ΚΑΙ Η ΜΑΚΑΡΙΤΙΣΣΑ ΦΩΦΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ ΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΕΣ ΧΤΕΣ…ΑΧ ΦΩΦΗ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΤΑ…ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΑ HI ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ…ΣΕ ΛΙΓΟ Η KOMMA DORA Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΘΑΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ….

    3. ΜΠΟΡΔΕΛΙΣΤΑΝ….ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ…ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ….

    4. Στο πακιστανικό ρεβεγιόν όμως δεν κολλούσε 🤣🤣😂

    5. ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ……..ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΟΥΡΕΣ………….ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

    6. Πάλι καλά που δεν πήγαν τα ΜΑΤ κιόλας μιας που οι πολίτες που περίμεναν ήταν Έλληνες, όχι Πακιστανοί…
      Αυτό είναι το καλύτερο από το άρθρο.

    7. Καλα ο κοσμος που περιμενε θα βρεχοταν λογικά και οχι αυτοι που ηταν μεσα στο κοντεινερ στη ζεστουλα τους.
      Αλλα μαλλον θα τους εκατσε μια χαρα μιας και θα ειχαν φορτο εργασιας να κανουν ενα διαλλειμα κι αυτοι βρε αδερφε

    8. Τώρα που είπατε για Πακιστανους. Αλήθεια, τι έγινε με το κορονο πάρτυ των Πακιστανων την Πρωτοχρονιά; Κανένας δεν κόλλησε τίποτα; Λέτε τελικά ο Σύψας να είχε δίκιο όταν είπε πως οι αλλοδαποί δεν κολλάνε επειδή είναι νέοι; Περίεργο όμως, πως κολλάνε τα δικά μας νέα παιδιά και όχι οι αλλοδαποί. Νομίζουν πως το ξεχάσαμε; Περιμένουμε να ακούσουμε νέα από τα βόθρο κανάλια για τις συνέπειες από εκείνο το βράδυ. Τίποτα όμως μεχρι στιγμής και αμφιβάλλω αν θα ακουστεί τσιμουδιά. Περίεργα πράγματα όμως που συμβαίνουν, εεεεε;;;;

    9. Ο άνθρωπος με πυρετό βγήκε για τέστ;; Ο Θεός να μας φυλάει! Στο Μπο@ρδέλο υπάρχει η τσατσά και βάζει τάξη…..
      Ούτε μπο@ρδέλο δεν είμαστε, ρε π@ύστη μου;;;

    10. Μπόλια, μπόλια, μπόλια………Δώστε τους μπόλια μέχρι να τους τελειώσει τελείως το ανοσοποιητικό, ζαααααααααααα!!!!!!!!!!!

    11. Ο Κάθε λαός είναι άξιος των επιλογών του .

    Comments are closed.