ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΛΛΑΔΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ – ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ! ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ce9aceb1cf84cf86cf86ceb3ceb3ceb3

    Oι Γάλλοι μιλούν για Δικτατορία
    H Eλλάδα και οι Γαλλία που ήταν οι μόνες δυτικές χώρες που έκαναν υποχρεωτικό εμβολιασμό έχουν στις 22/7/21 η α΄ 5 νεκρούς ανά 10.000.000 και η β΄ 11 νεκρούς ανά 70.000.000.

    Είναι αυτοί όροι και δεδομένα που δικαιολογούν ο δυσανάλογο μέτρο της υποχρεωτικότητας και των απολύσεων;

    Προληπτικά χτυπήματα κατά πληθυσμού είναι στρατιωτικός όρος υπάρχει η πρόληψη αλλά όχι η εξόντωση αυτός δεν είναι ιατρικός όρος και δεν μπορούν πρωτίστως να τον επικαλούνται γιατροί πολιτικοί και νομικοί….

    Η Ολλανδία είχε την ίδια μέρα 3 νεκρούς η Αυστραλία 0 Πολωνία 9 το Βέλγιο 4 το Ισραήλ 3 η Αυστρία 1 νεκρό, η Ελβετία 1 ο Λίβανος 1, η Δανία 0 νεκρούς, η Σλοβενία 1, η Αλβανία 0 η Νορβηγία 0 η Εσθονία 0 η Λετονία 0 η Φιλανδία 2 Μοντενέγκρο 0 Μαδαγασκάρη 0 Μάλτα 0 κλπ

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Το θεμα οπως διαπιστωνω, ειναι αρκετα περιπλοκο! Ο υποχρεωτικος εμβολιασμος, εχει απο χρονια ψηφιστει απο τον Π.Ο.Υ., ο οποιος πλεον ειναι ο μονος υπευθυνος, για την υγεια των Πολιτων 194 (νομιζω) Χωρων! Οι παντες παιρνουν γραμμη, απο αυτον τον Αμαρτωλο Οργανισμο, που συμμετεχει με τα μπουνια, στην καθιερωση της Νεας Ταξης Πραγματων!

        1. Γκουσγκουνης

          Απ’ ολες τις παντες! Αυτια, ματια, ρουθουνια, κλπ.! Και γενικως, απ’ οπου υπαρχει οπη!

    Comments are closed.